NHL
Minnesota – Arizona 4:0 (kon.) | St. Louis – Vegas 4:5 (po pr.) | Edmonton – Ottawa 6:2 (kon.)
Colorado – Los Angeles 2:0 (kon.) | Anaheim – San Jose 0:6 (kon.) | Boston – NY Rangers 0:4 (kon.)
Columbus – Dallas 4:3 (po pr.)
konec
HC VERVA Litvínov
1:5 (0:3, 0:2, 1:0) Stav série: 0:3
Mountfield HK
Sobota 13.03.2021, 18:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Generali play off Tipsport extraligy • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Hezký sobotní večer přeji všem příznivcům hokeje. Odstartovalo osmifinále play-off Tipsport extraligy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat třetí zápas série mezi týmy HC VERVA Litvínov a Mountfield HK. Stav série je 0:2.
     
    HC VERVA Litvínov

    Litvínovská Verva chytla v závěru základní části formu a připsala si šest výher v řadě za sebou. V posledním kole však prohrála a zůstala tak na jedenáctém místě v tabulce a v předkole tak narazila na hradecký Mountfield. Vzhledem k postavení v tabulce tak hokejisté Litvínova začali sérii dvěma zápasy v Hradci Králové.
     
    Mountfield HK

    Hráči hradeckého Mountfieldu do poslední chvíle ještě bojovali o elitní čtyřku, kterou klidně mohli vybojovat. Jenže v posledních dvou kolech klopýtli, nezískali ani bod a po čtyřech prohrách za sebou tak definitivně elitní čtyřiku ztratili a odsoudili se tak k šestému místu, a to znamenalo osmifinále. V něm proti Litvínovu plní roli favorita a zatím se jim to daří, když první dva zápasy na domácím ledě zvládli.
     
    1. zápas série – 1:0

    Začátek prvního zápasu vyzněl lépe pro Hradec Králové, který ve třetí minutě poslal v přesilové hře do vedení Aleš Jergl a Verva musela dohánět manko. Tento stav, protože se v prostřední části skóre neměnilo, zůstal až do dvaapadesáté minuty. To navýšil náskok Mountfieldu Kelly Klíma a s hráči Litvínova to nevypadalo vůbec dobře. Nakonec se hosté ani jednou neprosadili a po konečném výsledku 2:0 se z první výhry radovali Růžičkovi svěřenci a v sérii se tak ujali vedení 1:0 na zápasy.
     
    2. zápas série – 2:0

    Do druhého zápasu šli Litvínovští s jasným cílem, a sice srovnat nepříznivý stav série a tím si zajistit dva domácí duely na svém ledě. Jenže v patnácté minutě otevřel účet zápasu Radim Šalda a Hradec měl stejně jako den předtím jednobrankový náskok. Čtrnáct vteřin před vypršením první třetiny se ale prosadil Tomáš Pospíšil, když využil přesilovou hru a bylo vyrovnáno. Prostřední dějství ale patřilo opět domácímu Hradci. V pětadvacáté minutě taktéž využil početní výhodu Jakub Orsava a na jeho trefu pak v devětatřicáté minutě navázal Petr Koukal a bylo to 3:1. Verva se snažila ve třetí části hry o návrat do zápasu, ale to se jí nepovedlo a v domácím prostředí tak bude odvracet hradecké mečboly a bude usilovat o návrat do série. Hradec v ní totiž vede 2:0 na zápasy a na severu Čech tak může celou sérii ukončit.
     
    Viktor Hübl už by neměl chybět v sobotním duelu

    Litvínovský Viktor Hübl byl disciplinární komisí Českého hokeje potrestán stopkou na jeden zápas po seknutí Jakuba Lva v přerušené hře a do dnešního duelu už by tak měl zasáhnout.
     
    Vzhledem k opatřením kvůli pandemii nemoci Covid-19 se utkání odehraje bez přítomnosti diváků v hledišti.
    Hradecký gólman v sérii inkasoval zatím jen jednou! Dotáhne dnes Mountfield k postupu?
     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, Ščotka, Balinskis, Cibulskis, Demel, D. Zeman, Kudla – P. Zdráhal, Žejdl, Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – P. Svoboda, M. Hanzl (A), Látal – M. Havelka, Gerhát, Zygmunt.

