Vrchlabí – Kolín 6:3 (kon.) | Ústí n/L – Havířov 3:2 (kon.) | Šumperk – Kladno 2:3 (kon.)
Sokolov – Přerov 0:1 (po pr.) | Kadaň – Vsetín 2:7 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 2:5 (kon.)
Prostějov – Slavia 2:5 (kon.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 1:7 (kon.) | Třebíč – Jihlava 1:3 (kon.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
2:5 (1:3, 1:0, 0:2)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 06.03.2021, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Zdravím vás u předposledního kola základní části hokejové Chance ligy. Litoměřická Kalich Arena bude trochu mimořádně hostit duel, v němž tradičně domácí HC Stadion Litoměřice bude v roli hostujícího celku, zatímco jako domácí budou HC Benátky nad Jizerou. Přeji příjemné hokejové počtení.
     
    Benátečtí už mají víceméně jen teoretickou šanci na postup mezi nejlepší dvanáctku. Naději jim vzalo posledních šest utkání, ze kterých získali jediný bod po prohře v samostatných nájezdech na ledě Havířova. Momentálně tak Středočechům patří patnácté místo, sice na dvanácté Ústí ztrácí jen tři body, před sebou ale ještě mají Havířov a Frýdek-Místek.
     
    Naproti tomu litoměřický Stadion je v poslední době celkem ve formě. Svědčí o tom situace, kdy z posledních deseti zápasů kališníci ztratili jen jediný, a to na ledě Jihlavy. Dukle sice podlehli 0:6, předtím si ale poradili s Kadaní, Frýdkem-Místkem, Havířovem, Kolínem, Slavií a Porubou. Po utkání s Jihlavou si pak vzali na mušku Slavii, Frýdek-Místek a Prostějov. Díky tomu se vyšplhali na šesté místo s 56 body na kontě. Stadion má ještě navíc teoretickou šanci na postup mezi čtyři nejlepší, společně s Porubou a Vsetínem ale ztrácí na čtvrté Vrchlabí šest bodů. Tedy připravovat se může spíše na boje v předkole play-off.
     
    Ofenzivu Benáteckých vede mladý útočník Vojtěch Jiruš, který se do pozice nejproduktivnějšího hráče dostal po odchodu Adama Dlouhého pod Ještěd. Na kontě má dosud šestnáct kanadských bodů, které rozdělil mezi deset gólů a šest nahrávek. V počtu asistencí ho ale překonalo větší množství hráčů, počínaje Vratislavem Kunstem a Lukášem Pabiškou, konče Filipem Jansou. V brance středočeského týmu se pravidelně střídají Matěj Žajdlík a Daniel Král. Oba mají po deseti odchytaných zápasech, přičemž Žajdlík s úspěšností 90,11 % a Král s 88,82 %.
     
    Lídrem bodování hostujících Litoměřic pak je už dlouhou dobu Matěj Beran, který zároveň vede i bodování Chance ligy. Svůj přínos pro tým vyčíslil patnácti góly a 33 asistencemi. O malý kousek za ním se na druhém místě v Litoměřicích i v Chance lize drží Patrik Miškář. Ten je díky devatenácti gólům nejlepší střelec Stadionu, avšak asistencí přidal o trochu méně, a to 25. V brankovišti litoměřického týmu lze nejčastěji nalézt Tomáše Krále, který odchytal už 26 zápasů s úspěšností 89,81 %. Druhým na pásce je Adam Beran, na něhož zbylo osm utkání a jeho úspěšnost se vyhoupla na 89,23 %.
     
    Předchozí vzájemné utkání obou týmů:

    9. 12. 2020, 16. kolo: HC Stadion Litoměřice – HC Benátky nad Jizerou 3:1
    Branky a nahrávky:
    36. Miškář (M. Beran, Procházka), 55. M. Beran (Hašek), 60. Jícha (Jánský, P. Svoboda) – 60. D. Špaček (Pabiška, Kunst).
    Vyloučení: 5:4. Využití: 1:1.
    Střely na branku: 46:29. Zblokované střely: 18:20.
    Vhazování: 36:27. Po třetinách: 0:0, 1:0, 2:1.

