Karviná – Zubří 37:30 (kon.) | Dukla – Jičín 37:25 (kon.) | Lovosice – Frýdek-M. 36:20 (kon.)
Plzeň – Kopřivnice 29:22 (kon.)
konec
HK FCC Město Lovosice
36:20 (20:13) Stav série: 1:0
Pepino SKP Frýdek-Místek
Sobota 03.04.2021, 17:00 • SH Chemik • Play-off Chance Extraligy mužů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Přeji příjemný podvečer všem házenkářským nadšencům! Základní části STRABAG RAIL Extraligy odzvonilo a ke slovu se tak hlásí Chance play off STRABAG RAIL Extraligy, v jehož jednom ze 4 čtvrtfinálových duelů na sebe narazí celek HK FCC Město Lovosice proti celku Pepino SKP Frýdek-Místek. Utkání se odehraje od 17:00 ve sportovní hale Chemik.
     
    HK FCC Město Lovosice

    Při pohledu na poslední zápasy Lovosic by se mohlo zdát, že forma v posledních dvou zápasech Severočechy opustila, ale především v posledním měření sil s Kopřivnicí dostali více prostoru hráči ze širšího kádru, kteří se přes sezónu do hry příliš nezapojí. Naopak za největší opory Lovosických patří trio Jiří Motl, švédský legionář Maxmilian Jonsson a teprve devatenáctiletý Jaroslav Trkovský, které vstřelilo v součtu více než polovinu branek svého celku.

    A právě Maxmilian Jonsson byl v obou vzájemných zápasech střelecky nejvíce při chuti. V obou případech zaznamenal více než 10 branek a pokud se ho nepodaří Frýdeckomísteckým "dostat ze hry", zřejmě pro ně bude velkou hrozbou i ve čtvrtfinálové sérii.

    Do čtvrtfinále Chance play off STRABAG RAIL Extraligy postoupili "Lovci", jak si Lovosičtí přezdívají, ze 4. místa tabulky se ziskem 27 bodů (12-3-7) a kladným skóre +26 (661:635), čtyři body před svým čtvrtfinálovým soupeřem z Frýdku-Místku.

    Nejlepší střelci:
    Jiří Motl – 120 branek
    Maxmilian Jonsson – 113 branek
    Jaroslav Trkovský – 108 branek
    Jan Kupa – 82 branek
    Josef Jonáš – 35 branek

    Procentuální úspěšnost brankářů:
    Jiří Günl – 39%
    Jan Hrdlička – 36%
    Daniel Rangl – 29%

    Poslední odehraná soutěžní utkání:
    Lovosice – Kopřivnice 31:35
    Zubří – Lovosice 28:28
    Lovosice – Hranice 30:27
    Jičín – Lovosice 25:28
    Lovosice – Maloměřice 39:23
     
    Stav čtvrtfinále Chance play off STRABAG RAIL Extraligy:

    HCB Karviná – HC ROBE Zubří 0:0

    Talent tým Plzeňského kraje – KH ISMM Kopřivnice 0:0

    HC Dukla Praha – HBC Ronal Jičín 0:0

    HK FCC Město Lovosice – Pepino SKP Frýdek-Místek 0:0
     
    Pepino SKP Frýdek-Místek

    Házenkáři z Frýdeku-Místku zažili sezónu s velmi odlišnými a občas i překvapivými výsledky. Například v 6. kole přetlačili o 6 branek Karvinou, ale v 19. kole prohráli na palubovce posledních Maloměřic. I tak se během sezóny Pepinu dařilo držet bodově krok s čelem tabulky a před posledním zápasem sezóny si zajistit 5. příčku po základní části. Na tom má bezesporu lví podíl nejlepší střelec celku Radim Chudoba (153 branek), který se do poslední chvíle na dálku přetahoval o místo nejlepšího střelce STRABAG RAIL Extraligy s Vojtěchem Patzel z Karviné, aby nakonec tento minisouboj prohrál o 10 branek.

