NY Islanders – Philadelphia 6:1 (kon.) | Detroit – Dallas 0:3 (kon.) | Montreal – Vancouver 5:4 (2:1 po s.n.)
Toronto – Calgary 2:0 (kon.) | Washington – NY Rangers 1:3 (kon.) | Carolina – Columbus 2:3 (1:2 po s.n.)
Anaheim – Arizona 1:5 (kon.) | San Jose – St. Louis 2:5 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 4:2 (kon.)
Pittsburgh – New Jersey 1:2 (po pr.) | Tampa – Florida 5:3 (kon.) | Los Angeles – Vegas 3:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:0 (1:0, 1:0, 0:0) Stav série: 2:0
HC Olomouc
Neděle 21.03.2021, 15:00Generali play off Tipsport extraligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u Generali Česká pojišťovna play-off Tipsport extraligy ledního hokeje na počtěnou! (17:24:32)
     
    Další ubojované vítězství domácí Sparty znamená prvotní cíl, a to je vedení v sérii po dvou duelech o dva body!

    Pražanům se dnes povedlo uhlídat všechny pokusy Olomouce, která předvedla solidní výkon pouze ve třetí třetině, kde Sparta spíše bránila. Gólově se dnes prosadili ti, kteří by Spartu měli táhnout – tedy Michal Řepík a David Tomášek.

    Nicméně jsme viděli hodně potyček, zbytečných seker, dohrávaných soubojů a na vrch také bitky v tunelu do šaten po první třetině. Tato série bude ještě hodně zajímavá a pokračuje ve středu na Hané.
     
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:27
    Stále sledujeme naprosto marnou snahu hostů o to dostat se do útočné třetiny. Sparta brání velice chytře a dobře. Olomouc pojede na Hanou bez bodu.
     
    58:15
    Nyní se ale kohoutům moc nedaří dostat se do útočné třetiny a vidíme vyhozené kotouče od domácích. Tohle Sparta už nejspíše zvládne.
     
    57:34
    Po následném vyhození se mohl prosadit do prázdné klece Michal Řepík, ale ten prázdou klec naprosto trestuhodně minul.
     
    57:27
    Velký tlak před brankou Sparty! Puk se motal v brankovišti, ale nepadl do branky. Následně byla povalena branka i s Alexandrem Salákem, ale spíše to vypadalo na sundání konstrukce od domácího brankáře.
     
    57:15
    Následně si hosté vzali timeout a závěrečný tlak zkusí bez brankáře Branislava Konráda a se šesti hráči v útočném pásmu!
     
    57:15
    Adam Rutar nahazoval od modré čáry a Jan Knotek byl aktivní v brankoviště, kde se mu ale nepovedlo ideálně tečovat puk za záda Alexandra Saláka.
     
    56:24
    Na konci přesilovky přejel útočnou modrou čáru ještě Petr Strapáč, ale jeho rychlé zakončení zápěstím bylo Salákem sraženo do ochranné sítě.
     
    55:46
    Poté se domácímu celku povedlo dvakrát vyhodit kotouč mimo obranné pásmo. Pražané jsou hodně blízko k zisku druhého bodu ve čtvrtfinálové sérii.
     
    54:53
    Jan Káňa skvěle našel přes celé kluziště volného Navrátila u levé tyčky, ale mladík Olomouce dlouho čekal a poté jej Salák vyrážečkou vychytal!
     
    54:22
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Jan Buchtele – 2 min., krosček).
     
    54:05
    Lukáš Pech ujížděl po levé straně až před branku, kde se pokoušel dávat kotouč do lepší pozice pro střelbu. Tuto myšlenku ale dobře přečetl brankář Konrád betony.
     
    52:50
    Domácí celek v posledních minutách se spíše jen brání a vyhazuje na icingy. Nyní se stala druhá možnost, a tak se bude pokračovat opět u branky Saláka.
     
    52:28
    Lukáš Nahodil se dostal ke kotouči a unikal sám na branku, ale jeho bekhendové zakončení u levé tyčky do branky neprošlo! Výborný zákrok Alexandra Saláka.
     
