Washington – New Jersey 4:0 (kon.) | St. Louis – Anaheim 1:4 (kon.) | Arizona – San Jose 5:2 (kon.)
Calgary – Winnipeg 2:3 (kon.) | Boston – Buffalo 3:2 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:1 (kon.)
Colorado – Vegas 2:3 (po pr.) | Detroit – Columbus 3:1 (kon.)
konec
Boston Bruins
3:2 (0:1, 1:1, 2:0)
Buffalo Sabres
Sobota 27.03.2021, 18:10 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:10.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Hezký sobotní večer přeji všem příznivcům ledního hokeje, zejména pak zámořské NHL. Ta má na programu další porci zápasů a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy Boston Bruins a Buffalo Sabres.
     
    Boston Bruins

    Hokejisté dnes domácího Bostonu Bruins se v tabulce Východní divize nacházejí na čtvrtém místě a drží se tak v elitní čtyřce, která zaručuje postup do vyřazovacích bojů. Na své konto dosud zapsali sedmatřicet bodů. Stále ale samozřejmě nemají play-off jisté, sezóna je kousek za polovinou, na postupová místa se ještě tlačí další celky v závěsu. Bostonští Medvědi po dvou výhrách v řadě za sebou naposledy doma padli s New Yorkem Islanders 3:4 po prodloužení. Dnes budou proti Buffalu chtít opět uspět.

    Nejproduktivnější hráči

    Brad Marchand 12+22
    David Pastrňák 14+22
    Patrice Bergeron 10+15
     
    Buffalo Sabres

    Hosté z Buffala Sabres jsou na tom hůře než jejich dnešní soupeř. Ve stejné divizi je najdeme na posledním osmém místě a zatím nasbírali šestnáct bodů. Na elitní čtyřku tak už mají ztrátu propastných jednadvaceti bodů a vyřazovací boje se jim na míle vzdalují. Nyní mají předlouhou šestnáctizápasovou šňůru proher. Naposledy vyhráli na konci února nad New Jersey. Tuhle hodně nepříznivou bilanci by už rádi zastavili, ale zrovna proti Bostonu je nečeká vůbec nic lehkého.

    Nejproduktivnější hráči

    Victor Olofsson 9+12
    Sam Reinhart 11+9
    Jack Eichel 2+16
     
    Vzájemná utkání

    V letošní sezóně se oba celky utkaly jednou. Před týdnem zvítězil Boston na ledě Buffala 4:1. Hosté tak mají svému soupeři co vracet, naopak Boston bude chtít opět uspět.
     
    Česká a slovenská stopa

    Daniel Vladař (BOS)
    David Pastrňák (BOS)
    Jakub Zbořil (BOS)
    David Krejčí (BOS)
    Ondřej Kaše (BOS)
    Jaroslav Halák (BOS)
     
    Úvodní sestavy:

    Boston Bruins: Vladař (Halák) – McAvoy, Grzelcyk, Clifton, J. Zbořil, Kampfer, Lauzon – Pastrňák, Bergeron (C), Frederic – C. Smith, Krejčí (A), N. Ritchie – Senyshyn, Coyle (A), Bjork – Wagner, Studnicka, McKegg.

    Buffalo Sabres: Ullmark (Tokarski) – Ristolainen (A), Bryson, Jokiharju, Dahlin, C. Miller, Montour – S. Reinhart (A), Cozens, Hall – Sheahan, Dea, Olofsson – Mittelstadt, Lazar, Skinner – Okposo (A), Eakin, Fogarty.

    Rozhodčí: Lambert, McIsaac – MacPherson, Tobias.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:32
    Hosté se dostali před branku Bostonu, kde po chvíli kombinací puk ztratili. Bostonští ho pak vyhodili do středního pásma, ale blíže Ullmarkově brance se nedostali.
     
    01:16
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Connor Clifton – 2 min., faul loktem).
     
