Chelsea – Atlético 2:0 (kon.) | Bayern – Lazio 2:1 (kon.)
konec
Chelsea FC
2:0 (1:0)
Atlético Madrid
Středa 17.03.2021, 21:00 • Stamford Bridge, Londýn • Liga mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    V odvetě osmifinále Ligy mistrů se proti sobě utkají týmy Chelsea FC a Atlético Madrid. První zápas se hrál na neutrální půdě Areny Națională v Bukurešti. V prvním poločase měli o něco více ze hry hosté, kteří to potvrdili ve druhé půli, když se o jediný gól postaral v 68. minutě nestárnoucí Olivier Giroud. Chelsea tak vyhrála 1:0 a španělský celek nedokázal ani vystřelit na bránu. Dnes se bude hrát na Stamford Bridge v Londýně. Utkání budou řídit italští rozhodčí, hlavní bude Daniele Orsato a jeho asistenti Alessandro Giallatini a Fabiano Preti. Jako čtvrtý je připraven Daniele Doveri. U videa bude nachystán Massimiliano Irrati a jeho asistent Paolo Valeri. Úvodní výkop je naplánován na 21:00.
     
    Chelsea FC

    Pátého prosince se Chelsea výhrou 3:1 nad Leedsem dostala do čela Premier League a zdálo se, že by letos po letech mohla bojovat o mistrovský titul. Z dalších devíti kol získala jen osm bodů za bilanci 2-2-5 a z pozice trenéra se musel pakovat Frank Lampard. Klubovou legendu nahradil Thomas Tuchel a pod vedením německého trenéra londýnský klub ještě nepoznal hořkost porážky a to už celých dvanáct utkání. V lize je momentálně na 4. místě s 51 body a skóre 44:25, ovšem na paty mu leze West Ham se ztrátou tří bodů, ale jedním zápasem navíc.

    Do Ligy mistrů Chelsea vstoupila domácí bezbrankovou remízou se Sevillou, od té doby už ale měla postupovou situaci pevně pod svoji kontrolou, vyhrála následující čtyři zápasy a druhou bodovou ztrátu utrpěla až v posledním kole domácí remízou s Krasnodarem, kdy už ale měla i jisté první místo.

    Do dnešního utkání nezasáhnou Abraham, Jorginho, Mount ani Silva.
     
    Posledních 5 zápasů Chelsea:

    PL: Leeds 0:0 Chelsea
    PL: Chelsea 2:0 Everton
    PL: Liverpool 0:1 Chelsea
    PL: Chelsea 0:0 Manchester United
    PL: Atl. Madrid 0:1 Chelsea
     
    Atlético Madrid

    Zatímco Chelsea první místo v ligové soutěži opustila, tak Atlético se drží v čele španělské ligy zhruba od dvanáctého kola a s postupně se navyšujícím náskokem se ještě na začátku února zdálo, že o zisk prvního mistrovského titulu od roku 1996 jej nemůže nic připravit. Ovšem posléze šla forma madridského celku strmě dolů, ale stále je na 1. místě s to s 63 body a skóre 50:18. Náskok ovšem už není tak obrovský a druhá Barcelona má pouze o čtyři body méně. V posledním utkání totiž Atlético jen remizovalo na stadionu Getafe 0:0.

    V Lize mistrů se Atlético představilo ve skupině s Bayernem Mnichov, Salcburkem a Lokomotivem Moskva, ovšem nemělo situaci pevně pod svoji kontrolou, když o postup muselo bojovat až do posledního kola, kdy však zvládlo těžký zápas v Salcburku, vyhrálo 2:0 a s pouhými dvěma vyhranými zápasy postoupilo z druhé příčky za suverénním Bayernem.
     
    Posledních 5 zápasů Atl. Madrid:

    LL: Getafe 0:0 Atl. Madrid
    LL: Atl. Madrid 2:1 Ath. Bilbao
    LL: Atl. Madrid 1:1 Real Madrid
    LL: Villarreal 0:2 Atl. Madrid
    LM: Atl. Madrid 0:1 Chelsea
    Na Stamford Bridge se vše chystá k odvetě tohoto osmifinále.
    Sestava Chelsea.
    Sestava Atlética Madrid.
     