    Sestava Litoměřic: A. Beran – Marcel, J. Holý, Výtisk (C), Sedlák, Jebavý (A), Háva, Černohorský – M. Beran (A), Miškář, Procházka – P. Svoboda, Jícha, Jánský – Stehlík, Moravec, Hašek – Damašek, Soukup, Berka.

    Sestava Benátek n. J.: J. Pavelka – Šedivý, Kunst, Aubrecht (A), T. Hanousek, Böhm, P. Krejčí, Kovář – D. Špaček (A), A. Dlouhý, Hujer – Jiruš, Čederle, Pabiška (C) – Wiencek, Měchura, Šír – Putz, Jansa, Gajda.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Benátky nad Jizerou: Král (Žajdlík) – Böhm, Štibingr, Aubrecht (A), Bieniek, Hampl, Kovář – Jiruš, Čederle, Pabiška (C) – Wiencek (A), Jansa, Daniel Svoboda I – Strnad, Šafařovský, Křepelka – Kollert, Putz, Had.

    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Sklíba) – Výtisk (C), Baláž, Háva, J. Holý, Jebavý (A), Černohorský, Tomek – M. Beran (A), Miškář, Procházka – Válek, Jícha, T. Svoboda – L. Stehlík, Urban, Konečný – Berka, Soukup, Jánský.

    Rozhodčí: Hucl, Šindel – Podrazil, Tvrdík.
     
    Oba týmy už jsou připravené na ploše litoměřické Kalich Areny. Za malou chvíli padne úvodní buly.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    První buly získal domácí tým. Do útoku se rozjel po pravém křídle Lukáš Pabiška. Celkem rychle ale narazil na litoměřickou obranu a kališníci podnikli první nájezd proti Králově brance.
     
    00:39
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Martin Böhm – 2 min., podrážení).
     
    00:58
    Benátečtí vyhodili kotouč od vlastní branky až k Adamu Beranovi. Hosté se tak pokoušeli rychle dostat přes modrou, avšak do cesty se jim postavil Daniel Svoboda, kvůli čemuž to museli zkoušet oklikou.
     
    01:39
    K brance Daniela Krále se ale dokázali dostat a také ji střelecky ohrozit. Z následného buly si přihrávkami vytvořili kališníci tlak.
     
    02:19
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají první přesilovky a hned na začátku utkání se ujímají vedení! Rychlý pas od mantinelu doklepl k levé tyči Královy klece MATĚJ BERAN, čímž vrací Böhma předčasně zpět na led. Asistence: Patrik Miškář a Martin Procházka.
    02:19 Matěj BERAN - 0:1
     
    02:19
    Domácí v plném počtu.
     
    03:29
    Lukáš Válek rozehrál další kališnickou akci zpoza vlastní branky. Tu ale Benátečtí zastavili už na modré čáře, odkud vyhazují kotouče zpět k Adamu Beranovi. Akci vedoucí ke střele na jeho branku ale zahájit nedovedou.
     
    04:40
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Netrvalo to dlouho a máme tu druhý gól hostujícího týmu! TOMÁŠ SVOBODA využil rychlé kombinace a z obdobné pozice jako Matěj Beran přes malou chvíli doklepl kotouč do zcela volného prostoru u levé tyče svatyně Daniela Krále. Asistence: Ondřej Baláž a Jakub Konečný.
    04:40 Tomáš SVOBODA - 0:2
     
    05:42
    Dlouhá přihrávka mířila na Davida Putze. Ten už nedokázal proti kotouči vytáhnout hokejku a puk sjel až do rohu ledové plochy. Litoměřičtí ale nabídnuté šance příliš efektivně nevyužili.
     
    06:53
    Nadějný průnik Petra Wienceka přes modrou vzal za své kvůli ofsajdu. Vhazuje se tak ve středním pásmu.
     
    07:08
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Martin Böhm – 2 min., hákování).
     
    07:28
    Vojtěch Jiruš zvládl lépe souboj o puk proti Ondřeji Balážovi a mohl se tak střemhlav vydat proti Beranově brance. Nic z toho ale nevyužil, Baláž si ho nakonec dokázal pohlídat a byl to právě Stadion, který se zanedlouho vrátil zpět ke svatyni domácího týmu.
     
    09:08
    Domácí v plném počtu.
     
