Frankfurt – Stuttgart 1:1 (kon.) | Freiburg – RB Lipsko 0:3 (kon.) | Hertha – Augsburg 2:1 (kon.)
Hoffenheim – Wolfsburg 2:1 (kon.) | Mönchengladbach – Leverkusen 0:1 (kon.) | Bayern – Dortmund 4:2 (kon.)
konec
Eintracht Frankfurt
1:1 (0:0)
VfB Stuttgart
Sobota 06.03.2021, 15:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Německá Bundesliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Lépe do druhého poločasu vstoupil Eintracht Frankfurt, kterému se povedlo vstřelit branku, avšak ta nakonec kvůli ofsajdu neplatila. Logicky tak přišel trest, do regulérního vedení se totiž dostal soupeř, který se ovšem z vedení moc dlouho neradoval. O pouhé dvě minuty později totiž udeřil právě Eintracht Frankfurt, kterému se povedlo srovnat na konečných 1:1. Zbytek zápasu totiž nic moc zajímavého už nepřinesl. (17:23:35)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 10:7. Rohy: 13:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:17.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Jsme za polovinou nastaveného času, zřejmě to skutečně bude nerozhodný výsledek. V závěru zápasu má ovšem více ze hry domácí mužstvo.
     
    90+2
    Kobel odkopával na opačnou polovinu hrací plochy, kde ovšem našel pouze dobře postaveného Sowa. Ten si na druhé straně dokráčel pro faul.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Eintracht se v závěru zápasu dostává k sympatickému náporu, do konce moc času nezbývá.
     
    87
    V pokutovém území pro změnu zasahoval hostující Anton. Poté z velké vzdálenosti napřáhl domácí zadák Ilsanker, jehož rána směřovala vysoko nad.
     
    85
    Silva se vrhl do hlavičkového souboje proti Antonovi, avšak úspěšnější byl nakonec druhý jmenovaný, kterému se povedlo odpálit balón do bezpečí.
     
    84
    Přesto se jako poslední balónu dotkl právě jeden z hostujících hráčů a mohlo se tak pokračovat vhazováním zleva, které si vzal na starost Kostić.
     
    83
    Eintracht Frankfurt se poté musel s míčem vracet na vlastní polovinu, kde to brankář Trapp zkoušel přenesením hry na levou stranu, kde zakročil soupeř.
     
    82
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Almamy Touré, přichází Timothy Chandler.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. V posledních minutách sledujeme celkem dost nepřesností, nyní bude moci vhazovat Kempf.
     
    80
    U středového kruhu poté uspěl v osobním souboji hostující Endo, který to zkoušel nahrávkou mezi domácí obranu, kam se ovšem včas vrátil Ndicka.
     
    79
    Po delší době se do kombinace zapojil také brankář Trapp, který rozehrál nakrátko na pravou stranu, odkud to vysokým nákopem zkoušel Ilsanker.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Orel Mangala (VfB Stuttgart).
     
    77
    Poté se Younes raději s míčem vydal na vlastní obrannou polovinu, kde do kombinace zapojil také kolegu Ilsankera, který se poté vydal směrem kupředu.
     
    75
    Hostující celek si dal hodně záležet na rozehrávce z vlastní poloviny. Do ní se nakonec zapojil také brankář Kobel, který prudce odkopával směrem kupředu.
     
    73
    Následoval rohový kop z levé strany, o který se postaral domácí Kostić. Jeho nabídku si ovšem dokázal najít Anton, kterému se povedlo míč odvrátit.

    David Suchý

    Branky: 69. Kostić – 68. Kalajdžić (Kempf)

    Karty:   27. N'Dicka (FRN), 31. Hinteregger (FRN) – 54. Wamangituka (STU), 59. Coulibaly (STU), 78. Mangala (STU)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 10:7. Rohy: 13:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:17.
    Eintracht Frankfurt: Trapp – Ilsanker, Hinteregger, N'Dicka – Durm (72. A. Touré, 82. Chandler), Hasebe (C) (72. Rode), Sow, Kostić – Jović, Younes – André Silva.
    Náhradníci: Schubert – Zuber, Willems, A. Touré, Rode, Chandler, Hrustic, Barkok, Ache.

    VfB Stuttgart: Kobel – Mavropanos (70. Karazor), Anton, Kempf (C) – Wamangituka, Endo, Mangala, Sosa – Förster, Kalajdžić – Coulibaly (62. Klimowicz).
    Náhradníci: Bredlow – Ahamada, G. Castro, Cissé, Čurlinov, Didavi, Klimowicz, Karazor, Stenzel.
    bahis siteleri