New Jersey – Pittsburgh 3:2 (kon.) | Buffalo – Boston 1:4 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 3:4 (kon.)
Tampa – Chicago 4:2 (kon.) | Florida – Nashville 1:2 (kon.) | Carolina – Columbus 2:3 (po pr.)
Detroit – Dallas 3:2 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 2:1 (kon.) | Colorado – Minnesota 5:1 (kon.)
Anaheim – Arizona 3:2 (po pr.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:0 (0:0, 2:0, 1:0) Stav série: 2:0
Mountfield HK
Pátek 19.03.2021, 17:00Generali play off Tipsport extraligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Přeji pěkný páteční večer z Liberce, kde se dnes odehraje druhý zápas čtvrtfinále mezi týmy Bílí Tygři Liberec a Mountfield HK. Už včerejší zápas napověděl, jak vyrovnaná tahle série bude, rozhodně je tedy na co se těšit!
     
    Velký liberecký obrat

    Do úvodního zápasu série vstoupili lépe Hradečtí, kteří působili lepším dojmem a polovině zápasu vedli už 3:0. Pak se ale zatáhli, čehož Tygři naplno využili a začali pořádně kousat. Nakonec se jim díky nekončící aktivitě podařilo při power-play vyrovnat a rozhodnout tak muselo prodloužení. V něm si oba týmy vypracovaly slibné příležitosti hlavně v nabídnutých přesilovkách, nakonec ale při vyrovnaném počtu hráčů na ledě rozhodl ze samostatného úniku Michal Birner, jenž tak svému týmu vystřelil důležitý první bod.
     
    Ohlasy trenérů po prvním zápase

    Patrik Augusta, Bílí Tygři Liberec: „Gratulace do kabiny. První vítězství, ale nebylo to jednoduché. Myslím, že první půlku zápasu jsme se trochu rozkoukávali a zjišťovali, co je play off. Udělali jsme nějaké naivní fauly, ovšem od toho třetího soupeřova gólu klobouk dolů před hráči. Začali hrát, vyhrávat souboje, tlačili se do brány a hodně stříleli, za což byli odměněni prvním vítězstvím."


    Vladimír Růžička, Mountfield HK: „Polovinu zápasu jsme hráli velice dobře, dostali jsme se do vedení 3:0. Myslím, že nás hodně nahlodal první gól, po kterém jsme přestali hrát a Liberec nás začal přehrávat. My jsme se jenom bránili, odhazovali puky a nehráli svoji hru. Bohužel ve třetí třetině to pokračovalo a dostali jsme góly. V prodloužení jsme měli dvě tři tutové šance, které jsme nedali. Je to o gólech. Zápas se podle mě lámal za stavu 3:1, kdy jsme jeli čtyřikrát sami na bránu a nedali gól."
     
    Ohlasy hráčů po úvodním duelu

    Dávid Gríger, Bílí Tygři Liberec: Psychicky nás tenhle obrat strašně posílí. Za stavu 0:3 jsme nesložili zbraně a dokázali to otočit, což je strašně super. Věřím, že nás to nakopne a navážeme na to v dalších střetnutích.

    Jakub Orsava, Mountfield HK: Z prvního zápasu si můžeme vzít jen to dobré, ponaučit se a hrát celých šedesát minut tak, jak jsme hráli první půlku úvodního utkání. Je pravda, že soupeř měl zápasovou pauzu a asi se do toho potřeboval dostat. My se ale samozřejmě musíme soustředit sami na sebe a hrát svoji hru. A ne hrát jen půlku zápasu, v té druhé jsme na ně víceméně jen koukali. V prodloužení to bylo vyrovnané, byly šance na obou stranách, bohužel se štěstí přiklonilo k soupeři. Druhý duel začíná za stavu 0:0 a my jedeme dál.
     
    Po včerejší vyrovnané bitvě je jasné, že i dnešní zápas slibuje velmi napínavou podívanou. Úvodní buly důležitého druhého duelu padne v 17:00!
    V předkole Mazanec držel Východočech, jak se mu povede ve čtvrtfinále?
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Vitásek, Knot, Rosandić, Kolmann, Derner, T. Hanousek, Havlín – Birner (A), A. Musil, Lenc – Najman, Gríger, Bulíř – J. Vlach, P. Jelínek (C), D. Špaček – Rychlovský, Šír, R. Pavlík.