    09:17
    Domácí si zvládají držet kotouč na svých holích. Nemohou s ním ale vyjet ven z obranného pásma.
     
    09:37
    Povedený zákrok Daniela Krále proti střele z mezikruží od Petera Jánského! Zkušený útočník Litoměřic si najel těsně před branku, odkud se pokusil vyzrát na benáteckého gólmana. Ten ale puk zalehl.
     
    10:53
    Daniel Král měl velmi namále, o to povedeněji svůj tým podržel. Doslova na poslední chvíli rychlým pohybem z levé na pravou stranu vyrazil střelu Patrika Miškáře, načež si poradil i s dorážkou, která letěla rovnoběžně s brankovou čarou.
     
    12:28
    Po zadovce od Petra Wienceka zpoza Beranovy branky dvakrát po sobě zahrozil Daniel Svoboda. V obou případech se ale odrazil puk o betony hostujícího gólmana.
     
    13:13
    Tomáš Tomek převzal volný kotouč za vlastní brankou. Do akce tak byl postupně vyslán Dominik Soukup, který se ale za modrou čarou ocitl v postavení mimo hru.
     
    13:57
    Pokus Vojtěch Jiruše o přihrávku na střed do mezikruží přesně vystihl Tomáš Tomek, který díky tomu odrazil kotouč zpět k mantinelu. Benátečtí se tak museli vrátit k rozehrávce od vlastní branky.
     
    15:03
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Jan Křepelka – 2 min., podrážení).
     
    15:18
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion opět využívá přesilovku a dostává se do vedení už o tři góly! Postupně po vhazování si před Královu branku k spodní hraně levého kruhu sjížděl MARTIN PROCHÁZKA, který využil povedené přihrávky zprava od Berana a uklidil puk do odkrytého prostoru benátecké svatyně. Asistence: Matěj Beran a Patrik Miškář.
    15:18 Martin PROCHÁZKA - 0:3
     
    15:18
    Domácí v plném počtu.
     
    17:24
    Benátečtí jsou opět po obdržení gólu aktivnějším týmem. Nemohou se ale dostat přes litoměřickou obranu v útočném pásmu od mantinelu.
     
    18:11
    Z mezikruží vyslal tvrdou střelu Daniel Svoboda. Tak důraznou, až pořádně rozduněla mantinel za Adamem Beranem. Hosté se ale díky tomu mohli vydat na další útočnou výpravu.
     
    18:58
    Druhé zakázané uvolnění benáteckého týmu v krátkém čase. Jakub Černohorský už nestihl dojet vyhozený kotouč a vhazuje se tak opět po pravici Daniela Krále.
     
    19:20
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Čtyřicet vteřin před koncem vyšla domácím souhra třech proti jednomu! Z levého kruhu se do zakončení dostal VOJTĚCH STRNAD, který využil zcela volného prostoru u pravé tyče Beranovy branky a pohotovou střelou v ní rozvlnil síť. Asistence: Jan Křepelka a Petr Šafařovský.
    19:20 Vojtěch STRNAD - 1:3
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina dnešního klání je u konce. Hostující Stadion vstoupil do zápasu podstatně lépe, o čemž svědčí už dva rychlé góly Matěje Berana a Tomáše Svobody. Po nich se Benátečtí sice na malý moment nadechli, Berana ale dlouho překonat nedokázali. Navíc je ještě zchladil Martin Procházka. Domácí se dokázali prosadit až v závěru díky Vojtěchu Strnadovi. Do další třetiny ale budou vstupovat s dvoubrankovou ztrátou.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:03
    I první buly druhé třetiny získal domácí tým. Benátečtí se vrátili na chvilku krátce za modrou, kde se zformovali a vydali se před Adama Berana. Hosté je ale zvládli držet daleko od střely na branku.
     
    21:14
    Volného kotouče se zmocnil rychle rozjetý Tomáš Svoboda, který následně z vnější hranice mezikruží bleskově vypálil na Krále. Benátecký gólman ale včas vytáhl proti kotouči svou lapačku, do níž puk zapadl.
     
    21:58
    Už si stavěl Jakub Konečný mezi kruhy kotouč ke střele. Tělem ho ale od něj odsunul Jan Hampl a domácí se vydali do protiakce. Tu musel hasit až Adam Beran, který ale byl ve své snaze úspěšný.
     