    Před play off se navíc SKP uzdravil Vojtěch Petrovský a společně s již zmiňovaným Chudobou a před sezonou navrátivším Tomášem Sklenákem z Německa budou patřit k mozku hry a tím i největší starostí obrany Lovosic. Během reprezentační pauzy si střihl Aleš Gřešek nominaci do národního týmu, která jeho motivaci do dalších zápasů do hry určitě také napumpovala.

    Jak už bylo zmíněno, Frýdeckomístečtí postoupili do čtvrtfinále Chance play off STRABAG RAIL Extraligy z 5. místa po zisku 23 bodů (11-1-10). Během 22 zápasů se podařilo svěřencům Daniela Vala zaznamenat kladné skóre +4 (631:627).

    Nejlepší střelci:
    Radim Chudoba – 153 branek
    Adam Gřešek – 70 branek
    Tomáš Sklenák – 64 branek
    Tomáš Choleva – 61 branek
    Sebastián Strack – 41 branek

    Procentuální úspěšnost branek:
    Vít Pyško – 34%
    Jan Marenčák – 31%
    Patrik Bartoš – 31%
    Martin Cáb – 27%

    Poslední odehraná soutěžní utkání:
    Frýdek-Místek – Zubří 25:34
    Hranice – Frýdek-Místek 22:23
    Dukla Praha – Frýdek-Místek 32:22
    Frýdek-Místek – Jičín 28:26
    Maloměřice – Frýdek-Místek 26:25
     
    Ohlasy trenérů před začátkem play off:

    Roman Jelínek, trenér Lovosic: „Soupeř před touto sezónou kvalitně posílil: vrátil se Tomáš Sklenák a na post spojky získal dalšího zkušeného hráče Radima Chudobu. Zdravotně dohromady se dal už i dal kanonýr Vojtěch Petrovský. Frýdek-Místek má tak řadu hráčů, kteří mají zkušenosti z play-off i zahraničí. Bude to nepříjemný soupeř, ale věřím ve větší šíři našeho kádru a že se nám podaří postoupit dále. V play-off není koho si vybírat, my chceme letos získat medaili a stejně bychom museli postoupit přes jakéhokoliv soupeře, ať by to byl Frýdek-Místek, Jičín nebo Zubří.“

    Daniel Valo, trenér Frýdku-Místku: „Lovosice jsou určitě favoritem čtvrtfinálové série. Skončily před námi a mají tým nabitý výbornými hráči. Stačí vzpomenout Švéda Jonssona, který nás trápil v obou vzájemných zápasech, Jirka Motl patří dlouhodobě k nejlepším střelcům soutěže, je to bývalý reprezentant. Kádr mají výborně vyvážený mezi staršími a mladšími hráči. Jiří Bouček toho odehrál hodně v zahraničí, navíc mají výborné talenty, jakými jsou Kupa a Trkovský. Z toho důvodu jsou favoritem. Na druhou stranu oba naše zápasy v základní části byly nesmírně vyrovnané. Víme, co na ně platí, ale oni zase ví, co platí na nás. Očekávám velice vyrovnanou sérii, ve které budou rozhodovat detaily. Možná i zdravotní stav. Někteří kluci měli určité zdravotní problémy, tak doufám, že se dají dohromady a budeme moct nastoupit v co nejsilnějším složení.“
     
    Vzájemné zápasy sezóny 2020/2021:

    1. vzájemný zápas (10. října 2020):
    HK FCC Město Lovosice – Pepino SKP Frýdek-Místek 32:33 (19:15)
    Nejvíce branek: Jonsson 12, Motl 6/2, Heřmanovský 4 – Chudoba 8/3, Gřešek 6, Choleva 6. Rozhodčí: Králíček, Letev. Sedmimetrové hody: 3/2 – 3/3. Vyloučení: 2:2.

