New Jersey – NY Islanders 2:3 (1:2 po s.n.) | Detroit – Carolina 1:2 (kon.) | Columbus – Dallas 1:2 (0:1 po s.n.)
Colorado – Los Angeles 4:1 (kon.) | Ottawa – Toronto 4:3 (kon.) | Tampa – Nashville 1:4 (kon.)
po prodl.
HC Baník Sokolov
3:2 (1:0, 1:0, 0:2 - 1:0) Stav série: 2:2
HC Stadion Litoměřice
Pondělí 15.03.2021, 17:00 • Zimní stadion, Sokolov • Play-off Chance ligy • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezké pondělní odpoledne přeji všem příznivcům hokeje. Odstartovalo osmifinále play-off Chance ligy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat třetí zápas série mezi týmy HC Baník Sokolov a HC Stadion Litoměřice. Stav série je 1:1.
     
    1. zápas série – 0:1

    Do osmifinálové série vstoupil lépe Sokolov, který se v Litoměřicích ujal vedení už ve druhé minutě hry, když se prosadil Marek Švec. Domácí Stadion se snažil o vyrovnání, to ale do konce první části hry nepřišlo. Naopak úvod prostředního dějství vyzněl znovu lépe pro sokolovské hokejisty, které ve třiadvacáté minutě poslal do dvoubrankového náskoku David Tůma. A protože se už do konce skóre neměnilo, šli Sokolovští podruhé do kabin s vedením 2:0 v zádech. Litoměřičtí kališníci ale své zbraně nesložili a v šestačtyřicáté minutě snížili díky Martinu Procházkovi na rozdíl jediné branky a byli zpět ve hře. Jenže poté se stále se svým soupeřem přetahovali a ten držel těsný náskok až do šedesáté minuty a vypadlo to, že už si vše pohlídají. Opak však byl pravdou. V čase 59:25 rozvlnil síť v sokolovské brance Tomáš Svoboda a bylo vyrovnáno. Pětatřicet vteřiny před třetí sirénou si tak Litoměřice vynutily nastavenou hrací dobu. No a tu v její osmé minutě rozsekl Adam Křemen a Baník se tak přeci jenom dočkal první výhry a šel v sérii do vedení 1:0 na zápasy.
     
    2. zápas série – 1:1

    Hned druhý den sehrály oba celky další bitvu v důležitém utkání. Domácí věděli, že pokud by opět prohráli, už by to před stěhováním na západ Čech měli hodně těžké. První třetina byla hodně opatrná, z obou stran a skončila bez branek. Hned na začátku druhé periody udeřil litoměřický Stadion, který poslal do vedení Tomáš Svoboda a tentokráte to byli hosté ze Sokolova, kteří museli dohánět ztrátu. O necelé tři minuty později už to bylo 2:0. Přesilovou hru využil Jan Holý a domácí byli na koni. Do třetího dějství tak vstupovali se slibným náskokem, který ovšem ještě v poslední části hry základní hrací doby umocnili. V devětačtyřicáté minutě dal klid na hokejky kališníkům Lukáš Válek a netrvalo dlouho a bylo to už 4:0. Do sokolovské sítě poslal čtvrtý pozdrav Lukáš Stehlík, jenž nakonec pečetil druhý duel a Stadion tak srovnal na zápasy na 1:1.
     
    3. zápas série – 1:2

    Třetí duel v Sokolově začali lépe hosté, kteří se dostali do dvoubrankového náskoku, ale ještě v první třetině stihl Sokolov vyrovnat na 2:2. Prostřední dějství pak patřilo domácím, kteří se dostali do vedení 5:3 a vypadalo to, že Baník směřuje k výhře a měl šanci jít do vedení i v sérii. Jenže Hosté do poloviny třetí části hry stihli vyrovnat, v závěru pak strhli vedení na svou stranu a to pak pečetili střelou do prázdné klece. Po výhře 7:5 se tak ujali v sérii vedení 2:1 na zápasy a dnes mají mečbol.
     