    22:27
    Po buly se puk zadovkou dostal na hůl Davida Aubrechta, který dělovkou od modré prověřil Beranovu pozornost. A povedlo se, litoměřický gólman se zvládl včas ohlédnout doleva za sebe k mantinelu, od něhož se kotouč odrazil.
     
    23:36
    Domácí se ale stále drží před Beranovou brankou.
     
    24:11
    Ne úplně důraznou přihrávku z rohu od Martin Procházky musel v mezikruží zpracovat Josef Jícha. Puk se ještě za Králova záda pokusil procedit Matěj Beran, benátecký gólman byl ale tentokrát neomylný.
     
    25:32
    Benátečtí uvolnili dlouhotrvající tlak na vlastní branku vyhozením kotouče na zakázané uvolnění a následným vybráním time-outu.
     
    25:32
    Oddechový čas pro domácí.
     
    25:37
    Zpoza levého kruhu vypálil pod větším úhlem Jan Holý. Král tuto střelu vyrazil, hosté ale nadále hrozili od modré.
     
    26:02
    Rychlý nájezd Jakuba Konečného středem pole a následný povedený zákrok Daniela Krále. Litoměřický forvard se dostal k zakončení téměř z hranice brankoviště, avšak gólman Benátek dokázal bleskovým pohybem kotouč vyrazit.
     
    26:53
    Miškářův průnik po levém křídle zvládli Benátečtí uhlídat a vytěsnili kotouč ven ze třetiny do středního pásma.
     
    27:25
    Domácí to znovu zkusili po buly ve středním pásmu. Tentokrát pálil od modré Filip Kovář. Adam Beran ale včas reagoval.
     
    27:35
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Lukáš Válek – 2 min., sekání).
     
    27:48
    První střelu první přesilovky si připsal Vojtěch Jiruš, který prověřil Berana rychlou ranou z levé strany. Gólman hostujícího týmu ale dokázal bez jakéhokoliv otálení kotouč vyrazit.
     
    28:50
    Stadion po delším tlaku na vlastní branku vyhodil puk až na hůl Daniela Krále. Pro ten se tak Benátečtí museli vrátit a rozehrát.
     
    29:35
    Hosté v plném počtu.
     
    29:43
    Tomáš Urban kličkou nevyzrál na dvojici bránících hráčů Benátek. Celou situaci se ještě pokusil za pomoci svých spoluhráčů zachránit, k ničemu to ale nevedlo a domácí vyjeli ven z vlastní třetiny.
     
    31:04
    Benátečtí jsou ale v posledních chvílích aktivnější. Z mezikruží se odhodlal ke střele Filip Jansa. Proti němu stál ale pohotový Jan Holý, který vlastním tělem kotouč odrazil.
     
    32:09
    Hra se nadále drží před Adamem Beranem. Tedy momentálně spíše za ním, Litoměřičtí ale zvládli ze souboje o puk vyjet vítězně.
     
    32:42
    Bravurní souhra mezi Jakubem Konečným a Tomášem Urbanem a ještě bravurnější Daniel Král. Konečný našel Urbana kolmicí z levého kruhu na pravý, přičemž Urban záhy vypálil. Benátecký gólman se ale bleskově přesunul a vsedě kotouč polapil.
     
    33:34
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Domácí tým poněkud dramatizuje dnešní utkání! Benáteckým vyšla kombinace v signalizované výhodě po obvodu útočné třetiny. První střelu na branku ještě zvládl Beran pokrýt, avšak odražený kotouč, mířící zpět na něj od PETRA ŠAFAŘOVSKÉHO už zvládl benátecký útočník z levé strany uklidit do odkrytého prostoru u levé tyče. Asistence: Vojtěch Strnad a David Aubrecht.
    33:34 Petr ŠAFAŘOVSKÝ - 2:3
     
    34:52
    Litoměřický gólman musí být stále ve střehu. Kotouč na něj tentokrát letěl z levé strany, ovšem Beran ho nyní dokázal pokrýt.
     
    36:30
    Od modré se dostal k zakončení Vojtěch Jiruš. Adam Beran byl ale pohotový a puk zastavil. Znovu se tedy vhazuje po levé ruce litoměřického gólmana.
     
