Michalovce – FC Košice 1:1 (3:5 po pen.) | Dubnica – Podbrezová 0:3 (kon.)
konec
FK Dubnica
0:3 (0:2)
FK Železiarne Podbrezová
sk Středa 24.03.2021, 15:00 • Topoľčany • Slovenský pohár - Slovnaft cup • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Obraz hry sa v druhom polčase nezmenil. Podbrezová pohodlne kontrolovala dianie, nedovolila Dubničanom prísť do nejakých vážnejších príležitostí a napokon v 88. minúte Hanes stanovil konečné víťazstvo 0:3 a postup železiarov do ďalšieho kola Slovnaft Cup-u. (16:48:41)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    89
    Mohol to byť za krátky čas aj štvrtý gól. Michal Breznanik si šikovne prebral loptu na ľavej strane vo vnútri šestnástky, spracoval a z voleja vypálil. Trafil vzdialenejšiu žrď a potom sa lopta odrazila k Hodálovi.
     
    88
    Podbrezová dala gól!
    Po dlhšej gólovej odmlke prichádza Podbrezová s tretím gólom a určite už má isté víťazstvo. Samostatne sa k šestnástke prepracoval PATRIK HANES a nie veľmi tvrdou strelou prekvapil brankára Hodála.
     
    87
    Pavúk bol rýchlejší na pravej strane v súboji s dubnickým hráčom. Mal na výber Breznanika alebo na opačnej strane Hanesa, no prišiel o loptu.
     
    86
    Skibovi sa podarilo odcentrovať z ľavej strany, presunul loptu na opačnú stranu ku Kukoľovi, ktorý vypálil a zakončenie bolo zblokované na rohový kop.
     
    85
    Martinek odohral loptu ešte spred postrannej čiary, za ňou sa púšťal Majkút a dokázal ju dobehnúť ešte pred bránkovou líniou.
     
    83
    Breznanik sa ľavačkou snažil zaseknúť protihráča. Beňo ho dokázal úspešne ubrániť, odzbrojiť a nepustiť ho k šanci.
     
    82
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Špyrka, prichádza Gajan.
     
    81
    Hanes podporil ofenzívu po ľavej strane, šikovným presným centrom uvoľnil do šestnástky do výbornej pozície Michala Breznanika. Jeho strela z prvej však minula bránu.
     
    80
    Striedanie v tíme FK Dubnica: z ihriska odchádza Ondrášek, prichádza Drobena.
    Striedanie v tíme FK Dubnica: z ihriska odchádza Nomilner, prichádza Fabuš.
     
    79
    Opäť domáci pod kontrolou na lopte v okolí šestnástky. Kukoľ to centroval z pravej strany, domáci odvrátili. Pri lopte boli hráči Podbrezovej opäť, center Grešáka z ľavej strany však opäť hráči Dubnice odvrátili na rohový kop.
     
    77
    Dubničania odkopávali od brány, na útočnej polovici dostal loptu Ľuboslav Levai, ktorý to oblúkom zo vzduchu nakopol na bránu a brankár Rehák si po dlhej dobe pripísal zákrok.
     
    75
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Lupták, prichádza Breznanik.
     
    73
    Hanesovi sa podarilo prestrčiť loptu na Špyrku, ktorý si tiež tvoril priestor na hranici šestnástky, no nepodarilo sa mu to. Železiari ostali na lopte, do streleckej pozície z pravej strany sa dostal Vladimír Kukoľ, no Hodál výborne zasiahol.
     
    72
    Pavúk si vypýtal prihrávku od Kukoľa a okamžite zo z hranice pokutového územia chcel strieľať. Jeho strelu protihráči zablokovali.
     
    70
    Hostia opäť vnikali do šestnástky. Konkrétne to bol Grešák, ktorému sa síce ukazovali spoluhráči, napokon prihrával, ale iba do územia nikoho.
     
    68
    Ukrajinský hráč vo farbách Dubnice Olav Dudnyk bežal za nakopnutou loptou, čo mu len sily stačili, no už ju na ihrisku nestihol zastaviť.
     
    67
    Dubničania získali druhý rohový kop v zápase. Bolo to bez výraznejšieho ohrozenia. Dlhý center preletel okolo vzdialenejšej žrde a Majkút ho spracovať nedokázal.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 3. Ďatko, 17. Bakaľa, 88. Hanes


    FK Dubnica: Hodál – Martinek, Rešetka, Levai (C), Ondrášek, Slivka, Cyprian, Majkút, Matejka, Kubiš, Nomilner
    Náhradníci: Dudnyk, Drobena, Beňo, Fabuš, Vavrúš

    FK Železiarne Podbrezová: Rehák – Kukoľ (C), Pajer, Paraj, Grešák, Bakaľa, Špyrka, Lupták, Ďatko, Pribula, Skiba
    Náhradníci: Dlubáč, Hanec, Breznanik, Pavúk, Gajan, Godák, Micovčák

    Rozhodčí: Kišš – Kováč, Zemko
    thejrc.org