HC Slovan – Nitra 3:2 (2:1 po s.n.) | Nové Zámky – Detva 5:3 (kon.) | Poprad – Zvolen 4:6 (kon.)
Michalovce – Lipt. Mikuláš 5:0 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 6:3 (kon.) | Miskolc – Košice 3:2 (kon.)
konec
HK Poprad
4:6 (2:0, 0:3, 2:3)
HKM Zvolen
sk Neděle 14.03.2021, 16:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tak tretia tretina bola najbohatšia na góly spomedzi všetkých troch. Za Zvolen v tretej tretine skórovali Kelemen, Nuutinen a Kolenič, za Poprad sa presadili Skokan a Zagrapan.
    Poprad môže mrzieť úvod druhej tretiny, v ktorej Zvolenčania otočili bleskovo skóre a položili základ svojho dnešného víťazstva. Líderskú pozíciu si Zvolen potvrdil, z Popradu berie tri body a odskakuje kamzíkom na rozdiel piatich bodov. (18:35:59)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:56
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania definitívne pečatia svoje víťazstvo v Poprade. McPherson sa zo stredného pásma vyrútil za pukom, bol faulovaný a hlavní rozhodcovia to posúdili ako technický gól. Gól je pripísaný JAKUBOVI KOLENIČOVI.
     
    59:47
    Zvolenčania vyhadzujú preč.
     
    59:39
    Rychlík na striedačke, domáci nahadzujú do útočného pásma.
     
    59:23
    Vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    59:23
    Oddychový čas pre Poprad, berie si ho tréner Peter Mikula.
     
    59:12
    Zuzin získal puk a bezpečne to vyhodil tak, aby to nebolo zakázané uvoľnenie.
     
    58:53
    Rychlík je na striedačke, začína sa popradská powerplay.
     
    58:27
    Spomedzi kruhov strieľal Dalhuisen, mieril však mimo priestoru bránky.
     
    57:49
    Poprad pokračuje v tlaku. Domáci získali pásmo, od modrej čiary to nahadzoval Svitana, tečoval Seigo, no tento raz Rahm dokázal zasiahnuť.
     
    56:51
    Poprad dal gól!
    Popradčania ešte neskladajú zbrane a opäť znižujú zvolenské vedenie. Dalhuisen dostal prihrávku na modrú čiaru, skúsil to švihom ideálne na teč pre MAREKA ZAGRAPANA, ktorý to cez nič nevidiaceho Rahma trafil do bránky.
    Asistencie: Mike Dalhuisen, Filip Mešár.
     
    55:46
    TJ Melancon bol v súboji s Patrikom Svitanom a inkasoval úder do tváre. Svitana za svoje počínanie však vylúčený nie je.
     
    54:43
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Vošvrda – 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    54:43
    Brankár Vošvrda po piatom inkasovanom góle vypenil a dostal 10-minútový trest za nešportové správanie. Prebehlo striedanie brankárov a na jeho miesto naskakuje Roman Rychlík.
     
    54:43
    Zvolen dal gól!
    Tak napokon predchádzajúca individuálna akcia MIKKA NUUTINENA bola gólová. Videorozhodca si k telefónu vyžiadal hlavného rozhodcu, prebehla diskusia a napokon z istého uhla záberu videorozhodca posúdil, že prienik Nuutinena a následný zákrok betónu Vošvrdu už bol za bránkovou čiarou a puk teda prenikol za bránkovú čiaru. Zvolen teda vedie opäť o dva góly.
     
    54:43
    Nuutinen z ľavého kruhu prešiel popred bránku k opačnej žŕdke, zakončil, ale Vošvrda jeho pokus dokázal zneškodniť.
     
    54:24
    Svitana od modrej čiary nahadzoval pred bránku, kde už korčuľoval Preisinger, puk si spracoval, ale šiel s ním do rohu klziska.
     
    53:11
    Seigo to skúsil strelou od modrej čiary, puk bol mierne tečovaný, ale letel mimo priestoru bránky, a tak to Rahma ohroziť nemohlo.
     
    52:28
    McPherson z rohu klziska výborne našiel medzi kruhmi Radovana Puliša, ktorý to skúsil strelou z prvej. Vošvrda vyšiel viac z brány a dokázal strelu zastaviť.
     
    51:49
    Viedenský prešiel do útočného pásma, mierne spomalil za ľavým kruhom a skúsil to strelou spoza obrancu, mieril však nepresne.
     