    Úvodní sestavy:

    Chelsea FC: Mendy – Azpilicueta (C), K. Zouma, Rüdiger – R. James, Kanté, Kovačić, M. Alonso – Zijach, Havertz – Werner.
    Náhradníci: Caballero, Arrizabalaga – Giroud, Pulisic, Chilwell, Hudson-Odoi, Gilmour, Emerson, Anjorin.

    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, J. Giménez, Lodi – M. Llorente, Koke (C), Saúl, Carrasco – L. Suárez, Félix.
    Náhradníci: Grbić, San Román – Kondogbia, Torreira, Á. Correa, Lemar, H. Herrera, Felipe, Vitolo, M. Dembélé, Hermoso, Vrsaljko.

    Rozhodčí: Orsato – Giallatini, Preti (vš. ITA).
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Kieran Trippier se snažil pár vteřin po výkopu poslat po pravé straně Marcose Llorenteho, ale s ním si poradil domácí obránce.
     
    2
    Kieran Trippier nyní poslal nebezpečný centr do vápna, kde se dostal ke střele Marcos Llorente, ale jeho pokus byl zblokován. Poté přišel rychlý protiútok, ovšem Timo Werner se už dostal s míčem do zámezí a Jan Oblak má odkop od své svatyně.
     
    3
    Luis Suárez se dostal dopředu příliš rychle a po přihrávce na něj se odmával a následně také odpískalo ofsajdové postavení.
     
    4
    João Félix nasadil housle domácímu hráči, ale nakonec se útočná akce Atlética z pravé strany nepodařila, ovšem španělský celek zůstává v tlaku od úvodu utkání.
     
    4
    Renan Lodi si sklepl míč s Yannickem Carrascem a následně zpoza vápna vystřelil, ovšem jeho pokus letěl pouze doprostřed brány, kde byl připraven Edouard Mendy a připsal si tak první zákrok v tomto dvojzápase, neboť v prvním střetnutí se Madrid nedostal ani k jedné střela na bránu.
     
    5
    José Giménez si poradil s centrem Reeceho Jamese z pravé strany a Chelsea tak bude pokračovat v rámci autového vhazování.
     
    5
    Chelsea se následně stále snažila něco vymyslet a nakonec také vybojovala rohový kop z pravé strany, o který se postará právě Reece James.
     
    6
    Centr domácího krajního obránce ale skončil jen na hlavě Marcose Llorenteho a míč se tak dostal až na polovinu londýnského celku.
     
    7
    Blues se vymanili z úvodního tlaku soupeře, ale nakonec se Mateo Kovačić dopustil faulu po špatné přihrávce, což ho ale moc mrzet nemusí, neboť Atlético získalo míč uvnitř své šestnáctky.
     
    8
    Chyba v rozehrávce vedoucího týmu španělské ligy, kterou zachytil od Kierana Trippiera francouz N'Golo Kanté, ale tomu ukopl míč Renan Lodi a to velmi dobře, protože z toho bude jen odkop od brány.
     
    9
    Domácí mužstvo se opět a celkem snadno dostalo na polovinu soupeře, kde se snažilo něco vymyslet po pravé straně přes Hakíma Zijecha, ale nic vážnějšího z toho nebylo.
     
    10
    Reece James si nedokázal zpracovat nepřesnou přihrávku kapitána Césara Azpilicuety a následuje autové vhazování Atlética Madrid.
     
    11
    Ovšem posléze se k míči dostala Chelsea, která se vydala do přímočarého protiútoku, ale nějaký střelecký polopokus Marcose Alonsa skončil jen vedle brány.
     
    12
    Reece James se opět snažil spolupracovat s Hakímem Zijechem, ale Renan Lodi tuto myšlenku přečetl a odkopl míč mimo hrací plochu.
     
    13
    A znovu Reece James, který zatím je uprostřed dění tohoto zápasu, ale jeho centr na přední tyč odkopl José Giménez. Tlak Chelsea sice pokračuje, ale Hakím Zijach nedokázal nic vymyslet s balónem u nohy uvnitř pokutového území.
     