    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Blain, R. Pilař, F. Pavlík (A), Šalda, Graňák, Čáp – Kelly Klíma, Kevin Klíma, Jergl – J. Sklenář, V. Růžička, Orsava – J. Veselý, Lev, M. Zachar – Perret, Koukal, Smoleňák (C).

    Rozhodčí: Šír, Svoboda – Bryška, Axman.
     
    Oba týmy už jsou na ledě, Tygři stejně jako včera nastoupí v modrých dresech, Hradečtí obléknou bílé trikoty. Za chvíli začínáme!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    Úvodní buly zápasu vyhráli Tygři, Ronald Knot má kotouč za vlastní brankou.
     
    00:55
    Petr Kváča si připsal první zákrok zápasu, když zastavil střelu Jakuba Sklenáře z pravé strany. Následně do útoku vyrazili Tygři, zastavil je ale ofsajd.
     
    01:40
    Daniel Špaček dobře podržel kotouč v rohu útočného pásma, dokonce se i dostal ke střele, ta však byla zblokována.
     
    02:40
    První dnešní úspěšný zákrok na svém kontě má i Marek Mazanec. V lapačce totiž ukryl rychlý pokus Michala Birnera z pravé strany.
     
    03:25
    První liberecká formace za sebou má velmi povedené střídaní, při kterém si vytvořila dobrý tlak. Ten vyvrcholil střelou Adama Musila, jenž si vybruslil zpoza branky a z otočky vypálil, Mazanec ale kotouč lapil.
     
    04:18
    Jan Veselý se snažil využít clony před Kváčou a zpoza kruhů nebezpečně nahodil, jenže liberecký brankář nepřehlednou situaci zvládl na výbornou.
     
    05:00
    Daniel Špaček tvrdě pálil od modré čáry, jeho rána však byla ztečována mimo hradeckou branku.
     
    05:25
    Daniel Špaček se opět dostal do střelecké pozice na modré čáře, tentokrát místo střely zvolil křižnou přihrávku na Jaroslava Vlacha, který z první orazítkoval tyč Mazancovy branky! Následně byl však liberecký útočník faulován, Tygři si tak zahrají první dnešní přesilovku.
     
    05:25
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Jeremie Blain – 2 min., sekání).
     
    06:00
    První přesilovková formace si vytvořila slibný tlak, žádnou větší šanci z něj ale nevytěžila.
     
    06:43
    Ronald Knot tvrdě vypálil od modré, Marek Mazanec jeho ránu vyrazil jen před sebe, tam ale naštěstí pro něj nikdo z Tygrů nebyl!
     
    07:15
    Hosté se na závěr oslabení osvobozují.
     
    07:25
    Hradec v plném počtu.
     
    07:48
    Domácí při přechodu modré čáry zastavil ofsajd, následuje komerční přestávka.
     
    08:30
    Bílí Tygři jsou zatím jednoznačně aktivnější, obraz hry připomíná včerejší třetí třetinu.
     
    09:32
    Adam Najman získal kotouč ve středním pásmu a vyrazil do protiútoku. Nakonec hodně nebezpečně vypálil přes obránce, jenže těsně minul Mazancovu branku.
     
    10:11
    Severočeši drželi svého soupeře v útočném pásmu, Mislavu Rosandičovi však kotouč utekl za modrou čáru a píská se ofsajd.
     
    11:21
    Čtvrtá liberecká formace za sebou má další povedené střídání, dnes se zatím jeví ve velmi dobrém světle. Zajímavou šanci si vypracoval Jakub Rychlovský, z otočky ale Mazance nepropálil.
     
    12:11
    Domácí jsou opět nastěhováni v útočném pásmu, teď je na ledě zase elitní formace Tygrů. Dobře se uvolnil Adam Musil, jenže z mezikruží minul.
     
    13:40
    Severočeši mají kotouč na svých hokejkách, Mountfield teď ale dobře brání střední pásmo a nepouští šelmy do šance.
     
    14:25
    Adam Musil obral o kotouč nedůrazného Radima Šaldu a dostal se do ideální pozice, z prostoru mezi kruhy však těsně minul!
     
