Los Angeles – Vegas 3:1 (kon.) | Dallas – Nashville 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
Mountfield HK
0:3 (0:2, 0:1, 0:0) Stav série: 0:3
Bílí Tygři Liberec
Pondělí 22.03.2021, 17:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Generali play off Tipsport extraligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:25
    Adam Najman se nyní vydal po pravé straně kupředu, sjel na osu hřiště a kotouč z jeho hole zastavil Mazanec betonem jen centimetr před brankovou čárou!
     
    55:35
    Mountfield hraje bez gólmana, Lvi sice drží kotouč, jenže aktuálně v obranném pásmu, přesto jsou odhodlání zkusit přesilovku šest na čtyři.
     
    54:11
    Michal Bulíř tak putuje na trestnou lavici na dvě minuty za hrubost a Marek Mazanec stojí na vrcholu kruhů v obranném pásmu. Očekáváme přesilovku šest na čtyři.
     
    52:14
    Čáp následně selhal při rozehrávce a Radovan Pavlík šel do situace dva na jednoho, kterou ale nevyřešil dobře, takže Mazanec neměl větší starosti.
     
    48:29
    Dva dobré zákroky Petra Kváči! Nejprve vyrazil ránu Perreta z levé strany, následně byl na ledě včas s betony aby zastavil pokus Jergla! Dobrá práce gólmana Liberce!
     
    47:28
    Dávid Gríger se probil přes bránícího Čápa a bekhendem z bezprostřední blízkosti zakončoval, ačkoliv nejprve sám padl na led. Mazanec byl na ledě s betony včas.
     
    46:08
    Lvi se usídlili v útočném pásmu a Aleš Jergl dostal pas na vrchol kruhů. Jeho tvrdá rána však pouze zaduněla o tvrzené sklo a následně šla mimo hrací plochu. Přerušuje se a následuje další komerční pauzička.
     
    38:25
    Daniel Špaček vyjel po pravé straně kupředu a z kruhu bleskově vypálil na přední tyč, Mazanec jeho pokus vyrazil ramenem do rohu hrací plochy.
     
    36:49
    Už to mohlo být o čtyři branky, zvoní nám v uších! Rána Jana Šíra z pravé strany nyní orazítkovala tyč klece Mountfieldu!
     
    36:09
    Liberečtí nyní dostali kotouč z pravé strany do brankoviště, kde ho na brankové čáře vyhodil z klece Mountfieldu Jordann Perret.
     
    30:34
    Obrovská šance Dávida Grígera, který se protlačil přes Blaina a šel sám na Mazance, kterého se snažil pokořit bekhendovou kličkou, která mu vyšla ideálně. Brankář Mountfieldu ale předvedl zákrok večera, roztáhl se na čáře a pokusu vystavil stopku svou lapačkou!
    23:47 Michal BULÍŘ - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    23:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec vede už 3:0 a zvýrazňuje svůj náskok! Mazanec zaváhal za svou klecí, kde zastavil puk a následně ho poslal dál, aniž by se podíval kam. Touš tak lacino získal MICHAL BULÍŘ, jenž rychle vyjel od zadního mantinelu a zametl kotouč do klece. Připisuje si tak svou druhou branku v tomto utkání. Bez asistence.
    18:59 Michal BULÍŘ - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    18:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    17 sekund stačilo a přesilovka je využita, Liberec vede zaslouženě 2:0! Severočeši vydolovali hrací předmět v rohu hrací plochy a poslali jej za bránu Grígerovi, jenž následně ideálně předložil kotouč pro Birnera, který dostal puk na pravý kruh a rozhodl se situaci ještě vylepšit. Poslal totiž střílený pas na zadní tyč, kde kotouč šikovně umístil za bezmocného Mazance MICHAL BULÍŘ! Asistence: Michal Birner, David Gríger.
     
    18:42
    Podruhé se dnes vylučuje a podruhé jde ven hokejista Hradce. Petr Koukal fasuje dvě trestné minuty za držení. Přesilovka pro Bílé Tygry.
     
    18:42
    Najman se zvládl propracovat do prostoru mezi kruhy, ale Mazanec jeho pokus dokázal betonem zastavit, dobrá pozice hráče Liberce!
     
    16:23
    Kotouč byl zašlápnut v rohu kluziště, po dalším buly před Kváčou se k němu dostal Nedomlel, jenž tvrdě vystřelil z levé strany od modré čáry. Brankář Bílých Tygrů parádně zasáhl ramenem.
     
    12:55
    Vladimír Růžička vysekl hůl Rychlovskému a nyní již sedí na trestné lavici, kde při nejlepším pro něj pobyde dvě minuty. Přesilovka pro Liberec.
    06:34 Petr JELÍNEK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    06:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec otevírá skóre a jde do vedení! Knotovi nejprve nesedla rána z pravé strany. Bílí Tygři tak přenesli hru doleva, kde byl PETR JELÍNEK, jenž na vrcholu levého kruhu napřáhl a jeho rána prošla Mazancovi mezi rukou a tělem na zadní tyči do sítě – 1:0! Asistence: Ondřej Vitásek, Ronald Knot.
     
    03:49
    Na druhé straně se na vrcholu kruhů opřel do puku Petr Jelínek, Mazanec jeho ránu srazil lapačkou k zemi tak, že jen těsně prošla kolem jeho pravé tyče.
     
    Před zahájením samotného utkání zazní státní hymna České republiky.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 7. P. Jelínek (Vitásek, Knot), 19. Bulíř (Birner, Gríger), 24. Bulíř


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Blain, R. Pilař, F. Pavlík (A), Šalda, Graňák, Čáp – Kelly Klíma, Kevin Klíma, Jergl – J. Sklenář, V. Růžička, Orsava – Cingel, Lev, M. Zachar – Perret, Koukal, Smoleňák (C).
    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Vitásek (A), Knot, Rosandić, Kolmann, Derner, T. Hanousek, Havlín – Birner (A), A. Musil, Lenc – Najman, Gríger, Bulíř – J. Vlach, P. Jelínek (C), D. Špaček – Rychlovský, Šír, R. Pavlík.

    Rozhodčí: Jeřábek, Šindel – Pešek, Malý

    Diváci: Bez diváků
    Mountfield HK 0 4 Liberec
    #1 Čtvrtek 18.03.2021 • 19:00
    Liberec - Mountfield HK 4:3 po prodl.
    #2 Pátek 19.03.2021 • 17:00
    Liberec - Mountfield HK 3:0
    #3 Pondělí 22.03.2021 • 17:00
    Mountfield HK - Liberec 0:3
    #4 Úterý 23.03.2021 • 19:00
    Mountfield HK - Liberec 1:3
    thejrc.org