    36:56
    Patrik Miškář si prokličkoval mezi několika hráči Benátek nad Jizerou a z mezikruží vypálil. Král ovšem tentokrát dokázal kotouč vyrazit.
     
    37:32
    Z těžkého souboje o puk vyjel vítězně Josef Jícha, tedy dalo by se tak říci. Celkem rychle si kotouč přivlastnil zpět Filip Jansa, který se s ním rozjel proti Beranově brance.
     
    37:50
    Druhá třetina je předčasně u konce. Kvůli rozbitému plexisklu za brankou Adama Berana dochází k patnáctiminutové pauze už nyní. Třetí třetina tak bude o kousek delší.
     
    Druhá třetina se vydařila daleko více domácímu týmu, který svou snahu přetavil v gól Petra Šafařovského v signalizované výhodě. Díky tomu se dostal zpět do hry a do závěrečné periody bude dotahovat jen jednobrankovou ztrátu.
     
    38:05
    Litoměřičtí vyhodili puk až za Královu branku, kam si ale pro něj domácí tým zvládl dojet. Benátky se tak postupně dostaly až na opačný konec kluziště, ke střele na Adama Berana už ale nedošlo.
     
    39:03
    Zpoza vlastní branky se rozjel Tomáš Svoboda, který si ale posléze vyhodil kotouč příliš daleko před sebe. Sice ho stihl dojet, ale o malý moment byl rychlejší David Aubrecht, který mu puk vypíchl. Ani to ovšem nakonec Stadionu nezabránilo v zakončení na Krále.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:09
    Litoměřická akce vzala za svá při pokusu Martina Procházky vyjet proti několika hráčům v dresu soupeře do útočného pásma.
     
    40:56
    Domácí se záhy rychle zformovali v útočném pásmu a opět se snaží Adamu Beranovi zatápět.
     
    42:11
    Stadion se po delší době usadil v útočném pásmu. Přes benátecký obranný val ovšem nemůže od mantinelu přejít, kvůli čemuž k žádné střele na Daniela Krále z této situace nedošlo.
     
    42:47
    Wienckovo nahození kotouče přes modrou dokázali hosté rychle ukořistit a vydat se na malý moment proti Králově brance. Ani tentokrát ale střelu nevytěžili.
     
    43:54
    Jan Štibingr převzal volný kotouč před zraky Daniela Krále. Tentokrát se ale s pukem daleko nedostal, celkem rychle ho odevzdal soupeři a Stadion tak má možnost vytvářet krušné chvilky před benáteckou brankou.
     
    45:42
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřická souhra přinesla své ovoce, Stadion opět navyšuje vedení na rozdíl dvou branek! Po přihrávce od pravého mantinelu se k zakončení dostal TOMÁŠ SVOBODA, který kličkou vyzrál na Krále a poslal puk přesně za jeho záda. Připisuje si tak svou druhou dnešní trefu. Asistence: Lukáš Válek a Josef Jícha.
    45:42 Tomáš SVOBODA - 2:4
     
    46:37
    Lukáš Stehlík znemožnil Danielu Svobodovi v pokračování akce. Na puku se tak díky tomu opět drží hosté, kteří toho využili k přesunu před Krále.
     
    47:28
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (David Aubrecht – 2 min., sekání).
     
    47:57
    Benátkám se povedlo vyhodit kotouč až k Adamu Beranovi. Z této pozice se pokouší kališníci probít zpět. To se podařilo, nicméně k zakončení to zatím nevedlo.
     
    48:47
    Do středního pásma se s pukem na holi dostal Petr Wiencek. Krátce za modrou ale zvedl puk výše a obloučkem ho poslal k Beranově brance. Hosté se tak musí probít zpět.
     
    49:28
    Domácí v plném počtu.
     
    49:52
    Povedená benátecká kombinace přinesla zakončení zprava v podání Jana Křepelky. Ten ale na Berana vyzrát nedokázal, litoměřický gólman udržel kotouč ve své lapačce.
     
    50:17
    Tomáš Tomek krouží s pukem na holi vlastní obrannou třetinou. Stíhají ho ale najíždějící hráči Benátek, kvůli kterým se nemůže dostat k rozehrávce.
     