    01:16
    A hned tu máme vyloučení domácího hráče, hosté si jako první zahrají přesilovou hru.
     
    02:01
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hráči Buffala přesilovou hru využívají a ujímají se na začátku první třetiny vedení. Daniel Vladař za svou brankou chtěl poslat puk do rohu obranného pásma, místo toho ho ale zachytil SAM REINHART. A i když se brankář Bostonu dostal zpět do branky, gólu hostujícího hráče už nezabránil – 0:1. Bez asistence.
    02:01 Sam REINHART - 0:1
     
    03:40
    Domácí se snažili o vyrovnání, ale hosté získali znovu kotouč a přihnali se s dalším útokem, ale následný pokus byl nepřesný.
     
    04:06
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Brandon Montour – 2 min., podrážení).
     
    04:38
    Nyní mají přesilovku domácí a hned se Nick Ritchie natlačil před Ullmarka, ovšem zblízka ho překonat nedokázal. Následně pak se hosté osvobodili.
     
    05:32
    Další nepřesnost v rozehrávce Bruins a Buffalo se znovu osvobozuje a vyhazuje puk až před branku Daniela Vladaře.
     
    06:06
    Buffalo je v plném počtu.
     
    06:53
    Souboj o kotouč vyhráli hosté a znovu se hned s pukem dostali do útočného pásma, ale obrana Bostonu nedovolila, aby hráči Sabres jakkoli ohrozili Daniela Vladaře.
     
    08:02
    Domácí jsou zjevně po úvodním gólu zaskočeni a nedaří se jim dostat se do nějaké šance, která by mohla vést k vyrovnání. Až nyní se o to pokusil Trent Frederic, ale beton Ullmarka byl na místě.
     
    08:42
    A další pokus domácího Bostonu, ten v posledních chvílích začíná ožívat a před Linusem Ullmarkem je tak více rušno, než tomu bylo před chvílí.
     
    09:48
    Na pravé straně táhl akci Bostonu Greg McKegg, ale u mantinelu ho o puk odzbrojili hosté a ti pádí do další útočné akce na druhé straně.
     
    10:02
    Nyní je na řadě první komerční přestávka.
     
    10:17
    David Pastrňák na pravém kruhu napřáhl k nebezpečné střele, kterou však hostující brankář vyrazil do bezpečí. Akce Bostonu následovala i po této šanci, ale nikdo z domácích už nezakončil.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    11:00
    Kyle Okposo si sjel na levou stranu, a ač byl obranou domácích tísněn, natáhl hůl, od níž se ale kotouč odrazil jen na hokejku obránce Lauzona.
     
    11:28
    Další komerční pauza.
     
    11:28
    Vhazovalo se ve středním pásmu blíže brance Buffala, domácí se tam sice dostali, ale sami se pak z teritoria Sabres vykázali.
     
    11:54
    Medvědi se usadili opět v pásmu svého soupeře, ale nepřesnosti v rozehrávce znamenaly další ztrátu kotouče. S ním už před Danielem Vladařem operují hosté.
     
    12:15
    Český brankář ve službách Bostonu však zakročil proti dalšímu pokusu hostů a kotouč poté poslal na hokejky svých spoluhráčů, které posílá do další akce.
     
    12:42
    Nepříjemné zakončení z pravé strany od Nicka Ritchieho se odrazilo od betonu hostujícího obránce a hráči Buffala tak znovu otáčejí hru před branku Daniela Vladaře.
     
    13:28
    Brandon Montour dobře clonil před vlastním brankářem a nepustil do střely Davida Pastrňáka.
     
    14:09
    Taylor Hall si sjel do těsné blízkosti Daniela Vladaře, před ním kotouč sklepl, ale puk za jeho záda neposlal. Následuje zisk puku pro Boston a ten přenáší dění na ledě před Linuse Ullmarka.
     
    14:59
    Clifton se nyní natlačil před Ullmarka, ten jeho úmysl vystihl a kotouč kryje u sebe. Hra je přerušena, po další komerční přestávce se bude vhazovat v jeho těsné blízkosti.
     
