Mladá Boleslav – Příbram 0:0 (kon.) | Zlín – Karviná 1:2 (kon.) | Plzeň – Č. Budějovice 2:1 (kon.)
Brno – Slavia 0:0 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
0:0 (0:0)
FK Příbram
Neděle 04.04.2021, 14:00 • Lokotrans Aréna, Mladá Boleslav • FORTUNA:LIGA • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše. Díky za pozornost a hezký zbytek neděle. (16:00:12)
     
    Utkání je u konce, oba týmy berou bod za remízu 0:0. Mladá Boleslav musí být opravdu hodně zklamaná, protože si proti bezzubé Příbrami vypracovala celou řadu solidních příležitostí. Škodova hlavička se odrazila od jedné tyče k druhé, Samuel Dancák minul naprosto odkrytou branku. Domácímu celku nepomohla ani penalta, kterou zahodil jinak hodně aktivní Tomáš Ladra. Svěřenci trenéra Jarolíma nemohou být s výsledkem spokojeni, naopak pro hosty je bod zlatý.
     
    90+8
    Konec zápasu.
    90+7. Domácí se dožadovali penalty po údajné ruce Cmiljanoviče, k té ale nedošlo
     
    90+7
    Opět to před příbramskou brankou zavánělo nebezpečím, ale Jakub Šiman nebyl ani tentokráte překonán. Domácí se ještě marně dožadují penalty kvůli hře rukou.
     
    90+6
    Takács udržel Voltra na zádech. Šeda poslal balon na útočnou polovinu, kde vybojoval faul Jiří Skalák. Zřejmě poslední standardní situace tohoto zápasu.
     
    90+5
    Milan Lalkovič se dokonce propracoval k zakončení. Nenaložil s ním vůbec dobře, balon dolétl daleko od boleslavské branky. Jan Šeda rychle rozehrává.
     
    90+4
    Příbram se snaží dohrát utkání do remízovému výsledku. Zatím se hostům daří držet balon v dostatečné vzdálenosti od vlastní branky.
     
    90+3
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Jan Rezek, přichází Josef Obdržal.
     
    90+2
    Hra se musela znovu přerušit, protože na zemi zůstal z neznámých důvod ležet Filip Zorvan. Nejedná se o nic vážného, můžeme pokračovat.
     
    90+1
    Další závar před brankou Jakuba Šimana. Škoda mohl zakončovat, ale v klíčový okamžik mu absolutně nevyšlo zpracování.
     
    90
    Nad rámec základní hrací doby se nastavuje sedm minut. Ladra opět poslal balon do malého vápna, kde jej kousek nad horní tyč tečoval jeden z obránců Příbrami.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Jaroslav Tregler (1.FK Příbram).
     
    89
    Mladé Boleslavi dnes není přáno. Škoda přetáhl centr až na Tomáše Ladru, jehož zakončení prolétlo těsně vedle vzdálenější tyče příbramské branky.
    88. Ladra z úhlu pálil zase vedle
     
    88
    Drchal si ve vzdušném souboji došel pro faul od Mezery, přímého kopu se ujal Matějovský. Rozehrávka na krátko s Ladrou nevyšla dle představ, příbramský brejk jakbysmet.
     
    87
    Následující rohový kop se Dominiku Preislerovi vůbec nepovedl. Stejně v klidu si obrana hostujícího celku poradila také s centrem z kopačky Douděry.
     
    86
    Rychlý výpad Mladé Boleslavi zakončil Drchal přihrávkou na Davida Douděru, jehož nepustil do zakončení ve skluzu hrající Filip Zorvan.
     
    85
    Zatím působí svěřenci trenéra Jarolíma trochu opařeně. Naopak Příbram ožila. Nový nyní vybojoval faul na dotírajícímu Michalu Škodovi.
     
    84
    Boleslavská střídačka se snaží hráče na place povzbudit. Čas utíká velice rychle. Položí domácí tým předchozí moment, nebo se bude pokračovat v tlaku na Šimana?
    83. Penalta
     
    83
    Mladá Boleslav se ale vedení neujímá, Tomáš Ladra kopl penaltu mizerně. Brankář Šiman ani nemusel zasahovat, protože balon zamířil mimo tři tyče.
     