    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Blain, Šalda, F. Pavlík (A), Čáp, Graňák – Kelly Klíma, Kevin Klíma, Jergl – J. Sklenář, V. Růžička, Orsava – Perret, Lev, M. Zachar – R. Pilař, Koukal, Smoleňák (C) – J. Veselý.

    Rozhodčí: Hradil, Svoboda – Brejcha, Axman.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:11
    Domácí se hned dostali do útočného pásma a František Lukeš z levého kruhu švihl do puku a Marek Mazanec tak má hned první zákrok. Hra je zastavena, vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    00:18
    A znovu se vhazuje poblíž hostující branky po další akci Litvínova, ten tak zatím neopustil útočnou třetinu a znovu to zkouší před Markem Mazancem.
     
    00:44
    Nyní se už směrem dopředu dostali také hosté z Hradce Králové, ale jejich snahu pokazila pozorná litvínovská obrana a Verva pak otáčí opět hru před Mazance.
     
    01:22
    Richard Jarůšek v tlaku domácích před brankou Mountfieldu dorážel kotouč v těsné blízkosti hostujícího brankáře, který jeho nebezpečné zakončení kryje a opět raději hru zastavuje.
     
    01:42
    A velká šance také na druhé straně, a to v krátkém sledu po sobě. Marek Zachar už skoro překonával Denise Godlu, ovšem Martin Hanzl včas puk holí uklidil do bezpečí.
     
    02:33
    Hra má svižný spád, nyní se pokoušejí do další akce dostat Litvínovští, Jan Ščotka za vlastní brankou čeká, až mu dostřídají spoluhráči a poté půjde Verva směrem před branku Marka Mazance.
     
    03:23
    Oskars Cibulskis zblízka nadvakrát dorážel puk za Mazance, ale hostující brankář byl opět velmi pozorný a nedovolil soupeři jakkoli ohrozit jeho svatyni.
     
    04:00
    Kotouč skončil mimo hrací plochu a hra je vykázána zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat blíže litvínovské svatyni.
     
    04:33
    Jakub Orsava se nebezpečně natlačil před Denise Godlu, poté z vnitřní části pravého kruhu zakončil, ale beton domácího brankáře byl připraven. Hra je záhy pozastavena, buly po levici Godly.
     
    04:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí sice byli v úvodu utkání aktivnějším týmem, hosté ale postupně hru srovnali a nyní z toho těží úvodní brankou. Po vyhraném vhazování před Denisem Godlou měl hodně prostoru z rohu pásma RADIM ŠALDA, který zlehka projel až před domácího brankáře a zakončil přesně mezi jeho betony – 0:1. Verva tak musí dohánět jednobrankové manko. Asistence: Jordann Perret a Jakub Lev.
    04:47 Radim ŠALDA - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    06:08
    Nyní bylo před hostující brankou trochu rušno, Aaron Irving střílel na Marka Mazance, ale tomu pomohla obrana Mountfieldu a ta dostala touš mimo ohrožení jeho klece.
     
    06:49
    Patrik Zdráhal získal kotouč, poté z prostoru mezi kruhy vyslal hodně svižnou ránu na Marka Mazance, ovšem tu soupeř zablokoval a znovu domácím nedovolil vyrovnat.
     
    07:08
    Nyní je na řadě první komerční přestávka tohoto duelu.
     
    07:25
    Hosté otravovali svého soupeře v jeho pásmu, ztížili tak Vervě rozehrávku. Teď už jsou ale hráči Litvínova před brankou Mountfieldu a kombinují před Markem Mazancem.
     
    08:21
    Domácí borci si před klecí Hradce Králové nepočínali nijak nebezpečně a záhy ztratili puk. Kelly Klíma pak na opačné straně vyslal pokus na Godlu, který zastavila pozorná obrana Litvínova.
     
    09:10
    Marek Mazanec zakročil proti střele Patrika Demela, jenž střílel z levého kruhu a hostující gólman jeho pokus kryje efektním semaforem a ukazuje kotouč v lapačce. Zároveň je dění na ledě zastaveno.
     
