Minnesota – Vegas 4:3 (kon.) | Edmonton – Ottawa 7:1 (kon.) | Colorado – Arizona 2:1 (po pr.)
Anaheim – Los Angeles 1:5 (kon.) | Vancouver – Montreal 1:5 (kon.)
po prodl.
Colorado Avalanche
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
Arizona Coyotes
Čtvrtek 11.03.2021, 03:10 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:21 Gabriel LANDESKOG - 2:1
     
    64:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Girard nakonec přenechal kotouč v útočném pásmu kapitánovi GABRIELU LANDESKOGOVI, jenž s ním ještě udělal jedno kolečko a poté z hranice pravého kruhu vystřelil přesně do horních pater hostující klece, a rozhodl tak o vítězství domácích hokejistů. Asistence: Sam Girard.
    38:06 Tyler PITLICK - 1:1
     
    38:06
    Arizona právě vstřelila branku!
    A je tu přesně co jsem říkal. Arizoně se podařilo srovnat hned po nějakém prvním větším zatlačení na domácí obranu, kde nakonec TYLER PITLICK nahrával kotouč před bránu Colorada a od brusle domácího Josta se kotouč odrazil za Grubauera, Asistence: Jacob Chychrun, Clayton Keller.
    01:23 Brandon SAAD - 1:0
     
    01:23
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak to je parádní úvod ze strany Lavin, když hned druhý útok už posílá domácí celek do vedení. Burakovsky dostal přihrávku na útočnou modrou a Avs poté jeli ve dvou na jednoho, kde však nakonec Burakovsky nahrál až do druhé vlny BRANDONU SAADOVI, jenž z mezikruží poslal kotouč přesně mezi betony finského brankáře. Asistence: Andrej Burakovsky, Devon Toews.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 2. Saad (Burakovsky, D. Toews), 65. Landeskog (Girard) – 39. Pitlick (Chychrun, Keller)


    Colorado Avalanche: Grubauer (Miska) – D. Toews, Girard (A), Pateryn, Graves, MacDonald, Renouf – Rantanen (A), MacKinnon, Landeskog (C) – Saad, Kadri, Burakovsky – Ničuškin, Jost, Donskoi – Calvert, Bellemare, O'Connor.
    Arizona Coyotes: Raanta (Hill) – Ekman-Larsson (C), Demers, Chychrun, Goligoski, Oesterle, Hjalmarsson (A) – Crouse, Schmaltz, Garland – Keller, Dvorak, Pitlick – Brassard (A), Jo. Larsson, Kessel – Caggiula, Chaput, Fischer.

    Rozhodčí: McIsaac, Dwyer – Gawryletz, Murray.

    Diváci: Bez diváků
    thejrc.org