Ufa – Čeljabinsk 3:2 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
3:2 (1:0, 1:1, 1:1) Stav série: 4:1
Traktor Čeljabinsk
Čtvrtek 11.03.2021, 15:00 • Ufa Arena, Ufa • Play-off KHL • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Hezké čtvrteční odpoledne přeji všem příznivcům hokeje. Play-off KHL už je v plném proudu, dnes jsou na programu další zápasy. My prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat pátý zápas série mezi týmy Salavat Julajev Ufa a Traktor Čeljabinsk. Stav je 3:1 na zápasy.
     
    1. zápas série – 0:1

    První duel této série vyzněl lépe pro Čeljabinsk. Po první třetině svítil na ukazateli skóre stav 1:1. Ve druhém dějství pak strhli vedení na svou stranu hráči Traktoru a Ufa musela dohánět. Do třetí třetiny šel Salavat Julajev s cílem srovnat a zápas otočit na svou stranu. Jenže už v úvodu třetího dějství poslal na Osnovina přihrávku Tomáš Hyka a Čeljabinsk vedl o dva góly. Na tento stav už domácí Ufa nedokázala zareagovat a musela se smířit s tím, že do dalšího zápasu půjde s prohrou v sérii v zádech.
     
    2. zápas série – 1:1

    I v druhém zápase hráči Ufy prohrávali, a sice 0:1 po první třetině. Ve druhém dějství však dokázali dvěma góly nejprve srovnat stav a následně i strhnout vedení na svou stranu. V závěru třetí třetiny však dal Čeljabinsku naději Baillen, jenž srovnal na 2:2 a vynutil pro své spoluhráče nastavenou hrací dobu. Tu už v prvním prodloužení v 74. minutě rozhodl Hartikainen a bylo hotovo. Na zápasy tedy bylo srovnáno 1:1.
     
    3. zápas série – 1:2

    Za stavu 1:1 se tak celá série přesunula do Čeljabinsku. A lépe do třetího klání vstoupila Ufa, která vedla po druhé třetině už 3:0. Domácí se snažili se zápasem něco udělat, ale brankáře Ufy ne a ne překonat. Nakonec pak ve třetím dějství přidali hráči Ufy další branku a to byla pro Čeljabinsk poslední rána. Traktor nedokázal vsítit ani jeden gól a v sérii tak poprvé prohrával. Do vedení naopak poprvé šla Ufa.
     
    4. zápas série – 1:3

    Do čtvrtého duelu šli hráči Čeljabinsku s jasným cílem, a sice srovnat nepříznivý stav série, aby se vše do Ufy vracelo s nerozhodným stavem. Až do pětatřicáté minuty byl stále stav 0:0. Až v čase 34:10 vsítil úvodní branku Hartikainen a poslal Salavat do vedení. Ve třetí třetině pak Ufa zvýšila náskok na 2:0 a Traktor se snažil o kontaktní branku. Ta ale nepřišla a v devětapadesáté minutě pak hráči Ufy rozhodli zápas střelou do prázdné čeljabinské klece při powerplay. Ufa tak vede 3:1 na zápasy a dnes tak může na ledě Traktoru celou sérii ukončit. Naopak domácí budou usilovat o prodloužení sezóny.
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hyka (CLJ)
    Lukáš Sedlák (CLJ)
    Roman Will (CLJ)
     
    Úvodní sestavy:

    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Tarasov) – Panin (C), Larsen, Koledov, Naumenkov, J. Birjukov, Alexejev, Lisovec – M. Granlund, Manninen, Hartikainen (A) – Platt, V. Žarkov (A), Kadějkin – Kugryšev, Amirov, Chochrjakov – Gimatov, Soloduchin, Baškirov – Kartajev.

    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (Will) – Pilut, Manuchov, Jevenko, Bailen (A), D. Bodrov, Karpuchin, Tělegin – Byvalcev, Kalinin (C), Åberg – Sedlák (A), Osnovin, Hyka – Polygalov, Avcin, Kravcov – Tridčikov, Gorjunov-Rolgizer, Šolochov – D. Iljin.