    51:26
    Krížna prihrávka z hokejky Livingstona bola pre Seiga veľmi ťažká na spracovanie, a tak domáci prišli o útočné pásmo.
     
    50:49
    Po ľavom krídle vyštartoval dopredu Jakub Meliško a skúsil to strelou z kruhu. Jeho pokus skončil bezpečne vo Vošvrdovej lapačke.
     
    50:14
    Betker už naskočil na ľad a Zvolenčania oslabenie o jedného hráča prežili bez inkasovaného gólu.
     
    49:36
    Seigova strela bola zblokovaná, Zvolenčania sa medzi kruhmi ujali puku a Handlovský bezpečne vyhodil preč.
     
    49:02
    Poprad ešte pokračuje v presilovke o jedného hráča, hneď v úvode však Zvolenčania poslali puk preč cez celé klzisko.
     
    48:38
    Poprad dal gól!
    Elitná popradská formácia využíva presilovku piatich proti trom. Haščák krížom posunul na ľavý kruh Svitanovi, ten naservíroval spätne krížom pred bránu DÁVIDOVI SKOKANOVI a Rahm sa už presunúť nestihol.
    Asistencie: Patrik Svitana, Marcel Haščák.
     
    48:26
    Haščák spomedzi kruhov posunul prihrávku na pravý kruh Skokanovi, ktorý síce zakončoval z prvej, no na jeho prízemný pokus sa dokázal Rahm presunúť.
     
    48:00
    Poprad má ideálnu možnosť na návrat do zápasu, bude z toho pre Poprad presilovka o dvoch hráčov. Ben Betker nešportovo odstrelil spadnutú Svitanovu hokejku a dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    47:48
    Hneď po vyhratom vhadzovaní sa medzi kruhmi otvoril priestor pre Patrika Svitanu. Robin Rahm pokľakol a sebavedomo lapačkou zastavil strelu.
     
    47:41
    Poprad získava presilovku. Na dve minúty za hákovanie je vylúčený Václav Stupka.
     
    47:12
    Tempo zápasu nám v tretej tretine mierne opadlo, teraz je hra opäť prerušená po Zagrapanovom zaváhaní na modrej čiare.
     
    46:48
    Zvolenčania majú puk v obrannom pásme vo svojej moci, striedajú a taktiež striedajú aj Popradčania.
     
    45:44
    Svitana zachytil puk na úrovni bránkovej čiary a ihneď z otočky dával pred bránku, kde už bol Skokan, no zakončiť stihol iba mimo bránky.
     
    45:18
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania strieľajú gól a odskakujú Popradu na rozdiel dvoch zásahov. MILOŠ KELEMEN individuálne vyštartoval po pravom krídle, zabrzdil na kruhu a presnou prudkou strelou prekvapil Vošvrdu.
    Bez asistencie.
     
    45:06
    Livingston po zisku puku vyštartoval po ľavom krídle. Črtalo sa prečíslenie troch proti dvom, rýchlo sa však dozadu vrátil Zuzin a nedovolil Popradčanom zakončiť.
     
    44:06
    Krížnu prihrávku na pravý kruh dostal Bondra, ktorý to skúšal okamžitou strelou, no taktiež bránku netrafil.
     
    43:25
    Po opätovnom zisku útočného pásma to strelou spomedzi kruhov po prihrávke skúšal Viedenský, priestor bránky však netrafil.
     
    42:47
    Poprad si to rozhodne sťažuje. Dve minúty si za podrazenie odsedí Adrián Valigura.
     
    42:22
    Zvolenčania získali útočné pásmo, po prihrávke to spoza ľavého kruhu skúšal Ivan. Jeho strela bola ľahkou korisťou pre Vošvrdovu lapačku.
     
    41:52
    Livingston zachytil puk na modrej čiare a z otočky naslepo to nahadzoval. Mieril však mimo bránky.
     
    40:49
    Presilovka Zvolena však nie je veľmi vydarená, hostia sa nedokázali usadiť v útočnom pásme.
     
    40:24
    Zvolenčania začali podobne ako druhú tak aj tretiu tretinu s presilovou hrou po vylúčení Mashintera, ktorý v závere druhej tretiny fauloval Viedenského.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Prostredná dvadsaťminútovka rozhodne patrila rytierom zo Zvolena. Hostia skvelo vstúpili do druhej tretiny, v 21. minúte znížil Nuutinen a o dve minúty vyrovnal Viedenský. Prešlo ďalších päť minút a Zvolen otočil skóre pod Tatrami a vďaka zásahu Kelemena po 40 minútach vedie 2:3.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:36
    Preisinger uchmatol puk na pravom kruhu a bekhendom ho poslal preč ďaleko od vlastnej brány.
     