    15:00
    Hradečtí se po delší době dostali do útočné třetiny a vypracovali si zajímavou šanci, Petr Kváča ale nepřehlednou skrumáž před brankou nakonec úspěšně vyřešil.
     
    15:09
    I Mountfield si zahraje první dnešní přesilovku. Za podrážení na trestnou lavici usedl Dávid Gríger (LIB).
     
    15:20
    Tygři se v úvodu oslabení osvobozují.
     
    15:51
    A další vyhození Liberce, tentokrát z hole Ondřeje Vitáska.
     
    16:30
    Hradec se konečně v přesilovce usadil v útočném pásmu a vytvořil si dobrý tlak, který vyvrcholil střelou Marka Zachara z pravého kruhu, Petr Kváča si ale připsal úspěšný zákrok lapačkou.
     
    16:59
    Filip Pavlík dostal nabito na modrou čáru a vyslal tvrdou ránu, liberecký gólman však jeho ránu viděl a ukryl ji ve své náruči.
     
    17:09
    Domácí v plném počtu. Druhá polovina hradecké přesilovky byla sehrána dobře, Petr Kváča ale svůj tým podržel.
     
    17:50
    Adam Najman při rychlém protiútoku přihrával Dávidu Grígerovi, jenže nahrávka byla zblokována a končí v lapačce Marka Mazance.
     
    18:05
    Na druhé straně si zpoza branky vyjel exliberecký Marek Zachar, z bezprostřední blízkosti se nicméně neprosadil.
     
    19:01
    Ronald Knot zavezl kotouč až za Mazancovu branku, kde momentálně o puk bojuje hned několik hráčů.
     
    19:13
    Nakonec touš vybojovali Tygři a dostali ho až na modrou čáru, odkud vypálil Adam Musil, Marek Mazanec zasahuje.
     
    19:36
    A zase dnes velmi aktivní Adam Musil. Tentokrát se dobře natlačil až před hradeckého gólmana, na něj však nevyzrál.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, po které je stav bezbrankový. Aktivnější byli zejména v první desetiminutovce Tygři, Marek Mazanec ale svůj tým několika dobrými zákroky podržel. Hradec si vypracoval několik slibných šancí hlavně v přesilovce, ani Petr Kváča však za svá záda zatím žádný kotouč nepustil. Uvidíme, jak se zápas bude vyvíjet dál.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:47.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:13
    Úvodní buly druhé třetiny vyhráli Hradečtí, vzápětí ale vyhazují na zakázané uvolnění a vhazovat se bude po Mazancově levici.
     
    20:56
    Adam Musil zatím dnes hraje skvělý zápas. Teď se hezky uvolnil a z mezikruží vypálil, Mazanec ale chytá.
     
    21:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři jdou na začátku druhé třetiny do vedení! Adam Najman zpoza branky krásně našel MICHALA BULÍŘE, jenž z bezprostřední blízkosti i s trochou štěstí překonal Marka Mazance. Asistence: Adam Najman, Mislav Rosandič.
    21:11 Michal BULÍŘ - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    22:06
    Hosté mohli hned vzápětí srovnat, dostali se totiž do přečíslení 3 na 2, jenže Jakub Sklenář v ideální pozici místo střely ještě zvolil přihrávku, která nakonec skončila pod kontrolou Petra Kváči.
     
    23:03
    Hradecké vstřelený gól namotivoval, teď jsou na ledě více vidět.
     
    24:13
    Momentálně sledujeme pasáž hry s několika nepřesnostmi na obou stranách, ani jednomu z celků se nedaří vytvořit si souvislý tlak.
     
    24:56
    Východočechy zastavil při přechodu do útočného pásma ofsajd.
     
    25:51
    Tempo hry po vstřelené brance trochu opadlo, Hradec se sice více snaží útočit, domácí však dobře brání střední pásmo a do šancí soupeře moc nepouští.
     
    26:39
    Radan Lenc z rohu nabil na modrou čáru Ronaldu Knotovi, jehož dělovku z první Mazanec betony vyrazil.
     
    27:13
    Po dalším nahození aktivního Adama Musila následuje komerční přestávka.
     