    51:44
    Vzápětí se Spartě nepovedlo rozjet další útočnou akci a po zakázaném uvolnění se hra vrací opět před dlouholetého brankáře z KHL.
     
    51:35
    Obránce Jan Košťálek rozjížděl akci z obrany, ale jeho vzdušná přihrávka skončila na střídačce domácího celku a uvidíme vhazování po pravici Saláka.
     
    51:12
    Akce hostujícího celku byla nyní zakončena a postaral se o to Jan Káňa. Jeho zakončení z pravého kruhu skončilo na prsou pozorného Saláka.
     
    50:35
    Mora se dostala po nahození do dalšího útoku, ale nic nevymyslela. Následně šla do protiakce Sparta a Konrád přerušoval hru lapačkou.
     
    49:46
    Hosté v plném počtu.
     
    49:14
    Nyní dostal nabito na modrou čáru Adam Polášek, ale jeho střela z voleje po ledě skončila jen na betonech připraveného Konráda.
     
    48:25
    David Tomášek se jako první dostával ke střeleckému pokusu od modré čáry, ale přihrávka nebyla dobrá a stejně tak i zakončení.
     
    47:45
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Petr Kolouch – 2 min., držení).
     
    47:02
    Jiří Ondrušek se dostal ke kotouči na modré čáře, ale trefil jen prvního bránícího hráče Sparty. Ten pak chtěl jít do protiakce, ale obránce Mory mu vystavil tělem stopku.
     
    45:45
    Jan Bambula se pokoušel překonat Saláka na první tyčce poté, co se kotouč odrazil od zadního mantinelu. Domácí brankář ale betony nastavil velice dobře a nadále je nepřekonán.
     
    45:02
    To samé se dá říci také o hostujícím celku, který nezaložil vůbec ideální útok a po přihrávce mimo se píská další icing.
     
    44:40
    Domácí se nyní nedaří rozehrát z obrany a nějakým způsobem se dostat do nějaké nebezpečné akce.
     
    43:47
    Andrej Kudrna šel sám proti bránícím hráčům, ale střílel od levého mantinelu jen do připravené obrany. Následně se ke kotouči dostali Olomoučtí.
     
    42:57
    Po rozehrávce hostujícího celku se píská hra vysokou holí a pokračovat se bude po pravici Alexandra Saláka. Ten drží po více jak čtyřiceti minutách čisté konto.
     
    42:06
    O minutu později si do solidní akce najel Lukáš Kucsera, který zakončoval do vzdálenější šibenice, ale lapačka pozorného Saláka byla tam, kde měla být.
     
    41:05
    David Ostřížek se dostal před pravým kruhem do zakončení, ale Salák střelu viděl a vyrazil jí. Nešlo o nikterak tvrdou střelu olomoucké čtyřiačtyřicítky.
     
    40:32
    Při následujícím útoku se domácí dostali do ofsajdového postavení a pokračovat se bude vhazováním ve střední třetině.
     
    40:21
    Mora šla do útoku, ale jeden z hráčů zapomněl kotouč za sebou a Roman Horák šel do velké šance. Jeho zakončení bekhendem se ale do branky nedostalo, skvělý Konrád!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po první třetině

    Střely na branku: 26:19
    Zblokované střely: 6:5
    Hity: 8:3
    Vhazování: 30:9
     
    Ve druhé třetině domácí Sparta navýšila své vedení brankou Davida Tomáška, který se v play-off prosadil poprvé. O něco se zvedla také hra Olomouce, ale hraje se spíše bojovný a fyzický hokej o každý metr.

    Střely na bránu: 26:19
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    V posledních sekundách prostřední části ještě musel vytasit svou lapačku Alexander Salák, jenž si našel střelu zápěstím od modré čáry.
     
    39:29
    Rostislav Olesz se dostával po pravé straně do zakončení, ale jeho svižné zakončení skončilo jen na boční síti.
     
    38:32
    Následující snaha Mory byla ukončena odpískáním ofsajdu. Pokračovat se tak bude ve střední třetině, Olomouci se stále nepovedlo snížit.
     
    37:49
    Lukáš Rousek se podél pravého mantinelu procpal až před branku, kde se mu ovšem zakončit nakonec nepovedlo.
     