    38:53
    Brandon Mashinter tvrdo, škaredo a nedovolene atakoval po odohratí puku Viedenského a dostáva 2+10 za úder do hlavy a krku.
     
    38:24
    V náznaku prečíslenia bol Nuutinen spoločne s Pulišom, dobre sa však do prihrávky hodil Drgoň a zastavil krížny prienik puku.
     
    37:42
    Seigo podporil ofenzívu, no prišiel o puk po ľahko čitateľnej prihrávke. Zvolenčania otočili hru, po pravom krídle vyrazil dopredu Miloš Kelemen, ktorý to skúsil strelou z kruhu, nastrelil však len priamo do Vošvrdu.
     
    37:18
    Zagrapan vyrážal do útoku, na útočnej modrej však nechal puk za sebou a vystavil sa do ofsajdového postavenia.
     
    36:08
    Dalhuisenovu miernu bekhendovú prihrávku Rahm rýchlo rozohral, Zvolenčania vyrazili dopredu a Tibenský to skúsil strelou spoza obrancu. Vošvrda s ňou trochu mal problém, napokon však puk našiel.
     
    35:14
    Haščák prekorčuľoval po ľavom krídle poza bránu. Následne hádzal puk pred bránku, no tam bolo viacero hráčov pokope a Popradčania sa k puku nedostali.
     
    33:53
    Brejčákova prihrávka Handlovskému bola ofsajdová, a tak je hra prerušená. Po tomto prerušení sa do hry späť vracia Skokan, ktorý ešte v závere prvej tretiny inkasoval trest 2+2+10.
     
    32:44
    Popradčania získali útočné pásmo. Haščák to posunul na modrú čiaru Hudecovi, ktorý zakončoval švihom, ale jeho pokus bol zblokovaný na ochrannú sieť.
     
    32:18
    Popradčania celú druhú časť presilovky a minimálne ďalšiu minútu tlačili súpera v jeho obrannom pásme. Bol to enormný nápor na zvolenskú defenzívu, hostia však napokon neinkasovali a Poprad tento tlak na gól teda nevyužil.
     
    30:58
    Popradčania opätovne získali útočné pásmo a krúžia v ňom s pukom. Najprv Mashinter servíroval Tavimu, no ten nevyužil jeho prihrávku. Následne sa do šance dostal Dalhuisen, ktorý to skúšal zblízka, no trafil hornú žŕdku!
     
    29:48
    Rahm úplne dôkladne nevidel Handlovského strelu spoza ľavého kruhu. Puk vyrazil, ostal s betónmi na ľade, zatiaľ čo puk vyletel na zadný mantinel.
     
    29:29
    Zvolen má zápas vo svojej réžii, no bude hrať v oslabení. Jakub Kolenič je na dve minúty vylúčený za držanie.
     
    28:34
    Zvolenčania pokračujú v aktívnej hre. Melancon pálil spoza pravého kruhu, Vošvrda vyrážal medzi kruhy, kde bol voľný Peter Zuzin, no triafal tesne mimo brány.
     
    27:43
    Zvolen dal gól!
    V priebehu necelých ôsmich minút Zvolen v Poprade otáča skóre. MILOŠ KELEMEN najprv vystrelil spomedzi kruhov, od Vošvrdu sa to odrazilo na bránkovú čiaru k Pulišovi, ktorý to vrátil pred bránku Kelemenovi a ten zblízka zakončil prakticky do odkrytej brány, keďže Vošvrda bol ďalej vysunutý.
    Asistencia: Radovan Puliš.
     
    27:08
    Handlovský sa ujal puku pri mantineli, krížom to dával Mashinterovi. Rahm sa rýchlo presunul a pri bližšej žŕdke bol teda včas a stihol zakročiť.
     
    26:28
    Po vyhratom vhadzovaní v útočnom pásme strieľal od modrej čiary Seigo, ale Rahm bezpečne pokryl puk na hrudi.
     
    25:56
    Popradská presilovka sa chýli ku koncu a práve domáci hráči prišli o puk. Ihneď po naskočení z trestnej lavice sa do útoku zapojil Puliš, ktorý šiel dopredu spoločne s Tibenským, no Vošvrdu neprekonali.
     
