AS Řím – Janov 1:0 (kon.) | Crotone – Turín 4:2 (kon.) | Fiorentina – Parma 3:3 (kon.)
Hellas Verona – AC Milán 0:2 (kon.) | Sampdoria – Cagliari 2:2 (kon.) | Neapol – Bologna 3:1 (kon.)
konec
AS Řím
1:0 (1:0)
Janov CFC
Neděle 07.03.2021, 12:30Italská Serie A • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:26:24)
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 9:3. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 15:14.
     
    Je konec! Domácí AS Řím dokázalo porazit Janov těsně 1:0. AS bylo od úvodního výkopu o něco aktivnějším týmem. Udeřit dokázalo po rohovém kopu, který zužitkoval Mancini. Další obrovskou šanci měl Pedro, ale jeho pokus brankář vyškrábl na roh. Po změně stran mohli hosté vyrovnat, ale Destra vychytal Pau López. Na opačné straně měl ještě jednu šanci Pellegrini, ale orazítkoval tyč. V závěru si už domácí vítězství pohlídali.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Chris Smalling si dal pozor na nákop za obranu domácího celku a hlavou odehrál míč mimo nebezpečný prostor. Janovu už moc času skutečně nezbývá.
     
    90+3
    Lorenzo Pellegrini se pustil do souboje u rohového praporku, ve kterém přetlačil jednoho ze soupeřů, nicméně vybojoval pro AS jen vhazování.
     
    90+2
    Lorenzo Pellegrini se na levém křídle zbavil obránce, jenže jeho centr skončil v rukavicích připraveného brankáře Janova.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut!
     
    90
    Gianluca Mancini ještě v závěru fauloval na polovině hřiště a nabídl hostům rozehrávku přímého kopu. Janov už vrhá do útoku prakticky všechny síly.
     
    89
    Carles Pérez se na levé straně zbavil obránce, nicméně jeho přihrávka za obranu byla velmi nepřesná a míč proskákal až do zámezí.
     
    88
    Pellegrini kouzlil na levé straně, odkud odcentroval do velkého vápna, jenže jeho centr skončil na hlavě prvního obránce v bílém dresu.
     
    87
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Bruno Peres, přichází Leonardo Spinazzola.
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Borja Mayoral, přichází Federico Fazio.
     
    86
    Francesco Cassata se hnal po levé straně na polovinu AS, jenže důrazný Lorenzo Pellegrini jej poslal k zemi. Sudí nařídil přímý kop pro Janov.
     
    85
    Domenico Criscito ostrým skluzem dohrál soupeře a vidí žlutou kartu.
     
    84
    Lorenzo Pellegrini dostal krásnou přihrávku do běhu na levé křídlo, odkud vyslal střílený centr do šestnáctky, ale obrana opět zasáhla.
     
    83
    Gonzalo Villar si na pravé straně došel pro krátkou přihrávku, skvěle se otočil a odcentroval na hranici velkého vápna. Obrana Janova míč odkopla.
     
    82
    Chris Smalling dnes předvádí skvělý výkon. Stoper domácího celku skvěle zastavil další přihrávku za obranu a odehrál míč do bezpečí.
     
    80
    Eldor Šomurodov se na pravém křídle pustil do souboje s Cristantem, který si však skvěle pokryl míč a napadající hráč Janova jej fauloval.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 24. Mancini (Lorenzo Pellegrini)

    Karty:   66. Mancini (ASR) – 43. A. Masiello (JAN), 85. Criscito (JAN)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 9:3. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 15:14.
    AS Řím: Pau López – Mancini, Cristante, Smalling – Karsdorp, Diawara (60. Villar), Lorenzo Pellegrini, Peres (87. Spinazzola) – Pedro (75. C. Pérez), El Shaarawy (60. Mchitarjan), B. Mayoral (87. Fazio).
    Náhradníci: Fuzato, Mirante – Fazio, Mchitarjan, Pastore, C. Pérez, Reynolds, Santon, Spinazzola, Villar.

    Janov CFC: Marchetti – A. Masiello, Radovanović, Criscito – Ghiglione (46. Cassata), Zajc (79. Melegoni), Badelj, Strootman (77. Scamacca), Zappacosta – Destro, Pjaca (46. Šomurodov).
    Náhradníci: Paleari, Zima – Behrami, Cassata, Czyborra, Melegoni, Goldaniga, Onguéné, Rovella, Scamacca, Šomurodov, C. Zapata.
    thejrc.org