    14:59
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Casey Mittelstadt – 2 min., držení).
     
    15:59
    Až nyní se usadili v pásmu soupeře bostonští Medvědi, ale o puk hned přišli a ten soupeř vyhodil až k Danielu Vladařovi, jenž ho od zadního mantinelu poslal zase na druhou stranu.
     
    16:33
    Trent Frederic střelou z prostoru mezi kruhy prověřil pozornost Linuse Ullmarka, ten uspěl a má puk pod kontrolou. Brankář hostů pak hru raději přerušuje.
     
    16:59
    Hosté zvládli bez úhony i další oslabení a nyní jsou už v plném počtu.
     
    17:29
    Taylor Hall zatáhl kotouč do útočného pásma, poté ho předložil do předbrankového prostoru, ale tam nebyl nikdo, kdo by před Vladařem dostal touš za jeho záda.
     
    18:02
    Casey Mittelstadt se dostal na pravou stranu, přes beton Daniela Vladaře se ale nedokázal dostat k přesnějšímu zakončení.
     
    18:28
    Bostonu se stále nedaří vyrovnat, navíc před hostující brankou Medvědi moc nebezpeční nejsou, naopak hosté se snaží své útoky často zakončovat.
     
    18:54
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (David Pastrňák – 2 min., podrážení).
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:45
    Hall ztratil kotouč, ten pak získal Colin Miller a okamžitě ho odpálil až před branku hostů. Ti zakládají další akci, ale už se v této části hry spíše nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První dějství je u konce. Už ve třetí minutě hry se dostali do vedení hosté v přesilové hře. Po chybě Daniela Vladaře, kdy za vlastní brankou nabil Samu Reinhartovi a ten poté, i když se gólman Bostonu vrátil mezi tři tyče, pohodlně zakončil. Domácím se nedařilo dostat se k vyrovnání, a tak po první třetině prohrávají o jednu branku. V té druhé se opět budou snažit o smazání svého manka, hosté naproti tomu prahnou po zvýšení vedení.
     
    Střely na branku: 13 – 10
     
    Další třetina začne přibližně v 19:00.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:54
    David Pastrňák je zpět na ledové ploše, Boston je tedy v plném počtu.
     
    21:08
    A hned se snažil zakončit Pastrňák na levém kruhu, ale střela neměla takovou razanci a hostující brankář Linus Ullmark si s ní poradil.
     
    21:49
    Patrice Bergeron se pokusil obtočit kolem obránce hostů a vystřelit. Jenže tohle se mu nepovedlo a soupeř získal kotouč, který hned zaváží do pásma Bostonu.
     
    22:12
    Nick Ritchie objel branku Buffala, poté kotouč předložil do brankoviště pro Davida Krejčího, ale druhý jmenovaný se mezi tři tyče netrefil.
     
    23:10
    Victor Olofsson se prodral do útočného pásma, ale vystavil se ofsajdové pasti a hra je vykázána zpět do neutrální zóny, kde se bude vhazovat.
     
    23:29
    Anders Bjork se zjevil těsně před Ullmarkem, kde sklepl puk, ale opět se skóre nemění. Bjorkův pokus totiž šel jen vedle levé tyče z pohledu Linuse Ullmarka.
     
    24:11
    Bostonští jsou od úvodních minut druhé třetiny aktivní, jen tomu chybí přesnější střela. Hosté z Buffala tak stále drží nejtěsnější možný náskok.
     
    24:38
    Bruins vybojovali kotouč ve vlastním pásmu a snažili se o další průnik před klec Linuse Ullmarka, ale nakonec je obrana Sabres o kotouč připravila.
     
    25:27
    Matt Grzelcyk se mezi kruhy dostal ke střele, tu ale zablokovala pozorná obrana Buffala. Nicméně nadále hosté operují před brankou Daniela Vladaře.
     