    24:58
    Svitana posúval puk na úroveň bránkovej čiary Preisingerovi, ktorý to chcel dávať pred bránku, no Kubka spomalil prihrávku a Rahm ju zastavil.
     
    24:21
    Svitana vnikol do pásma a zblízka nastreľoval na Rahma. Gólman Zvolena vyrazil puk do vzduchu, rukou si ho sklepol James Livingston, zakončil do siete, no po porade rozhodcov gól nie je uznaný.
     
    24:02
    Poprad získava presilovku. Dve minúty za hákovanie dostáva Radovan Puliš, ktorý atakoval Zagrapana.
     
    23:38
    Popradčania zastavili zvolenskú rozohrávku na modrej čiare. Bjalončík otočil hru, šiel po ľavom krídle dopredu, vyskúšal to strelecky, no zvolenský obranca mu strelu zblokoval na ochrannú sieť.
     
    22:55
    Zvolen dal gól!
    Tak ako výborne vstúpil Poprad do prvej tretiny, tak to sa dá teraz povedať o zvolenskom bleskovom gólovom nástupe do druhej tretiny. Spred bránkoviska Zuzin posunul dozadu voľnému MAREKOVI VIEDENSKÉMU, ktorý tvrdou strelou namieril ponad Vošvrdovu vyrážačku.
    Asistencie: Peter Zuzin, Václav Stupka.
     
    22:12
    Obrovská šanca pre Poprad. Štvrtá popradská formácia ostala na ľade, Mešár naservíroval pred bránku Valigurovi, ktorý si položil Rahma, no nastrelil iba do betónu. Následne sa ešte Mešár dostal k dorážke, ale gólman Rahm opäť vynikajúco zasiahol.
     
    20:56
    Zvolen dal gól!
    Po 56 sekundách druhej tretiny využívajú rytieri presilovku a strieľajú kontaktný gól. Ivan z modrej čiary nabil tesne za ľavý kruh MIKKOVI NUUTINENOVI, ktorý tvrdou delovkou prestrelil po prvýkrát Vošvrdu.
    Asistencie: Michal Ivan, Allan McPherson.
     
    20:30
    Nuutinen miešal puk, snažil sa to dať medzi kruhy Viedenskému, no Haščák vystihol túto prihrávku a oslobodil tím.
     
    20:02
    Zvolenčania vyhrali vhadzovanie a druhú tretinu začínajú s ešte viac ako minútovou presilovou hrou.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Dynamická úvodná tretina priniesla dva góly. Popradčania boli o niečo lepší, hneď v tretej minúte otvoril skóre Svitana a o tri minúty neskôr sa k nemu pridal Skokan. Poprad teda v šlágri kola nad Zvolenom po 20 minútach vedie 2:0.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:46
    V závere prvej tretiny sa vylučuje opäť. Po prerušení hry sa do seba pustili Skokan s Melanconom. Skokan dostáva 2+2 za hrubosť a 10 za zhodenie rukavíc. Melancon dve minúty za hrubosť a Kramár 10 minút za nešportové správanie. Podľa všetkého by mal presilovku hrať Zvolen.
     
    19:42
    Kubka nepustil do útočného pásma Svitanu, hostia otočili hru ale Nuutinen so spoluhráčom tiež toho veľa nevymysleli.
     
    18:37
    Po Bjalončíkovej prihrávke sa pred bránu pretláčal Tavi, skúšal si to dať na forhend, ale v poslednej chvíli mu znemožnil vystreliť Mikúš.
     
    17:48
    Po Vošvrdovom zákroku sa do seba päsťami mierne pustili Marek Hudec a Allan McPherson. Obaja dostávajú po dve minúty za hrubosť.
     
    17:34
    Haščák vnikol s pukom do útočného pásma. Potom to od modrej čiary skúsil Višnevskij a Robin Rahm bezpečne jeho strelu vyrazil, keďže mal odkrytý výhľad.
     
    15:52
    Tibenský po krídle sa celkom poľahky zbavil Drgoňa, chcel sa natlačiť pred bránku, no do zakončenia ho už popradskí hráči nepustili.
     
    15:18
    Dobrú prihrávku posunul Zuzin Betkerovi medzi kruhy, odkiaľ zvolenský obranca zakončoval, ale strela mu bola zblokovaná.
     
