Vrchlabí – Kolín 6:3 (kon.) | Ústí n/L – Havířov 3:2 (kon.) | Šumperk – Kladno 2:3 (kon.)
Sokolov – Přerov 0:1 (po pr.) | Kadaň – Vsetín 2:7 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 2:5 (kon.)
Prostějov – Slavia 2:5 (kon.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 1:7 (kon.) | Třebíč – Jihlava 1:3 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
3:2 (0:0, 1:2, 2:0)
AZ Havířov
Sobota 06.03.2021, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:04 Daniel VRDLOVEC - 3:2
     
    59:04
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Takhle hraje Slovan! To je otočka jako hrom a rozebraná obrana Havířova. Nejprve se dostal k puku Drtina na modré čáře, který okamžitě vypálil, poté měl puk Trávníček, který opět fantasticky poslal přihrávku na DANIELA VRDLOVCE, a ten dokončil parádní akci ústeckého Slovanu – 3:2! Asistence: Michal Trávníček a Jiří Drtina.
    43:15 Anatolij PROTASENJA - 2:2
     
    43:15
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Máme v Ústí nad Labem srovnáno! Szturc se zmocnil puku a vyslal ho na branku, kde stála Eiffelova věž s názvem ANATOLIJ PROTASENJA, který tečoval puk přesně mezi Stezkovy nohy – 2:2! Asistence: Gabriel Szturc a Karel Klikorka.
    33:37 Jiří SEVERA - 1:2
     
    33:37
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to byla obrovská paráda v podání Slovanu, který využil přesilovku 5 na 3! Na konci skvělé souhry byl JIŘÍ SEVERA, který zakončil puk do naprosto odkryté klece, kam se Stezka nedokázal přesunout – 1:2! Asistence: Martin Tůma a Michal Trávníček.
    22:37 Jakub DOKTOR - 0:2
     
    22:37
    Havířov právě vstřelil branku!
    Už to začíná být velice vážné pro ústecké, jelikož se JAKUB DOKTOR ocitl naprosto sám před Hamalčíkem, kterého si rozpohyboval a trefil puk opět mezi nohy – 0:2! Asistence: Ondřej Procházka.
    21:33 Jakub DOKTOR - 0:1
     
    21:33
    Havířov právě vstřelil branku!
    Čekání se naplnilo, které jsem tu uváděl. Hostující celek se dostal do přečíslení, kde puk měl na hokejce JAKUB DOKTOR, který vypálil a trefil černý kus gumy přesně mezi nohy Hamalčíka, ten ho pouze tečoval rozklekem do sítě – 0:1! Asistence: Ondřej Procházka a Antonín Bořuta.
    Marken.cz

    Jiří Cícha

    Branky a nahrávky: 34. Severa (Tůma, Trávníček), 44. Protasenja (G. Szturc, Klikorka), 60. Vrdlovec (Trávníček, J. Drtina) – 22. Doktor (O. Procházka, Bořuta), 23. Doktor (O. Procházka)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Hamalčík (Haas) – J. Drtina (A), Š. Havránek, Vladimír Brož, Klikorka, Moravec, Vala, M. Voženílek – Trávníček (C), Vrdlovec, Severa – Tůma (A), G. Szturc, O. Bláha – Costa, Matějček, Grim – Furch, Protasenja, D. Sklenář.
    AZ Havířov: Stezka (Štipčák) – Rašner, Chroboček, Bořuta, Kachyňa, R. Havel, Mrowiec, Ševěček – R. Szturc, Prokeš, Rudovský – O. Procházka, F. Seman (A), Doktor – Cihlář, Maruna (C), Mrva – Becher, Petriska, Horváth.

    Rozhodčí: Petružálek, Zubzanda – Coubal, Belko
    thejrc.org