Washington – NY Islanders 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Boston 1:2 (kon.) | New Jersey – Buffalo 3:2 (kon.)
Detroit – Carolina 4:2 (kon.) | Minnesota – Arizona 3:0 (kon.) | Dallas – Tampa 3:4 (1:2 po s.n.)
Colorado – Anaheim 8:4 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
Buffalo Sabres
Středa 17.03.2021, 00:08 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Miles Wood (NJD) 1+0
    2. Janne Kuokkanen (NJD) 0+1
    3. Mackenzie Blackwood (NJD) 2 OG (02:38:24)
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Mackenzie Blackwood (NJD) – 33 zákroků, 5 OG, úspěšnost 94,3%, odchytal 60:00
    Jonas Johansson (BUF) – 24 zákroků, 3 OG, úspěšnost 88,9%, odchytal 58:01
     
    Česká a slovenská stopa

    Pavel Zacha (NJD) 0+0, -1 účast, 0 střel na bránu, 0 TM, čas na ledě 18:21
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím New Jersey Devils, které svého soupeře porazilo výsledkem 3:2. Domácí celek povedeně vstoupil do třetí třetiny, hned v jejím úvodu si zahrál přesilovou hru, díky které se podruhé v tomto duelu dostal do vedení, které se mu povedlo udržet až do konce zápasu. Také třetí třetina nabídla poměrně vyrovnanou podívanou, avšak tentokráte směrem dopředu bylo nebezpečnější New Jersey, které zřejmě po zásluze bere plný počet bodů. Buffalo dnes nepředvedlo špatný výkon, jenomže postupem času se směrem dopředu hodně trápilo.
     
    Konec zápasu.
     
    59:16
    Obrovský závar před Blackwoodem málem přinesl vyrovnání, avšak Staal ve vyložené šanci trefil pouze beton brankáře!
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny.
     
    58:01
    Buffalo to zkouší bez brankáře!
     
    58:01
    Domácí se snaží závěr zápasu dohrát bez větších problémů. Palmieri nyní vystavil stopku protihráči, Buffalo se tak musí vracet zpět za kotoučem.
     
    57:30
    Hughes měl na holi rozhodující branku, našel ale pouze lapačku Johanssona!
     
    57:11
    Do protiútoku se poté dostal domácí Zajac, který zkušeně nasbíral cenné vteřinky za brankou. Poté mu na pomoc přispěchal Šaraganovič, který přišel o touš.
     
    56:07
    Je za námi také poslední komerční přestávka tohoto zápasu. Krátce po ní se vhazovalo před brankářem Blackwoodem, úspěšnější byl nakonec soupeř.
     
    55:11
    S pukem si nyní zahrál také brankář Johansson, kterému se ale nepovedlo rozehrát dle představ. Do protiútoku se poté dostával soupeř, který ale nic nevymyslel.
     
    54:20
    Je za námi také druhá komerční přestávka třetí třetiny. Následovalo vhazování před brankářem Blackwoodem, úspěšnější byl právě hostující celek.
     
    53:11
    Do protiútoku se poté dostával domácí Wood, který to zkoušel zakončením z velké vzdálenosti. Jeho pokus byl ovšem sražen pouze do ochranné sítě nad brankou.
     
    52:05
    Jokiharju musel od modré čáry zakončovat hodně rychle, napadal ho totiž jeden z protihráčů, který nakonec střelu zablokoval nad branku. Bude se vhazovat.
     
    51:16
    Do konce řádné hrací doby zbývá poslední desetiminutovka. New Jersey Devils stále vede o jednu branku, v posledních minutách je navíc výrazně aktivnější.
     
    50:43
    Gusev přenechal do střelecké pozice Brattovi, který se nakonec dostal do zakončení, jenž směřovalo do soupeře.
     
    50:00
    Málem se do úniku dostal hostující Rieder, který si již chystal prostor k zakončení. Toho měl opravdu málo, navíc luxusní obranný zákrok předvedl Vatanen.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 18. Šarangovič (Severson, Zajac), 31. Vatanen (Kuokkanen, R. Murray), 45. Wood (Bratt, P. K. Subban) – 27. Rieder (Montour, Okposo), 28. Skinner (Mittelstadt, Montour)


    New Jersey Devils: Blackwood (Wedgewood) – Severson (A), T. Smith, P. K. Subban, D. Kulikov, Vatanen, R. Murray – Palmieri (A), Zacha, Wood – Bratt, J. Hughes, A. Johnsson – Šarangovič, Zajac (A), Kuokkanen – Bastian, M. Malcev, N. Gusev.
    Buffalo Sabres: J. Johansson (C. Hutton) – Ristolainen (A), Bryson, C. Miller, Dahlin, Montour, Irwin – T. Thompson, Sheahan, Hall – S. Reinhart (A), E. Staal, Olofsson – Mittelstadt, Lazar, Skinner – Okposo (A), Eakin, Rieder.

    Rozhodčí: Hanson, Blandina – Baker, Sericolo
    bahis siteleri