    82
    Hlavní rozhodčí má jasno. Po překontrolování zákroku v pokutovém území nařizuje penaltu pro Mladou Boleslav!
     
    81
    Konzultace mezi hlavním sudím a VARem stále trvá. Nehraje se už více než dvě minuty.
     
    79
    Emmanuel Marek dává brankáři Šimanovi pokyn, aby vydržel s odkopem od branky. Hlavní sudí se jde na předchozí situaci podívat k videu. Nařídí penaltu?
     
    78
    Domácí střídačka se zlobí, protože v pokutovém území se po souboji s Mezerou poroučel Preisler. Jednalo se o hodně spornou situaci, penalta se určitě dala pískat.
     
    77
    Hra se musí na chvíli přerušit, protože ve vápně hostujícího celku zůstává ležet Mihailo Cmiljanović. K obránci Příbrami spěchají zdravotníci.
    76. Škoda jednou hlavičkou orazítkoval obě tyče
     
    76
    Neuvěřitelná smůla pro domácí tým! Preislerova nabídka si našla Michala Škodu, po jehož hlavičce se balon odrazil od jedné tyče do druhé a poté jej odkopli příbramští obránci.
     
    75
    Boleslav stupňuje svůj tlak. Tentokráte to z kraje šestnáctky zkoušel Tomáš Ladra, proti jehož ráně nepředvedl brankář Šiman úplně jistý zákrok.
    74. Škoda hlavičkoval, po něm minul prázdnou klec Dancák
     
    74
    Zatím největší šance zápasu zůstala neproměněna. Centr z levé strany prodloužil za sebe Škoda, Samuel Dancák ale úplně prázdnou branku hlavou minul.
     
    74
    Matějovský zachytil rozehrávku Příbrami a roztáhl hru na Ladru. Jeho přízemní nabídka jen prolétla kolem Drchala, hosté odkopli míč na roh.
     
    73
    Matějovský se snažil procpat balon na úplně nehlídaného Ladru, ale neuspěl. Na poslední chvíli mu totiž překazil plány obránce Cmiljanović.
     
    72
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Lukáš Budínský, přichází Jiří Skalák.
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jaromír Zmrhal, přichází Václav Drchal.
     
    71
    Pilík využil Dancákova podklouznutí a zakroutil balon do pokutového území. Jeho centru chyběla razance, stoper Křapka si počínal velice spolehlivě.
     
    70
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Emmanuel Antwi, přichází Milan Lalkovič.
     
    69
    Boleslav si vypracovala další chvilkový nápor, na jehož konci prudce centroval Tomáš Ladra. Dobrý obranný zákrok předvedl ve vápně Cmiljanović.
     
    68
    Cmiljanović na polovině hřiště přibrousil balon přebírajícího Ladru. Sudí Marek odpískal jasný faul, ale k udělení žluté karty nesáhl.
     
    67
    Ani další standardní situace hostí neznamenala pro Mladou Boleslav nebezpečí. Pilíkovu vysokou nabídku odvrátil připravený Antonín Křapka.
     
    66
    Antwi v rohu hřiště fauloval Douděru. Záložník Příbrami si na podobné zákroky musí dávat pozor, protože od třinácté minuty hraje se žlutou kartou.
     
    65
    Boleslav byla blízko vedoucí trefě. Zmrhal dostal balon přesně do nohy a na jeho přihrávku do vápna si seběhl Ladra, jehož zakončení na poslední chvíli mimo tři tyče tečoval Cmiljanović.
     
    64
    Matějovský na sebe natáhl Treglera a šikovně se jej zbavil. Na levé straně se o balon hlásil volný Preisler, ale kapitán Boleslavi si nepočínal vůbec přesně.
     
    63
    Po Takácsově faulu na Voltra kopali hosté standardní situaci. Pilík ji nerozehrál vůbec dobře, balon bez povšimnutí ostatních dolétl až mimo hřiště.
    62. Takács z dálky neměl přesnou mušku
     
    62
    Unikající Ladra poslal balon do vápna, ale Škodu nenašel. Obléhání Boleslavi ukončila rána Ladislava Takácse, který zamířil nad horní tyč.
     