    Rozhodčí: Oskirko, Sidorenko – Novikov, Šalagin.
     
    UFA arénou už zní ruská hymna. Po ní pak bude páté utkání v sérii mezi Ufou a Čeljabinskem moci začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:30
    Domácí se hned dostali ke střele před brankou Čeljabinsku, ale Ivan Fedotov si poradil a připsal první zákrok proti střele Markuse Granlunda.
     
    00:45
    Hra pak byla přerušena, vhazovalo se po pravé ruce Fedotova. Hosté získali puk a zavezli ho na opačnou stranu, ale před Metsolou nic nevymysleli.
     
    01:24
    Denis Bodrov neprošel skrze obranu Ufy před Metsolovu klec, domácí toho využili a šli do akce. Ale obrana Traktoru je v jejich rozletu zastavila.
     
    02:10
    Daniil Iljin u pravého hrazení vybojoval puk a hosté mohli jít do akce před Juhou Metsolou. Ale ani tato souhra jim nevyšla a pobyt v útočném pásmu rázem končí.
     
    02:53
    Před Fedotovem bylo nyní trochu rušno, domácí hráči se před ním chtěli z několika dorážek prosadit, ale znovu si hostující gólman poradil.
     
    03:42
    Další pokus domácích, Alexandr Kadějkin si sjel do blízkosti Fedotova, ale jeho pokus se mezi tři tyče nevešel.
     
    04:24
    Agilní domácí celek rozehrál další dobrou partii před Fedotovem, kde střílel z levé strany Markus Granlund, ale hostující brankář měl beton připraven. Hra je opět zastavena.
     
    04:40
    Po zisku puku v obranném pásmu šli hosté směrem dopředu. Ovšem opět pozorní beci Ufy je k ničemu nepustili a sami domácí hráči se tlačí opět před Ivana Fedotova.
     
    05:02
    Nyní je na řadě první komerční přestávka.
     
    05:15
    Z prostoru mezi kruhy napřáhl ke střele hostující Nick Bailen, ale puk se otřel o beton Juhy Metsoly a ten nechává hru plynout rozehrávkou na své spoluhráče.
     
    05:46
    Lawrence Pilut si sjížděl do těsné Metsolovy blízkosti, ale nakonec před ním nemohl vystřelit. Přihrávka mířící na jeho hůl totiž byla zastavena Philipem Larsenem.
     
    06:18
    Grigorij Panin u zadního mantinelu sebral puk a zakládal další akci Ufy. Jenže Teemu Hartikainen se vystavil ofsajdové pasti a hra je přesunuta zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    06:44
    Z vrcholu levého kruhu nyní tvrdě pálil český útočník Lukáš Sedlák, ale proti byl zákrok Juhy Metsoly. Ten pak raději dění na ledě zastavil a buly bude po jeho pravé ruce.
     
    07:14
    Rodion Amirov se zjevil v prostoru mezi kruhy, poté vystřelil, ale pokus domácího hráče byl zablokován obranou a puk skončil v bezpečí.
     
    07:50
    Alexandr Tridčikov nedosáhl na puk a po jeho ztrátě se pak rodila nebezpečná akce Ufy. V ní zakončoval nebezpečně z prostoru mezi kruhy Jevgenij Lisovec a donutil Fedotova k dalšímu zákroku.
     
    09:08
    Domácí mají ponechanou výhodu, pokud nevstřelí branku, zahrají si jako první přesilovou hru. Nyní tvoří akci ze svého obranného pásma.
     
    09:40
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Pontus Åberg – 2 min., sekání).
     
    10:00
    Ufa právě vstřelila branku!
    Po dvaceti vteřinách domácí celek svou přesilovou hru využívá a ujímá se vedení. Po střele z pravé strany se kotouč odrazil a k němu měl pak nejblíže na levé straně TEEMU HARTIKAINEN, jenž golfákem doklepl puk do částečně odkryté sítě – 1:0. Asistence: Philip Larsen a Alexandr Kadějkin.
    10:00 Teemu HARTIKAINEN - 1:0
     
    10:34
    A další útok domácího celku, tentokráte ale proti útoku Ufy zakročila obrana Čeljabinsku a ten velmi rychle otáčí hru na opačnou stranu.
     