    2. vzájemný zápas (5. prosince 2020):
    Pepino SKP Frýdek-Místek – HK FCC Město Lovosice 27:30 (15:14)
    Nejvíce branek: Chudoba 9/1, Choleva 4/1, Gřešek 4 – Jonsson 11/1, Motl 9, Trkovský 4. Rozhodčí: Šlezingr, Špunar. Sedmimetrové hody: 6/3 – 1/1. Vyloučení: 0:4.
     
    Rozhodčími dnešního utkání je dvojice Radoslav Kavulič a Dalibor Pavlát.
     
    Úvodní sestavy:

    HK FCC Město Lovosice: Günl, J. Hrdlička – Bouček, Kupa, Kylíšek, P. Jahn, Strazdiņš, Zourek, V. Kovář, Heřmanovský, Holubec, Stach, J. Motl, Jonáš, M. Jonsson, Trkovský.

    Pepino SKP Frýdek-Místek: Marenčák, Pyško, M. Cáb – Chudoba, Bureš, Ondrušík, Strack, Hustopecký, Unger, Mazur, Hrachovec, Petrovský, Choleva, Gřešek, Sklenák, Güttler.

    Rozhodčí: Kavulič, Pavlát.
     
    Výhodu úvodního výhozu mají hráči Lovosic.
     
    1
    Utkání právě začalo. (0:0)
     
    1
    Rozhodčí při akci Lovosic pozastavují hru a napomínají oba pivoty. (0:0)
     
    1
    První střelou v zápase se prezentoval Max Jonsson, Pyško jeho střelu sice vyrazil, ale míč se od něj odrazil do autu. U míče tak zůstávají stále domácí. (0:0)
     
    2
    Kupův pokus o podstřel skončil na těle Gřeška, který odrazil míč do autu. (0:0)
    2
    Trkovský byl sice tísněn hned dvěma hráči, přesto dokázal dotlačit míč za záda Pyška. (1:0)
    3
    Ten stejný hráč se trefuje i podruhé v zápase. Jeho střela na vzdálenější tyč zapadla milimetrově k tyči. (2:0)
     
    4
    Ani podruhé se Frýdeckomístečtí v útoku neprosadili, tentokrát netrefili ani konstrukci brány. (2:0)
    4
    A zase Jaroslav Trkovský, kterému dává obrana Frýdku-Místku dostatek prostoru pro náběh do brankoviště, kterou náležitě tento mladík využívá. (3:0)
    5
    Nejlepší střelec Frýdku-Místku zaznamenává první branku utkání. (3:1)
    5
    Gól vstřelil tým HK FCC Město Lovosice (Maximilian Jonsson). (4:1)
     
    5
    Žlutá karta pro tým Pepino SKP Frýdek-Místek (Vojtěch Petrovský). (4:1)
    6
    Petrovský byl tím, který se dokázal dostat nejvýše do vzduchu a jeho střela pod horní tyč našla své místo v bráně Lovosic. (4:2)
    6
    Gól vstřelil tým HK FCC Město Lovosice (Jan Kupa). (5:2)
    6
    Trkovskému se povedlo vypíchnout soupeři míč a následným individuálním rychlým kontrem nedal Pyškovi šanci na zákrok. (6:2)
    7
    Hosté nebyli úspěšní se střeleckým pokusem z pravého křídla, který lapil Jan Hrdlička. Naopak domácí se prosazují po spolupráci s pivotem, jmenovitě se trefuje Holubec. (7:2)
     
    7
    Oddechový čas pro Frýdek-Mistek. (7:2)
     
    7
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Frýdku-Místku. (7:2)
     
    8
    Hosté svou nacvičenou a domluvenou akci nedotáhli do konce, provinili se průrazu. (7:2)
    8
    Na Jonssona se pověsili sice hned dva protihráči, i přesto dokázal švédský legionář ve službách Lovosic vystřelit a vstřelit už osmou branku Lovosic. (8:2)
     