    Vzhledem k opatřením kvůli pandemii nemoci Covid-19 se utkání odehraje bez přítomnosti diváků v hledišti.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Baník Sokolov: Neužil (Cichoň) – A. Rulík, Tureček, Poizl, Přindiš (A), Kadeřávek, J. Pohl, Březák – Jiskra, Kverka (A), Křemen – D. Tůma, T. Rohan (C), Švec – Kropáček, Hašek, Prymula – Sýkora, Gut, Vrána.

    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Kremláček, Jebavý (A), Háva – M. Beran (A), Miškář, Procházka – L. Stehlík, Válek, T. Svoboda – Berka, Urban, Konečný – Jindra, Jícha, Jánský.

    Rozhodčí: Zubzanda, Hucl – Belko, Sedláček.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:26
    Hned po úvodním vhazování se do útočné akce dostali hosté, ale před domácí klecí nezahrozili. Na druhé straně pak střílel z pravého kruhu David Tureček a Král musel zasáhnout. Hra je přerušena.
     
    00:44
    Hra je vykázána do středního pásma, kotouč zmizel z dohledu sudích. Buly blíže brance Litoměřic.
     
    01:03
    Vojtěch Kropáček se neprocpal od pravého hrazení skrze hostujícího beka. Poté Sokolovští puk ztratili a do akce před Neužila míří zase Stadion.
     
    01:38
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Peter Jánský – 2 min., sekání).
     
    01:46
    Pohlovu střelu od modré čáry tečoval Tomáš Rohan, ale neúspěšně. Nicméně Baníkovci nadále drží útočné pásmo a kombinují před Tomášem Králem.
     
    02:21
    Po zisku puku ho hosté vyhazují až před Jakuba Neužila a šetří cenné vteřiny ze své početní nevýhody, kterou zatím hrají velmi dobře a soupeře prakticky k ničemu nepouštějí.
     
    02:49
    Křemen se dopustil postavení mimo hru a ta se přestěhovala opět do středního pásma, kde se za malý okamžik bude vhazovat.
     
    03:11
    Petr Přindiš pálil na Tomáše Krále, ovšem nepřesně. Následovalo pak jeho nahození před branku, ale opět nikdo nedorážel.
     
    03:31
    Baník právě vstřelil branku!
    Nyní se to už povedlo a domácí celek po využití přesilové hry jde do vedení. Petr Přindiš znovu nahodil puk před Krále, kde se puk zjevil u jeho pravé tyče. Tam si ho našel VÍT JISKRA a doklepl ho za brankovou čáru – 1:0. Asistence: Petr Přindiš a Michal Gut.
    03:31 Vít JISKRA - 1:0
     
    04:49
    Patrik Miškář vybojoval v rohu útočného pásma puk a hosté tak mohli zahrozit před Jakubem Neužilem, ten ale kotouč betonem vytěsnil do bezpečí.
     
    05:40
    Jan Výtisk napřáhl na modré čáře a jeho pokus ještě tečoval Vladimír Kremláček, ale obrana Sokolova byla na místě a předvedla dobrý obranný zákrok.
     
    06:26
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Adam Křemen – 2 min., vysoká hůl).
     
    06:45
    V úvodu přesilové hry hostů vznikl před domácí brankou závar, zblízka na Neužila dotíral Matěj Beran, ale neprocedil kotouč mezi jeho betony. Domácí brankář má puk u sebe a pak raději hru zastavuje.
     
    07:06
    Miškár posunul puk na modrou čáru, kde z nápřahu střelou z první střílel Jan Holý, ale ten puk namířil přímo doprostřed branky Neužila a ten bez větších problémů znovu kryje hostující pokus.
     
    07:35
    Tomáš Svoboda neudržel touš u modré čáry, ten propadl do neutrální zóny a domácí bek ho poté posílá až před Tomáše Krále.
     