    11:15
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    13:20
    Lukáš Sedlák objel branku soupeře, ale poté se mu nepovedlo zakončit.
     
    13:43
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Geoff Platt – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    14:15
    Čeljabinsk má přesilovou hru a velmi solidně v ní Ufu svírá, ale domácí se dokáží kombinační hře hostí bránit.
     
    14:48
    Vyhození přes celý led sbírá za vlastní brankou Pilut a ihned posílá kotouč dopředu na útočnou modrou, kam vyjela hned trojice hráčů Traktoru.
     
    15:33
    Přesilovka Traktoru se blíží ke konci a domácí se takto provyhazují až do nástupu vyloučeného hráče na led.
     
    16:05
    Dobrá práce Granlunda u mantinelu za brankou Čeljabinsku dala prostor přihrávce na Panina, který hned z první pálil, obranný blok před brankovištěm ale překonat nedokázal.
     
    16:38
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Rodion Amirov – 2 min., podrážení).
     
    17:16
    Chvíli poté, co naskočil Platt na led, tak se zelenomodří musí opět bránit. Na Metsolu z vrcholku pravého kruhu letěla nepříjemná střela od Gorjunov-Rolgizera, ale finský brankář sevřel pevně puk v lapačce.
     
    17:49
    Pilut přesunul kotouč na pravý kruh a následovala nahrávka křížem na Bailena, který si od modré vyjel na protější kruh, přihrávka však byla zastavena na cestě. Sedlák se sice posléze dostal k dorážce, Metsola přerušuje.
     
    18:25
    Pontus Åberg dostal mezi kruhy parádní přihrávku zpoza kasy a byl zcela osamocen v tomto prostoru, jeho střelecký pokus ale končí jenom na zadním mantinelu!
     
    18:56
    Po dlouhé době se dostali do útočení i domácí. Hartikainen tečoval nepříjemné nahození Panina od modré, Fedotova to však nijak nerozhodilo.
     
    19:29
    První lajna Ufy již měla dlouhé střídání a nepokoušela se o další útok, na tahu je tak ve zbývající půlminutě Traktor.
     
    19:53
    A ještě z toho bude jedno vyloučení! Alexandr Alexejev vysekl za brankou hůl soupeři a potřetí v posledních šesti minutách jde hráč domácích na trestnou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. V ní se do vedení dostala favorizovaná Ufa, která díky Hartikainenovi využila přesilovou hru a má náskok. Pak ale byli třikrát vyloučeni hráči Ufy, ale Čeljabinsk to zatím nepotrestal. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která začne přibližně v 15:55.
     
    Střely na branku: 12 – 11
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Kravcov si sjel do dobré střelecké pozice, ale na Metsolu nevyzrál. Tek kotouč podržel a následuje vhazování po jeho pravé ruce.
     
    20:54
    Hosté se stále drží v útočném pásmu, dohrávají přesilovou hru, zatím se jim ale nedaří srovnat s Ufu krok. Po dalším zákroku Juhy Metsoly je hra zastavena.
     
    21:21
    Lawrence Pilut od vlastního brankáře založil další akci Traktoru, domácí však soupeře k ničemu nepustili a vyhazují puk až před Fedotova.
     
    21:42
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Lawrence Pilut – 2 min., nedovolené bránění).
     
    21:53
    Ufa je v plném počtu a začíná její zkrácená přesilová hra.
     
    22:16
    Alexandr Kadějkin střílel, Teemu Hartikainen dorážel, ale tato souhra k navýšení domácího vedení nevyšla. Nicméně Ufa stále svírá svého soupeře v jeho teritoriu.
     
    23:10
    Další obléhání hostující klece, na pravé straně střílel Markus Granlund, ale střela se jen otřela o beton Ivana Fedotova.
     
    23:42
    Čeljabinsk je v plném počtu.
     
