Boston – New Jersey 0:1 (kon.) | Carolina – Florida 4:2 (kon.) | Philadelphia – Washington 1:3 (kon.)
Pittsburgh – NY Rangers 5:1 (kon.) | Dallas – Nashville 3:4 (1:2 po s.n.) | Calgary – Ottawa 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
Pittsburgh Penguins
5:1 (3:1, 0:0, 2:0)
New York Rangers
Pondělí 08.03.2021, 01:30 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:37 Zach ASTON-REESE - 5:1
     
    56:37
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají ještě pátou branku v tomto zápase! ZACH ASTON-REESE se sklepl přihrávku vzduchem před sebe a následně ze záporného úhlu dokázal puk dostat o beton Keitha Kinkaida za brankovou čáru. Asistence: Teddy Blueger a Brandon Tanev.
    53:57 Jevgenij MALKIN - 4:1
     
    53:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí nejspíše pojišťují svou dnešní výhru! JEVGENIJ MALKIN dokázal v situaci dva na jednoho zužitkovat přihrávku Kasperiho Kapanena, po které ruský útočník mířil přesně do volného místa u bližší tyče. Asistence: Kasperi Kapanen a Marcus Pettersson.
    17:14 Sidney CROSBY - 3:1
     
    17:14
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A další branka domácích! Brian Dumoulin nahrál kotouč na útočnou modrou čáru do jízdy SIDNEYMU CROSBYMU, který si tělem a hokejkou odmítl oba obránce Rangers a v samostatném úniku zakončil přesně k zadní tyči. Asistence: Brian Dumoulin a Kris Letang.
    16:52 Kasperi KAPANEN - 2:1
     
    16:52
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí skóre zápasu! Po pasu vzduchem ve středním pásmu se kotouč dostal až ke KASPERIMU KAPANENOVI, který si jej sklepl do jízdy a přesnou ránou v samostatném úniku otočil skóre zápasu. Asistence: Jared McCann a Jevgenij Malkin.
    16:13 John MARINO - 1:1
     
    16:13
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají skóre zápasu! Kasperi Kapanen předal v útočném pásmu zadovkou JOHNU MARINOVI, který si nabruslil do pravého kruhu a přesnou střelou k zadní tyči vyrovnal skóre zápasu. Asistence: Kasperi Kapanen a Evan Rodrigues.
    01:18 Mika ZIBANEJAD - 0:1
     
    01:18
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté jdou už ve druhé minutě do vedení! Pavel Bučněvič posunul kotouč dopředu na hůl MIKY ZIBANEJADA, který v situaci dva na jednoho naznačil přihrávku, ale nakonec zakončil naprosto přesně do horních pater brány. Asistence: Pavel Bučněvič a Jacob Trouba.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 17. Marino (Kapanen, Rodrigues), 17. Kapanen (McCann, Malkin), 18. Crosby (Dumoulin, Letang), 54. Malkin (Kapanen, M. Pettersson), 57. Aston-Reese (Blueger, B. Tanev) – 2. Zibanejad (Bučněvič, Trouba)


    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Dumoulin, Letang (A), Matheson, Ceci, M. Pettersson, Marino – Guentzel, Crosby (C), Rust – McCann, Malkin (A), Kapanen – Aston-Reese, Blueger, B. Tanev – Rodrigues, Jankowski, Angello.
    New York Rangers: A. Georgijev (18. Kinkaid) – R. Lindgren, Fox, K'A. Miller, Trouba (A), Hájek, Br. Smith – Lafreniere, Zibanejad (A), Bučněvič – Kreider (A), R. Strome, Kakko – Rooney, Chytil, J. Gauthier – Lemieux, B. Howden, Di Giuseppe.

    Rozhodčí: Morton, L’Ecuyer – Fournier, Rody

    Diváci: 2 800
    thejrc.org