    61
    Zorvan přenesl hru na pravou stranu, kde číhal Nový. Kombinace Příbrami ztroskotala na nedorozumění mezi ním a Tomášem Pilíkem.
     
    60
    Škoda vyhrál důležitý hlavičkový souboj. Posunul míč za sebe na sbíhajícího si Zmrhala, jehož slabšího zpracování využil Kvída.
     
    59
    Dva ofsajdy v krátkém časovém sledu. Nejprve si postavení nepohlídal Michal Škoda a po rozehrávce přímého kopu také příbramský Antwi.
    59. Dancákův střílený centr lapil Šiman
     
    58
    Rezek při odkopu trefil Cmiljanoviće, balon se šťastně odrazil na další roh pro domácí. Matějovský vyslal povedený centr na zadní tyč, kde trochu zaspali Škoda s Preislerem.
     
    57
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Edrisa Lubega, přichází Radek Voltr.
     
    56
    Zorvana byl faulován Ladrou, přímý kop rozehráli hosté velmi svižně. Dlouhý nákop sice stíhal Lubega, ale balon se stal snadnou kořistí pro Šedu.
     
    55
    Lubega využil své rychlosti a předstihl Křapku, ale v klíčový moment nezvládl zpracování a balon mu utekl až za postranní lajnu.
     
    54
    Cmiljanović nenačasoval skluz ideálně a poslal k zemi Ladru. Přímý kop obstaral Budínský, jehož přetaženou nabídku se marně snažil zkrotit Preisler.
     
    53
    Preislerova rychlá přihrávka si našla cestu pouze k Pilíkovi, který udržel Zmrhala na zádech a celou situaci vyřešil s brankářem Šimanem.
     
    52
    Budínský s Ladrou využili početní převahy a rozehráli roh na krátko. První jmenovaný si navedl míč na levačku a vypálil, ale trefil pouze blokujícího Cmiljanoviće.
     
    51
    K příbramskému stoperovi, který zřejmě inkasoval úder do obličeje, spěchají zdravotníci. Příbram tak musí bránit roh bez jednoho hráče.
     
    50
    Matějovský oblouček zadělal hostům na problémy. Špatně komunikující Šiman s Mezerou se srazili, druhý jmenovaný odhlavičkoval míč jen na roh.
     
    49
    Budínský vyslal po lajně rychlonohého Preislera. Jeho centr směřoval na přední tyč, kde zasáhl brankář Šiman, naopak Škoda si nabíhal k penaltovému puntíku.
     
    48
    Následovala hodně neurovnaná pasáž. Ani jeden z týmů nedokázal dát balon na zem, povedlo se to až příbramskému záložníkovi Treglerovi.
     
    47
    Douděra se okamžitě zapojil do hry, když si naběhl mezi obránci na Ladrovu přihrávku. Jeho prudký centr už na přední tyči zachytil Jakub Šiman.
     
    46
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Malínský, přichází Marek Matějovský.
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jakub Fulnek, přichází David Douděra.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Mladá Boleslav se k hlavičce nepropracovala, první poločas tak končí za bezbrankového stavu. Sledujeme poměrně vyrovnané utkání, o trochu více ze hry mají domácí fotbalisté. Ti si také vypracovali dvě zajímavé příležitosti. Nejprve Malínského střelu zastavil na brankové čáře stoper Mezera, ve dvacáté minutě hlavičkoval těsně vedle tyče Škoda. I Příbram se snaží hrát dopředu, což dokládají nepříjemné náběhy útočníka Lubegu nebo prudká Rezkova rána, se kterou měl Šeda problémy.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Škoda mezi dvěma protivníky vybojoval pro domácí rohový kop. Rozhodčí zřejmě nenastaví ani minutu, čeká nás poslední akce první půle.
     
    44
    Fulnek chtěl zrychlit kombinaci Boleslavi přihrávkou pro nabíhajícího si Michala Škodu, ale jeho záměr přečetl pozorný Emmanuel Antwi.
     