    24:15
    Lukáš Sedlák se natlačil před Juhu Metsolu, ten ale nemusel zasahovat, když mu pomohla pozorná obrana. Rázem pak domácí celek znovu otáčí hru až před branku Ivana Fedotova.
     
    24:54
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Vjačeslav Osnovin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    25:34
    Ufa právě vstřelila branku!
    A další početní výhoda je využita. Granlund kousek od brankoviště poslal kotouč zpětně na SAKARIHO MANNINENA, jenž se poté na levé straně střelou do odkryté Fedotovovy sítě nemýlil – 2:0. Asistence: Markus Granlund a Alexandr Kadějkin.
    25:34 Sakari MANNINEN - 2:0
     
    26:42
    Nyní si museli hráči Ufy dávat pozor, před jejich brankou si nebezpečně počínali hosté, ale jejich následná střela šla jen vedle Metsolovy klece.
     
    27:41
    Alexandr Tridčikov těsně před Metsolou vystřelil, ale domácí brankář si poradil a skončil na zemi. S bolestivou grimasou, ale měl by být v pořádku. Hra je zastavena.
     
    27:41
    Další komerční přestávka.
     
    28:03
    Zakázané uvolnění Ufy a hra se stěhuje před Juhu Metsolu. Vhazovat se tak bude v jeho těsné blízkosti.
     
    28:21
    Vitalij Kravcov na pravé straně nezachytil přihrávku od spoluhráče, ale hned na to se k pokusu dostal Igor Polygalov, proti kterému pohotově zakročil Juha Metsola.
     
    29:06
    Lukáš Sedlák si sjel do úplné blízkosti Metsoly a zasouval puk za jeho záda, ovšem domácí brankář zakročil betonem a zabránil tak zřejmě kontaktnímu gólu hostů!
     
    30:03
    Dlouhý pobyt hostů v pásmu Ufy končí, domácí se dostali ke kotouči a poslali ho do neutrální zóny šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    30:50
    Nyní to zase bylo nebezpečné na straně domácích, Sakari Manninen dorážel puk na hraně levého kruhu, ale Ivan Fedotov ho vyrazil do bezpečí.
     
    32:29
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Nyní se už hosté dočkali a dávají kontaktní branku. Rána z pravého kruhu se odrazila na levou stranu, kde byl připraven IGOR POLYGALOV a svižnou střelou dostal kotouč za záda Metsoly, kterému bere čisté konto a hosté jsou tak zpět ve hře – 2:1. Asistence: Lawrence Pilut a Vitalij Kravcov.
    32:29 Igor POLYGALOV - 2:1
     
    32:58
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    33:30
    Hosté ožili a vycítili šanci. Nyní se dostali do další akce před Juhou Metsolou, ovšem ta byla nepřesná a brankář Ufy nemusel do žádného zákroku.
     
    34:06
    Odražený puk si v obranném pásmu našel Sergej Tělegin a vyvezl ho opět do teritoria domácích. Jenže tam rychle kotouč získal Grigorij Panin a rodí se akce na druhé straně.
     
    35:28
    Hosté mají ponechanou výhodu a snaží se dostat do zakončení, aby nemuseli jít do přesilové hry. Ale domácí jsou proti a dobře brání přechod hostů ven.
     
    35:48
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Pjotr Chochrjakov – 2 min., vysoká hůl).
     
    36:19
    Závar před brankou Metsoly, ale domácí brankář ho ustál a přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    36:36
    Hosté se opět natlačili před Metsolu, kde chvíli kombinovali před jeho klecí, ale domácí celek se ubránil a hned poslal kotouč až před klec Ivana Fedotova.
     
    37:27
    Kravcov střílel z pravé strany na částečně odkrytou, ale Juha Metsola se stihl včas přesunout a zakročil. Poté se domácí celek znovu osvobozuje.
     
    37:48
    Ufa je v plném počtu.
     
