Přerov – Šumperk 5:4 (po pr.)
po prodl.
HC ZUBR Přerov
5:4 (1:1, 2:0, 1:3 - 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Pondělí 15.02.2021, 16:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:09 Roman PŠURNÝ - 5:4
     
    63:09
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři rozhodují a i podruhé v sezoně poráží Šumperk za dva body! Domácí si vybojovali držení puku na hranici svého pásma, odkud projel až k brance ROMAN PŠURNÝ, který krásnou kličkou prošel přes bránícího Kabelku a v zakončení překonal Peksu! Asistence: M. Zbořil, J. Süss.
    56:26 Matěj SVOBODA - 4:4
     
    56:26
    Přerov právě vstřelil branku!
    I Přerovští využívají přesilovou hru! Roman Pšurný poslal z pravého kruhu na opačnou stranu do jízdy MATĚJI SVOBODOVI, který prostřelil Peksu a srovnává stav na 4:4! Asistence: R. Pšurný, T. Doležal.
    54:06 Tadeáš KRÁL - 3:4
     
    54:06
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak to je teda ledová sprcha pro domácí celek! Šumperk využívá druhou přesilovku po sobě! Kratochvíl napřáhl na modré čáře, na což reagoval Petrásek vykopnutím kotouče pouze před sebe. TADEÁŠ KRÁL měl práci před brankou poměrně jednoduchou a posílá tak svůj tým do vedení! Asistence: P. Kratochvíl.
    52:43 Jaroslav MOUČKA - 3:3
     
    52:43
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá první přesilovku a po zásluze srovnává stav utkání! Zubrům se trestuhodně nedařilo vyhodit kotouč, čehož hosté využívají! Jaroš dostal puk z předbrankového prostoru na JAROSLAVA MOUČKU, který trefil odkrytou Petráskovu klec! Asistence: T. Jaroš. J. Bernovský.
    50:24 Jozef BALÁŽ - 3:2
     
    50:24
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk zaslouženě snižuje! JOZEF BALÁŽ perfektními kličkami přešel přes dva Zubry a třetího i s Petráskem prostřelil! Aktivní přístup se hostům vyplácí, v MEO Aréně hrajeme znovu s jednobrankovým rozdílem. Asistence: J. Moučka, V. Krejčiřík.
    33:35 Matěj SVOBODA - 3:1
     
    33:35
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři odskakují do dvoubrankového vedení! Velmi dobře si v útoku počínala třetí přerovská formace, kdy Indrák z levé strany přesnou křižnou přihrávkou předbrankovým prostorem našel hůl MATĚJE SVOBODY, který puk doklepával do odkryté klece! Asistence: D. Indrák.
    29:20 Lukáš FORMAN - 2:1
     
    29:20
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři jdou do vedení! Ve vlastním pásmu si vybojovali kotouč, aby jej Pšurný za modrou čarou jemně přiťukl LUKÁŠI FORMANOVI. Ten si vybruslil na hranici levého kruhu, odkud parádní střelou nápřahem nedal Peksovi žádnou šanci! Asistence: R. Pšurný, T. Doležal.
    15:32 Mikuláš ZBOŘIL - 1:1
     
    15:32
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí nějaký čas bojovali o kotouč v útočném pásmu a nakonec vyrovnávají. Na pravé straně zatáhl puk obránce MIKULÁŠ ZBOŘIL a přes Peksovu lapačku a horní tyč zamířil do sítě. Asistence: Rok Macuh, Filip Dvořák.
    09:59 Jan BLAŠKO - 0:1
     
    09:59
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté operovali v útočném pásmu a ujímají se vedení. Odražený kotouč si našel JÁN BLAŠKO, dostal se osamocený před branku a překonal Petráska. Asistence: Tadeáš Král.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 16. Zbořil (Macuh, F. Dvořák), 30. Forman (T. Doležal, Pšurný), 34. Matěj Svoboda (Indrák), 57. Matěj Svoboda (Pšurný, T. Doležal), 64. Pšurný (Zbořil, Süss) – 10. Blaško (Tadeáš Král), 51. Baláž (Moučka, Krejčiřík), 53. Moučka (Jaroš, Bernovský), 55. Tadeáš Král (P. Kratochvíl)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Holík) – Dluhoš, Forman (C), Krisl (A), Zbořil, Dřímal, Mlčák, Fencl (A) – Dostálek, Pšurný, T. Doležal – Číp, Hejcman, Svoboda – Süss, Indrák, Matěj Svoboda – F. Dvořák, Macuh, Štefka.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Peksa (Altrichter) – Machů, Kabelka, Ševčík, Záruba, Dosek, Volráb – Danielčák, Baláž (A), Moučka – Bernovský, Milfait (C), Jaroš (A) – P. Kratochvíl, Tadeáš Král, Krejčiřík – Blaško, Kučera, Horký – Kaplan.

    Rozhodčí: Doležal, Dědek – Vašíček, Zedník
    thejrc.org