    14
    Marcos Alonso si po autovém vhazování vyměnil míč s Timo Wernerem, ale právě německý útočník následně poslal balón pouze do zámezí.
     
    15
    Držení míče: 75 %: 25 %
     
    15
    Saúl tentokrát poslal k zemi Hakíma Zijecha uprostřed hrací plochy a Chelsea bude i nadále s míčem u kopaček.
     
    16
    Domácí pomalu ale jistě svírají svého španělského soupeře a nyní budou mít rohový kop, když se jako poslední dotkl balónu Marcos Llorente.
     
    17
    Hakím Zijach se svým centrem snažil najít hlavičkáře Kurta Zoumu, ale Luis Suárez dokázal odvrátit balón do bezpečí. Chelsea se ale následně znovu dostala k míči a má obrovské držení míče.
     
    18
    João Félix se parádně dostal přes N'Gola Kantého, ale následně musel udělat ještě jednu kličku, kdy už mu míč vypíchl francouzský záložník a Edouard Mendy odkopl balón na polovinu hostů.
     
    19
    Pomalu, ale jistě to ve vápně Atlética začíná vřít, neboť se Timo Werner dostal z otočky ke střele, ale ta nakonec letěla několik metrů vedle tyče. Chelsea ale zatím je rozhodně lepším týmem.
     
    20
    Znovu hledal Reece James svým centrem do vápna spoluhráče, ale ten zachytil Kieran Trippier.
     
    21
    Chelsea vytěžuje pravou stranu co nejvíce to jde a proto se k míči dostal opět Reece James, který tentokrát vypálil, ale hodně mimo Oblakovy svatyně.
     
    22
    Uruguayskému kanonýrovi Luisu Suárezovi tentokrát utekl míč do zámezí v souboji s Kurtem Zoumou a bude to pouze odkop od brány Edouarda Mendyho.
     
    23
    Antonio Rüdiger si počínal na hranici pravidel, když tělem odstranil Luise Suáreze, ale italský rozhodčí Daniele Orsato ukázal, že hra pokračuje, což se samozřejmě hostů dvakrát nelíbí.
     
    24
    João Félix hledal svou přihrávkou Suáreze, ale Kurt Zouma si opět počínal velmi dobře a odkopl míč. Následně získala Chelsea navíc také autové vhazování.
     
    25
    Yannick Carrasco nedokázal na levé straně nic vážnějšího vymyslet a bude z toho opět pouze odkop od francouzského gólmana Edouarda Mendyho.
     
    26
    Luis Suárez se snažil přímočarou přihrávkou najít Yannicka Carrasca, ale toho měl lehce zatáhnout César Azpilicueta, načež hostující záložník upadl ve vápně, ale pokutový kop se nepíská.
     
    27
    Poté mělo Atlético Madrid k dispozici rohový kop, ovšem z toho opět nebylo nic nebezpečného a následovat bude další odkop Edouarda Mendyho.
     
    29
    Luis Suárez si sice naběhl na nákop Kierana Trippiera, ale byl ve velmi těžké pozici na střelu z voleje a míč končí jen mimo hrací plochu.
     
    30
    Kai Havertz uviděl jako první hráč v tomto utkání žlutou kartu, když v hlavičkovém souboji udeřil loktem do obličeje Stefana Saviče.
     
    31
    A rozhodčí pokračuje s rozdáváním, jelikož Renan Lodi skluzem zajel Reeceho Jamese a uviděl rovněž žlutou kartu. Pokud Atlético Madrid postoupí, tento krajní obránce si dá volno.
     
    32
    Marcos Llorente nedokázal něco vymyslet a Chelsea má k dispozici autové vhazování na polovině soupeře, ovšem domácí celek se samozřejmě nikam nežene.
     
    33
    Míč se tentokrát odrazil od hlavy N'Gola Kantého pouze do zámezí a Madrid bude pokračovat autovým vhazováním.
     
    34
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Domácí jsou velice blízko postupu, jelikož otevírají brankový účet tohoto utkání! Atlético sice mělo k dispozici standardní situaci, ovšem posléze přišel neskutečně rychlý protiútok, kdy Kai Havertz vyslal po levé straně Timo Wernera, jenž posléze našel ve vápně HAKÍMA ZIJACHA a ten propasíroval balón mezi nohy brankáře Oblaka. Asistence: Timo Werner.
    34. Hakím ZIJACH - 1:0
     
    36
    A Chelsea pokračuje v nátlaku, což faulem potvrzuje Yannick Carrasco.
     
    37
    Kai Havertz nyní mohl hlavičkovat uvnitř šestnáctky, ale míč nakonec pouze lehce líznul a Blues jsou nadále u balónu.
     