    13:51
    Marcel Haščák sa uvoľnil do úniku, prekorčuľoval pred bránku a skúšal to strelou. Rahm však jeho prudkú strelu dokázal eliminovať.
     
    12:56
    Stupka prišiel o hokejku v strednom pásme, Zvolenčania iba nahodili a oba tímy potrebujú prestriedať.
     
    12:24
    Popradčania sú stále veľmi aktívni, dobre korčuľujú a vytvárajú si pozície. Livingston teraz našiel medzi kruhmi neobsadeného Preisingera, ktorý však zblízka nastrelil iba obrancu Zvolena.
     
    11:47
    Priestor sa otvoril pre Bjalončíka s Tavim, ktorí mali pred sebou jedného zvolenského obrancu. Bjalončíkova prihrávka pred bránu však Tavimu ušla, a tak z tohto sľubného prečíslenia nebolo nič.
     
    10:44
    Meliško v útočnom pásme prišiel o puk po zblokovanej strele, Svitana otočil hru, vysúval po krídle Haščáka, ktorého si však postrážil práve obranca Meliško.
     
    09:36
    Mešár dostal viac priestoru na ľavom krídle, snažil sa kľučkou uvoľnil medzi kruhy, obranca Hraško však prečítal jeho pohyb a čistým bodyčekom mu dal pocítiť tvrdosť tela.
     
    08:58
    Zuzin si za pravým kruhom napokon vypýtal prihrávku od Nuutinena. Zuzinova následná strela bezpečne skončila vo Vošvrdovom náručí.
     
    08:27
    Zákrok na McPhersona napokon nebol vyhodnotený ako nedovolený, a tak v hre mohli domáci pokračovať a otočiť hru. Bjalončík vysunul na pravý kruh Livingstona, ktorého strelu Rahm bezpečne našiel vo výstroji.
     
    07:38
    Skokanova krížna prihrávka bola oveľa pomalšia ako Skokanov prienik do pásma. Nastal tak ofsajd a hra je prerušená.
     
    06:46
    Stupkov pohyb po pravom krídle bol pribrzdený na kruhu, následná bekhendová strela bola zblokovaná a puk letel na zadný mantinel.
     
    06:02
    McPherson zabrzdil za ľavým kruhom pri mantineli a výborne naservíroval medzi kruhy voľnému Radovanovi Pulišovi, ktorý pálil z prvej, ale bránku minul.
     
    05:41
    Po zblokovanej zvolenskej strele na modrej čiare sa do rýchleho protiútoku vyrútili domáci hráči. Handlovský posunul Mashinterovi na pravý kruh, ktorý to skúsil strieľanou prihrávkou a tú Rahm dokázal zachytiť.
     
    05:03
    Poprad dal gól!
    Zvolenčania v krátkom časovom slede dostávajú druhý gól. Brankár Vošvrda výborne rozohral až do stredného pásma na Haščáka, ktorý priťukol do jazdy DÁVIDOVI SKOKANOVI, pred ktorým sa nečakane otvoril veľký priestor. Vyrazil prakticky sám na bránku a strelou spomedzi kruhov prestrelil Rahma.
    Asistencie: Marcel Haščák, Tomáš Vošvrda.
     
    04:42
    Dalhuisen skontroloval pohyb vyhodeného puku a čiarový rozhodca už jasne avizoval zakázané uvoľnenie Zvolena.
     
    04:14
    Zvolenčania dostali puk do strednej tretiny, vzápätí však domáci získali puk a nahodili ho opäť do útočného pásma.
     
    03:26
    Hostia striedajú, Melancon podržal puk za vlastnou bránou a na ľad prichádza tretia zvolenská formácia.
     
    02:42
    Prvá útočná akcia Zvolenčanov v tomto zápase. McPherson pristavil medzi kruhmi puk Ivanovi, ktorý z prvej pálil, ale bránu netrafil.
     
    02:24
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú presilovku a dostávajú sa v zápase do vedenia. Po opätovnom zisku pásma Haščák posunul k zadnému mantinelu Skokanovi, ktorý prešiel poza bránu, nabil prihrávkou na pravý kruh PATRIKOVI SVITANOVI a ten strelou z prvej pod Rahmovu vyrážačku rozvlnil sieť.
    Asistencie: Dávid Skokan, Marcel Haščák.
     