    26:31
    Ani Davidu Krejčímu se nepovedlo přesněji zakončit a následně pak se hráči Bostonu dopustili zakázaného uvolnění, takže se hra stěhuje opět před Daniela Vladaře. Buly po jeho levé ruce.
     
    26:39
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    26:41
    Charlie Coyle spěchal za pukem v útočném pásmu, ale u zadního mantinelu u něho byl dříve hostující obránce a ten pak založil další akci Buffala.
     
    27:15
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Charlie Coyle – 2 min., vysoká hůl).
     
    27:37
    Victor Olofsson vyslal pokus, který Taylor Hall tečoval na levé straně, ale kotouč se nedostal za záda Daniela Vladaře. Následně pak se domácí celek osvobozuje.
     
    28:17
    Bruins opět čelili akci hostů, těm se zatím nedaří využít přesilovou hru. A Boston se záhy opět dostal k výhozu puku až před branku Linuse Ullmarka.
     
    29:15
    Boston je v plném počtu.
     
    29:35
    Domácí kroužili před soupeřovou brankou, jenže hostující obrana byla opět velmi pozorná a pomohla Ullmarkovi, ten tak nemusel zasahovat.
     
    30:15
    Patrice Bergeron na pravém kruhu zachytil puk a hned vyslal svižnou ránu příklepem, ale bylo to jen přímo do připraveného brankáře Linuse Ullmarka.
     
    31:00
    V pokleku nyní mezi kruhy zakončil Charlie Coyle, ale ani tato střela se neujala. Boston tak stále musí hledat recept na to, jak brankáře Buffala překonat.
     
    31:41
    Bruins právě vstřelili branku!
    Také Bostonští se dokázali prosadit v přesilové hře a ve dvaatřicáté minutě hry je vyrovnáno! MATT GRZELCYK po zisku puku od Davida Pastrňáka okopíroval levý mantinel, dostal se k modré čáře a odtud pak svou střelou poslal kotouč pod víko Ullmakrovy klece – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: David Pastrňák a Patrice Bergeron.
    31:41 Matt GRZELCYK - 1:1
     
    32:20
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    32:53
    Patrice Bergeron poslal od modré čáry puk do blízkosti hostující branky, ale tam se David Pastrňák neprosadil. Stále však domácí útočí před Linusem Ullmarkem.
     
    33:59
    Nyní se déle v pásmu domácích drželi hráči Buffala, ale před Vladařem se neprosadili, ale dále útočí.
     
    34:12
    Sabres právě vstřelili branku!
    Nyní se to už hostům povedlo a znovu tak jdou do vedení. Po střele Jokiharjua se kotouč odrazil na levou stranu, kde ho KYLE OKPOSO bekhendovou střelou usměrnil do částečně odkryté Vladařovy branky – 1:2. Asistence: Henri Jokiharju a Rasmus Dahlin.
    34:12 Kyle OKPOSO - 1:2
     
    35:00
    Další komerční přestávka.
     
    35:00
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Jean-Sébastien Dea – 2 min., vysoká hůl).
     
    35:25
    Domácí rozjeli před hostující brankou přesilovkovou akci, po ní ale nezakončil David Krejčí přesně, ale jeho pokus výrazně zaměstnal Linuse Ullmarka.
     
    36:02
    Pokus Davida Pastrňáka srazila obrana hostů do bezpečí. Buffalo se ale nedokázalo osvobodit a čelilo další akci Bostonu. Nakonec po střele Davida Krejčího se puk odrazil k Lazarovi a ten ho poslal před Vladaře.
     
    37:00
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    37:15
    Jean-Sébastien Dea se protlačil ke střele mezi kruhy, ale Daniel Vladař byl připraven a puk srazil do bezpečí.
     
    38:13
    Bruins se v závěru prostředního dějství snaží znovu o vyrovnání, hosté však svůj prostor před Ullmarkem zamkli a nedovolují soupeři srovnat.
     