    37:27
    Za brankou Sparty došlo opět k tvrdšímu zákroku, ale opět se na domácí straně nevylučovalo. Hráč Olomouce odjel na střídačku skrčen, Sparta vyhodila na icing.
     
    36:32
    Po buly přišlo zakončení Jurčiny, který trefil prvního bránícího hráče. Jan Káňa se pak vydal do protiakce, ale jeho střelecký pokus byl hodně nepřesný.
     
    36:22
    Na konci aktivní hry Sparty byl obránce David Němeček, který před pravým kruhem poslal spíše takové nahození pouze do výstroje připraveného Konráda.
     
    35:30
    David Ostřížek objel branku a posílal nahození do brankoviště, kde byla dvojice hráčů. K dorážce ale nedošlo, Salák zasáhl a Sparta je u kotouče.
     
    34:44
    Hosté v plném počtu.
     
    34:23
    Nyní byl Lukáš Pech v pozici nahrávače, ale jeho žabička do brankoviště byla nakonec tečována bránícím hráčem Olomouce do rohu kluziště.
     
    34:05
    Adam Polášek nyní rozehrál od modré čáry na levý kruh, odkud přišla střela Lukáše Pecha. Celá akce byla ovšem pomalá a Konrád pouze nastavil lapačku a předvedl snadný zákrok.
     
    33:40
    Pražanům se pak nepovedlo dostat se do kombinace a jejich pokus o útok skončil pouze odpískáním zakázaného uvolnění.
     
    33:13
    Tomáš Dujsík a Vilém Burian se dostali v oslabení do útoku, kde ale spíše kroužili a ke střele se ani nedostali. Nicméně ušetřili čas pro svůj celek v oslabení.
     
    32:44
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (David Škůrek – 2 min., sekání).
     
    32:44
    Poté byla hra přerušena před brankou Olomouce a pokračovat bude po komerční přestávce. Domácí celek stále vede o dvě branky a moc to nevypadá na to, že by se něco mělo měnit.
     
    32:17
    Andrej Kudrna předvedl povedenou individuální akci, ve které si obhodil obránce a poté bekhendem zakončoval ke vzdálenější tyčce. Kotouč ale doklouzal jen vedle branky.
     
    31:27
    Martin Vyrůbalík vyslal celkem povedenou střelu od modré čáry, ale Salák kotouč viděl a srazil jej vyrážečkou do rohu kluziště. Aktivita Olomouce trvá.
     
    31:01
    Domácí v plném počtu.
     
    30:16
    Následně se domácím povedlo hned dvakrát vyhodit a přesilovka Olomouce je zatím velice nevýrazná.
     
    29:36
    Po skákavém kotouči se u pravé tyčky dostal do zakončení Jan Knotek, ale zblízka se mu nepovedlo procpat puk do branky. Následně byl hostující útočník opět zpracován obranou.
     
    29:01
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Michal Řepík – 2 min., sekání).
     
    28:46
    Po vhazování se pokoušel ke střele David Němeček, ale jeho zakončení nebylo vůbec dobré, neboť kotouč z hokejky sjel a do protiakce tak mohli jít Kohouti.
     
    28:43
    Jan Káňa zůstal ležet za brankou Sparty po nějakém zákroku, ale ve hře se několik sekund pokračovalo. Nadále ovšem platí, že Sparta je v tomto utkání zatím nepotrestána.
     
    27:42
    Po zakončení od modré čáry se hosté ještě dostávali k dorážce, ale v těžké pozici jeden z hostů upadl a skončil v brance společně se Salákem. Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    26:27
    Po icingu se hned po vhazování dostal ke střele David Němeček, ale jeho svižné nahození tečované nebylo a puk skončil na prsou připraveného Konráda.
     
    26:17
    Roman Horák se dostal do útoku a klidně mohl na pravém kruhu zakončovat, ale puk si pohlídal tělem a následně přihrával ke druhé tyčce, ale puk se na spoluhráče nedostal.
     
    25:32
    David Dvořáček se poté dostal do útoku a zakončoval do připraveného Konráda. Po zákroku přišla další ze série menší postrkovaček.
     