    08:26
    Sokolov také zvládl své první oslabení a už je v plném počtu.
     
    09:41
    David Tůma zakončil z bekhendu, hosté ale proti jeho střele zakročili a po zisku puku nabrali rychlost a směřují před domácí klec.
     
    10:22
    Vít Jiskra si sjel do prostoru mezi kruhy a nebezpečně vystřelil na Tomáše Krále, ten si ve svém brankovišti poradil a jeho projektil zastavil.
     
    11:06
    Lukáš Stehlík projel k vrcholu levého kruhu a jeho zakončení mělo příliš velkou razanci a kotouč skončil jen vysoko nad břevnem branky Jakuba Neužila.
     
    11:32
    Vladimír Kremláček nahozením puku před domácí branku dostal puk jen na hokejky domácích hráčů, kteří pak zamířili do další útočné akce.
     
    12:24
    Z vlastního obranného pásma se Sokolovští pokoušejí projít znovu před Královu branku, ale hosté velmi dobře pokryli už střední pásmo a soupeři cestu do svého území ztížili.
     
    13:28
    Patrik Miškář dostal od Matěje Berana nabito těsně před Neužilovu branku, kde sklepl puk a ten končí na dalším zákroku sokolovského brankáře. Hra je zastavena, vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    13:48
    David Tureček si vybruslil do lepší střelecké pozice do pravého kruhu, kde před ním bylo trochu prostoru. Hned na to švihem vystřelil a nechal vyniknout Tomáše Krále, jenž si připsal zákrok betony.
     
    14:56
    Hosté se opět usadili před domácí klecí, na Jakuba Neužila šla další střela, tu ale zastavila pozorná obrana Sokolova. Nicméně Litoměřičtí ještě udrželi soupeřovu třetinu.
     
    15:30
    Jan Výtisk z levého kruhu hodně tvrdě vypálil a do akce musel opět Jakub Neužil. Ten sklapl své betony a kotouč za svá záda nepustil. Před dotěrnými hosty ale nechal hru raději zastavit.
     
    16:07
    Lukáš Stehlík nepřešel přes pevnou obranu Sokolova, místo toho se na opačné straně do akce dostali opět Baníkovci, jenže Tomáš Král byl opět pozorný.
     
    16:49
    Patrik Prymula obešel obránce Litoměřic, stáhl si puk k sobě a poté se dostal až těsně před Tomáše Krále. Ale nakonec přihrávkou na spoluhráče kotouč minul jeho hůl.
     
    18:06
    Tomáš Svoboda na levé straně chtěl trefit kotouč, ale to mu příliš nevyšlo. Až po chvilce na Neužila střílel znovu, ale brankář Sokolova kotouč jistí.
     
    18:46
    Po chybě hostující obrany vypíchl puk Tomáš Rohan a celým kluziště projel až před branku hostů. Z pravé strany pak zacílil ke vzdálenější tyči, kterou jen o kousek minul!
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:42
    Kverka nahodil touš před Tomáše Krále, ale tam ho ideálně netrefil Vít Jiskra. Gólman litoměřického Stadionu pak sklapl betony a má kotouč pod kontrolou.
     
    19:57
    Tři vteřiny před vypršením první části hry se ještě vhazuje po pravé ruce Tomáše Krále.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina čtvrtého duelu mezi Sokolovem a Litoměřicemi je u konce. Už ve čtvrté minutě hry poslal Vít Jiskra Sokolov do vedení, když využil přesilovou hru. Nahození Přindiše na levé straně sklepl za záda Tomáše Krále a hosté museli dohánět manko. Nakonec se jim srovnat nepovedlo, takže Baník půjde do druhého dějství s jednobrankovým náskokem v zádech a bude se snažit ho navýšit.
     
    Střely na branku: 12 – 13
     
    Další třetina začne přibližně v 17:44.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:06
    Adam Křemen nahodil puk před Tomáše Krále a ten hned raději kryje puk a zastavuje hru. Buly bude vhozeno po jeho levé ruce.
     
