Česko – Slovensko 7:4 (kon.)
konec
Česko
7:4 (3:0, 2:2, 2:2)
Slovensko
Čtvrtek 25.03.2021, 17:00 • Zimní stadion Vyškov • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    Ode mě je to z Vyškova vše, ale samozřejmě vás srdečně zvu ke sledování dalších našich textových přenosů z hokejových zápasů. (19:10:15)
     
    Ve třetí periodě se slovenský celek prezentoval velmi sympatickým výkonem a znovu dokázal dvakrát skórovat, tříbrankový náskok z první dvacetiminutovky se nakonec ale ukázal jako rozhodující. Zápas byl také ovlivněn množstvím trestů na obou stranách, které nakonec dokázal zužitkovat český tým dvakrát a slovenský jednou. Ten pak ještě zasunul puk posedmé do branky při power play a rozhodl tak o svém vítězství 7:4.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Během tohoto času už se ale nic nestane, Češi vyhrávají ve slušné přestřelce 7:4.
     
    59:47
    Ondrej Molnár ač neochotně, bude muset ještě na posledních třináct sekund usednout na trestnou, dostal dvouminutový trest za nedovolené bránění.
    59:17 Matouš MENŠÍK - 7:4
     
    59:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tento krok se ale trenérům příliš neosvědčil. Nemec se totiž srazil se Sochou, volný puk sebral MATOUŠ MENŠÍK a v klidu ho dovezl až do prázdné branky. Je rozhodnuto! Bez asistence.
     
    58:33
    Zdálo by se, že už se utkání bude jen dohrávat, ale na ledě to pořád jiskří a Slováci se stále ženou dopředu!. Navíc hrají v šesti s odkrytou brankou!
    57:57 Šimon NEMEC - 6:4
     
    57:57
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Další využitá přesilovka! ŠIMON NEMEC tentokrát nehledal nikoho ze spoluhráčů zkusil to zápěstí sám a s přispěním clony před Suchánkem dostal puk počtvrté do branky. Asistence: Ondrej Molnár
     
    57:14
    Nemec nabil Dvorskému na ránu z první, ten ale hodně minul branku.
     
    56:52
    Šedivý v souboji o puk, ale zřejmě až po hvizdu píšťalky trefil hokejkou Žlnku a dostává dvě minuty za krosček.
    56:39 David JIŘÍČEK - 6:3
     
    56:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    A tato chyba se Slovákům vymstila! Puk si našel DAVID JIŘÍČEK, ideálně si na něj nabruslil a namířil ho bombou neskutečně přesně do horního vinglu. Nádherná branka zřejmě definitivně rozhoduje o osudu zápasu. Asistence: Jiří Ticháček, Jakub Brabenec
     
    56:04
    Slovenský tlak ale končí kvůli špatnému střídání! Hráčů v modrém bylo na ledě moc, trest pro hráčskou lavici odpyká Dvorský.
     
    55:58
    Pajer velmi obětavě v pádu ještě na dlouhou hůl odpálil puk před dojíždějícím Žlnkou, který by před sebou už měl odkrytou bránu.
     
    55:14
    Hráči v modrém vrhají všechny síly do útoku a napadají ve třech hráčích, nesmí ale zapomínat ani na zadní vrátka.
     
    54:33
    Slováci jakoby dostali novou krev do žil a rozhodně soupeři výhru nedarují zadarmo, což zase vyhraným bruslařským soubojem proti Špačkovi ukázal Stümpel.
     
    53:58
    Na české střídačce možná i za dvougólového náskoku znovu panuje trochu strach o výsledek.

    Adam Kodet

    Branky a nahrávky: 2. Chmelař (Jiříček), 3. Pajer (Brabenec, Ticháček), 14. Šapovaliv (Marha, Ticháček), 23. Menšík, 30. Marha (Šapovaliv, Böhm), 57. Jiříček (Ticháček, Brabenec), 60. Menšík – 23. Molnár, 25. Sýkora (Socha, Bečár), 53. Dvorský (Molnár), 58. Nemec (Molnár)


    Česko: Suchánek (Král) – Špaček, Šedivý, Jiříček, Ticháček, Jasečko, Pinkas, Böhm – Kos, Brabenec, Ryšavý – Pajer, Šapovaliv, Skuhrovec – Chmelař, Szturc, Marcel – Gajda, Menšík, Marha – Krejsa
    Slovensko: Marinov (Eliaš) – Bečár, Nemec, Miklovič, Žabka, Socha, Groch, Štrbák – Stümpel, Demek, Bačo – Žlnka, Petrovský, Sýkora – Čiernik, Dvorský, Molnár – Šotek, Suchý, Kupčo – Šramaty

    Rozhodčí: Dědek, Vrba – Komínek, Kráľ
    thejrc.org