Columbus – Dallas 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Washington 4:5 (kon.) | Tampa – Nashville 6:3 (kon.)
Florida – Chicago 4:2 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 0:3 (kon.) | Calgary – Montreal 3:1 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 2:3 (kon.) | Toronto – Winnipeg 2:5 (kon.) | St. Louis – Vegas 1:5 (kon.)
Vancouver – Edmonton 2:1 (kon.) | Anaheim – San Jose 1:3 (kon.) | Minnesota – Arizona 4:1 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 2:3 (1:2 po s.n.) | Detroit – Carolina 1:2 (kon.) | Columbus – Dallas 1:2 (0:1 po s.n.)
Colorado – Los Angeles 4:1 (kon.)
konec
Florida Panthers
4:2 (0:0, 3:1, 1:1)
Chicago Blackhawks
Neděle 14.03.2021, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:28 Adam BOQVIST - 4:2
     
    58:28
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Kontaktní gól Blackhawks zřejmě přichází pozdě. Duncan Keith nabil na modré čáře ADAMU BOQVISTOVI, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Sergej Bobrovskij měl zakrytý výhled, takže de facto reagovat nemohl. 4:2. Asistence: Duncan Keith a Patrick Kane.
    50:01 Aleksander BARKOV - 4:1
     
    50:01
    Florida právě vstřelila branku!
    Parádní rozborka elitní lajny Floridy končí čtvrtým gólem v síti Chicaga. Carter Verhaeghe přes šíři pásma našel Anthonyho Duclaira, jenž ještě vše vyšperkoval přihrávkou na ALEKSANDERA BARKOVA do předbrankového prostoru. Barkov už měl jednoduchou práci, takže si mohl připsat druhou trefu v utkání. 4:1. Asistence: Anthony Duclair a Carter Verhaeghe.
     
    47:30
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Carter Verhaeghe – 2 min., vysoká hůl).
     
    Střely na bránu po 2. třetině: 19 – 19
     
    36:50
    Mattias Janmark vystartoval z trestné lavice sám na bránu, avšak jeho zakončení si Sergej Bobrovskij skvěle pokryl. Útočníka Blackhawks dokázal vybruslit z nejlepší možné pozice.
     
    34:39
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Mattias Janmark – 2 min., vysoká hůl).
    32:19 Frank VATRANO - 3:1
     
    32:19
    Florida právě vstřelila branku!
    O pár desítek sekund později přichází další úder domácího celku! Tentokrát se trefuje FRANK VATRANO, jenž využil brilantního pasu Owena Tippetta zpoza brány. Rázem se zjevil sám před Lankinenem a střelou k zadní tyči jej překonal. 3:1. Asistence: Owen Tippett a Radko Gudas.
    31:00 Carter VERHAEGHE - 2:1
     
    31:00
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí otáčí průběh zápasu a poprvé mají gólově navrch! Jeden z hráčů to zkusil z ostrého úhlu, ale jeho pokus Lankinen ještě vyrazil. Poté se k puku dostal na kruhu CARTER VERHAEGHE, jehož překvapivá střela zaplula přesně pod horní tyč. 2:1. Asistence: MacKenzie Weegar a Aleksander Barkov.
     
    30:31
    Carter Verhaeghe vyprodukoval báječnou přihrávku na Aleksandera Barkova na levou stranu útočné třetiny. Útočník Floridy si přehodil černou gumu na bekhend a vší silou ji tlačil pod horní tyč. Lapačka Kevina Lankinena se ale činila.
    27:46 Aleksander BARKOV - 1:1
     
    27:46
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida srovnává gólový účet zápasu! ALEKSANDER BARKOV přihrál do rohu kluziště na Anthonyho Duclaira, jehož zpětný pas si našel právě Barkov. První střela finského centra se sice odrazila od Lankinenova betonu, ale s dorážkou už Barkov žádné problémy neměl. 1:1. Asistence: Anthony Duclair a MacKenzie Weegar.
     
    21:25
    Dopředu tak vyrazila Florida, ale její snaha zakončena střelou nebyla. Puk se poté dostal ke zcela volnému DeBrincatovi, jenž neproměnil svůj nájezd na Bobrovského. Ani nadvakrát ruského brankáře nepřekonal.
     
    20:45
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Mason Marchment – 2 min., faul loktem).
    20:28 Brandon HAGEL - 0:1
     
    20:28
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou hned ze své první akce ve druhé třetině do vedení! BRANDON HAGEL se parádně zbavil bránících hráčů a poté si to společně s Kubalíkem mířil sám na jednoho beka. Vyměnil si s ním kotouč, přičemž posléze zamířil do prázdné brány. 0:1. Asistence: Dominik Kubalík a David Kämpf.
     
    Střely na bránu po 1. třetině: 6 – 12
     
    19:01
    Kane se objevil v další šanci. Oslovil jej zpoza brány Wallmark. Zkušený Američan zůstal osamocen mezi kruhy, a tak zvolil dlouhou kličku do forehandu. Bobrovskij se ale na brankovišti parádně natáhl a úvodní trefu utkání hostům nedopřál.
     
    14:47
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Anthony Duclair – 2 min., hákování).
     
    10:42
    Patrick Kane se ale dostal k zakončení z výborné pozice, Sergej Bobrovskij proti němu vytáhl opravdu vynikající zákrok.
     
    09:24
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Anton Strälman – 2 min., nedovolené bránění).
     
    07:13
    Obrovská možnost Floridy gólem nekončí. Hned dva hráči domácích se řítili úplně sami na Lankinena, ale přihrávající Alexander Wennberg nezvládl přihrát lépe postavenému spoluhráči Huberdeauovi, neboť jeden z bránících hráčů skočil do přihrávky. Kotouč se ale odrazil zpět k Wennbergovi, který jej nezastrčil za tyč.
     
    03:41
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (David Kämpf – 2 min., hákování).

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 28. Barkov (Duclair, Weegar), 31. Verhaeghe (Weegar, Barkov), 33. Vatrano (Tippett, Gudas), 51. Barkov (Duclair, Verhaeghe) – 21. Hagel (D. Kubalík, Kämpf), 59. Boqvist (Keith, P. Kane)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger) – Ekblad (A), Weegar, Strälman, Yandle, Gudas, Forsling – Verhaeghe, Barkov (C), Marchment – Hörnqvist (A), Wennberg, Huberdeau – Tippett, Luostarinen, Vatrano – Duclair, Lammikko, Acciari.
    Chicago Blackhawks: Lankinen (M. Subban) – Boqvist, Keith (A), C. Murphy (A), Zadorov, Mitchell, de Haan – P. Kane (A), Suter, DeBrincat – Hagel, Kämpf, D. Kubalík – Kurashev, Söderberg, Janmark – Wallmark, Carpenter, Highmore.

    Rozhodčí: L’Ecuyer, Hebert – Murray, Racicot

    Diváci: 4 721
    thejrc.org