    20:40
    Lukáš Stehlík clonil před brankářem domácích, ale nakonec nemusel. Puk získali Baníkovci a otáčejí hru rychle na druhou stranu.
     
    21:16
    Marek Švec nabil na levou stranu Michalu Gutovi, ten napřáhl ke střele, poté ještě jeho pokus tečoval Davit Tůma, ale i jeho snaha skončila neúspěchem.
     
    22:05
    Aktivita domácích stoupá a ti se opět dostali před Tomáše Krále. Patrik Prymula zpoza hostující branky poslal puk na Jakuba Březáka, ale jeho pokus šel mimo tři tyče.
     
    22:59
    Peter Jánský poslal křižnou přihrávku na najíždějícího Davida Jindru, tomu ale puk přeskočil čepel a nemohl si ho dobře zpracovat. Rázem tak skončila slibně se rodící akce litoměřického Stadionu.
     
    24:08
    Jan Holý jen nahodil puk před domácí branku, ten nakonec skončil za ní a už si ho přebírají obránci Sokolova, kteří se pokusí založit další útočnou akci Baníku.
     
    24:41
    Vynucená pauza. Branka Sokolova se vychýlila ze svého postavení a bude třeba ji ledaři ukotvit zase zpět do svého postavení.
     
    24:41
    Nakonec to zkoušejí sami sudí, ale zdá se, že jde o větší problém a stále se ještě nehraje.
     
    24:41
    Nyní už je vše v péči ledaře, ale problém se, zdá se, stále nedaří vyřešit. Někteří hráči utvořili před domácí brankou dvojičky a konverzují mezi sebou, jiní krouží pomalu kolem ledové plochy.
     
    24:41
    Tak teď už jsou na ledě všichni hráči a projíždí se okolo hrazení po obvodu celé ledové plochy podobně jako tomu bývá při rozbruslení. Problém se stále řeší. Uvidíme, kdy bude moci duel pokračovat.
     
    24:41
    Tak teď už to vypadá, že je vše v pořádku a sudí velí k pokračování ve hře. Vhazovat se bude po levé ruce Jakuba Neužila.
     
    24:52
    Petr Hašek pálil skrze obránce hostů a jeho pokus kryje Tomáš Král. Poté ale puk na své hole získali znovu domácí hráči, kteří bojují u levého hrazení s hosty o kotouč.
     
    25:47
    Jakub Vrána se prodral ze středního pásma až před hostující klec, ale v zakončení mu zabránila obrana Litoměřic a akce Stadionu tak měla jen jepičí život.
     
    27:57
    Domácí stále drží nejtěsnější možný náskok a snaží se přidat pojistku. Ale ta zatím nepřichází, stejně tak jako nepřichází hostující vyrovnání.
     
    29:48
    Hosté se sice na delší dobu uhnízdili v pásmu Sokolova, ale jejich kombinace se nepovedla tak, jak by si sami přáli. Po chvilce pak domácí vyhazují puk do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    30:49
    Na Patrika Prymulu mířil pas, který ale domácí útočník nezachytil a nemohl tak projít do útočného pásma. Místo toho na druhou stranu otáčejí hru hosté.
     
    31:30
    David Tureček se neprosadil před Tomášem Králem, o chvilku později ho už prověřil Michal Gut, jenž po zemi vystřelil a hostující brankář přilepil beton k ledu a vystavil stopku.
     
    32:07
    Lukáš Stehlík se dostal až do zakončení před Jakubem Neužilem, ale jeho pokus srazila obrana Sokolova do bezpečí. Stále ale pokračuje akce Litoměřic.
     
    32:49
    Patrik Miškář proskočil kolem Daniela Poizla, ale poté už v blízkosti Jakuba Neužila nevystřelil.
     