    8
    David Kylíšek (LOV) vidí po povalení pivota žlutou kartu. (8:2)
     
    9
    Na straně Frýdku nevyšla souhra Sklenáka s levým křídlem, na druhé straně se neprosadil Jiří Motl, ale hosté odrazili míč do rukou domácích házenkářů. (8:2)
    9
    Pyško si poradil i s dalším střeleckým pokusem domácích a vyslal tím do rychlého kontru Petra Ungera, který si s nastalou situací poradil. (8:3)
    10
    Motl se vyhnul svému soupeři efektním obratem o 360 stupňů a následně neměl problém technickým zakončením vstřelit svou první branku v utkání. (9:3)
    10
    Na druhé straně hrací plochy kontruje velmi rychlou odpovědí Vojtěch Petrovský. (9:4)
     
    11
    Unger na křídle nedokázal zkrotit míč v rukách, který se mu odrazil do nohou. Míč tak putuje zpět do rukou Lovosických. (9:4)
     
    12
    Trkovský se postaral o další zákrok Pyška, který si věděl rady s jeho podstřelem. (9:4)
    13
    Chudoba se trefuje podruhé v utkání a stahuje touto brankou vedení soupeře na rozdíl 4 branek. (9:5)
    13
    Před Jonášem se otevřel tak luxusní prostor, že by byla škoda ho nevyužít ke vstřelení branky. (10:5)
     
    14
    Hosté už poněkolikáté pokazili rozehrávku, ze které mohl těžit Josef Jonáš, tentokrát ale netrefuje branku o pořádný kus. (10:5)
     
    14
    Hrdlička tentokrát vyškrábl střelu Chudoby aspoň do zámezí. (10:5)
    15
    Tentokrát už ale Chudoba exceluje střelou ze střední vzdálenosti, na kterou byl krátký i Hrdlička. (10:6)
     
    15
    Strazdinš naskakoval do brankoviště nikým netísněn, přesto poslal míč pouze do brankáře protivníka. (10:6)
    16
    Jenže míč unikl do zámezí a domácí zůstali u míče. Do střeleckých statistik se nakonec zapisuje Josef Jonáš. (11:6)
     
    17
    Domácí mohli jít do vedení o 6 branek, proti byl ale Vít Pyško, který fantastickým zákrokem vyrazil míč do stropu haly. (11:6)
     
    17
    Adam Gřešek (FRM) je prvním vyloučeným hráčem zápasu. Povalil k zemi nedovoleným zákrokem Karla Holubce. (11:6)
    17
    Kovářovi se velmi rychle povedlo vstřelit branku v početní výhodě. Potřeboval k tomu technické zakončení z levého křídla. (12:6)
     
    18
    Hrdlička lapil podstřel Petrovského, domácí tak mohou zvětšit náskok na svého soupeře. (12:6)
    19
    Trkovský se pověsil výrazně do vzduchu a nedal svou dělovkou ke vzdálenější tyči šanci nikomu na zastavení této střely. (13:6)
     
    19
    Navic byl Trkovský při dopadu faulován Radimem Hustopeckým (FRM) a hosté si tak krátkou chvíli pobudou bez dvou vyloučených hráčů na hřišti. (13:6)
    20
    Zatímco hosté se prezentovali útočným faulem, Jonsson pálil ostrými a Lovosice rázem vedou o 8 branek. (14:6)
    20
    Sklenák vyslal na bránu Lovosic překvapivé zakončení, se kterým nepočítal ani Jan Hrdlička a bylo to na jeho reakcích znát. Míč se tak dostal za brankovou čáru. (14:7)
    21
    Ale David Kylíšek si svým pohybem řekl na pivotu o míč, dostal ho a poté bezproblémově poslal kulatý nesmysl do klece soupeře. (15:7)
     
    22
    Bouček se pokusil o střelu, která byla těsně před brankovištěm sražena obranou. Pyško měl jednoduchou pozici pro zachycení míče. (15:7)
     