    38
    Další nebezpečná přihrávka domácích do vápna, kterou Marcos Llorente sice dokázal zachytit a míč odkopnout, ovšem Atlético nyní velmi hoří.
     
    39
    Marcos Llorente se snažil z pravé strany najít Luise Suáreze, ale ten jeho myšlenku nepřečetl.
     
    40
    João Félix se dostal k míči na hranici vápna a posléze vypálil střelu, která byla tečována, ale Edouard Mendy si počkal a dokázal chytit balón, který mohl nadělat velké problémy!
    40. Mendy si poradil s tečovanou střelou Félixe.
     
    41
    Kai Havertz si hned dvakrát vyměnil míč s Marco Alonsem směrem do vápna, ale německý záložník svou následnou přihrávku poslal jen do připraveného brankáře Oblaka.
     
    42
    Znovu modří zapojili do hry Reeceho Jamese, jenž hledal na přední tyči Wernera a posléze šel k zemi Kai Havertz po kontaktu se Saúlem, ale bude z toho jen rohový kop.
     
    43
    Následný centr ze standardní situace dokázal vyboxovat Jan Oblak. Chelsea sice zůstala u míče a Antonio Rüdiger se nakonec ve velkém úhlu dostal ke střele, která letěla hodně mimo.
     
    44
    Mateo Kovačić dostal přihrávku na hranici půlkruhu šestnáctky soupeře, ale jeho rána z první skončila pouze vedle levé tyče!
    44. Mateo Kovačić vypálil vedle brány.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    První poločas je u svého konce. Chelsea vede nad Atléticem Madrid 1:0. Začátek utkání byl pozvolný, ale posléze se domácí dostali do tlaku a nakonec se ve 34. minutě prosadil a otevřel brankový účet Hakím Zijach. Londýndský celek tak je blízko postupu do čtvrtfinále.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:02.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Renan Lodi, přichází Mario Hermoso.
     
    47
    Luis Suárez dostal naloženo od Kurta Zoumy ve středu hrací plochy, ale vypadá to, že hostující útočník bude moct pokračovat.
     
    48
    Hakím Zijach poslal skvělou přihrávkou směrem dopředu Timo Wernera, který následně zakončoval ke vzdálenější tyči, ale Jan Oblak podržel svůj celek!
    48. Werner nedokázal prostřelit Oblaka!
     
    49
    Nyní se snaží něco vymyslet španělský celek, ale stopeři domácího mužstva znovu excelentně zakročili. Poté byl navíc zfaulován Kai Havertz Mario Hermosou.
     
    51
    Saúl byl v souboji s Havertzem pozdě a sudí vytáhl žlutý kartónek.
     
    52
    Atlético Madrid si zatím nemůže vytvořit nějaký tlak a Chelsea je stále lepším týmem.
     
    53
    Dnes naprosto fantastický Hakím Zijach si hledal místo na střelu, ale tu nakonec zblokoval Saúl. Poté se k odraženému míči dostal Antonio Rüdiger, ale jeho rána letěla hodně mimo.
     
    53
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Yannick Carrasco, přichází Moussa Dembélé.
     
    54
    Antonio Rüdiger dnes rovněž předvádí velmi dobrý výkon plný jistoty a opět si svým tělem poradil se soupeřem.
     
    55
    Chelsea tentokrát vybojovala rohový kop z levé strany a je to další příležitost na definitivní rozhodnutí zápasu.
     
    56
    Nakonec šel centr Zijacha mimo vápno, kde se snažil z voleje vypálit Reece James, ale ten netrefil míč podle svých představ.
     
    57
    Hakím Zijach dostal přihrávku Jamese a posléze zpoza vápna zakončil pod horní tyč, ale Jan Oblak předvedl velmi dobrý zákrok! Následuje rohový kop.
    57. Zijachova střela skončila na zákroku Oblaka!
     