    43
    Příbrami se nedaří dostat z vlastní poloviny, Boleslav před koncem poločasu utahuje šrouby. S další útočnou akcí spěchají Dancák a Malínský.
    42. Zmrhal hlavičkoval mimo
     
    42
    Preisler byl na levé straně úplně sám a na centru si dal opravdu záležet. Balon přilétl na hlavu Zmrhala, který náběh trochu uspěchal a ze záklonu zakončil mimo tři tyče.
     
    41
    Lubega dostal od obránců hodně prostoru k tomu, aby posunul míč na Pilíka. Rána příbramského veterána Jana Šedu nemohla ohrozit.
     
    40
    První poločas se pomalu chýlí ke konci. Dočkáme se před přestávkou vedoucí branky utkání, nebo půjdou oba týmy do šaten za stavu 0:0?
     
    39
    Ladrova přihrávka přistála Malínskému jen na patách. Útočit tak mohla Příbram. Antwi našel Zorvana, který ze střední vzdálenosti branku netrefil.
     
    38
    Dancák ustál tvrdý souboj s Pilíkem a dal svému týmu šanci na rychlý útok. Zastavil jej až Jan Rezek, který přímo před zraky Emanuela Marka zahrál rukou.
     
    37
    Michal Škoda napřáhl ke střele z nějakých třiceti metrů. Balon by Šimana zřejmě prověřil, obětavý blok však předvedl příbramský stoper Kvída.
     
    36
    Zmrhal se rozhodl nekombinovat s aktivně si nabíhajícího Dancákem. Místo toho otočil hru k Preislerovi, což jeho ofenzivní kolegy nepotěšilo.
     
    35
    Preisler posunul balon po čáře. Zmrhal se o něj vydal zabojovat s Novým. Byl úspěšný, ale pouze za cenu nedovoleného zákroku, který viděl i sudí Marek.
     
    34
    Boleslav je v posledních chvilkách aktivnější, pohybuje se okolo vápna soupeře. Její snahu zastavil až praporek pomezního sudího, který viděl Škodův ofsajd.
     
    33
    Ladra zachytil míč před postranní lajnou a načapal obranu soupeře nepřipravenou. Po jeho pasu se ke střele propracoval Zmrhal, který nezakončil ideálně.
     
    32
    Zmrhal se šikovně odpoutal od svého strážce, jeho následný centr však nikoho ze spoluhráčů, kterých nebylo ve vápně málo, neoslovil.
     
    31
    Rezek chtěl kombinovat s Lubegou. Zajímavý pas mezi obránci Mladé Boleslavi neprošel, dobrou poziční prácí tentokráte odvedl Fulnek.
     
    30
    Zbylý průběh chvilkového tlaku Příbrami už další nebezpečí nepřinesl. Protiakce domácích ztroskotala na nepřesném pasu pro Malínského.
    29. Rezkovu pumelici skvěle vyrazil Šeda
     
    29
    Teď už musel Jan Šeda zasahovat! Křapka sice nepustil Lubegu k hlavičce, ale poslal balon jen na kopačky Jana Rezka, jehož prudká rána boleslavského brankáře pořádně prověřila.
     
    28
    Šeda musel opět z branky kvůli nepříjemnému Lubegovi. Tentokráte zasáhl hlavou a domácí díky jeho spolupráci s Takácsem poslali balon do bezpečí.
     
    27
    Ladra šikovně oslovil Malínského, na jehož přihrávku pod sobe nedosáhli Zmrhal se Škodou. Rodící se brejk hostí zneškodnil faulující Dancák, kartě ale unikl.
     
    26
    Budínského pas si našel cestu ke Škodovi. Boleslavskému útočníkovi nesedlo zpracování hrudí, čehož okamžitě využil stoper Kvída.
     
    25
    Domácí lavičku vylekala Křapkova nejistá hlavička. Míč přilétl do vápna Boleslavi, kde dotírajícího Lubegu nepustil k zakončení Jan Šeda.
     
    24
    Takácsovo přenesení sice vystihl Pilík, ale pouze odevzdal míč Budínskému. Po jeho přihrávce to zkoušel Malínský, který trefil prvního hráče před sebou.
     