    22
    V brance Frýdku-Místku dochází ke střídání. Víta Pyška nahrazuje Jan Marenčák. (15:7)
    23
    Gól vstřelil tým Pepino SKP Frýdek-Místek (Adam Gřešek). (15:8)
    23
    Gól vstřelil tým HK FCC Město Lovosice (Jiří Bouček). (16:8)
     
    23
    Žlutá karta pro tým Pepino SKP Frýdek-Místek (Jakub Ondrušík). (16:8)
     
    23
    Chudobovu střelu vyrazil reflexivně Jan Hrdlička svou levou ruku a měl z tohoto zákroku evidentní radost, o kterou se postaral společně s lavičkou Lovosic. (16:8)
    24
    Gól vstřelil tým HK FCC Město Lovosice (Jan Kupa). (17:8)
    24
    Bureš využil své rychlosti a nepřipravenosti obrany Lovosic. Ani Hrdlička nedokázal zabránit brance z levého křídla. (17:9)
     
    25
    Jonáš zkoušel své střelecké štěstí k bližší tyči. Marenčáka už překonal, ale nedokázal pořádně seřídit svá mířidla, neboť míč směřoval do konstrukce brány. (17:9)
     
    26
    Josef Jonáš (LOV) si jde na 2 minuty odpočinout, trefil Vojtěcha Petrovského do oblasti hlavy a krku, což je samozřejmě proti pravidlům. (17:9)
    26
    Petrovský se stává autorem desáté branky svého celku zakončením ze střední vzdálenosti. (17:10)
     
    27
    Oddechový čas pro Lovosice. (17:10)
     
    27
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Lovosic. (17:10)
    27
    Jonsson své zakončení zakončil nejen brankou, ale také hlasitým výjevem, kterým dával najevo, že byl ostře dohrán. (18:10)
    27
    Z lavičky se sice ozvalo, že hlavně rychle neinkasovat, ale Sklenák vytáhl ze svého repertoáru parádní podstřel, který se zastavil až v síti Lovosic. (18:11)
    28
    Obrana Frýdku nebyla včas informována o záběhu Ulvise Strazdinše, který tak v dnešním utkání zaznamenává první branku. (19:11)
    28
    Gól vstřelil tým Pepino SKP Frýdek-Místek (Vojtěch Petrovský). (19:12)
     
    29
    Hosté nemohli svou akci dohrát do pravého křídla, neboť se provinili proti pravidlům průrazem. (19:12)
     
    30
    Do konce prvního poločasu zbývá 1 minuta. (19:12)
    30
    Lovosice ve snaze vstřelit za každou cenu branku vytvořili tak akorát technickou chybu, ze které mohou těžit hosté a také se tak stalo. Do statistik si zapisuje první branku v utkání Jakub Onsdrušík. (19:13)
    30
    V samém závěru poločasu nepokryla obrana Pepina Patrika Stacha na pivotovi a to se jim nevyplatilo. Domácí hráč přidává dvacátou branku Lovosic v utkání. (20:13)
     
    30
    První poločas skončil. (20:13)
     
    Lovosickým se povedl vstup do zápasu a už po 8 minutách hry vedli o 6 branek. Frýdeckomístečtí sice pomaloučku z tohoto rozdílu ukrajovali, na více než snížení na rozdíl 4 branek se ale nedostali. Hosté vytvořili v první třicetiminutovce velkou řadu technických chyb v útoku, které je stály lepší poločasový výsledek. Naopak Lovosice pokračovaly v nastoleném tempu a i přes několik nepřesností nakonec odchází do šaten ve vedení o 7 branek.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:48.
     
    Výhodu úvodního výhozu ve druhém poločase mají hráči Frýdku-Místku, do jehož branky se vrací Vít Pyško.
     
