Nové Zámky – Miskolc 4:3 (po pr.) | Nitra – Trenčín 3:1 (kon.) | Poprad – Detva 4:3 (po pr.)
Banská Bystrica – Zvolen 2:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – HC Slovan 1:4 (kon.) | Michalovce – Košice 1:3 (kon.)
po prodl.
HC MIKRON Nové Zámky
4:3 (1:1, 0:1, 2:1 - 1:0)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Neděle 07.03.2021, 16:00 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je tu koniec stretnutia, v ktorom sme meno víťaza spoznali až po predĺžení. Tam si lepšie viedli domáce Nové Zámky. Tibor Varga bol tým mužom, kto rozhodol o víťazstve svojho tímu. Nové Zámky zvíťazili nad Miškovcom 4:3 po predĺžení. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Z pozície komentátora sa vám hlásil Róbert Gašpárek. (18:27:59)
     
    Koniec zápasu.
     
    61:48
    HC Nové Zámky dali gól!
    Matúš Holenda vyviezol puk do útočnej tretiny, kde ho na malý okamih zabrzdil jeden z obrancov Miškovca. Puk sa mu podarilo poslať pred bránku, kde číhal TIBOR VARGA, ktorý strelou z prvej našiel voľné miesto a rozhodol tak o víťazstve Nových Zámkov 4:3 po predĺžení. Asistencia: Matúš Holenda.
     
    60:33
    Västilä spravil pred bránkou súpera skvelú kľučku, vďaka čomu sa zbavil dvojice dotierajúcich hráčov. Attilu Adorjána však backhandovým zakončením neprekonal.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Po tretej tretine sme meno víťaza nespoznali a po výsledku 3:3 nasleduje päťminútové predĺženie traja proti trom.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:55
    Hostia odvolali svojho gólmana, pretože vedia, že potrebujú z dnešného duelu tri body. Juraj Jurík si pravdepodobne nevšimol, že je bránka prázdná a neskúsil zakončiť zo stredu klziska.
     
    58:37
    Puk majú na svojich hokejkách Novozámčania, ktorí za vlastnou bránkou vyčkávajú na správny moment k založeniu útočnej snahy.
     
    58:00
    Do konca riadnej hracej doby ostávajú posledné dve minúty.
     
    57:29
    Seppanen sa snažil uvoľniť na ľavej strane klziska, ale o puk ho napokon obral jeden z brániacich hráčov.
     
    56:35
    V závere tretej tretiny sledujeme veľmi atraktívny hokej s množstvom šancí na oboch stranách. Nechajme sa prekvapiť, či sa presného zásahu dočkáme ešte v riadnej hracej dobe alebo budeme pokračovať do predĺženia.
     
    55:14
    Obrovská šanca aj na opačnej strane. Hostia založili rýchly protiútok, na ktorom konci bol Jonathan Walker. Odpútal sa od dvojice brániacich hráčov a následne backhandovým zakončením nastrelil ľavú konštrukciu bránky.
     
    54:48
    Vo veľkej príležitosti sa ocitol Seppanen, ten však nedokázal približne z troch metrov usmerniť puk do úplne odkrytej bránky.
     
    53:50
    Hostia si hľadajú voľný priestor v útočnej tretine, ale zatiaľ sledujeme len súboje popri mantineli.
     
    52:54
    Nádej Novozámčanov vniknúť do útočného pásma končí na modrej čiare. Po ofsajdovom postavení sa bude zahrávať vhadzovanie v strednom pásme.
     
    52:17
    Dávid Okoličány založil rýchly protiútok pre svoj tím, ktorý aj sám zakončil. Jeho nevýrazné zakončenie končí v lapačke Attilu Adorjána.
     
    51:52
    Hostia sa držia na dostrel v útočnom pásme. Krátkymi a rýchlymi prihrávkami sa snažia rozhodiť defenzívu súpera.
     
    50:54
    Po ofsajdovom postavení Miškovca nasleduje krátke reklamná prestávka, po ktorej bude nasledovať vhadzovanie v strednom pásme.

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 9. Varga (Clarke, Iacobellis), 48. Jurík (Iacobellis, Roman), 50. Clarke (Iacobellis), 62. Varga (Holenda) – 14. Walker (Göz, Anderson), 38. Anderson (Wehrs, Walker), 49. Göz (Walker, Anderson)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kiviaho (Lackovič) – Hain, Västilä, Clarke, Roman, Fereta, Holenda, Šeliga, Petrík – Varga, Iacobellis, Jurík – Okoličány, Seppanen, Obdržálek – Števuliak, Doggett, Rogoň – Zahradník, Ondrušek, Majdan
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (Kiss) – Fredriksson, Wehrs, Kiss, Szirányi, Láda, Göz, Vojtkó – Anderson, Vas, Walker – Magosi, Galinisz, Csányi – Lövei, Miskolczi, Rokaly – Galajda, Ritó

    Rozhodčí: Orolin, Korba – Šoltés, Konc ml. – Beniač
    ocianews.com