    58
    Standardní situace se ovšem Blues dnes příliš nedaří, jinak předvádí pod koučem Thomasem Tuchelem velmi dobrý výkon a potvrzují tak svou vynikající formu.
     
    59
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Luis Suárez, přichází Ángel Correa.
     
    60
    José Giménezovi utekl míč od nohy a následným skluzem zasáhl Kaie Havertze a uviděl zaslouženou žlutou kartu.
     
    62
    Moussa Dembélé se snažil najít přihrávku Ángela Correy, ale znovu skvělá obrana Chelsea.
     
    63
    Timo Werner znovu předvedl své rychlé kroky, kdy si před Giménezem navedl míč na levou nohu, ale posléze vystřelil vedle brány Oblaka!
    63. Wernerova střela letěla vedle brány Atlética.
     
    64
    Atlético Madrid se může vzepřít, neboť nyní získalo rohový kop z levé strany.
     
    65
    Ale ani standardní situace se španělskému celku zatím příliš nedaří, ovšem Madrid bude u balónu i nadále a to v podobě autového vhazování.
     
    66
    Daniele Orsato raději přerušil hru, jelikož Kurt Zouma zůstal po hlavičkovém souboji ležet na hrací ploše a musí být ošetřen.
     
    68
    Hosté nyní mají k dispozici autové vhazování, ale absolutně vůbec se nemohou dostat přes zeď Chelsea v záložní řadě, natož v té obranné.
     
    69
    A posléze se dokonce José Giménez dopustil faulu, což znamená konec útočné akce Madridu.
     
    69
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Kieran Trippier, přichází Thomas Lemar.
     
    70
    Ofenzivních hráčů sice má nyní na hrací ploše Atlético dostatek, ale absolutně nic nedokážou vytvořit a Chelsea nadále pokračuje v dominantní hře.
     
    72
    Nyní to byl Koke, který se nedorozuměl se svými spoluhráči a pouze odevzdal míč soupeři.
     
    72
    A právě frustrující Koke po chvíli tvrdě sejmul k zemi Kovačiče a uviděl jasnou žlutou kartu.
     
    73
    Mario Hermoso vymýšlel věci, ze kterých mohl být velký problém uvnitř vápna, ale Kai Havertz se nakonec nedokázal dostat k míči.
     
    74
    Mateo Kovačić nedokázal zachytit míč na hrací ploše a soupeř získal autové vhazování, ovšem dlouho u balónu nezůstal.
     
    75
    Reece James předvedl velmi krásné sólo okolo čtyř hráčů, ale následný centr Hakíma Zijecha skončil pouze v zámezí.
     
    76
    João Félix se sice dostal ke střele z úhlu, ale Edouard Mendy si s jeho pokusem poradil bez problémů.
     
    77
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Hakím Zijach, přichází Christian Pulisic.
     
    78
    Kurt Zouma na zádech poslal svého protivníka mimo hrací plochu, čímž zajistil odkop od brány Edouarda Mendyho.
     
    80
    Nyní hostující celek získal volný kop, který jej ještě může vrátit zpět do hry.
     
    81
    Nakonec se João Félix dostal z otočky ke střele, kterou ale César Azpilicueta ztečoval těsně vedle pravé tyče a Edouard Mendy si hlasitě oddychl!
    81. Félixova střela byla ztečována vedle brány.
     
    81
    Tak tady je hotovo, neboť Stefan Savić (Atlético Madrid) dostává červenou kartu, když při rohovém kopu svého celku loktem udeřil do hrudi Antonio Rüdigera!
    81. Červená karta Saviče.
     
    83
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Timo Werner, přichází Callum Hudson-Odoi.
     
    84
    Nyní přišel další faul ze strany hostů, kteří už jsou neskutečně frustrovaní a Chelsea může přidat ještě jednu branku.
     
    86
    Reece James hledal ve vápně Christiana Pulisice, ale obrana Atlética dostala míč do bezpečí.
     
    88
    Kai Havertz si parádně obhodil obránce a posunul míč Pulisicovi, který se ale neprodral přes soupeře.
     
    89
    N'Golo Kanté vybojoval míč tradičně ve středu hrací plochy, který posunul na Calluma Hudson-Odoie, ale ten se nedokázal procpat ke střele.
     
