Los Angeles – Vegas 3:1 (kon.) | Dallas – Nashville 3:4 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
Dallas Stars
3:4 (2:1, 1:1, 0:1 - 0:0)
Nashville Predators
Pondělí 22.03.2021, 01:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Calle JÄRNKROK - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Nashville Predators.
    Autorem vítězné branky je CALLE JÄRNKROK.
    54:15 Eeli TOLVANEN - 3:3
     
    54:15
    Nashville právě vstřelil branku!
    Teď už se Predátorům rychlá střelba po vhazování vyplatila. Necelých šest minut před koncem třetí části je srovnáno na 3:3! Johansen v rozstřelu porazil Benna. EELI TOLVANEN si vyměnil puk s Harpurem a z otočky zpoza pravého kruhu nachytal Chudobina, kterému překážel ve výhledu souboj Forsberga s Heiskanenem. Asistence: Ben Harpur.
    37:54 Filip FORSBERG - 3:2
     
    37:54
    Nashville právě vstřelil branku!
    Ryan Johansen vyhrál souboj v rohu proti Klingbergovi a zleva poslal přihrávku k vzdálenější tyči, u které dostal kotouč do sítě FILIP FORSBERG. Možná se tak stalo bruslí, hlavní rozhodčí se na to jdou osobně podívat na tablet. Asistence: Ryan Johansen, Eeli Tolvanen.
    33:02 Ty DELLANDREA - 3:1
     
    33:02
    Dallas právě vstřelil branku!
    Klingberg si rychlou kličkou při zpracování Bennovy přihrávky povodil Sissonse a na základě toho mohl nahazovat od modré čáry. Puk nejprve tečoval Pavelski a za ním také TY DELLANDREA. Rinne s tímto mohl těžko něco dělat. Asistence: Joe Pavelski, John Klingberg.
    10:51 Ryan JOHANSEN - 2:1
     
    10:51
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé. Preds za jedenáct vteřin využívají přesilovku a mažou půlku svého manka! Vše začalo vhazováním mezi Johansenem a Faksou. Přes Forsberga šel kotouč na modrou čáru, kde si ho Ekholm vyměnil s Tolvanenem a ve finále vyslal ránu, která díky teči RYANA JOHANSENA proletěla mezi nohama bezmocného Chudobina. Asistence: Mattias Ekholm, Eeli Tolvanen.
    10:21 Radek FAKSA - 2:0
     
    10:21
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars během krátké chvíle odskakují na 2:0! Comeau nahrál na zadní mantinel vytaženému Oleksiakovi. Ten posunul kotouč na modrou čáru a nahození Jasona Robertsona se díky drobné teči RADKA FAKSY odrazilo od pravé tyče až do brány. Asistence: Jason Robertson, Jamie Oleksiak.
    09:02 Rhett GARDNER - 1:0
     
    09:02
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí jdou zkraje desáté minuty do vedení! Esa Lindell se prohnal středním pásmem a asi nechtěnou přihrávkou o zadní mantinel dostal puk k RHETTU GARNEROVI, kterému střela zblízka moc nesedla, ale právě díky tomu kotouč pomalu doklouzal pod nohou gólmana do sítě. Je to jeho první trefa v NHL! Asistence: Esa Lindell, Tanner Kero.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 10. Gardner (Lindell, Kero), 11. Faksa (Robertson, Oleksiak), 34. Dellandrea (Pavelski, J. Klingberg) – 11. Johansen (Ekholm, Tolvanen), 38. F. Forsberg (Johansen, Tolvanen), 55. Tolvanen (Harpur), rozh. náj. Järnkrok

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jason Robertson (DAL)
    0:0   Filip Forsberg (NSH)
    2. série:
    0:0   Ty Dellandrea (DAL)
    0:1   Ryan Johansen (NSH)
    3. série:
    1:1   Joe Pavelski (DAL)
    1:1   Nick Cousins (NSH)
    4. série:
    1:1   John Klingberg (DAL)
    1:1   Eeli Tolvanen (NSH)
    5. série:
    1:1   Jamie Benn (DAL)
    1:2   Calle Järnkrok (NSH)


    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – J. Klingberg, Lindell (A), Heiskanen, Oleksiak, Sekera, Hanley – Kiviranta, Pavelski (A), Ja. Benn (C) – Comeau, Faksa, Cogliano – Gurjanov, Dickinson, Robertson – Dellandrea, Gardner, Kero.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – A. Carrier, Ekholm (A), Fabbro, Harpur, Benning, Davies – Tolvanen, Johansen, F. Forsberg (A) – Arvidsson, R. Pitlick, Järnkrok – Grimaldi, Haula, Cousins – Olivier, Sissons, Trenin.

    Rozhodčí: Morton, Rehman – Mills, Fournier

    Diváci: 4 011
    bahis siteleri