    38:16
    Igor Polygalov se pokusil sebrat puk soupeři, to se nakonec povedlo a Čeljabinsk rychle prochází do útočného pásma. Obrana Ufy se vrací zase zpět.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Roman Manuchov – 2 min., hákování).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhá třetina je u konce. V ní domácí navýšili své vedení, hosté ale dokázali odpovědět a snížili na kontaktní branku. Ve třetí třetině tak budou usilovat o vyrovnání. Domácí budou mít ale na začátku výhodu přesilové hry. Třetí třetina začne přibližně v 16:47.
     
    Střely na branku: 15 – 29
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Domácí se usadili v teritoriu hostů a snaží se využít přesilovou hru, ale pokus Teemua Hartikainena skončil jen vedle levé tyče Fedotova.
     
    41:27
    Hráčům Ufy se nedaří překonat brankáře hostů a už to vypadá, že Čeljabinsk své oslabení zvládne a bude tak mít stále možnost na vyrovnání.
     
    42:00
    Čeljabinsk to zvládl a je už v plném počtu.
     
    42:36
    Nyní si v obranném pásmu převzali puk zase hokejisté Traktoru Čeljabinsk a míří s ním před Juhu Metsolu. Hosté nemají už co ztratit, budou se hnát za vyrovnáním. Pokud by zůstal výsledek na straně Ufy, sezóna by pro ně skončila.
     
    43:06
    Jevgenij Lisovec čeká za vlastní brankou, až mu dostřídají spoluhráči a poté rozehraje další akci Salavatu.
     
    43:44
    Hartikainen obkroužil branku soupeře, ale nedostal se před ní, protože ho odzbrojil jeden z obránců Čeljabinsku a hosté tak otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    45:08
    Hosté začínají čím dál více kousat a vedení Ufy je tak v ohrožení. Hlavně díky Metsolovi je na ukazateli skóre jaké je. Nyní jsou u puku domácí a pádí dopředu.
     
    45:21
    Následuje další komerční přestávka.
     
    46:05
    Další přechod do útoku ze strany Traktoru Čeljabinsk, ve střední třetině však zakročila domácí obrana a o puk soupeře obrala. A hned s ním míří do útočného pásma.
     
    47:06
    Teemu Hartikainen neudržel puk u levého hrazení v teritoriu Čeljabinsku a znovu tak mohli jít hosté do protiútoku. Ale precizní beci Salavatu zase zakročili.
     
    48:00
    Vitalij Kravcov se natahoval po puku u branky soupeře, ale nakonec na něj nedosáhl a získali ho hráči Ufy.
     
    48:35
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Dmitrij Kugryšev – 2 min., podrážení).
     
    48:53
    Traktor zamkl svého soupeře před jeho brankou, ale žádný pokus se neujal. Následně pak získali kotouč domácí a ten odpálili až před Fedotova.
     
    50:10
    Jsme za polovinou třetí třetiny, Ufa stále drží nejtěsnější možný náskok a hosté se snaží vyrovnat.
     
    50:30
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka a hosté se už dostali k vyrovnání. Stále tak žije naděje na jejich setrvání v sérii. Po několika střelách na Metsolu vznikla před jeho klecí skrumáž, ve které se dobře zorientoval ALEXANDR AVCIN, jenž doklepl kotouč za Metsolova záda – 2:2. Asistence: Denis Bodrov a Sergej Kalinin.
    50:30 Alexandr AVCIN - 2:2
     
    51:34
    Další komerční přestávka.
     
    51:50
    Domácí se nesmířili s tím, že ztratili své vedení a hned po krátké pauze zahrozili před Fedotovem, ten ale včas zakročil a puk má ve své moci.
     
    52:36
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Eduard Gimatov – 2 min., vražení na hrazení).
     
    52:49
    Hosté mají dobrou příležitost dostat se do vedení, když hrají přesilovou hru. Dokáží ji opět využít?
     
    53:45
    Nyní se usadili v domácím teritoriu, ale po několika střelách Juha Metsola odolal. Stále však musí být ve svém brankovišti pozorný.
     
    54:10
    Ufa získala puk a poslala ho až před branku soupeře.
     
    54:36
    Ufa je v plném počtu.
     
    54:58
    Markus Granlund zblízka zakončoval před Fedotovem, hostující brankář však zakročil a hned rozehrál puk směrem dopředu. Útočit tak jde Čeljabinsk.
     