    25:07
    Následovala aktivní hra Hanáků v útočné třetiny, ale ani jeden puk nebyl pro Saláka nebezpečný a Sparta tak může do protiakce.
    24:20 David TOMÁŠEK - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    24:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tentokráte si hostující obrana nepohlídala prostor před brankou, kde byl volný DAVID TOMÁŠEK! Jan Košťálek objel branku a zakončoval po ledě do betonů Konráda, u dorážky byl právě Tomášek, který i se štěstím překonal slovenského brankáře. Asistence: Jan Košťálek.
     
    23:23
    Po přejetí modré čáry se ke střele dostal Michal Řepík, ale jeho dělovka se odrazila od betonů pozorného Branislava Konráda.
     
    23:06
    Aktivní hra Olomouce na útočné polovině byla zakončena pokusem z pravé strany, ale Salák byl na tuto možnost připraven a betony pohodově puk zachytil.
     
    22:15
    Domácí nyní najeli do útoku a po zákroku Konráda byl u dorážky Jan Buchtele, kterému se ale bekhendem nepovedlo překonat skvělého Konráda v brance!
     
    21:32
    David Tomášek najel do útočné třetiny a hru rozvinul přihrávkou na modrou čáru, kde byl Jan Košťálek. Jeho svižné nahození skončilo nakonec na betonech Konráda.
     
    20:58
    Následně se to Mora zkoušela přihrávkou do rohu kluziště, ale přihrávku nikdo nezachytil a pokračovat se bude po icingu před Konrádem.
     
    20:24
    Hodně dlouho první lajny bojovaly za brankou Olomouce a nakonec s kotoučem odjeli hokejisté Olomouce.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině

    Střely na branku: 14:6
    Zblokované střely: 4:3
    Hity: 3:1
    Vhazování: 13:3
     
    Je za námi první třetina, která končí vedením mnohem aktivnější celku Sparty. Mora se spíše jen bránila a čekala na své akce, ale ani Pražané nepředvedli nikterak ofenzivní podívanou plnou nebezpečných akcí. Jediným střelcem utkání je prozatím Michal Řepík, jenž využil hned první přesilovku utkání.

    Střely na branku: 14:6
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    18:48
    Olomoučtí se dostávali do útoku podél levého mantinelu, ale nahození nebylo nebezpečné a Sparta se hned žene do protiakce.
     
    18:10
    Stále se hraje bez přerušení a podoba hry je neustále stejná. Sparta se snaží hrát, ale přes obranu houževnatého hanáckého celku moc cesta nevede. Útočná akce Olomouce nepřišla už několik minut.
     
    17:16
    Delší dobu se hraje bez přerušení a vidíme spíše boj ve střední třetině. Oba celky spíše nahazují kotouče, ale dále akce nepokračují.
     
    15:49
    Pokračovala aktivní hra domácích, kteří se dostávali do dalších střeleckých pozic, ale Konrád nemusel téměř zasahovat. Olomoučtí velice dobře brání.
     
    15:10
    Tomáš Dvořák zakončoval od levého mantinelu napřáhem, ale ani on neprocpal kotouč na branku a trefil jen bránící hráče před Konrádem,
     
    14:26
    Alex Rašner se mezi kruhy dostal ke kotouči a již chtěl zakončovat. Místo toho ale upadl a střela ze země skončila jen na bránících hráčích domácí Sparty.
     
    13:33
    Tentokráte se pod pressink soupeře dostali Pražané, kterým se povedlo vyhodit kotouč jen na zakázané uvolnění. Pokračovat se bude před Salákem.
     
    12:24
    Sparta je aktivní v útočném napadení a hosté se nemohou dostat přes útočnou modrou čáru.
     
    11:26
    Michal Kunc zavezl kotouč do útočné třetiny a od levého mantinelu opět jen nahazoval na Saláka. Sparta se v protiakci dostala jen do icingu.
     
    10:38
    Hosté v plném počtu.
     
    10:02
    Po parádní kombinaci se kotouč dostal do velké šance na Jana Buchteleho, kterému se z voleje ale nepovedlo překonat přesouvajícího se Konráda!
     
    09:12
    David Tomášek se dostal před levým kruhem ke střeleckému pokusu napřáhem, ale kotouč se nakonec do branky nedostal.
     