    33:11
    Vyrovnání nyní viselo ve vzduchu. Hosté si počínali hodně nebezpečně před Jakubem Neužilem a po jejich střelách dvakrát zazvonila tyč jeho branky!
     
    33:51
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Procházka – 2 min., podrážení).
     
    34:14
    Marek Švec se dostal do zakončení před hostující brankou, ale na Tomáše Krále si nepřišel. Následně pak střílel od modré čáry Pohl, ale kotouč se odrazil od Matěje Berana záhy se hosté osvobozují.
     
    35:14
    Michal Gut doklepával kotouč po střele Jiskry na levé straně, ale puk mu nesedl a jeho pokus pak Tomáše Krále nijak neohrozil.
     
    35:41
    Hosté se po zisku puku znovu osvobozují a tohle oslabení už zvládnou bez úhony.
     
    35:51
    Litoměřice jsou v plném počtu.
     
    36:16
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (David Tůma – 2 min., hrubost).
     
    36:24
    Hosté mají šanci srovnat, nyní mají k dispozici přesilovou hru a už se usadili v pásmu soupeře.
     
    36:48
    Patrik Miškář střílel z pravého kruhu a Neužil mu ukázal semafor a do lapačky puk ukryl. Následovala další akce, která už mohla vést ke gólu. Na pravé straně zakončoval do odkryté klece znovu Patrik Miškář, ale Neužil fantasticky nastavil beton a soupeři tak gól vysloveně sebral!
     
    37:30
    Vhazuje se ve středním pásmu blíže sokolovské brance.
     
    37:47
    Sokolovští se snaží v obranném pásmu získat kotouč, aby ho poslali až před Krále. Nakonec se jim to po chvilce povedlo a puk už letí až před klec Litoměřic.
     
    38:16
    Sokolov je v plném počtu.
     
    38:40
    David Tůma na levé straně spíše nahodil kotouč na Tomáše Krále, jenž ho kryje lapačkou a raději pak nechává dění na hrací ploše přerušit. Buly po jeho pravici.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:10
    Josef Jícha z prostoru mezi kruhy nebezpečně zakončil, kotouč ale poslal jen nad břevno sokolovské klece.
     
    39:54
    Baník právě vstřelil branku!
    Šest vteřin před vypršením druhé části hry se domácí prosazují a gólem do šatny jdou do dvoubrankového náskoku. Jan Pohl poslal puk na vrchol kruhů pro JAROMÍRA KVERKU. Ten se poté do střely pořádně opřel a následně pak propálil doslova vše, co mu stálo v cestě. Tomáš Král tak byl bez šance – 2:0. Asistence: Jan Pohl a Vít Jiskra.
    39:54 Jaromír KVERKA - 2:0
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhé dějství je minulostí. Hosté se snažili o vyrovnání, ale domácí byli proti, stejně tak jako Litoměřičtí nechtěli inkasovat podruhé. Už to vypadalo, že se do třetí třetiny půjde za hubeného náskoku Sokolova, opak však byl pravdou. Šest vteřin před koncem prostřední části hry se tvrdou ranou prezentoval Jaromír Kverka, jenž nechytatelným pokusem propálil Krále. Baníkovci tak mají v zádech náskok o dva góly a hosté mají před sebou těžký úkol, a sice zkusit snížit a vyrovnat. Ještě nás čeká zajímavá třetí třetina.
     
    Střely na branku: 31 – 25
     
    Další třetina začne přibližně v 18:40.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:25
    Adam Křemen poslal puk na Davida Tůmu, který se pak snažil procedit puk mezi betony Tomáše Krále, ale ten je sklapl a poté ukryl puk k sobě. Hra je přerušena.
     
    41:02
    Josef Jícha dostal puk na pravou stranu a poté ho nahodil před Neužilovu klec, nikdo před ním však nebyl připraven k dorážce či teči.
     
    41:32
    Zakázané uvolnění Sokolova stěhuje hru před Jakuba Neužila, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    42:28
    Jakub Vrána se snažil tečovat puk nahozený z pásma Sokolova, ale nestihl to. Další icing Baníku a hosté mají znovu zdarma útočnou třetinu.
     