    09:34
    Aaron Irving střílel, jeho střela byla sražena hosty do bezpečí a následně se rodil protiútok Petra Koukala, jenž se dostal až před Godlu, ale už neměl tolik síly k přesnějšímu zakončení, navíc mu dobře sekundoval bek Vervy.
     
    10:28
    Hosté se dostali při dalším obléhání vlastní branky ke kotouči a poslali ho do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    11:18
    Martin Havelka se pokusil projít od modré čáry blíže hostující kleci, ale v tom mu zabránila obrana Hradce Králové. Následně pak ještě domácí zůstali uvnitř hostujícího teritoria, ale tam jim puk sebral soupeř.
     
    12:38
    Velmi dobře Hradečtí brání svého soka, hráči Litvínova se tak jen těžko dostávají k nějaké pořádné střele, která by mohla vést k vyrovnání stavu skóre.
     
    13:32
    Střela Tomáše Pospíšila byla Markem Mazancem sražena do ochranné sítě a hra je přerušena. Vhazovat se tak bude opět před brankářem královéhradeckého Mountfieldu.
     
    13:32
    Ještě ale následuje další komerční přestávka.
     
    13:36
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Richard Nedomlel – 2 min., nedovolené bránění).
     
    13:36
    Jako první si přesilovou hru zahraje domácí celek při vyloučení Richarda Nedomlela a má tak šanci na vyrovnání.
     
    13:58
    Hosté se hned po vhazování před branku Marka Mazance dostali na kotouč a ten bez čekání poslali až před Denise Godlu. Poprvé se tak dokázali osvobodit.
     
    14:16
    Další pokus Tomáše Pospíšila byl sražen do ochranné sítě a opět se tak hra přerušuje. Buly bude vhozeno po levé ruce Marka Mazance.
     
    14:22
    Další výhoz puku hosty až před domácí branku a Hradec se opět osvobozuje. Domácí hokejisté tak další přesilovkovou akci musejí zakládat z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    14:48
    Litvínov hrál v šesti hráčích v poli a přesilovka skončila. Uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    14:48
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Přemysl Svoboda.
     
    15:05
    Na pravé straně si najel na puk Aaron Irving, ale nakonec se rodící akce domácích nepovedla, na druhé straně zase nepřesně pálili hosté. Zpět do útočného pásma nyní míří zase Litvínov.
     
    15:36
    Mountfield už je v plném počtu a začíná jeho zkrácená přesilová hra.
     
    16:09
    Na pravé straně vyzkoušel pozornost Denise Godly Kevin Klíma, ale trefil jen přímo gólmana Vervy.
     
    16:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a na zimním stadionu Ivana Hlinky tak jdou do dvoubrankového náskoku. Kevin Klíma poslal kotouč na modrou čáru pro JEREMIEHO BLAINA, který si našel ideální střeleckou pozici a poté propálil Denise Godlu – 0:2. Asistence: Kevin Klíma.
    16:29 Jeremie BLAIN - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    17:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    No a po chvilce už je to o tři góly. Vladimír Růžička střílel, puk se odrazil od brusle Jana Ščotky k JAKUBU ORSAVOVI, jenž využil vyjetého Godly z branky a skrze něho pak zakončil. Domácí brankář sice kouskem betonu puk zasáhl, inkasované brance už ale nezbránil – 0:3. Asistence: Vladimír Růžička.
    17:27 Jakub ORSAVA - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    17:56
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Kelly Klíma – 2 min., držení).
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:17
    Domácím se přesilová hra zatím nedaří, tak jak by si přáli a hosté se už několikrát dokázali osvobodit. Nyní střílel nebezpečně Aarong Irving, ale Marek Mazanec jeho pokus zneškodnil.
     
    19:52
    Richard Jarůšek nebezpečně vystřelil na hostující branku, jeho pokus ještě dorážel Patrik Zdráhal, ale bylo to nepřesné. Z téhle části hry už to bude vše.
     