    55:58
    Od vlastní branky jdou do další akce hráči Salavatu a pokusí se ohrozit soupeřovu klec. Rádi by strhli opět vedení na svou stranu.
     
    57:14
    Danil Baškirov se protáhl na pravé straně, ale jeho zakončení šlo jen vedle soupeřovy branky. Hned na to míří do rychlého protiútoku hráči Čeljabinsku.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:39
    Oba celky se už příliš nikam neženou, nikdo nechce udělat chybu. Zdá se, že pátý duel míří do nekonečného prodloužení.
     
    58:56
    Před hostující brankou byla chvíli mela, ale nakonec tlak soupeře Čeljabinsk ustál a snaží se získat puk na svou stranu, aby ještě mohl zaútočit.
     
    59:39
    Hartikainenova střela končí mimo tři tyče a po dalším zákroku hostujícího brankáře je hra přerušena.
     
    59:41
    Trestné střílení pro Ufu. Fedotov úmyslně posunul klec v akci domácích a ti mají šanci rozhodnout!
     
    59:41
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Ivan Fedotov – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
     
    59:41
    Ufa právě vstřelila branku!
    K exekuci trestného střílení se postavil MARKUS GRANLUND, který se pomalejším tempem rozjel směrem k Fedotovovi a poté zasunul kotouč mezi jeho betony a ten skončil za zády hostujícího brankáře. Domácí tak zřejmě odmítli nastavenou hrací dobu – 3:2.
    59:41 Markus GRANLUND - 3:2
     
    59:55
    Domácí příznivci už odpočítávají poslední vteřiny třetí třetiny a pomalu začínají slavit postup dále.
     
    Konec zápasu.
     
    Už to vypadalo, že duel půjde do prodloužení, ale jednadvacet vteřin před vypršením třetí třetiny bylo pro Ufu nařízeno trestné střílení, které proměnil Markus Granlund a později se ukázalo, že to byla branka vítězná. Ufa se tak raduje z postupu dále, pro hosty z Čeljabinsku naopak sezóna právě skončila.
     
    Střely na branku: 21 – 36
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hyka (CLJ) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 19:35
    Lukáš Sedlák (CLJ) – 0+0, 5 střel, čas na ledě 18:14
     
    Dnešní utkání sledovalo 7865 diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (17:27:26)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. Hartikainen (Larsen, Kadějkin), 26. Manninen (M. Granlund, Kadějkin), 60. M. Granlund (TS) – 33. Polygalov (Pilut, Kravcov), 51. Avcin (D. Bodrov, Kalinin)


    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Tarasov) – Panin (C), Larsen, Koledov, Naumenkov, J. Birjukov, Alexejev, Lisovec – M. Granlund, Manninen, Hartikainen (A) – Platt, V. Žarkov (A), Kadějkin – Kugryšev, Amirov, Chochrjakov – Gimatov, Soloduchin, Baškirov – Kartajev.
    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (Will) – Pilut, Manuchov, Jevenko, Bailen (A), D. Bodrov, Karpuchin, Tělegin – Byvalcev, Kalinin (C), Åberg – Sedlák (A), Osnovin, Hyka – Polygalov, Avcin, Kravcov – Tridčikov, Gorjunov-Rolgizer, Šolochov – D. Iljin.

    Rozhodčí: Oskirko, Sidorenko – Novikov, Šalagin

    Diváci: 7865
    Ufa 4 1 Čeljabinsk
    #1 Středa 03.03.2021 • 15:00
    Ufa - Čeljabinsk 1:3
    #2 Pátek 05.03.2021 • 15:00
    Ufa - Čeljabinsk 3:2 po prodl.
    #3 Neděle 07.03.2021 • 12:30
    Čeljabinsk - Ufa 0:4
    #4 Úterý 09.03.2021 • 15:00
    Čeljabinsk - Ufa 0:3
    #5 Čtvrtek 11.03.2021 • 15:00
    Ufa - Čeljabinsk 3:2
    bahis siteleri