Leeds – Chelsea 0:0 (kon.) | Crystal Palace – West Brom 1:0 (kon.) | Everton – Burnley 1:2 (kon.)
Fulham – Manchester City 0:3 (kon.)
konec
Fulham FC
0:3 (0:0)
Manchester City
Sobota 13.03.2021, 21:00 • Craven Cottage, Londýn • Anglická Premier League • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:52:57)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 0:7. Střely mimo: 0:1. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:13.
     
    Je konec! Manchester City zvládl duel na půdě Fulhamu a vítězí 3:0. Manchester City byl po celý první poločas aktivnější, ale jen těžko se dostával do zakončení. Největší šanci Guardiolova celku měl Torres, jenže domácí brankář vykouzlil parádní zákrok. O svém triumfu rozhodl Guardiolův celek po přestávce. Ve 47. minutě otevřel skóre John Stones. Na jeho zásah navázal po chybě v domácí rozehrávce Gabriel Jesus a po hodině hry dokonal dílo proměněnou penaltou Sergio Agüero. Fulham v dnešním souboji nevystřelil na branku.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    John Stones si ještě pohlídal poslední nákop Fulhamu na hranici velkého vápna a nechal míč propadnout do zámezí.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Joao Cancelo měl prostor v blízkosti velkého vápna, jenže si netroufl na zakončení a raději přihrál na střed. City soupeři prakticky nepůjčují míč.
     
    89
    Fernandinho se na polovině hřiště dostal k odraženému míči, bez problémů se otočil a přenesl hru na pravou stranu. Oba týmy už jen čekají na závěrečný hvizd.
     
    88
    Hra je přerušena! Sergio Agüero byl faulován na polovině soupeře a drží se za levé stehno. Podle všeho však bude nadále pokračovat.
     
    87
    Rodri potáhl míč na polovinu soupeře, jenže už nikam nespěchal a přenesl hru na levou stranu. Hosté se snaží hrát s míčem.
     
    86
    Gabriel Jesus na pravé straně získal odražený míč, procedil přihrávku na polovinu Fulhamu, jenže obrana Guardiolova celku byla znovu důrazná.
     
    85
    Ederson se zapojil do rozehrávky hostujícího celku, jenže jeho nákop skončil v autu. V posledních minutách sledujeme hodně nepřesností.
     
    84
    První šance Fulhamu v dnešním souboji! Onomah si naběhl na průnikovou přihrávku do vápna, ale jeho ránu z dobré pozice srazil Laporte ve skluzu na roh!
     
    83
    Joachim Andersen přenesl hru na pravou stranu, ale Kenny Tete si míč nezpracoval zrovna ideálně. Manchester City si náskok hlídá bez problémů.
     
    82
    Alphonse Aréola si dal pozor na napadajícího Jesuse, přehodil si míč na pravačku a jednoduše zakopl míč daleko do zámezí.
     
    81
    Harrison Reed se skvěle stáhl před vlastní branku a před dotírajícím Jesusem odkopl míč do bezpečí. Fulham bude rozehrávat od branky.
     
    80
    Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Ivan Cavaleiro, přichází Antonee Robinson.
     
    79
    Mendy prošel s míčem u nohy na polovinu soupeře, našel Jesuse a sám se vydal na hrot. Akce Manchesteru City však vyšuměla u rohového praporku.
     
    78
    Ademola Lookman dostal přihrávku na paty, musel se pro míč vracet a už jej neprocedil do pokutového území. Manchester City brání skvěle.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 47. Stones (Cancelo), 56. Jesus, 60. Agüero (pen.)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 0:7. Střely mimo: 0:1. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:13.
    Fulham FC: Aréola – Tete, J. Andersen (C), Adarabioyo, Aina – Anguissa, Reed, Loftus-Cheek (63. A. Mitrović), Lemina (73. Onomah) – Cavaleiro (80. A. Robinson), Lookman.
    Náhradníci: Fabri – Bryan, M. Hector, T. Kongolo, Maja, A. Mitrović, Ream, Onomah, A. Robinson.

    Manchester City: Ederson – Stones, Rúben Dias (75. García), Laporte – Cancelo, Rodri, B. Silva (67. Fernandinho), B. Mendy – F. Torres – Jesus, Agüero (C).
    Náhradníci: Steffen – De Bruyne, Fernandinho, Foden, García, Gündoğan, Mahríz, Walker, Zinčenko.

    Rozhodčí: Marriner – Ledger, Long
    ocianews.com