GFC Ajaccio – Lille 1:3 (kon.) | Angers – Club Franciscain 5:0 (kon.) | Canet Roussillon – Marseille 2:1 (kon.)
konec
Canet Roussillon FC
2:1 (1:1)
Olympique Marseille
Neděle 07.03.2021, 21:00 • Stade Gilbert Brutus, Perpignan • Francouzský pohár • 1/16 finále
Předzápasové kurzy
     
    Na stadionu Canet teď propuká po závěrečném hvizdu obrovská eufórie! Domácí fotbalisté dokázali senzačně porazit Marseille a po velice koncentrovaném a také velmi slušném vystoupení i směrem dopředu nakonec postupují zaslouženě. Olympique se hodně trápil a dnes to z jeho strany zkrátka bylo málo. Canet vystřelil postup Yohan Bai poté, co na úvodní gól Jérémyho Posterara dokázal odpovědět krátce před přestávkou Arkadiusz Milik. Canet RFC 2 Olympique Marseille 1. (22:52:08)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Rozeběhlo se posledních 60 sekund dnešního zápasu a více už Marseille na vyrovnání nedostane. Canet dobře brání a závěrečný hvizd střetnutí už je na spadnutí.
     
    90+1
    Nad rámec dnešního utkání byly nastaveny 3 minuty.
     
    90
    Poslední minuta zápasu a diagonální pas Marseille míjí vzdálenější pravou tyč. Fotbalisté Canet jsou na pokraji obrovského úspěchu a vyřazení favorita! Stav je 2:1.
     
    89
    Hiroki Sakai chtěl v blízkosti šestnáctky nasimulovat úder do obličeje a vybojovat standardní situaci, jenže rozhodčí nechal hru plynout a podle mě správně.
     
    88
    Škoda, že teď jeden z domácích fotbalistů míč v pokutovém území lidově řečeno zadrbal, protože to byla slibná příležitost, zaseknutí míče už ale nikoliv.
     
    86
    Hra se odehrává daleko od brány Canet a Marseille má obrovské problémy, protože v závěru zápasu na hřišti outsidera prohrává o jednu branku. Vyhrají domácí?
     
    85
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Duje Ćaleta-Car Do hry, přichází Lucas Perrin.
     
    84
    Olympique se nemohl dostat do vápna, a tak zvolil přízemní střelu zpoza šestnáctky, která byla příliš slabá, a domácí brankář Damien Graves si s ní hravě poradil.
     
    83
    Čas utíká z pohledu Marseille velice rychle, ale mnohem horší je, že se fotbalisté hostí strašně nadřou, aby se vůbec do nějaké slibné příležitosti dostali. Stav je 2:1.
     
    80
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Dimitri Payet, přichází Darío Benedetto.
     
    80
    Střídání v týmu Canet Roussillon FC: ze hřiště odchází Jean Vercruysse, přichází Pascal Vie.
     
    80
    Střídání v týmu Canet Roussillon FC: ze hřiště odchází Raphaël Pioton, přichází Aboubakar Koné.
     
    76
    Canet dnes předvádí fantastický výkon a prohrát dnešní zápas si nezaslouží. Rád bych řekl to samé o Marseille, jenže hosté byli obrovským favoritem.
     
    75
    Fotbalisté Marseille už hrají na obrovské riziko a málem se jim to vymstilo, jeden z hráčů Canet ale neměl rychlost a do samostatného úniku se tak nedostal.
    73. Málem přišla blesková odpověď! Milikův volej vyrazil Graves
     
    73
    Arkadiusz Milik napřáhl po prudkém přízemním centru Hirokiho Sakaie z levého křídla k prudké přízemní střele a dobře mířil na vzdálenější pravé tyči k tyči, jenže Damien Graves vytáhl skvělý zákrok a míč vyrazil na rohový kop! Málem 2:2!
    71. Yohan BAI - 2:1

    Tomáš Reiner

    Branky: 21. Posteraro, 71. Bai – 39. Milik

    Karty:   40. Gueye (OMA)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 2:2. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 13:13.
    Canet Roussillon FC: Graves – Martin, Mbimba, Diarra, Ba – Lybohy, Vercruysse (80. Vie), Posteraro – Gasparotto (61. Ouadoudi), Pioton (80. Koné), Bai.
    Náhradníci: Ferry – Koné, Mahon de Monaghan, Commes, Sagna, Vie, Atlan, Diouane, Ouadoudi.

    Olympique Marseille: Pelé – Lirola (46. Sakai), González, Ćaleta-Car (85. Perrin), Nagatomo – Ntcham (46. Khaoui), Kamara, Gueye – Payet (C) (80. Benedetto) – Germain (68. Henrique), Milik.
    Náhradníci: Ngapandouetnbu – Rocchia, Balerdi, Khaoui, Cuisance, Benedetto, Perrin, Henrique, Sakai.

    Rozhodčí: Delajod. Asistenti: Jeanne, Finjean. Čtvrtý rozhodčí: Zolota
    thejrc.org