    27:34
    Mislav Rosandič krásnou křižnou přihrávkou našel Michala Bulíře, který před sebou měl hodně volného prostoru, Marek Mazanec ale jeho jedovatou ránu se štěstím vyrazil až do ochranné sítě!
     
    27:55
    Na druhé straně se v útočném pásmu na chvíli usadil Hradec, Liberečtí jen vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    28:40
    Jordann Perett vjel do útočného pásma a hledal dobře postaveného Radka Smoleňáka před brankou. Přihrávka sice byla zblokována, francouzský útočník se však ještě dostal k dorážce, jenže na Petra Kváču nevyzrál.
     
    29:23
    Hradečtí si nerozuměli při rozehrávce, píská se zakázané uvolnění.
     
    29:46
    Petr Kolmann se tvrdě opřel do přihrávky Mislava Rosandiče, Marek Mazanec jeho dělovku ukryl ve své lapačce!
     
    30:20
    Čtvrtá liberecká formace za sebou opět má velice solidní střídání. Zajímavou akci předvedl Jan Šír, jenž se zpoza branky dral do zakončení, v rozhodující chvíli však přišel o kotouč.
     
    31:30
    Na druhé straně se k nadějné dorážce dostal Jordann Perret, jenže Petr Kváča se proti němu stihl přesunout a dobře zasáhnout.
     
    32:28
    Po další nadějné střele Petra Kolmanna se před Markem Mazancem vytvořila mela. Bude se vylučovat na obou stranách, po komerční přestávce se tak bude hrát ve čtyřech.
     
    32:28
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Petr Jelínek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Jordann Perret – 2 min., hrubost).
     
    32:52
    Dávid Gríger dlouho držel kotouč a nakonec se dostal i k zajímavé střele, hradecký brankář ale kotouč viděl a bez větších problémů ho vyrazil.
     
    34:00
    Tygři si zahrají další přesilovku. Za držení jde pykat Jeremie Blain (MHK).
     
    34:10
    Mountfield v úvodu oslabení vyhazuje.
     
    34:26
    Domácí se usadili v útočném pásmu a byla z toho zajímavá šance. Michal Birner nabil Jaroslavu Vlachovi, jehož ránu Marek Mazanec lapil.
     
    34:28
    Petr Jelínek s Jordannem Perretem zpět na ledě, následovat tak bude klasická přesilovka 5 na 4.
     
    35:00
    Jaroslav Vlach měl po přiťuknutí Adama Musila před sebou poloprázdnou branku, Marek Mazanec se ale skvěle přesunul a zasáhnul!
     
    35:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Teď už to ale Tygrům vyšlo a je to o dvě branky! Mislav Rosandič nabil na modrou čáru JAROSLAVU VLACHOVI, jenž se nad ničím nerozmýšlel a z první propálil vše, co mu stálo v cestě. Skvělou práci odvedl před brankou clonící Adam Musil. Asistence: Mislav Rosandič, Adam Najman.
    35:40 Jaroslav VLACH - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    36:24
    Liberečtí jsou i po vstřelené brance nadále aktivní, opět jsou nastěhovaní v útočném pásmu.
     
    36:59
    Hosté vyhazují jen na zakázané uvolnění, teď jsou domácí více vidět.
     
    37:13
    Lukáš Derner se snažil využít clony před brankou a nebezpečně nahodil, Marek Mazanec si ale se situací zkušeně poradil.
     
    37:45
    Výborný zápas dnes hraje i obránce Mislav Rosandič. Teď se hezky uvolnil a z otočky nebezpečně vypálil, hradecký gólman opět podržel svůj tým.
     
    38:03
    Elitní liberecká formace se opět usadila v útočném pásmu, hra byla však přerušena kvůli postavení Adama Musila v brankovišti.
     
    38:35
    Jenže Tygři jsou zase nastěhováni v útočné třetině, závěr druhé dvacetiminutovky jednoznačně patří jim.
     
    39:11
    Třetí liberecká formace dobře napadá rozehrávku hradeckých beků, kterým dělá nemalé problémy.
     