    90
    Marcos Llorente předvedl velmi dobrý výpad do vápna, kde se procpal z velkého úhlu ke střele, kterou Mendy vyrazil k Lemarovi, ale ten trefil míč velmi nešťastně.
     
    90
    Rozhodčí nastavuje 5 minut navíc.
     
    90+1
    Londýnské mužstvo má opět míč u nohou a rozhodně nikam nespěchá.
     
    90+2
    Christian Pulisic nedokázal najít na levé straně Calluma Hudson-Odoie a míč tak končí odražený pouze u brankáře Jana Oblaka.
     
    90+3
    João Félix mohl zdramatizovat utkání, když se ve vápně prodral k míči, ale jeho tvrdou ránu dokázal vyrazit nad bránu Edouard Mendy a předvedl skvělý zákrok!
    90+3. Mendy vyrazil ránu Félixe.
     
    90+3
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Kai Havertz, přichází Emerson.
     
    90+4
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Marcos Alonso, přichází Ben Chilwell.
     
    90+4
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Tak tohle je fantastický vstup do utkání od EMERSONA, který po pár desítkách vteřin na hrací ploše dává gól a posílá domácí do vedení 2:0! N'Golo Kanté odhlavičkoval míč a založil tak protiútok, který vedl s míčem u nohy Christian Pulisic, jenž posléze posunul balón právě na Emersona a ten vypálil přesně k pravé tyči. Asistence: Pulisic.
    90+4. EMERSON - 2:0
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Chelsea porazila Atlético Madrid 2:0, celkově 3:0 a hladce tak postupuje do čtvrtfinále. Svého dalšího soupeře se dozví v pátek. Začátek utkání byl pozvolný, ale posléze se domácí dostali do tlaku a nakonec se ve 34. minutě prosadil a otevřel brankový účet Hakím Zijach. Ve 48. minutě se Werner dostal ke střele, ale Oblak si poradil. V 57. minutě si šel Zijach po druhou branku, ovšem opět skvělý Oblak. Také o pár minut později pálil Werner, ale mimo. Ke konci utkání se João Félix dostal k několika střelám, ale ani jedna neskončila v síti a v 90+4. minutě pojistil výhru Emerson.
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 6:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:11.
     
    To je dnes ode mě vše, děkuji Vám za pozornost. (23:01:23)

    Michal Raška

    Branky: 34. Zijach (Werner), 90+4. Emerson (Pulisic)

    Karty:   30. Havertz (CHE) – 31. Lodi (ATM), 51. Saúl (ATM), 60. J. Giménez (ATM), 72. Koke (ATM)   81. Savić (ATM)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 6:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:11.
    Chelsea FC: Mendy – Azpilicueta (C), K. Zouma, Rüdiger – R. James, Kanté, Kovačić, M. Alonso (90+4. Chilwell) – Zijach (77. Pulisic), Havertz (90+3. Emerson) – Werner (83. Hudson-Odoi).
    Náhradníci: Caballero, Arrizabalaga – Giroud, Pulisic, Chilwell, Hudson-Odoi, Gilmour, Emerson, Anjorin.

    Atlético Madrid: Oblak – Trippier (69. Lemar), Savić, J. Giménez, Lodi (46. Hermoso) – M. Llorente, Koke (C), Saúl, Carrasco (53. M. Dembélé) – L. Suárez (59. Á. Correa), Félix.
    Náhradníci: Grbić, San Román – Kondogbia, Torreira, Á. Correa, Lemar, H. Herrera, Felipe, Vitolo, M. Dembélé, Hermoso, Vrsaljko.

    Rozhodčí: Orsato – Giallatini, Preti (vš. ITA)
    23.02.2021
    Atlético - Chelsea 0:1

    Branky: 68. Giroud

    Karty:   63. M. Llorente (ATM), 64. Simeone (ATM), 90+3. Lemar (ATM) – 1. Mount (CHE), 64. Jorginho (CHE)

    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 0:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 9:21.
    thejrc.org