Alavés – Cádiz 1:1 (kon.) | Real Madrid – Elche 2:1 (kon.) | Osasuna – Valladolid 0:0 (kon.)
Getafe – Atlético 0:0 (kon.)
konec
Getafe CF
0:0 (0:0)
Atlético Madrid
Sobota 13.03.2021, 21:00 • Coliseum Alfonso Pérez (Getafe) • Španělská LaLiga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 27 % : 73 %.
    Střely na branku: 2:7.
    Střely mimo: 8:6.
    Rohy: 3:11.
    Ofsajdy: 0:6.
    Fauly: 9:16. (23:03:31)
     
    Atlético Madrid tak sice zůstane na špici tabulky, náskok ale nenavýší. Po dvaceti sedmi zápasech má na kontě šedesát tři bodů, druhý je Real Madrid s padesáti sedmi a třetí Barcelona, která jich získala 56, ovšem po dohrání kola se může v případě výhry přiblížit na čtyři body. Zato Getafe se po dnešním zápasu nikam neposune. Zůstává na patnácté pozici a ještě bude mít co dělat, aby zachránilo ligovou příslušnost i na příští rok. Má na to pětibodový náskok.
     
    Zápas je u konce. Týmy se rozešly smírně a neviděli jsme jedinou branku. Šancí bylo dost. Atlético dokonce slavilo, když míč do branky opravdu dostalo. Pomezní sudí ale viděl, že centr, který brance předcházel, přišel už z prostoru mimo hřiště a gól tak nemohl platit. Následně jsme viděli zase velmi sporný moment ve vápně hostů, kde byl jeden z domácích hráčů pravděpodobně faulován, ale penalta se nepískala. Rána pro Getafe přišla v minutě číslo 71. kdy Nyom dostal červenou kartu. Domácí fotbalisté ale dokázali soupeře krotit a co nezvládli ubránit, to pochytal fantasticky chytající Soria.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Lodi to zkusil vzdušným pasem do velkého vápna. Obrana soupeře míč ale okamžitě vyhlavičkovala za vnější brankovou čáru. Hosté si tedy ještě kopli roh, který jim ale moc nepomohl a skončil u hráčů v modrých dresech.
     
    90+2
    David Soria (Getafe CF) logicky zdržoval hru a co nejvíce plýtval časem. Nyní už mu to ale rozhodčí nechtěl tolerovat a tak ho postrašil žlutou kartou.
     
    90+1
    Sudí k tomuto poločasu nastaví ještě celé čtyři minutky nad standardní hrací dobu.
     
    90
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Enes Ünal, přichází David Timor.
     
    89
    Mousssa Dembélé si udělal prostor a parádně si naběhl k penaltě. Na nohu dostal centrovaný míč a okamžitě zakončil. Soria ale opět ukázal, proč právě on operuje v brance Getafe.
     
    88
    Suárez to opět vzal na sebe. Nyní centrem z kraje hřiště chtěl posat míč zpět do hry, jenže mu to nevyšlo a nikoho ze spoluhráčů nenašel.
     
    87
    Suárez míč poslal s tečí obránce za vnější brankovou čáru. Atlético si tak koplo další rohový kop. Opět to zkusilo nejdříve krátkým pasem a následným centrem do vápna. Opět to nevyšlo.
     
    86
    Dembélé se chtěl po pravé straně protáhnout kolem obránce. tváří v tvář vyzkoušel technickou kličku, ale neuspěl a míč jen ztratil.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Mario Hermoso (Atlético Madrid). Ten už sedí na lavičkách, protože v zápase byl střídán.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Marcos Llorente (Atlético Madrid). Jeho chování určitě nebylo v rámci fair play a navíc pak přidal pár slov kritiky na výkon rozhodčího.
     
    83
    Luis Suárez dostal míč kousek za hranici vápna. Zevnitř šestnáctky pak z prvním míč zatočeným obloučkem poslal na branku, ale jeho smůle parádním pokusem zasáhl jen levou tyčku Soriovy branky.
     
    82
    Obrana Colchoneros se ale na půlící čáře pevně semkla a fotbalisty Getafe dále nepustila. Následně hosté okamžitě obrátili hru zpět k vápnu.
     
    81
    Hosté změnili při tomto rohu rozehrávače. Míč si vzal na starost Thomas Lemar, který ho ale poslal úplně mimo a Getafe okamžitě zamířilo na druhou stranu.
     
    80
    Moussa Dembélé dostal parádní centr do vápna a okamžitě hlavičkoval. Ale David Soria, který je jednoznačně mužem zápasu, si připsal jen další úspěšný zákrok.
     
    79
    Poprvé v zápase se ukázal Joao Felix. Mladý talent dostal míč před hranici vápna. Nerozmýšlel se a okamžitě ho poslal na branku. Mířil sice dobře, ale Soria míč lehkým zákrokem vyrazil.

    Jiří Polášek

    Branky:

    Karty:   90+2. Soria (GET) – 45+2. Savić (ATM), 45+2. J. Giménez (ATM), 84. M. Llorente (ATM), 85. Hermoso (ATM)   71. Nyom (GET)


    Držení míče: 27 % : 73 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 8:6. Rohy: 3:11. Ofsajdy: 0:6. Fauly: 9:16.
    Getafe CF: Soria – Nyom, Dakonam, Chakla, Olivera – Aleñá, Nemanja Maksimović, Arambarri, Cucurella – Ünal (90. Timor), Cucho Hernández (65. Damián Suárez).
    Náhradníci: Yáñez – Koffi, Etxeita, Chema, Kubo, Portillo, Ángel Rodríguez, Damián Suárez, Timor.

    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, J. Giménez, Hermoso (64. Lemar) – M. Llorente, Koke, Saúl (46. Félix), Carrasco (64. Lodi) – Á. Correa (63. M. Dembélé), L. Suárez.
    Náhradníci: Grbić – M. Dembélé, H. Herrera, Kondogbia, Lemar, Lodi, Félix, Torreira, Vitolo, Vrsaljko.

    Rozhodčí: J. Sanchez (Španělsko)
    bahis siteleri