    43:23
    Hosté se pokusili o další útočnou akci, ale tu pokazili. Jejich souhra byla kostrbatá a na konci toho byl zisk puku pro sokolovské hráče.
     
    43:42
    Josef Jícha se dostal před branku soupeře, ale nakonec před Neužilem nebyl úspěšný. Domácí toho využili a hned se dostali zase na druhou stranu.
     
    44:08
    Rána Jakuba Březáka končí v lapačce Tomáše Krále a ten hru zastavuje. Další jeho velmi dobrý zákrok. Vhazuje se po pravé ruce gólmana litoměřického Stadionu.
     
    44:52
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Lukáš Stehlík – 2 min., sekání).
     
    45:07
    Marek Švec měl na pravé straně hodně prostoru, ale nezakončil. Puk poslal o mantinel pro spoluhráče, ale získali ho hosté, kteří ho vyhazují pryč z obranného pásma.
     
    45:51
    Další výhoz hostů a ti zatím své oslabení zvládají velmi dobře. Domácí teď jdou do další přesilovkové akce z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    46:37
    Litoměřice se zase osvobozují a zdá se, že další oslabení zvládnou bez inkasované branky.
     
    46:52
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    46:54
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hned po tom, co se hosté ubránili v oslabení, udeřili. Po špatném vystřídání domácích měl PATRIK MIŠKÁŘ hodně prostoru dostat se od mantinelu až před Jakuba Neužila, kterého překonal. Domácí brankář sice zakročil, ale kotouč se nakonec došoural za jeho záda – 2:1. Stadion je tak zpátky ve hře. Asistence: Matěj Beran a Jiří Jebavý.
    46:54 Patrik MIŠKÁŘ - 2:1
     
    48:41
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A hosté definitivně mažou svou ztrátu, domácí přicházejí o vedení. PATRIK MIŠKÁŘ převzal puk od Martina Procházky, najel si až před Jakuba Neužila, kterého překonal střelou kolem jeho levého betonu – 2:2. Začíná se tak znovu od začátk. Asistence: Martin Procházka a Matěj Beran.
    48:41 Patrik MIŠKÁŘ - 2:2
     
    49:57
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Patrik Prymula – 2 min., vysoká hůl).
     
    49:57
    Po faulu Prymuly mají nyní hosté přesilovou hru a mohou tak poprvé v utkání strhnout vedení na svou stranu.
     
    50:29
    Martin Procházka pálil z levé strany a jeho pokus mezi tři tyče nezaplul. Litoměřice mají stále puk a operují před Jakubem Neužilem.
     
    51:31
    Puk je ve středním pásmu a domácí rychle střídají unavenou čtveřici.
     
    51:57
    Sokolov je v plném počtu.
     
    52:20
    Adam Křemen se dostal do blízkosti Tomáše Krále, ale nedokázal ho překonat. Po zisku puku pak hned na opačnou stranu zamířili hosté a ti už hrozí před Neužilem.
     
    53:27
    Nyní se dostali před branku hostů domácí hráči, ale jejich snaha byla zastavena hosty jen za cenu dalšího zakázaného uvolnění. Buly po levé ruce Tomáše Krále.
     
    54:39
    Adam Křemen střílel od modré čáry a jeho pokus zastavil Tomáš Král. Ten udělal pár kroků ve snaze kotouč rozehrát, ale raději ho před domácími hráči podržel a hru zastavil.
     
    55:38
    Tomáš Urban nahodil z pravé strany puk do předbrankového prostoru Neužila, ale nakonec obrana Sokolova dostala kotouč pod kontrolu a vyváží ho ven z obranné třetiny.
     
    56:30
    Jaromír Kverka se natlačil až před Krále, obešel obránce hostů, udělal kličku, ale jeho zakončení šlo jen vedle pravé tyče z pohledu Tomáše Krále.
     
