Washington – New Jersey 4:0 (kon.) | St. Louis – Anaheim 1:4 (kon.) | Arizona – San Jose 5:2 (kon.)
Calgary – Winnipeg 2:3 (kon.) | Boston – Buffalo 3:2 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:1 (kon.)
Colorado – Vegas 2:3 (po pr.) | Detroit – Columbus 3:1 (kon.)
konec
Boston Bruins
3:2 (0:1, 1:1, 2:0)
Buffalo Sabres
Sobota 27.03.2021, 18:10 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:10 Craig SMITH - 3:2
     
    56:10
    Bruins právě vstřelili branku!
    V závěru třetí třetiny domácí celek poprvé v utkání strhává vedení na svou stranu. Po střele Davida Krejčího vznikla před hostující klecí skrumáž, ve které puk získal CRAIG SMITH a doklepl ho do hostující branky – 3:2. Asistence: David Krejčí a Nick Ritchie.
    45:22 Nick RITCHIE - 2:2
     
    45:22
    Bruins právě vstřelili branku!
    A znovu je vyrovnáno! McAvoy objel branku soupeře, poté nahodil kotouč do těsné blízkosti branky hostů, kde se pak k puku dostal NICK RITCHIE a doklepl ho do sítě Linuse Ullmarka – 2:2. Asistence: Charlie McAvoy a Jakub Zbořil.
    34:12 Kyle OKPOSO - 1:2
     
    34:12
    Sabres právě vstřelili branku!
    Nyní se to už hostům povedlo a znovu tak jdou do vedení. Po střele Jokiharjua se kotouč odrazil na levou stranu, kde ho KYLE OKPOSO bekhendovou střelou usměrnil do částečně odkryté Vladařovy branky – 1:2. Asistence: Henri Jokiharju a Rasmus Dahlin.
    31:41 Matt GRZELCYK - 1:1
     
    31:41
    Bruins právě vstřelili branku!
    Také Bostonští se dokázali prosadit v přesilové hře a ve dvaatřicáté minutě hry je vyrovnáno! MATT GRZELCYK po zisku puku od Davida Pastrňáka okopíroval levý mantinel, dostal se k modré čáře a odtud pak svou střelou poslal kotouč pod víko Ullmakrovy klece – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: David Pastrňák a Patrice Bergeron.
    02:01 Sam REINHART - 0:1
     
    02:01
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hráči Buffala přesilovou hru využívají a ujímají se na začátku první třetiny vedení. Daniel Vladař za svou brankou chtěl poslat puk do rohu obranného pásma, místo toho ho ale zachytil SAM REINHART. A i když se brankář Bostonu dostal zpět do branky, gólu hostujícího hráče už nezabránil – 0:1. Bez asistence.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 32. Grzelcyk (Pastrňák, Bergeron), 46. N. Ritchie (McAvoy, J. Zbořil), 57. C. Smith (Krejčí, N. Ritchie) – 3. S. Reinhart, 35. Okposo (Jokiharju, Dahlin)


    Boston Bruins: Vladař (Halák) – McAvoy, Grzelcyk, Clifton, J. Zbořil, Kampfer, Lauzon – Pastrňák, Bergeron (C), Frederic – C. Smith, Krejčí (A), N. Ritchie – Senyshyn, Coyle (A), Bjork – Wagner, Studnicka, McKegg.
    Buffalo Sabres: Ullmark (Tokarski) – Ristolainen (A), Bryson, Jokiharju, Dahlin, C. Miller, Montour – S. Reinhart (A), Cozens, Hall – Sheahan, Dea, Olofsson – Mittelstadt, Lazar, Skinner – Okposo (A), Eakin, Fogarty.

    Rozhodčí: Lambert, McIsaac – MacPherson, Tobias
    thejrc.org