    01:54
    Haščák krížnou prihrávkou na pravý kruh našiel voľného Svitanu, ktorý si pripravil streleckú pozíciu, no bránku minul a Popradčania prišli o pásmo.
     
    01:28
    Popradčania na chvíľu opustili útočné pásmo, rýchlo však otočili smer a dopredu vnikol po osi klziska Handlovský. Jeho strela spomedzi kruhov skončila v Rahmovej lapačke.
     
    01:08
    Dalhuisen dostal prihrávku spoza bránky od Mashintera a zakončoval z kruhu. Puk Rahm vyrazil do vzduchu a následnú vzdušnú dorážku od Dalhuisena taktiež zlikvidoval.
     
    00:41
    Hneď v úvode uvidíme prvú presilovku, ktorú si zahrajú domáci. Dve minúty za hákovanie dostáva Radovan Bondra.
     
    00:12
    Svitana si prebral na pravom kruhu spätnú prihrávku od Skokana a po prvýkrát ohrozil brankára Rahma. Zvolenský gólman zasiahol úspešne.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Na ľade máme už oba celky, domácich v modrých dresoch a Zvolenčanov v bielych. Čaká nás štátna hymna.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Drgoň, Brejčák, Seigo, Dalhuisen, Hudec, Višnevskij, Kramár – Svitana, Skokan, Haščák – Mashinter, Bjalončík, Handlovský – Tavi, Preisinger, Livingston – Mešár, Zagrapan, Matúš Paločko – Valigura

    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Betker, Meliško, Ivan, Melancon, Hraško, Kubka, Hatala – Bondra, Mikúš, Kelemen – McPherson, Puliš, Nuutinen – Zuzin, Viedenský, Stupka – Marcinek, Tibenský, Kolenič – Gubančok

    Rozhodca: D. Konc st., Hronský – Synek, Gegáň.
     
    Prajem vám príjemné nedeľné popoludnie a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo šlágra 48. kola Tipos Extraligy, v ktorom HK Poprad na svojom štadióne privíta HKM Zvolen. Stretnutie sa začína o 16:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Popradskí hokejisti mali za sebou trojzápasovú sériu víťazstiev a pokračovať chceli v tomto nastavenom trende aj v piatok v Košiciach, no na oceliarov nestačili a podľahli im prekvapivo 5:2. Kamzíci teda z vedúcej pozície klesli na druhé miesto, kde majú aktuálne na konte 92 bodov a skóre 174:120.
    Práve Zvolen využil popradské zaváhanie a svoju sériu víťazstiev po presvedčivej vysokej výhre nad Michalovcami 7:1 natiahol na tri zápasy. Vďaka tomuto víťazstvu sa Zvolenčania v tabuľke dostali pred Poprad a aktuálne vedú ligu so ziskom 94 bodov a skóre 161:115.

    Štvrtý vzájomný duel Popradu a Zvolena v tejto ligovej sezóne môže definitívne určiť víťaza základnej časti. Predošlé tri duely boli v dvoch prípadoch korisťou Podtatrancov, raz vyhrať dokázali hokejisti Zvolena. Poprad 6. decembra triumfoval nad Zvolenom vysoko 9:2, následne 20. decembra sa zrodil zvolenský triumf 3:2 a v poslednom vzájomnom zápase hranom 5. februára kamzíci zvíťazili na ľade rytierov 2:3.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 3. Svitana (Skokan, Haščák), 6. Skokan (Haščák, Vošvrda), 49. Skokan (Svitana, Haščák), 57. Zagrapan (Dalhuisen, Mešár) – 21. Nuutinen (Ivan, McPherson), 23. Viedenský (Zuzin, Stupka), 28. Kelemen (Puliš), 46. Kelemen, 55. Nuutinen, 60. McPherson


    HK Poprad: Vošvrda (55. Rychlík) – Drgoň, Brejčák, Seigo, Dalhuisen, Hudec, Višnevskij, Kramár – Svitana, Skokan, Haščák – Mashinter, Bjalončík, Handlovský – Tavi, Preisinger, Livingston – Mešár, Zagrapan, Matúš Paločko – Valigura
    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Betker, Meliško, Ivan, Melancon, Hraško, Kubka, Hatala – Bondra, Mikúš, Kelemen – McPherson, Puliš, Nuutinen – Zuzin, Viedenský, Stupka – Marcinek, Tibenský, Kolenič – Gubančok

    Rozhodčí: D. Konc st., Hronský – Synek, Gegáň
    thejrc.org