    38:37
    Pastrňák přihrál najíždějícímu Fredericovi, tomu puk sjel z čepele a následně o něj tedy přišel. Boston pak čelil další akci Buffala, ale ustál ji.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:33
    Další nepřesná střela domácích, hosté pak poslali puk do neutrální zóny tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění a ještě jdou střídat.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je u konce. V ní se povedlo Bostonu vyrovnat zásluhou rány Matta Grzelcyka od modré čáry a začínalo se znovu od začátku. Jenže hosté si našli znovu dobrou mušku a po dorážce Kyleho Okposa šli opět do vedení. Ještě nás čeká zajímavá třetí třetina.
     
    Střely na branku: 21 – 24
     
    Další třetina začne přibližně v 19:55.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:30
    Domácí se hned snažili ohrozit soupeřovu branku, ale nepovedlo se jim to, na druhé straně nepřesně zakončil Sam Reinhart.
     
    40:56
    Zakázané uvolnění Bostonu a hra se stěhuje před Daniela Vladaře. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    41:17
    David Krejčí dostal nabito do prostoru mezi kruhy a jeho rána z první nechala vyniknout Linuse Ullmarka, po jehož zákroku zaduněly betony.
     
    41:58
    Hráči Bostonu se opět dostali do zámku před brankou soupeře, ale Ullmark opět dobře celé akci čelil.
     
    42:35
    Cody Eakin na Vladaře vyslal nebezpečnou střelu, po které český brankář musel do zákroku. Hra je opět zastavena a buly po pravici Daniela Vladaře.
     
    43:04
    Sam Reinhart se dostal do zakončení z levé strany, jeho bekhendový pokus se však dostal jen k obránci Bostonu a ten kotouč vyhodil do bezpečí.
     
    44:16
    Další nebezpečný pokus Codyho Eakina šel na branku Bostonu, tam v pokleku zakročil Daniel Vladař a následně pak rozehrávkou posílá svůj tým do další útočné akce.
     
    45:10
    Craig Smith číhal mezi kruhy na přihrávku, té se nedočkal.
     
    45:22
    Bruins právě vstřelili branku!
    A znovu je vyrovnáno! McAvoy objel branku soupeře, poté nahodil kotouč do těsné blízkosti branky hostů, kde se pak k puku dostal NICK RITCHIE a doklepl ho do sítě Linuse Ullmarka – 2:2. Asistence: Charlie McAvoy a Jakub Zbořil.
    45:22 Nick RITCHIE - 2:2
     
    46:10
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    46:43
    Hosté se z vlastního obranného pásma dostali opět před bostonskou klec, ale pozorný Daniel Vladař nepovolil soupeři zakončit přesně.
     
    47:59
    David Pastrňák se řítil sám na Linuse Ullmarka, ale na levé straně ho z bekhendu překonat nedokázal, když zakončil do betonu hostujícího brankáře. Byl ale ve velké šanci strhnout vedení na bostonskou stranu.
    47:59 Velká šance Davida Pastrňáka
     
    48:40
    A znovu agilní Pastrňák, ten nyní poslal přihrávku na spoluhráče, jenž ale před Ullmarkem nezakončil přesně.
     
    49:38
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Brandon Montour – 2 min., hákování).
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:51
    David Pastrňák založil pěknou akci Bostonu, po ní ale jeho jmenovec Krejčí nezakončil a hned na to se hosté osvobozují vyhozením puku až před Daniela Vladaře.
     
    50:55
    Domácí ostřelují branku hostů, ale ti se ubránili a hned na to znovu puk odpalují až před branku Bostonu.
     
    51:38
    Buffalo je v plném počtu.
     
    52:04
    Velká aktivita na domácí straně, Bruins chtějí poprvé strhnout vedení na svou stranu, ale hosté jsou proti tomu.
     
    52:57
    David Pastrňák si pohlídal ofsajdové postavení, poté přešel modrou čáru a natlačil se před Linuse Ullmarka, ale z těsné blízkosti ho nepřelstil.
     