    51:13
    Benátecká rozehrávka zpoza vlastní branky se doklouzala až příliš daleko. Vzešlo z toho totiž zakázané uvolnění.
     
    51:53
    Domácí se rychle rozjeli od Královy branky a vydali se na opačný konec ledové plochy. Tam ale celkem snadno odevzdali kotouč litoměřickému týmu, kteří vrátili hru zpět ke Královi.
     
    53:16
    Jan Křepelka a Jiří Jebavý se pokusili stihnout kotouč letící podél mantinelu přes celou délku ledové plochy. Ani jeden ale neměl tak rychlé nohy a Benátky tak musí skousnout další zakázané uvolnění.
     
    53:27
    Jan Výtisk zastavil na modré průnikovku domácího týmu. Hned nato ale odevzdal kotouč zpět do moci Benáteckých, kteří se nějaký čas probíjeli přes střední pásmo, následně se dostali až k Beranovi.
     
    54:30
    Těžký souboj o puk za brankou Adama Berana dlouho nemohl najít vítěze, až se ho zmocnil Jan Výtisk, který jako správný kapitán zavelel k obratu svého týmu proti soupeřově Královi.
     
    55:32
    V prostoru za Danielem Králem jsou tentokrát Benátečtí osamoceni a celkem v klidu rozehrávají. Vpád Litoměřic ale na sebe nenechal dlouho čekat.
     
    56:29
    Rychlý benátecký atak odrazili hosté za cenu vyhození puku na zakázané uvolnění.
     
    57:33
    Benátečtí hrají bez gólmana, Adam Beran musí čelit těžkému střeleckému náporu!
     
    58:13
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A to se Benátkám vymstilo! Po rozehrávce zpoza vlastní branky se dostal do zakončení těsně před brankovištěm LUKÁŠ VÁLEK, který už celkem v poklidu doklepl kotouč do prázdné soupeřovy branky a rozezvonil tak v Kalich Areně pátou. Asistence: Martin Procházka a Jan Výtisk.
    58:13 Lukáš VÁLEK - 2:5
     
    58:46
    Litoměřičtí rozjeli další rychlý útok. Ten ale tentokrát nevyšel kvůli přihrávce od mantinelu. Hosté se tak museli vrátit zpět za vlastní modrou, odkud ale brzo dostali zpět ke Královi.
     
    59:42
    Po souhře s Patrikem Miškářem se ještě do zakončení dostal Martin Procházka. Jeho střela ale byla víceméně jen takovou tečí, kterou Král snadno vyrazil.
     
    Konec zápasu.
     
    V Kalich Areně je dobojováno! Litoměřice, ač tentokrát hosté vyhráli druhý zápas ve svém domovském prostředí a pomalu si mohou chystat hlavy na předkolo play-off. Stále ale není jisté, koho budou mít, ve hře jsou hned čtyři týmy. To pro Benátecké se jednalo o poslední "domácí" zápas sezóny, neboť úplně poslední klání odehrají v pondělí na ledě pražské Slavie.
     
    Já se s vámi loučím a přeji hezký zbytek večera. (19:09:11)
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 20. Strnad (Křepelka, Šafařovský), 34. Šafařovský (Strnad, Aubrecht) – 3. M. Beran (Miškář, Procházka), 5. T. Svoboda (Baláž, Konečný), 16. Procházka (M. Beran, Miškář), 46. T. Svoboda (Válek, Jícha), 59. Válek (Procházka, Výtisk)


    HC Benátky nad Jizerou: Král (Žajdlík) – Böhm, Štibingr, Aubrecht (A), Bieniek, Hampl, Kovář – Jiruš, Čederle, Pabiška (C) – Wiencek (A), Jansa, Daniel Svoboda I – Strnad, Šafařovský, Křepelka – Kollert, Putz, Had.
    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Sklíba) – Výtisk (C), Baláž, Háva, J. Holý, Jebavý (A), Černohorský, Tomek – M. Beran (A), Miškář, Procházka – Válek, Jícha, T. Svoboda – L. Stehlík, Urban, Konečný – Berka, Soukup, Jánský.

    Rozhodčí: Hucl, Šindel – Podrazil, Tvrdík
    thejrc.org