    57:08
    Tomáš Král lapil další pokus soupeře, i když střela nebyla nijak zvlášť nebezpečná. Poté rozehrál hru a poslal hosty do další akce před Neužila.
     
    57:51
    Krásná akce Tomáše Rohana, který se prodral z obranného pásma až před Krále, udělal na beka stahovačku, ale nedokázl procedit puk za jeho záda. I kdyby ale skóroval, branka by nemohla platit. Byl totiž v ofsajdovém postavení.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:53
    Další akce Sokolova, ale obrana soupeře si s ní poradila a stahuje hru zase na opačnou stranu.
     
    59:42
    Ještě střela hostů, kterou zablokovala domácí obrana a už to vypadá, že se v základní hrací době nic nestane.
     
    59:56
    Tak ještě čtyři vteřiny před vypršením třetího dějství se vhazuje ve středním pásmu po ofsajdové pasti Sokolova.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Hostům se povedlo ve třetí třetině nejprve snížit na rozdíl jediné branky a poté i vyrovnat. Nerozhodný stav pak vydržel až do konce třetí sirény a je to jasné, čeká nás nastavená hrací doba.
     
    Střely na branku: 41 – 39
     
    Prodloužení začne přibližně v 19:25.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:21
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Procházka – 2 min., pozdní dohrání).
     
    60:48
    Domácí mají k dispozici další přesilovou hru a mají tak možnost duel rozhodnout.
     
    61:09
    Naopak ale hosté zahrozili ve vlastním oslabení, po jejich střele zakročil Neužil a hra je přerušena. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    62:12
    Baník právě vstřelil branku!
    A přeci jenom je početní výhoda využita a duel je u konce. Tomáš Rohan posunul kotouč na modrou čáru pro JANA POHLA, který přízemní střelou prostřelil Tomáše Krále a ten už nestihl zareagovat – 3:2. Asistence: Tomáš Rohan a David Tůma.
    62:12 Jan POHL - 3:2
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Baník sice o své vedení přišel, ale v prodloužení vše napravil a v přesilové hře rozhodl Jan Pohl o tom, že série nekončí a na zápasy je vyrovnáno 2:2. Celá série se tak ještě stěhuje zpět do Litoměřic, kde se bude rozhodovat o tom, který z týmů postoupí do čtvrtfinále play-off.
     
    Střely na branku: 42 – 41
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:35:28)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Jiskra (Přindiš, Gut), 40. Kverka (J. Pohl, Jiskra), 63. J. Pohl (T. Rohan, D. Tůma) – 47. Miškář (M. Beran, Jebavý), 49. Miškář (Procházka, M. Beran)


    HC Baník Sokolov: Neužil (Cichoň) – A. Rulík, Tureček, Poizl, Přindiš (A), Kadeřávek, J. Pohl, Březák – Jiskra, Kverka (A), Křemen – D. Tůma, T. Rohan (C), Švec – Kropáček, Hašek, Prymula – Sýkora, Gut, Vrána.
    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Kremláček, Jebavý (A), Háva – M. Beran (A), Miškář, Procházka – L. Stehlík, Válek, T. Svoboda – Berka, Urban, Konečný – Jindra, Jícha, Jánský.

    Rozhodčí: Zubzanda, Hucl – Belko, Sedláček
    Sokolov 2 3 Litoměřice
    #1 Čtvrtek 11.03.2021 • 17:00
    Litoměřice - Sokolov 2:3 po prodl.
    #2 Pátek 12.03.2021 • 17:00
    Litoměřice - Sokolov 4:0
    #3 Neděle 14.03.2021 • 17:00
    Sokolov - Litoměřice 5:7
    #4 Pondělí 15.03.2021 • 17:00
    Sokolov - Litoměřice 3:2 po prodl.
    #5 Středa 17.03.2021 • 17:00
    Litoměřice - Sokolov 5:0
    thejrc.org