    53:09
    Další komerční přestávka.
     
    53:42
    Cody Eakin se ocitl mezi kruhy, ale nakonec se přihrávky nedočkal. Nicméně hosté stále tlačí před domácí brankou a také chtějí do vedení.
     
    54:42
    Hosté nyní nepustili do žádného ohrožení Ullmarka domácí hokejisty a poslali puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    55:20
    Nyní zase Bruins byli v šanci před hostující klecí, ale ani po této akci se skóre na ukazateli nemění.
     
    56:10
    Bruins právě vstřelili branku!
    V závěru třetí třetiny domácí celek poprvé v utkání strhává vedení na svou stranu. Po střele Davida Krejčího vznikla před hostující klecí skrumáž, ve které puk získal CRAIG SMITH a doklepl ho do hostující branky – 3:2. Asistence: David Krejčí a Nick Ritchie.
    56:10 Craig SMITH - 3:2
     
    56:30
    Komerční přestávka.
     
    57:30
    Hosté na nic nečekají a pokoušejí se o šance, které by jim dovolily vyrovnat. Jenže Bostonští už se nikam neženou a začínají svůj těsný náskok bránit.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:27
    Branka hostů je prázdná, Buffalo to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:58
    Obrana Bostonu vyhodila puk z pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění a bude znovu čelit dalšímu tlaku soupeře.
     
    59:20
    Oddechový čas Buffala.
     
    59:35
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Rasmus Ristolainen – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    59:55
    Puk mají domácí hráči a už to vypadá, že se v tomto duelu nic nestane.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí hráči nakonec v závěru třetí třetiny strhli vedení na svou stranu, když se prosadil před Ullmarkem Craig Smith a na jeho gól už nikdo nenavázal. Hosté to zkusili v powerplay, ale i když měli před Vladařem tlak, překonat ho a vynutit si nastavenou hrací dobu se jim nepovedlo.
     
    Střely na branku: 36 – 27
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Daniel Vladař (BOS) – 25 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92,6%, odchytal 59:39
    Linus Ullmark (BUF) – 33 zákroků, 3 OG, úspěšnost 91,7%, odchytal 58:05
     
    Česká a slovenská stopa

    David Pastrňák (BOS) 0+1, 1 účast, 5 střel na bránu, 2 TM, čas na ledě 20:18
    David Krejčí (BOS) 0+1, 2 účast, 1 střela na bránu, 0 TM, čas na ledě 21:18
    Jakub Zbořil (BOS) 0+1, -1 účast, 0 střel na bránu, 0 TM, čas na ledě 14:57
    Daniel Vladař (BOS) 25 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92,6%, odchytal 59:39
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Craig Smith (BOS) 1+0
    2. Charlie McAvoy (BOS) 0+1
    3. Nick Ritchie (BOS) 1+1
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou (20:44:55)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 32. Grzelcyk (Pastrňák, Bergeron), 46. N. Ritchie (McAvoy, J. Zbořil), 57. C. Smith (Krejčí, N. Ritchie) – 3. S. Reinhart, 35. Okposo (Jokiharju, Dahlin)


    Boston Bruins: Vladař (Halák) – McAvoy, Grzelcyk, Clifton, J. Zbořil, Kampfer, Lauzon – Pastrňák, Bergeron (C), Frederic – C. Smith, Krejčí (A), N. Ritchie – Senyshyn, Coyle (A), Bjork – Wagner, Studnicka, McKegg.
    Buffalo Sabres: Ullmark (Tokarski) – Ristolainen (A), Bryson, Jokiharju, Dahlin, C. Miller, Montour – S. Reinhart (A), Cozens, Hall – Sheahan, Dea, Olofsson – Mittelstadt, Lazar, Skinner – Okposo (A), Eakin, Fogarty.

    Rozhodčí: Lambert, McIsaac – MacPherson, Tobias
    thejrc.org