    08:38
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Tomáš Dujsík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    08:29
    Petr Kolouch v první velké šanci Olomouce! Puk dostal mezi kruhy do slotu, kde se mu ale nepovedlo na několik pokusů prostřelit domácí obranu včetně Alexandra Saláka!
     
    07:55
    Alexander Salák má dnes zatím pouze zákroky po nahozených kotoučích ze střední třetiny. Domácí jednička si tentokrát poradil s dalším pukem, vhazovat se bude po levé ruce brankáře.
     
    06:41
    Rychlonohý mladík Jakub Navrátil nahodil kotouč do branky Saláka a následně za kotoučem rychle šel. Byl masírován dvojicí domácích obránců, ale úkol splnil.
     
    06:25
    Po hře vysokou holí ve střední třetině se hra přerušuje a pokračovat se bude po komerční přestávce. Sparta se dostala do vedení a je zatím mnohem lepším celkem na ledové ploše.
    05:25 Michal ŘEPÍK - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    05:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Na třetí pokus to domácí šestadvacítce vyšlo a Sparta jde do vedení! MICHAL ŘEPÍK dostal přihrávku mezi kruhy, odkud se nezmýlil. Využitá přesilovka znamená jednobrankové vedení. Asistence: Roman Horák a Vladimír Sobotka.
     
    05:05
    Dva pokusy obránce Košťálka. První pokus šel vedle branky a ten druhý skončil jen na betonech olomoucké jedničky.
     
    04:27
    Opět Michal Řepík, který se tentokrát dostal po levé straně do útoku, ale z úhlu zakončoval jen do ochranné sítě. Pokračuje se vhazováním ve střední třetině.
     
    03:57
    Hned na startu přesilovky byl u levé tyčky Řepík, ale ten z otočky zakončoval po ledě jen do betonů přesunutého Branislava Konráda.
     
    03:50
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Lukáš Nahodil – 2 min., podrážení).
     
    03:26
    Lukáš Nahodil udělal čest svému jménu a poslal kotouč na branku Sparty. Kohouti se poté pokoušeli něco vymyslet v útoku, ale zatím kombinují.
     
    02:34
    Matúš Sukeľ byl následně na konci další kombinace Sparty. Jeho střela z voleje šla od modré čáry jen vedle branky, ale domácí pokračují v aktivitě.
     
    01:45
    Sparta se dostala do vedení, ale branka byla po trenérské výzvě nakonec po delší debatě odvolána!
     
    00:49
    První slušná akce. Andrej Kudrna přejel modrou čáru a z nápřahu posílal tvrdou ránu na Konráda, který ale s pokusem zkušeného sparťana neměl problémy a kotouč srazil do rohu.
     
    00:33
    Hned po vhazování se domácí dostali do útoku a Konrád nahozený kotouč přikryl v lapačce. Následovala první strkanice u branky, které k play-off prostě patří.
     
    00:15
    Úvodní vhazování vyhráli domácí, kteří se z obrany pokoušeli dostat do útoku, ale přihrávka nebyla přesná a píská se icing.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Na ledě se jako první objevili hráči Sparty, kteří byli následováni hokejisty z Hané. Před úvodním vhazováním uslyšíme ještě českou národní hymnu.
     
    Sparta nastupuje do utkání ve stejném složení jako ve včerejším utkání a nemá moc co měnit.

    Olomoučtí posadili Vojtěcha Tomečka, kterého v prvním útoku nahrazuje Michal Kunc. Vilém Burian se z třináctého útočníka posunul do třetí formace, Jakub Navrátil zase do čtvrté a Jan Bambula je dnes třináctým útočníkem.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Salák (Machovský) – Tomáš Dvořák, Jurčina, Polášek, Košťálek, Němeček, T. Pavelka, M. Jandus – Sobotka, Horák, Řepík – Rousek, Tomášek, Kudrna – Buchtele, Pech, Forman – Zikmund, Sukeľ, Dvořáček.

    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Ondrušek, A. Rutar, Vyrůbalík, Škůrek, Rašner, Dujsík – J. Káňa, Nahodil, Kunc – Ostřížek, Kolouch, Olesz – Burian, J. Knotek, Klimek – Kucsera, Strapáč, Navrátil – Bambula.

