Dukla Praha – Ústí n. L. 5:0 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
5:0 (2:0)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Pondělí 08.03.2021, 14:30 • Na Julisce, Praha-Dejvice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Žlutou kartu dostává Marek Fábry (Dukla Praha) za faul ve výskoku.
     
    84
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí nemají s odevzdaným soupeřem slitování. MOHAMED DOUMBIA se krásně prokličkoval na velké vápno a po zemi zamířil do protipohybu ústeckého brankáře. „To snad není možný,“ rozlehl se jeho výkřik téměř prázdnou Juliskou.
     
    83
    To byla paráda! Táhlá střela ukrajinského obránce Artěma Kovernikova ze 30 metrů se otřela o břevno ústecké branky.
     
    81
    Oba trenéři mají dostřídáno. Posledním vystřídaným hráčem je autor druhé branky Dukly Martin Chlumecký, kterého nahradil Štěpán Studnička.
     
    80
    Další gól měl na noze střídající Vojtěch Mentberger. Po Kimově akci mu míč sklepl ideálně Fábry, ránu na zadní tyč však konečky prstů vyškrabuje Tvrdoň na roh.
     
    76
    Žlutou kartu dostává Michal Bílek (FK Ústí nad Labem). Na rozhodčího Ladislava Szikszaye zakřičel „za co?“, tak mu touto formou odpovídáme – bylo to právě za napálení míče po odpískání do reklamního panelu.
     
    74
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Karsten Ayong, přichází Vojtěch Mentberger.
     
    74
    Střídání v týmu FK Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Vasil Kušej, přichází Matěj Koubek.
     
    73
    Další tutovku měl po krásném sólu Jakuba Barace střídající Kim Sung-bin, jehož ránu vykopl z brankové čáry jeden z ústeckých obránců.
     
    69
    Střídání v týmu FK Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Adam Čičovský, přichází Adam Černý.
     
    68
    Žlutou kartu dostává Artěm Kovernikov (Dukla Praha) za faul na útočné polovině.
     
    66
    Dukla právě vstřelila branku!
    Impozantní nástup slovenského útočníka do zápasu! MAREK FÁBRY převzal míč na pravé straně pokutového území a tvrdou, lehce tečovanou ranou na bližší tyč překonává Tvrdoně počtvrté.
     
    65
    Dvojnásobné střídání v mužstvu Dukly Praha: ze hřiště odešli David Kozel a Vojtěch Hadaščok, nastupují Marek Fábry a Kim Sung-bin.
     
    61
    Souček zprava prostrčil míč na bližší tyč Buchvaldkovi, tomu nevyšlo ideálně zpracování a ze dvou metrů zakončuje vedle.
     
    56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Střídající Buchvaldek hodně pozvedl ofenzivu Dukly, v pokutovém území na sebe nalákal pozornost hostsů, nenechal se odstavit od míče a jeho přesnou přihrávku podél malého vápna doklepl do odkryté brány DAVID KOZEL. Tvrdoň skákal k tyči marně.
     
    50
    Buchvaldek mohl krátký pobyt na hřišti ozdobit gólem. Dlouhý nákop k němu propadl za nepozornou obranu, tváří v tvář Tvrdoňovi pálil pod břevno, ale brankář se vyznamenal.
     
    47
    Domácí rozebrali obranu soupeře přízemní souhrou v pokutovém území, ze 14 metrů zakončoval po zemi placírkou Daniel Souček a Marián Tvrdoň si pro jeho pečlivě naštelovaný pokus skočil na čáře po pravé ruce.
     
    46
    Ústí nad Labem provedlo hned dvě změny: v šatně zůstali Karel Jakš a Matyáš Písačka, místo nichž přicházejí Daniel Chodora a Jakub Emmer.
     
    46
    Do druhého poločasu již v dresu Dukly nevyběhl nejslabší hráč domácích Sunday Faleye, nahradil ho Lukáš Buchvaldek.
     
    45+1
    Gól do šatny mohla dát i Dukla. Doumbia poslal přesnou přihrávku do uličky Součkovi, jeho centr prodloužil Barac na Chlumeckého. Ten vyšperkoval krásnou akci na jeden dotek ranou do protipohybu Tvrdoně, jenže ústecký gólman dokázal na čáře reflexivně vykopnout na roh.
     
    45
    Vasil Kušej pěkně zatočil trestný kop přes dukelskou zeď, na čáře musel proti nikým netečované jedovce poprvé zasahovat skokem po levici Filip Rada.
     
    40
    Žlutou kartu dostává Sunday Faleye (Dukla Praha). Za nesmyslné zajetí do brankáře Tvrdoně by se nemohl Nigerijec divit ani červené.
     
    27
    Tak ani druhá zimní posila Ústí nad Labem si dlouho nezahrála: německý útočník Simon Gollnack si téměř nekopl a odchází ze hřiště, kde ho nahradil Václav Prošek.
     
    23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Souček se prosadil v pravém rohu pokutového území a jeho střílený centr propadl až na levé křídlo, odkud ho z těžkého úhlu skvěle umístil do sítě placírkou MARTIN CHLUMECKÝ.
     
    15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Glöcknerův faul vyšel fotbalisty Ústí hodně draho. Čeká je hodina a čtvrt v oslabení a navíc prohrávají, trestný kop totiž krásně zakroutil o tyč do sítě DANIEL SOUČEK.
     
    14
    Červenou kartu navíc za faul zezadu dostává Lukáš Glöckner (Ústí nad Labem). Není to zrovna ideální start v novém angažmá pro hosta z mladoboleslavské juniorky.
     
    14
    Vojtěch Hadaščok se řítil na bránu hostů a byl podražen jen krok před velkým vápnem. To je výborná pozice pro trestný kop.
     
    2
    Karel Jakš potáhl míč po pravém křídle a připravil vyloženou šanci pro Vasila Kušeje. Tomu dal v posledním okamžiku nohu do střely Karsten Ayong a odvrací ji na roh.

    Karel Jedlička

    Branky: 15. D. Souček, 23. Chlumecký, 56. David Kozel, 66. Fábry, 84. Doumbia

    Karty:   40. Faleye (DUK), 68. Kovernikov (DUK), 86. Fábry (DUK) – 76. M. Bílek (UNL)   14. Glöckner (UNL)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 4:0. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 23:11.
    FK Dukla Praha: Rada – Ayong (74. Mentberger), Kovaľ, Kovernikov – Souček, Doumbia, Barac, Chlumecký (81. Studnička) – Hadaščok /C/ (65. Kim), Faleye (46. Buchvaldek), Kozel (65. Fábry).
    Náhradníci: Kinský – Krunert.

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Tvrdoň – Strada, Hudec, Glöckner, Písačka (46. Emmer) – Jakš (46. Chodora), Bílek /C/, Čičovský (69. Černý), Miskovič – Kušej (74. Koubek), Gollnack (27. Prošek).
    Náhradníci: Němec – Jiránek.

    Rozhodčí: Szikszay – Kotalík, Volf

    Diváci: 47
    bahis siteleri