    23
    Ze standardní situace hosté nic nevytěžili, nepovedený centr odvrátil už na bližším kraji vápna Samuel Dancák. Nepovedla se ani boleslavská protiakce.
     
    22
    Příbramské obehrávání k vyslání balonu před Šedu nevedlo. Na hřiště naopak po vzájemném střetu faulujícího Preislera a Pilíka musí zdravotníci.
     
    21
    Dancákova nádherná kolmice oslovila Preislera. Za jeho přízemní nabídkou z první se hnal Škoda, dobrý obranný zákrok však předvedl Mezera.
     
    20
    Následný rohový kop přinesl zajímavou možnost Mladé Boleslavi. Na povedený centr si naskočil Michal Škoda a poslal balon těsně vedle vzdálenější tyče.
    19. Zorvan po rohu z první minul
     
    19
    Poslední minuty patří poslednímu týmu tabulky. Domácí odvrátili rohový kop pouze k Zorvanovi, jehož střela levačkou zamířila vedle Šedovy branky.
     
    18
    Boleslavští si dávali přednost, čehož využil Martin Nový. Jeho rána z uctivé vzdálenosti kousek před Šedou skočila, ale domácího brankáře nepřekvapila.
     
    17
    Fulnek padl k zemi po souboji s Lubegou, ale sudí nechal hru pokračovat. Nebezpečně vypadající únik hostí zastavil až skluz pozorného Takácse.
     
    16
    Zdánlivě neškodné autové vhazování nadělalo Mezerovi na zbytečné problémy. Příbramský stoper se stihl rychle zorientovat a odkopl míč alespoň do autu.
     
    15
    Poslední vteřiny nabídly hodně neurovnanou pasáž z obou stran, Jakub Fulnek se proto rozhodl uklidni hru zpětným pasem k brankáři Šedovi.
     
    14
    Škodovo přenesení hry přečetl Nový. Jeho pas podél postranní lajny měl v klidu zkontrolovat Křapka, ale rychlý Lubega získal pro Příbram aut.
     
    13
    Žlutou kartu dostává Emmanuel Antwi (1.FK Příbram).
    12. Fulnek po zemi mířil vedle
     
    12
    Obléhání bylo k vidění i na druhé straně. Budínského patička na volného Malínského nevyšla, Fulnekův přízemní projektil se dokutálel vedle branky.
     
    11
    Nápor Příbrami po Ladrově chybě v přechodové fázi ještě chvíli pokračoval, ale vyústil pouze v Pilíkovu střelu doprostřed branky, kterou zkrotil Šeda.
     
    10
    O chvíli Antwi na Fulnekovi vybojoval faul a přímý kop. Balon do vápna dopravil Pilík, ale boleslavská obrana si s centrem v klidu poradila.
     
    9
    Kvída hledal na levé straně Antwiho, který nezvládl hlavičkový souboj s Fulnekem. Boleslavský zadák ovšem odvrátil balon pouze do autu.
     
    8
    Škoda vyslal vpřed Zmrhala, jehož centr do druhé vlny se odrazil k Budínskému. Jelikož sudí změnil směr balonu a pomohl Boleslavi, hra se přerušuje.
     
    7
    Ladra se chystal na průnik do pokutového území, zezadu jej ale o míč čistě obral vracející se Filip Zorvan. Hra se přerušuje kvůli jednomu ležícímu hráči hostí.
     
    6
    Budínský si všiml za obranu soupeře nabíhajícího Škody. Tentokráte si domácí žádnou možnost nevypracovali, situaci dobře přečetl vybíhající Šiman.
     
    5
    Dancákova nepřesná zpětná nahrávka zadělala na problémy Fulnekovi, kterého atakoval Antwi. Boleslavský zadák ale situaci ustál.
    4. Malínského střelu na brankové čáře odvrátil Cmiljanovič
     
    4
    Velká šance Mladé Boleslavi. Tomáš Malínský převzal přihrávku na hranici vápna, posunul si balon na levačku a po zemi bstřelil Šimana, kterého na brankové čáře zastoupil Mezera.
     
