Columbus – Dallas 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Washington 4:5 (kon.) | Tampa – Nashville 6:3 (kon.)
Florida – Chicago 4:2 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 0:3 (kon.) | Calgary – Montreal 3:1 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 2:3 (kon.) | Toronto – Winnipeg 2:5 (kon.) | St. Louis – Vegas 1:5 (kon.)
Vancouver – Edmonton 2:1 (kon.) | Anaheim – San Jose 1:3 (kon.) | Minnesota – Arizona 4:1 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 2:3 (1:2 po s.n.) | Detroit – Carolina 1:2 (kon.) | Columbus – Dallas 1:2 (0:1 po s.n.)
Colorado – Los Angeles 4:1 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
Pittsburgh Penguins
Neděle 14.03.2021, 01:08 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:45 Mark JANKOWSKI - 0:3
     
    59:45
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Svatyně Buffala byla znovu opuštěná, a tak se Penguins mohou radovat ještě jednou! Chad Ruhwedel získal kotouč a vyhodil jej do středního pásma, kde se nacházel Brandon Tanev. Ten ještě přihrával na Teddyho Bluegera, který ještě prohodil obránce a mezi střelce zápasu se tak zapsal až MARK JANKOWSKI. Asistence: Teddy Blueger a Brandon Tanev.
    59:08 Sidney CROSBY - 0:2
     
    59:08
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    V rohu obranného pásma získal kotouč SIDNEY CROSBY, který přes celé kluziště zamířil do odkryté branky a přidává pojistku Penguins. Asistence: Kris Letang.
     
    57:59
    Carter Hutton odjíždí na střídačku a Buffalo má šest hráčů v útočném pásmu!
     
    55:42
    Tvrdou ránu z voleje vyslal od modré čáry Rasmus Dahlin, jehož snažení vyrazil hostující brankář před sebe, odkud se dorážkou ještě činil Brandon Montour, kterému černá guma sjela z čepele hole. Casey DeSmith měl tentokrát na své straně i štěstí!
     
    54:04
    Casey DeSmith předvedl nádherný zákrok lapačkou! Puk putoval z modré čáry na pravý kruh, odkud do odkryté části branky střílel Victor Olofsson. Ovšem horní roh své svatyně uchránil hostující brankář lapačkou!
     
    52:07
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Anthony Angello – 2 min., sekání).
     
    51:31
    Střelou z pravé strany se prezentoval Sidney Crosby, který trefil soupeře a do samostatného úniku se pak dostal na druhé straně Tobias Rieder. ten už si připravoval vše pro střelu, ale kotouč mu v posledním momentu vypíchl Bryan Rust.
     
    50:25
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Colin Miller – 2 min., vysoká hůl).
     
    50:09
    Hra se dostala do pásma Buffala, kde se hráči soustředili na pravou stranu. Kasperi Kapanen našel nalevo osamoceného Briana Dumoulina, jemuž se nepovedlo vsítit druhou trefu duelu.
     
    47:27
    Bryan Rust se protáhl mezi mantinelem a soupeřem a přihrával na zadní tyč, kde se nacházel Jake Guentzel, který černou gumu už nestihl usměrnit mezi tři tyče!
    36:37 Jake GUENTZEL - 0:1
     
    36:37
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins využívají nabídnutou přesilovou hru a ujímají se vedení! Jevgenij Malkin přihrával před branku, kde se na dvakrát prosadil JAKE GUENTZEL. Jeho první pokus zamířil do brankářových betonu, ale následná dorážka ze vzduchu už našla správný cíl! Asistence: Jevgenij Malkin a Kris Letang.
     
    36:24
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Colin Miller – 2 min., hákování).
     
    36:24
    Z osy hrací plochy vystřelil Kasperi Kapanen, jehož pokus byl brankářem vyražen. Za dorážkou se hnal Jevgenij Malkin, který puk nasměřoval těsně vedle pravé tyče, ale byl faulován!
     
    33:09
    Tage Thompson zachytil přihrávku na modré čáře a dostal se až před hostujícího brankáře, kde předvedl kličku, která už byla navíc. Kotouč mu totiž utekl, a tak ani on nezmění stav zápasu.
     
    28:40
    V situaci dva na jednoho přihrával Sidney Crosby na svého dvorního parťáka. Jake Guentzel vystřelil z levého kruhu a jeho pokus zastavil Carter Hutton, který vůbec nevěděl, kde se černá guma nachází.
     
    20:40
    Na ose hrací plochy se nacházel nikým nehlídaný Victor Olofsson, jenž mířil někam pod břevno. Hostující gólman vytáhl parádní zákrok ramenem.
     
    13:21
    Jevgenij Malkin nezvládl přihrávko zpoza brány, kterou směřoval přes osu. Kotouče se na hranici brankoviště chopil Eric Staal, jenž touš nedokázal zasunout do prostoru tří tyčí!
     
    09:05
    Ve vlastním oslabení ujížděla dvojice hostujících hráčů, sám před brankáře se dostal Teddy Blueger, který střelou po ledě nepřekonal Cartera Huttona.
     
    08:40
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Kris Letang – 2 min., hákování).

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 37. Guentzel (Malkin, Letang), 60. Crosby (Letang), 60. Jankowski (Blueger, B. Tanev)


    Buffalo Sabres: C. Hutton (J. Johansson (A)) – Ristolainen (A), Bryson, Montour, Dahlin, C. Miller, Davidson – S. Reinhart (A), Sheahan, Hall – Olofsson, E. Staal, Rieder – Mittelstadt, Lazar, Skinner – Okposo (A), Eakin, T. Thompson.
    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Letang (A), Dumoulin, Ceci, Matheson, Ruhwedel, M. Pettersson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Kapanen, Malkin (A), Rodrigues – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese – Angello, Jankowski, Sceviour.

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Jake Brenk – James Tobias, Tony Sericolo

    Diváci: bez diváků
    bahis siteleri