    19:56
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina třetího duelu osmifinále play-off mezi Litvínovem a Mountfieldem je u konce. Lépe do ní vstoupil domácí celek, který byl více aktivní a hned v úvodní minutě si vypracoval šanci, kterou pokryl Marek Mazanec. Hosté postupně hru srovnali a v páté minutě se dostali do vedení díky zakončení Radima Šaldy. Domácí se snažili o vyrovnání, ale to se nepovedlo. V závěru pak hosté přidali další dva góly, které padly v rozmezí necelé jedné minuty, když se trefili Jeremie Blain a Jakub Orsava. S Litvínovem to tak nevypadá vůbec dobře. Pokud Verva pomýšlí na setrvání v sérii, čeká jí hodně práce, aby se vrátila zpět do zápasu.
     
    Střely na branku: 19 – 9
     
    Další třetina začne přibližně v 19:23.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Střídání v týmu HC VERVA Litvínov: ze hřiště odchází Denis Godla, přichází Šimon Zajíček.
     
    20:21
    Litvínovští se na úvod druhého dějství dostali do útočného pásma, kde chvíli kombinovali, ale znovu se marně snažili dobývat Mazancovu svatyni.
     
    20:59
    Cibulskis střílel, Kevin Klíma jeho pokus zastavil a poté raději puk ukryl Marek Mazanec a hra je přerušena. Vhazuje se po levé ruce hostujícího brankáře.
     
    21:39
    Kevin Klíma projel podél levého mantinelu až před branku Litvínova, ale obrana Vervy mu v zakončení zabránila a po zisku puku otáčí hru na opačnou stranu.
     
    23:10
    Znovu agilní Kevin Klíma byl v ráží, těsně před Zajíčkem se snažil o střelu, ale ta následně pak šla jen mimo tři tyče. Na druhé straně se nepřesnou střelou prezentoval František Lukeš.
     
    24:49
    Před Šimonem Zajíčkem, který naskočil do litvínovského brankoviště od druhé třetiny, nyní chtěl zakončovat Jakub Sklenář, ale brankáři domácích pomohla obrana.
     
    25:42
    Hosté vyvinuli další aktivitu, Šimon Zajíček šel do akce, když ukryl puk pod svojí lapačkou a hra je zastavena. Buly bude vhozeno po jeho levé ruce.
     
    26:03
    Další komerční přestávka.
     
    26:14
    Přemysl Svoboda nabral rychlost na pravé straně, dostal se do levého kruhu, ovšem jeho pokus následně pak skončil jen vedle Mazancovy klece.
     
    26:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté udělali další krok k postupu do čtvrtfinále play-off. Po další chybě v litvínovské obraně vyslal Vladimír Růžička do úniku před Zajíčka MARKA ZACHARA, jenž zblízka zakončil z bekhendu přesně a neomylně – 0:4. Asistence: Jordann Perret a Vladimír Růžička.
    26:54 Marek ZACHAR - 0:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    27:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    A další rychlý gól hostů znamená už pátý gól. Za vlastní brankou chyboval po zpětné rozehrávce Oskars Cibulskis, jenž nabil RADKU SMOLEŇÁKOVI a ten po objetí Zajíčkovy branky zasunul kotouč za brankovou čáru – 0:5. Bez asistence.
    27:25 Radek SMOLEŇÁK - 0:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    28:36
    Jan Ščotka se vydal směrem dopředu, skrze Jeremieho Blaina ale neprošel blíže brance Marka Mazance.
     
    29:26
    Další útočný výpad hostů před Šimona Zajíčka, ten pak holí soupeři vypíchl puk. Nicméně hosté ale nadále hrozí před jeho brankou.
     
    30:24
    Kelly Klíma nahodil puk před domácí branku, Balinskis ho ale zachytil a rychle poslal do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    30:59
    Patrik Demel dostal nabito do jízdy, poté vyslal střelu z hrany levého kruhu, tu ale pokryl pozorný obránce Hradce a hosté posléze otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    31:41
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Jakub Sklenář – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:27
    Aaron Irving tvrdě pálil na Marka Mazance, ale ten si poradil a stále tak drží své čisté konto. Navíc hosté vsítili už pět gólů a jsou na nejlepší cestě za postupem do čtvrtfinále play-off.
     
    33:41
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    33:46
    Další komerční přestávka.
     