    31
    Začal druhý poločas. (20:13)
     
    31
    Kovář byl vyslán v první obrovské šanci Lovosic do kontru, ale Pyško si s jeho zakončením perfektně poradil. (20:13)
     
    32
    Vyloučení v týmu HK FCC Město Lovosice (David Kylíšek). (20:13)
    32
    Gól ze sedmimetrového hodu vstřelil tým Pepino SKP Frýdek-Místek (Radim Chudoba).
    (20:14)
     
    33
    Domácí byli v pasivitě a museli vystřelit. Uvis Strazdinš vybojoval pro Lovosice sedmimetrový hod. (20:14)
    33
    A ten bezproblémově proměňuje Maxmilian Jonsson. (21:14)
    34
    Za Frýdek-Místek se velmi rychle po obdržené brance prosazuje Choleva. (21:15)
     
    34
    Trkovský byl tísněn Petrovským a právě asi tento obranný zákrok ho rozhodil natolik, že netrefil ani prostor tří tyčí. (21:15)
     
    35
    Chudobovo zakončení z kroku končí jen na postranní části sítě Lovosic. (21:15)
    36
    Švédský házenkář je zatím jediným hráčem Lovosic, který se ve druhém poločase dokázal prosadit. Tento zásah už je jeho druhý. (22:15)
     
    36
    Snažení Lovosic umocňuje Jan Hrdlička, který vyškrábl mimo ohrožení branky zakončení Petrovského. (22:15)
    37
    Jan Kupa tentokrát nezvolil svou oblíbenou střelu z kroku, ale z více jak devíti metrů napřáhl a vyskočil ke střele, kterou utáhl k levé tyči. (23:15)
     
    38
    Hostům ale v posledních chvílích nevychází střelba. Po jedné takové Hrdlička dokázal vyrazit míč zpět do hřiště, po kterém tygřím skokem skočil Jaroslav Trkovský a vybojoval tím kulatý nesmysl pro svůj celek. (23:15)
    39
    Trkovského náznak střely zmátl obranu Frýdku natolik, že nechala Holubce nepokrytého a právě do jeho rukou směřovala přihrávka. Následné zakončení k levé tyči se zastavilo až v bráně hostů. (24:15)
    39
    Naopak co hostům dnes vychází, je přechod do rychlého protiútoku. Z toho v tuto chvíli těží Zbyněk Bureš. (24:16)
     
    40
    Domácí svojí akci v branku přetavit nedokázali. Co na to hosté? (24:16)
    41
    Ti poslali z přemíry snahy míč pouze do zámezí. Po rozehrání autu se dostal míč až k Davidovi Kylíškovi, který v neházenkářském postavení dokázal překonat Pyška. (25:16)
     
    42
    Hosté doslova odevzdávají míč soupeři po prohřešku proti pravidlům jménem kroky. (25:16)
    42
    Jonáš si klepnutím míčem o zem udělal dostatek prostoru na levé straně obrany, kudy následně proskočil do brankoviště a díky němu odskakují Lovosice do desetibrankového vedení. (26:16)
    43
    Petrovský odpovídá nekompromisním zakončením pod horní tyč Hrdličkovy brány. (26:17)
    43
    Trkovskému stačilo na odpověď pouhých 8 sekund a Lovosice jsou znovu ve vedení o dvouciferný počet branek. (27:17)
    44
    Po další nevyvedené akci SKP se do útočení vrhly Lovosice, za které tentokrát skóruje Uvis Strazdinš. (28:17)
     
    44
    Na tento vývoj už musí Daniel Valo, trenér Frýdku-Místku, reagovat oddechovým časem. (28:17)
     
    44
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Frýdku-Místku. (28:17)
     