    39:40
    Petr Jelínek si nevšiml dobře najetého Jaroslava Vlacha a místo přihrávky jen nahodil kotouč za hradeckou branku. V této třetině se už nic významného nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou druhou třetinu, ve které si Tygři vypracovali dvoubrankový náskok. Nutno říci, že domácí vedou zaslouženě, mají převahu a Hradec k žádným větším šancím nepouštějí. Skóre utkání otevřel v 22. minutě Michal Bulíř a na současných 2:0 zvýšil v přesilovce Jaroslav Vlach. Rozhodně ale ještě není rozhodnuto, uvidíme, jestli se Východočechům podaří v třetí dvacetiminutovce zvrátit vývoj utkání.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:43.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:12
    Úvodní buly třetí periody vyhrál Adam Musil a Liberečtí míří dopředu.
     
    40:38
    Radek Smoleňák se při rychlém protiútoku dral do zakončení, nakonec byla ale hra přerušena kvůli postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    41:29
    Petr Kolmann za svou vlastní brankou přihrál soupeři, vzápětí ale svou vlastní chybu napravil a získal kotouč.
     
    42:11
    Hradečtí vstoupili do třetí třetiny o poznání aktivněji než do těch předchozích.
     
    42:53
    Obrovská šance Bílých Tygrů! Daniel Špaček se dostal do samostatného úniku, místo zakončení ještě hezky přihrál za sebe Jakubu Rychlovskému, ten však z ideální pozice Marka Mazance neprostřelil!
     
    43:55
    Liberečtí dobře brání střední pásmo, hosté se sice snaží být aktivní, ale nedaří se jim vytvořit si souvislejší tlak.
     
    44:45
    Teď byly k vidění dvě zakázaná uvolnění za sebou, jedno na každé straně. Vhazovat se bude po pravici Petra Kváči.
     
    45:11
    Tygři dostanou k dispozici třetí přesilovku v dnešním zápase. Za nedovolené bránění je vyloučen Zděnek Čáp (MHK).
     
    45:25
    Hradec v úvodu oslabení osvobozuje Dominik Graňák.
     
    46:03
    Po nebezpečné střele Ronalda Knota od modré čáry se před Mazancem vytvořila nepřehledná skrumáž, ve které byl aktivní zejména Dávid Gríger, hradecká obrana ale nakonec situaci i s trochou štěstí vyřešila!
     
    46:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři opět využívají přesilovku a vedou už o tři branky! Adam Najman přihrával před branku, kde se puk odrazil od brusle jednoho z hradeckých obránců přímo na hokejku JAROSLAVA VLACHA, jenž střelou z první nedal Mazancovi šanci. Adam Najman.
    46:45 Jaroslav VLACH - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:46
    Liberečtí jsou i po vstřeleném gólu aktivnější, elitní formace Tygrů opět dělá hostům problémy.
     
    48:27
    Hradečtí se nakonec vymanili z tlaku a míří do útoku, ještě se rozhodně nevzdávají.
     
    49:29
    Aleš Jergl vjel do útočného pásma a z pravé strany vypálil, Petr Kváča bez větších problémů vyrazil.
     
    49:36
    Po zakázaném uvolnění domácích se strhla menší strkanice, aktivní v ní byl zejména Radek Smoleňák. Vylučovat se nebude.
     
    50:22
    Hra je přerušena, Ronald Knot totiž přihrál rukou. Vhazovat se bude po pravici Petra Kváči.
     
    50:27
    Utkání se začíná vyhrocovat. Po další strkanici se bude vylučovat na obou stranách. Michal Birner (LIB) jde na trestnou lavici za krosček. Zdeněk Čáp (MHK) za napadení. Hrát se bude ve čtyřech.
     
    51:01
    Radan Lenc poslal z levé strany kotouč před branku, kde stál důrazný Adam Musil. Marek Mazanec nakonec ukryl kotouč pod svou lapačkou.
     
    51:55
    Michal Bulíř s Dávidem Grígerem předvedli hezkou akci, nakonec se to ale první jmenovaný s kličkami trochu přehnal a svému spoluhráči už přihrát nedokázal.
     
    52:15
    Tvrdou ránu Lukáše Dernera obětavě zblokoval Richard Nedomlel.
     
    52:27
    Oba týmy v plném počtu.
     