    33:54
    Další pokažená rozehrávka Litvínova, do akce na druhé straně šli hosté, ale před Šimonem Zajíčkem nezakončili. Mrzet je to ale nemusí, neboť mají stále v zádech náskok o pět gólů.
     
    35:42
    František Lukaš se dostal k odraženému puku, ale v zakončení mu zabránili opět hosté a domácím se znovu nepovedlo korigovat skóre.
     
    36:21
    Těsně před Mazancem se zjevil Richard Jarůšek, ale před jeho klecí nezakončil přesně. Následoval rychlý přesun hostů na druhou stranu kluziště.
     
    37:23
    Radek Smoleňák už se jal k zakončení na pravé straně, ale kapitána hostů zastavil v jeho rozletu Jan Ščotka, jenž mu zabránil ve střele.
     
    38:12
    Blíží se závěru druhé třetiny a domácí hráči se stále neprosadili a nevypadá to s nimi vůbec dobře. Hosté jsou naopak v pohodě a zdá se, že žádné drama nechtějí dopustit.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:36
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Petr Koukal – 2 min., hákování). Trest odpyká Radek Smoleňák.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhé dějství je u konce. Hosté v něm pokračovali v tom, co začali v první třetině. V sedmapadesáté minutě se po úniku před Šimona Zajíčka prosadil Marek Zachar a poslal hosty už do náskoku o čtyři góly. O chvilku později ho napodobil Radek Smoleňák, který potrestal chybu Cibulskise za vlastní brankou a po jejím objetí pak zakončil. Verva tak má dvacet minut na to, aby něco se zápasem udělala, i když je to spíše už jen v rovině teorie. S největší pravděpodobností tak pro Litvínov dnes sezóna skončí.
     
    Střely na branku: 26 – 13
     
    Další třetina začne přibližně ve 20:16.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:38
    U puku jsou domácí hráči a už se s ním tlačí před hostující branku.
     
    41:15
    Richard Jarůšek se proháčkoval až do zakončení před Markem Mazancem, ten ale sklapl betony a neinkasoval. Následně pak přerušil hru.
     
    41:36
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    42:19
    Aktivita hostů stoupala, do šance se dostal Kevin Klíma, ale tu zastavila obrana Litvínova. Ta poté otáčí hru na opačnou stranu a Verva jde útočit.
     
    43:22
    Radim Šalda nahodil puk do útočného pásma, k němu se dostal Kelly Klíma, ale z levé strany branku domácích neohrozil. Následoval výhoz puku Zajíčkem do středního pásma.
     
    44:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jenom prosazují a berou Marku Mazancovi čisté konto. Cibulskis přenechal puk RICHARDU JARŮŠKOVI, ten si poté sjel z pravé strany až do levého kruhu a svižnou ranou pod víko hostující klece nedal Mazancovi žádnou šanci – 1:5. Asistence: Oskars Cibulskis.
    44:34 Richard JARŮŠEK - 1:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:55
    Hosté jen nahodili kotouč do útočného pásma a hned šli střídat. Na led naskočila čerstvá pětice a ta už po zisku puku míří zase před branku Šimona Zajíčka.
     
    48:07
    Další komerční přestávka.
     
    48:53
    Vhazovat se bude v pásmu hostů, po pravici Marka Mazance. Domácí se tak pokusí o další akci, která by mohla vést k dalšímu přesnému zakončení.
     
    49:47
    U pravého hrazení ztratili puk hosté, domácí ho nahodili do útočného pásma, kde si ho převzal Marek Mazanec a hned pomohl s další rozehrávkou svým spoluhráčům.
     
    50:31
    Oskars Cibulskis v neutrální zóně sebral puk, zavezl ho do obranné třetiny, aby hned založil další akci. S pukem se nakonec dostal až před Mazance, ale jeho pokus šel vedle jeho branky.
     
    51:50
    Jakub Sklenář z pravé straně zakončil před Zajíčkem, ale ten má puk ve své moci a raději prak přerušuje hru.
     
    52:22
    Další průnik hostů do útočného pásma, kde se napřahoval ke střele Jakub Orsava, ale i ta nezamířila za záda Šimona Zajíčka.
     