    Rozhodčí: Šír, Sýkora – Lederer, Rožánek.
     
    OHLASY PO PRVNÍM UTKÁNÍ

    Jan Košťálek (HC Sparta Praha): „ Věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého. Olomouc hrála urputně, odehráli jsme těžký zápas. Bylo dobré, že se nám podařilo na konci druhé třetiny odskočit znovu do vedení, které jsme si pohlídali až do konce zápasu. Výhry si moc vážíme.“

    Josef Jandač (HC Sparta Praha): „Pro nás to je důležité vítězství. Byl to těžký zápas a urputný hokej, což jsme očekávali. Myslím si, že pro vývoj bylo důležité, že jsme byli ve vedení. Klíčový moment byl, že jsme po srovnání na 1:1 proměnili přesilovku a odskočili před koncem třetiny na 2:1.“

    Zdeněk Moták (HC Olomouc): „Vstoupili jsme do utkání s poměrně velkým respektem. První třetina pro nás byla taková neutěšená, pak jsme ale začali hrát naplno a myslím, že jsme Spartě byli vyrovnaným soupeřem. Bohužel jsme neproměnili šance, které jsme měli v přesilových hrách. Šance jsme měli nejen střelecky, ale vyložené, bohužel jsme ale vstřelili jen jednu branku.“
     
    PRVNÍ UTKÁNÍ SÉRIE

    HC Sparta Praha 3:1 HC Olomouc
    Branky a nahrávky: 13. Sobotka (Horák, Řepík), 40. Košťálek (Sobotka), 60. Sobotka (Řepík) – 38. Kolouch (Škůrek, Dujsík)

    Střely na branku: 27 – 25.
    Zblokované střely: 9 – 8.
    Vhazování: 39 – 18.
    Trestné minuty: 10 – 10.
    Využití přesilovek: 1/5 – 1/5.

    HC Sparta Praha: Salák – Dvořák, Jurčina (A), Polášek, Košťálek, Němeček, Pavelka, M. Jandus – Sobotka, Horák, Řepík (C) – Rousek, Tomášek, Kudrna – Buchtele, Pech (A), Forman – Zikmund, Sukeľ, Dvořáček.

    HC Olomouc: Konrád – Ondrušek (A), A. Rutar, Vyrůbalík (C), Škůrek, Rašner, Dujsík – J. Káňa, Nahodil, Tomeček – Ostřížek, Kolouch, Olesz – Klimek, Knotek (A), Navrátil – Kucsera, Strapáč, Bambula – Burian.
     
    Krásný den všem fanouškům českého extraligového hokeje. V O2 aréně dnes budeme sledovat druhé čtvrtfinále mezi Spartou a Olomoucí. Úvodní bojovný duel dopadl lépe pro domácí, kteří nakonec vyhráli 3:1. Utkání číslo dvě startuje v 15:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 6. Řepík (Horák, Sobotka), 25. Tomášek (Košťálek)


    HC Sparta Praha: Salák (Machovský) – Tomáš Dvořák, Jurčina, Polášek, Košťálek, Němeček, T. Pavelka, M. Jandus – Sobotka, Horák, Řepík – Rousek, Tomášek, Kudrna – Buchtele, Pech, Forman – Zikmund, Sukeľ, Dvořáček.
    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Ondrušek, A. Rutar, Vyrůbalík, Škůrek, Rašner, Dujsík – J. Káňa, Nahodil, Kunc – Ostřížek, Kolouch, Olesz – Burian, J. Knotek, Klimek – Kucsera, Strapáč, Navrátil – Bambula.

    Rozhodčí: Šír, Sýkora – Lederer, Rožánek
    Sparta 4 0 Olomouc
    #1 Sobota 20.03.2021 • 17:00
    Sparta - Olomouc 3:1
    #2 Neděle 21.03.2021 • 15:00
    Sparta - Olomouc 2:0
    #3 Středa 24.03.2021 • 16:05
    Olomouc - Sparta 2:3
    #4 Čtvrtek 25.03.2021 • 19:00
    Olomouc - Sparta 0:3
    thejrc.org