Minnesota – Vegas 4:3 (kon.) | Edmonton – Ottawa 7:1 (kon.) | Colorado – Arizona 2:1 (po pr.)
Anaheim – Los Angeles 1:5 (kon.) | Vancouver – Montreal 1:5 (kon.)
po prodl.
Colorado Avalanche
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
Arizona Coyotes
Čtvrtek 11.03.2021, 03:10 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:21 Gabriel LANDESKOG - 2:1
     
    64:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Girard nakonec přenechal kotouč v útočném pásmu kapitánovi GABRIELU LANDESKOGOVI, jenž s ním ještě udělal jedno kolečko a poté z hranice pravého kruhu vystřelil přesně do horních pater hostující klece, a rozhodl tak o vítězství domácích hokejistů. Asistence: Sam Girard.
     
    57:25
    Nicméně na druhé straně se nyní musel předvést i Grubauer, na kterého jel sám Schmaltz, jemuž sice kotouč utekl z hole, ale i tak jej nepříjemně stihl po ledě poslat do brány, kde jej Grubauer zastavil o svůj beton.
     
    56:18
    Tak to byl zřejmě největší zákrok Raanty v utkání! Saad vybídl ke skórování Ničuškina, který to i velmi dobře myslel se svou střelou, když poslal kotouč po ledě do protipohybu brankáře, jenže trefil snad poslední možnou část betonu Raanty.
     
    54:21
    Colorado bude hrát díky faulu na MacKinnona další přesilovou hru, protože je na dvě minuty za hákování vyloučen Jakob Chychrun (ARI).
     
    52:01
    Rantanenova nenápadná střela se nyní zřejmě i otřela o tyč hostující klece!
     
    49:59
    Derick Brassard (ARI) vysekl Jostovi hůl z rukou, a tak dostává dvě minuty za sekání a Colorado bude hrát za čtyři vteřiny svou přesilovou hru.
     
    48:04
    Jenže při ofsajdu domácích bylo na ledě hned šest bruslařů Colorada, a tak si Arizona zahraje přesilovou hru. Trest odpyká Brandon Saad (COL).
     
    47:51
    Hned po ubráněné přesilovce mohl poslat Arizonu do vedení Keller, který jel zcela sám na Grubauera, jenže domácí brankář jeho následné zakončení zlikvidoval.
     
    45:24
    Johan Larsson (COL) však následně podrazil Toewse, a dostává tak za to dvě minuty.
     
    45:21
    Raanta předvedl další skvělý zákrok, když Landeskog nahrál na pravou stranu zcela volnému Toewsovi, proti němuž si hostující brankář ještě dobře povyjel a jeho zakončení vyrazil.
    38:06 Tyler PITLICK - 1:1
     
    38:06
    Arizona právě vstřelila branku!
    A je tu přesně co jsem říkal. Arizoně se podařilo srovnat hned po nějakém prvním větším zatlačení na domácí obranu, kde nakonec TYLER PITLICK nahrával kotouč před bránu Colorada a od brusle domácího Josta se kotouč odrazil za Grubauera, Asistence: Jacob Chychrun, Clayton Keller.
     
    33:28
    A nyní k tomu Avs dostávají skvělou příležitost v podobě přesilové hry, když je na dvě minuty za podražení vyloučen Nick Schmaltz (ARI).
     
    32:03
    Ihned po konci oslabení se domácí opět nacpali do útočného pásma, kde nakonec MacKinnon nahrál zcela volnému Girardovi jenž si nabruslil na hranici pravého kruhu, odkud vystřelil, jenže ztroskotal na Raantovi.
     
    29:15
    Arizona si zahraje první přesilovou hru v utkání, protože je na dvě minuty za hrubost vyloučen Gabriel Landeskog (COL).
     
    26:29
    Hosté jeli ve dvou na jednoho, když celou akci řešil svou střelou Ničuškin, avšak Raanta je v tomto utkání skvělý a zlikvidoval jeho střelu a i následnou dorážku Girarda.
     
    23:10
    A další průnik hostující obranou, když si to O´Connor nasměroval přesně mezi obránci Arizony a jel sám na Raantu, jenže jeho klička do bekhendu byla nepřesná. Nicméně je tu alespoň přesilovka, protože je na dvě minuty vyloučen Alex Goligoski (ARI) za sekání.
     
    22:51
    Tak to byla nádherná individuální akce Calverta, jenž skvěle prošel kole Hjalmarssona a následně si namazal na chleba i jeho kolegu Demerse, jenže ztroskotal na posledním článku, když jeho bekhendové zakončení zlikvidoval Raanta.
     
    03:08
    Hosté jeli ve dvou na jednoho, kde nakonec Keller skvěle udělal stahovačku kolem posledního obránce a následně nahrával Pitlickovi před prázdnou, jenže tento pas byl o něco delší než bylo potřeba.
    01:23 Brandon SAAD - 1:0
     
    01:23
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak to je parádní úvod ze strany Lavin, když hned druhý útok už posílá domácí celek do vedení. Burakovsky dostal přihrávku na útočnou modrou a Avs poté jeli ve dvou na jednoho, kde však nakonec Burakovsky nahrál až do druhé vlny BRANDONU SAADOVI, jenž z mezikruží poslal kotouč přesně mezi betony finského brankáře. Asistence: Andrej Burakovsky, Devon Toews.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 2. Saad (Burakovsky, D. Toews), 65. Landeskog (Girard) – 39. Pitlick (Chychrun, Keller)


    Colorado Avalanche: Grubauer (Miska) – D. Toews, Girard (A), Pateryn, Graves, MacDonald, Renouf – Rantanen (A), MacKinnon, Landeskog (C) – Saad, Kadri, Burakovsky – Ničuškin, Jost, Donskoi – Calvert, Bellemare, O'Connor.
    Arizona Coyotes: Raanta (Hill) – Ekman-Larsson (C), Demers, Chychrun, Goligoski, Oesterle, Hjalmarsson (A) – Crouse, Schmaltz, Garland – Keller, Dvorak, Pitlick – Brassard (A), Jo. Larsson, Kessel – Caggiula, Chaput, Fischer.

    Rozhodčí: McIsaac, Dwyer – Gawryletz, Murray.

    Diváci: Bez diváků
    bahis siteleri