    53:22
    Kevin Klíma vedl další akci Mountfieldu, s pukem už prošel do domácího teritoria, ale zastavilo ho postavení mimo hru. Ta byla vykázána do středního pásma, kde se po další reklamní pauze bude vhazovat.
     
    53:55
    Domácí se na chvíli usadili v pásmu soupeře, kde se vhazovalo po pravé ruce Marka Mazance, ale k puku se nedostali a naopak do akce před domácí klec se vydali Hradečtí.
     
    54:50
    Střela Oskarse Cibulskise od modré čáry byla hodně tvrdá, ale Marek Mazanec s ní neměl větší problém. Po tom, co dostal puk pod kontrolu, ho poslal směrem dopředu.
     
    55:41
    Hosté se už nikam neženou, jen kontrolují hru a drží kotouč co nejdále od své branky. Domácí už se začínají smiřovat s tím, že jim pomalu, ale jistě končí sezóna.
     
    56:40
    Marek Zachar se dostal do samostatného úniku před Šimona Zajíčka, před kterým zakončil z bekhendu, ale puk poslal jen do jeho levého betonu!
     
    57:27
    Od vlastního brankáře ještě jdou do akce domácí hokejisté, pokusí se ještě o nějakou korekci skóre. Hosté je však ve středním pásmu zastavili a jdou zase oni do akce.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:15
    Pawel Zygmunt dostal nabito na pravý kruh a poté vystřelil, ovšem s jeho pokusem si poradila obrana Hradce a získala puk na svou stranu.
     
    58:23
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Martin Havelka – 2 min., nedovolené bránění).
     
    58:50
    Kevin Klíma přihrával puk na pravou stranu, kde ho ale zachytil jeden z domácích hráčů a ten ho poslal až před Mazancovu branku. Litvínov tak šetří vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    59:24
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Jeremie Blain – 2 min., sekání).
     
    59:42
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Richard Jarůšek – 2 min., podrážení).
     
    59:50
    Hosté už odpočítávají poslední vteřiny zápasu a i celé série a pomalu začínají slavit postup do čtvrtfinále play-off!
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hostům stačily tři duely k tomu, aby se dostali do čtvrtfinále. Nejvýraznějšího výsledku dosáhli na ledě Litvínova, kde dnes slaví výhru 5:1. Celkově tak celou sérii ovládli 3:0 na zápasy a pro Litvínov to tedy znamená, že mu končí sezóna. O jedinou přesnou domácí trefu se postaral Richard Jarůšek, který tak dal alespoň čestný úspěch pro Vervu.
     
    Střely na branku: 35 – 19
     
    Na straně hostů byl nejlepším hráčem vyhlášen Marek Mazanec, na domácí pak Patrik Demel.
     
    S konstatováním, že domácím právě skončila sezóna a že hostům je třeba pogratulovat k postupu dále, se s vámi loučím. Děkuji za pozornost v této sezóně a u té další se budu těšit opět na shledanou. (20:53:19)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 45. Jarůšek (Cibulskis) – 5. Šalda (Perret, Lev), 17. Blain (Kevin Klíma), 18. Orsava (V. Růžička), 27. M. Zachar (Perret, V. Růžička), 28. Smoleňák


    HC VERVA Litvínov: Godla (21. Zajíček) – Irving, Ščotka, Balinskis, Cibulskis, Demel, D. Zeman, Kudla – P. Zdráhal, Žejdl, Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – P. Svoboda, M. Hanzl (A), Látal – M. Havelka, Gerhát, Zygmunt.
    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Blain, Šalda, F. Pavlík (A), Čáp, Graňák – Kelly Klíma, Kevin Klíma, Jergl – J. Sklenář, V. Růžička, Orsava – Perret, Lev, M. Zachar – R. Pilař, Koukal, Smoleňák (C) – J. Veselý.

    Rozhodčí: Hradil, Svoboda – Brejcha, Axman
    Litvínov 0 3 Mountfield HK
    #1 Středa 10.03.2021 • 17:00
    Mountfield HK - Litvínov 2:0
    #2 Čtvrtek 11.03.2021 • 18:00
    Mountfield HK - Litvínov 3:1
    #3 Sobota 13.03.2021 • 18:30
    Litvínov - Mountfield HK 1:5
    thejrc.org