Boston – New Jersey 0:1 (kon.) | Carolina – Florida 4:2 (kon.) | Philadelphia – Washington 1:3 (kon.)
Pittsburgh – NY Rangers 5:1 (kon.) | Dallas – Nashville 3:4 (1:2 po s.n.) | Calgary – Ottawa 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
Philadelphia Flyers
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
Washington Capitals
Pondělí 08.03.2021, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:58
    Flyers poměrně brzy odvolávají Harta na střídačku. První střela ze hry šest na pět byla od Girouxe jen propagační.
     
    49:08
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Nic Dowd – 2 min., podrážení).
    44:15 Nick JENSEN - 1:3
     
    44:15
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté se zásadním způsobem přibližují vítězství! Oshie si ve středním pásmu narazil s Ovečkinem a u útočné modré čáry také s Bäckströmem. Švédský útočník si všiml otevřené pravé strany a Hart neměl šanci dosáhnout k vzdálenější tyči na přesnou ránu zápěstím NICKA JENSENA. Ten skóruje poprvé od října 2018! Asistence: Nicklas Bäckström, T.J. Oshie.
    39:44 Dmitrij ORLOV - 1:2
     
    39:44
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps pár chvil před druhou sirénou otáčí skóre! Byl u toho i Vrána, který po buly vyjel k modré čáře a z ní přihrál doprava na Carlsona. Ten skvěle našel DMITRIJE ORLOVA a přesouvajícímu Hartovi propadl vypálený puk mezerou mezi nohama. Asistence: John Carlson, Jakub Vrána.
    35:11 Alexandr OVEČKIN - 1:1
     
    35:11
    Washington právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Oshie si vybruslil k modré čáře, kde poslal na párek klopýtajícího Bunnamana a pokračoval směrem do pravého křídla. Z toho milimetrově přesně objevil hůl ALEXANDRA OVEČKINA a ten dostatečně rychle zavěsil nad nohu přesouvajícího se Harta. Asistence: T.J. Oshie, Zdeno Chára.
     
    34:02
    Krásnou kličkovanou předvedl domácí obránce Travis Sanheim. K dokonallosti chybělo pár centimetrů, zakončení překazila trefená tyč.
     
    33:50
    Propadnutí Flyers a nepřesná střela Pánika z levého kruhu. Přečíslení se konalo i na druhé straně, jenže Konecny, Hayes a Laughton to celé překombinovali.
     
    29:25
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (John Carlson – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hřiště). Přesilovka 4 na 3 pro Flyers.
     
    28:01
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (James van Riemsdyk – 2 min., podrážení). Brzký konec přesilovky kvůli faulu na buly.
     
    27:56
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Zdeno Chára – 2 min., podrážení).
     
    16:00
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Travis Konecny – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    12:40
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Conor Sheary – 2 min., hákování).
    11:04 Joel FARABEE - 1:0
     
    11:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Zhruba tři tisíce diváků slaví vedoucí gól Letců! Dmitrij Orlov neudržel puk v těžké situaci na útočné modré. JOEL FARABEE vyrazil do protiútoku dvou na jednoho. Zakončení vzal v levém kruhu na sebe a trefil přesně mezi betony! Asistence: Sean Couturier.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 12. Farabee (Couturier) – 36. Ovečkin (Oshie, Chára), 40. Orlov (Carlson, J. Vrána), 45. Jensen (Bäckström, Oshie)


    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Gostisbehere, Provorov, P. Myers, Sanheim, Braun, E. Gustafsson – Farabee, Couturier (A), J. van Riemsdyk – Konecny, K. Hayes, Laughton – Voráček (A), Patrick, Giroux (C) – Aube-Kubel, Bunnaman, Lindblom.
    Washington Capitals: Samsonov (Vaněček) – Carlson (A), Dillon, J. Schultz, Orlov, Jensen, Chára – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Sprong, Kuzněcov, J. Vrána – Pánik, Eller, Sheary – Hathaway, Dowd, Hagelin.

    Rozhodčí: McCauley, Lambert – Smith, Suchánek

    Diváci: 3 023
    thejrc.org