    44
    Frýdeckomístečtí se hodně kostrbatou souhrou dostali do zakončení, které ale Petrovský nedokázal proměnit v branku. Jeho střela směřovala jen o málo centimetrů vedle brány. (28:17)
    45
    Domácí se dožadovali odpískání sedmimetrového hodu, který jeden rozhodčí signalizoval a druhý ukázal střelu mimo. Nakonec byl míč přiřazen hostům, za které se prosazuje Radim Chudoba, který měl k náskoku do brankoviště dostatek prostoru. (28:18)
    46
    Trkovský se v dnešním utkání trefuje už posedmé a pomalu se blíží desetibrankové hranici vstřelených branek v zápase. (29:18)
    47
    Choleva technickým zakončením, obloučkem, překonává Hrdličku, který se po míči natahoval marně. (29:19)
     
    48
    Hosté zkouší na hráče Lovosic vysokou obranu skoro až k polovině hrací plochy. (29:19)
    48
    Jiří Bouček ke vstřelení branky musel využít konstrukci brány, od které se odrazil míč za záda Pyška. Poslední jmenovaný se po míči pouze ohlédl. (30:19)
     
    49
    Hosté to zkouší individuálně středem, jenže tam jim nyní nedovolí projít dvojice Daniel Zourek a David Kylíšek, který střelce soupeře dokáže ubránit ještě před hranicí brankoviště. (30:19)
     
    49
    V plné rychlosti to ze země zkoušel Josef Jonáš, ale jeho střela mířila daleko vedle brány. (30:19)
     
    50
    Bouček se mohl znovu zapsat mezi střelce, ale tentokrát se vyznamenala obrana SKP. Poté ještě probíhaly dohady rozhodčích s domácí lavičkou, po které se více než odpískání faulu nejednalo. (30:19)
    50
    Bouček střelou z rozehrávky devíti metrového hodu "načapal na švestkách" jak obranu Frýdku-Místku, tak také Pyška, který s touto variantou vůbec nepočítal. (31:19)
     
    51
    Hosté se prezentovali dvěma akcemi po sobě, při kterých technickým pochyběním přišli o velmi rychle o míč. (31:19)
    52
    Tyto chyby potrestal Jan Heřmanovský, věkem ještě dorostenecký hráč. (32:19)
     
    53
    Oddechový čas pro Lovosice. (32:19)
     
    53
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. V bráně Lovosic se objevuje Jiří Günl. (32:19)
    53
    V bráně Pepina se naopak objevil Martin Cáb, ale ani ten neodkázal zastavit střelce Lovosic, jmenovitě Václava Kováře. (33:19)
     
    54
    Vyloučení v týmu HK FCC Město Lovosice (Jiří Bouček). (33:19)
     
    54
    Frýdeckomístečtí jsou psychicky hodně dole. Zdánlivě jednoduchá dohra do pravého křídla skončila míčem v zámezí. (33:19)
     
    55
    Lovosice v pasivitě, ke střele se dostal nejvytáhlejší hráč na palubovce, Daniel Zourek, který má více jak 2 metry. Přesto nedokázal ohrozit bránu soupeře. (33:19)
     
    55
    Jeden z útočících hráčů skončil po kontaktu s protihráčem na zemi, ale ještě předtím přešlápl brankoviště a rozhodčí ukázal míč pro Lovosice. To se nelíbilo Ondřeji Güttlerovi (FRM), který po sérii nemístních poznámek na adresu rozhodčích obdržel dvouminutový trest. (33:19)
     
    56
    Ani domácí, ale ani hosté, se nedokázali při svých akcích prosadit. Skóre zůstává nezměněno. (33:19)
    57
    Jan Heřmanovský přidává už 34. branku Lovosic a dovolím si tvrdit, že už je o výsledku dnešního utkání takřka rozhodnuto. (34:19)
     
    58
    Navíc hostům nevyšla nahazovačka. Lépe řečeno zakončení z nahazovačky, které Günl dokázal lapit. (34:19)
    58
    Gól vstřelil tým HK FCC Město Lovosice (Daniel Zourek). (35:19)
    59
    Strack dokázal svou střelu opřít o ruce Stacha, čímž změnil trajektorii trasy míče a Günl už nedokázal míč dostatečně zastavit. (35:20)
    60
    Petr Jahn si dvacet sekund po uplynutí 29. minuty připisuje premiérovou trefu v zápase. (36:20)
     