    53:16
    Další skvělé střídaní elitní liberecké formace! Velkou šanci měl Adam Musil, jemuž hezky přihrál Radan Lenc. Liberecký útočník ale z bezprostřední blízkosti Mazance nepřekonal!
     
    53:40
    Na druhé straně nebezpečně pálil Radek Smoleňák, Petr Kváča však opět chytá.
     
    53:50
    Hradečtí si zahrají přesilovku. Za hákování je vyloučen Ronald Knot (LIB).
     
    53:50
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    53:55
    Marek Mazanec je na střídačce, Hradec to zkouší v 6 proti 4!
     
    54:30
    Hosté mají velký tlak, žádnou větší šanci z něj ale zatím nevytěžili.
     
    55:11
    Michal Birner trefil přes celé hřiště tyč prázdné branky!
     
    55:50
    Domácí v plném počtu. Východočeši si sice vypracovali dobrý tlak, jenže ten nevedl k žádným střelám. S koncem přesilovky se do branky vrací Marek Mazanec.
     
    56:19
    Po další mele ve středu hřiště opět přichází vyloučení na obou stranách, přesilovku ale budou mít Tygři. Z Hradce byli za hrubost vyloučeni Radek Smoleňák s Jakubem Lvem, z Libereckých jen Ondřej Vitásek.
     
    56:50
    Radan Lenc hledal před brankou dobře postaveného Michala Bulíře, přihrávka však byla nepřesná.
     
    57:20
    Hradecký Jordann Perret je dnes také velmi aktivní. Teď se v oslabení prodral až do zakončení, na Petra Kváču ale nevyzrál.
     
    58:00
    Jaroslav Vlach teď nebyl daleko od hattricku. Hned dvakrát dostal nabito do pozice, z které vstřelil svou první branku, ani jednou však Marka Mazance nepropálil.
     
    58:19
    Hosté v plném počtu.
     
    59:00
    Utkání už se jen dohrává, o vítězi je rozhodnuto.
     
    59:50
    Kotouč je ve středním pásmu, kde už pravděpodobně zůstane do konce zápasu.
     
    59:59
    V poslední sekundě se strhla další mela, to už ale na výsledku utkání nic nezmění.
     
    Konec zápasu.
     
    Druhý zápas čtvrtfinálové série je u konce, Bílí Tygři naplno využili výhodou domácího prostředí a pod Ještědem ovládli i druhé utkání. Nutno říci, že si výhru zasloužili, po většinu času byli lepším týmem a Hradec přehrávali. V třetí třetině si náskok zkušeně pohlídali a díky druhé brance Jaroslava Vlacha ho dokonce navýšili. Skvělý výkon předvedl i brankář Petr Kváča, který udržel čisté konto.

    Čtvrtfinálová série se teď přesune do Hradce, uvidíme, jestli i Mountfield zužitkuje výhodu domácího stadionu. Ode mě je to pro tuto chvíli vše, přeji pěkný zbytek večera. (19:27:59)

    Vladimír Vykoukal

    Branky a nahrávky: 22. Bulíř (Najman, Rosandić), 36. J. Vlach (Rosandić, Najman), 47. J. Vlach


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Vitásek, Knot, Rosandić, Kolmann, Derner, T. Hanousek, Havlín – Birner (A), A. Musil, Lenc – Najman, Gríger, Bulíř – J. Vlach, P. Jelínek (C), D. Špaček – Rychlovský, Šír, R. Pavlík.
    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Blain, R. Pilař, F. Pavlík (A), Šalda, Graňák, Čáp – Kelly Klíma, Kevin Klíma, Jergl – J. Sklenář, V. Růžička, Orsava – J. Veselý, Lev, M. Zachar – Perret, Koukal, Smoleňák (C).

    Rozhodčí: Šír, Svoboda – Bryška, Axman

    Diváci: Bez diváků
    Liberec 4 0 Mountfield HK
    #1 Čtvrtek 18.03.2021 • 19:00
    Liberec - Mountfield HK 4:3 po prodl.
    #2 Pátek 19.03.2021 • 17:00
    Liberec - Mountfield HK 3:0
    #3 Pondělí 22.03.2021 • 17:00
    Mountfield HK - Liberec 0:3
    #4 Úterý 23.03.2021 • 19:00
    Mountfield HK - Liberec 1:3
    thejrc.org