    Konec zápasu. (36:20)
     
    Lovosice ve druhém poločase dominovaly a svému soupeři povolily vstřelit pouze 7 branek. Naopak Severočeši přidali hned 16 branek a první vítězství Lovosic v této čtvrtfinálové sérii je na světě. Do střeleckých statistik se za Lovosice zapsali všichni hráči, vyjma brankářů. Pro Frýdek-Místek jde možná až o velmi krutý výsledek, protože především v prvním poločase měli jeho hráči plno světlých momentů a před zápasem by určitě nikdo nepředpokládal, že zápas dopadne s tak výrazným rozdílem ve skóre, protože se od této série očekává, že bude nejvyrovnanější ze všech nadstavbových dvojic.
     
    HK FCC Město Lovosice – Pepino SKP Frýdek-Místek 36:20 (20:13)
    Nejvíce branek: Trkovský 7, Jonsson 6/1, Bouček 3 – Chudoba 5/1, Petrovský 4, Bureš 2. Rozhodčí: Kavulič, Pavlát. Sedmimetrové hody: 1/1 – 1/1. Vyloučení: 3:3.
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto utkání s konstatováním vítězství Lovosic vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemmný zbytek dnešního večera. Těším se na Vás zase u zítřejšího pokračování této čtvrtfinálové série, na počtenou! (18:42:38)

    Josef Cestr

    HK FCC Město Lovosice
    # P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
    71 B J. Günl 0/0 0 0
    1 B J. Hrdlička 0/0 0 0
    10 SS J. Bouček 3/0 0 1
    45 PK J. Heřmanovský 2/0 0 0
    2 P K. Holubec 2/0 0 0
    48 LS P. Jahn 1/0 0 0
    29 PS J. Jonáš 3/0 0 1
    23 PS M. Jonsson 6/1 0 0
    17 LK V. Kovář 2/0 0 0
    5 SS J. Kupa 3/0 0 0
    69 P D. Kylíšek 2/0 0   1
    8 LK J. Motl 1/0 0 0
    42 P P. Stach 1/0 0 0
    6 PK U. Strazdiņš 2/0 0 0
    20 LS J. Trkovský 7/0 0 0
    28 LS D. Zourek 1/0 0 0
    Celkem 36/1 0 1 3 0
    Pepino SKP Frýdek-Místek
    # P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
    89 B M. Cáb 0/0 0 0
    12 B J. Marenčák 0/0 0 0
    16 B V. Pyško 0/0 0 0
    19 LK Z. Bureš 2/0 0 0
    13 P A. Gřešek 2/0 0 1
    96 PK O. Güttler 0/0 0 1
    11 SS M. Hrachovec 0/0 0 0
    99 SS R. Hustopecký 0/0 0 1
    27 PK M. Choleva 2/0 0 0
    15 PS R. Chudoba 5/1 0 0
    33 SS M. Mazur 0/0 0 0
    71 SS J. Ondrušík 1/0 0   0
    9 SS V. Petrovský 4/0 0   0
    5 SS T. Sklenák 2/0 0 0
    25 LS S. Strack 1/0 0 0
    17 LK P. Unger 1/0 0 0
    Celkem 20/1 0 2 3 0
    Rozhodčí: Kavulič, Pavlát
    Lovosice 3 1 Frýdek-M.
    #1 Sobota 03.04.2021 • 17:00
    Lovosice - Frýdek-M. 36:20
    #2 Neděle 04.04.2021 • 20:15
    Lovosice - Frýdek-M. 33:26
    #3 Sobota 10.04.2021 • 17:00
    Frýdek-M. - Lovosice 35:33
    #4 Neděle 11.04.2021 • 17:00
    Frýdek-M. - Lovosice 27:32
    thejrc.org