    3
    Ladra byl faulován Zorvanem. Mladá Boleslav rozehrála přímý kop, Takács hledal právě dvougólového střelce z pohárového duelu se Slováckem, ale jeho přihrávka byla až příliš dlouhá.
     
    2
    Ladra vybojoval balon ve středu pole a zkusil poslat vpřed rozběhnutého Malínského, před kterého si dal tělo Jiří Mezera. Aut pro hosty.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Emanuel Marek dal pokyn k zahájení zápasu, pojďme na to. Rozehrávky se ujali hostující fotbalisté, kteří nastupují v zelených dresech, naopak svěřenci trenéra Jarolíma budou hrát v bílém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Fulnek, Takács (C), Křapka, Preisler – Dancák, Budínský – Malínský, Ladra, Zmrhal – Michal Škoda.
    Náhradníci: Mikulec – Drchal, Matějovský, Řezník, Douděra, Jakub Klíma, Skalák.

    1.FK Příbram: Šiman – Nový, Kvída, Mezera, Cmiljanović – Antwi, Zorvan, Tregler, Jan Rezek (C), T. Pilík – Lubega.
    Náhradníci: Kočí – Svoboda, S. Kingue, Lalkovič, Vávra, Voltr, Obdržal.

    Rozhodčí: Emanuel Marek – Jan Váňa, Zdeněk Vaňkát.
     
    Poslední vzájemné utkání

    28.11.2020 – 1.FK Příbram – FK Mladá Boleslav 2:1

    Branky: 64. Voltr, 76. Vávra (Hájek) – 28. Škoda (Douděra)

    1.FK Příbram: Kočí – Cmiljanović, Kleščík, Svoboda (46. Pilík), Nový – Vávra (82. Antwi), Folprecht (63. Hájek), Rezek (C) (87. Kvída), Soldát, Zorvan – Voltr (87. Pinc)

    FK Mladá Boleslav: Mikulec – Zahustel, Jakub Klíma (74. Ikaunieks), Tatajev, Křapka, Mazáň – Budínský (C), Janošek, Túlio, Douděra – Škoda (70. Drchal)
     
    1.FK Příbram

    Od začátku jarní části naší nejvyšší fotbalové soutěže získala Příbram jen čtyři body za remízy s Plzní, Slavií, Opavou a Brnem. Duel se Zbrojovkou, který nabídl po jedné brance na obou stranách, byl premiérou pro Jozefa Valachoviče. Nový kouč převzal celek od Litavky po Pavlu Horváthovi a dostal jednoznačný úkol – záchranu. Nečeká ho ale nic snadného. Středočeši se krčí na osmnáctém místě ligové tabulky a deset kol před koncem ztrácí na poslední pozici zajišťující záchranu, kterou drží právě Mladá Boleslav, sedm bodů. Případná prohra v Lokotrans Aréně by situaci rozhodně nepomohla, Příbram potřebuje nutně bodovat. Do karet jí ale nehraje historická bilance. Na podzim sice středočeského rivala přemohla, ale ve městě automobilů ještě nikdy nevyhrála. Uspěje teď, když je to nejvíce potřeba?
     
    FK Mladá Boleslav

    Svěřenci Karla Jarolíma prožívají dost možná nejlepší období sezony, kterou zatím nemohou označit za úspěšnou. Z posledních čtyř ligových utkání totiž vytěžili solidních sedm bodů. Čekání na výhru ukončili proti Karviné a rostoucí formu potvrdili také v Českých Budějovicích. V polovině března padli doma se Slavií a před reprezentační pauzou získali bod proti Pardubicím. Boleslavský náskok na sestupové vody čítá čtyři body, souboj s poslední Příbramí může patřit k těm klíčovým. A nezapomínejme, že v dalších kolech čekají Středočechy čtrnácté Teplice a sedmnáctá Opava. Do dnešního duelu půjde Jarolímova družina posilněna nedávným úspěchem v poháru. Postup do čtvrtfinále vybojovala proti rozjetému Slovácku. Na výhře 4:2 po prodloužení se podílel především Tomáš Ladra, který vstřelil jednu branku a přidal dvě asistence.
     
    Příjemné nedělní odpoledne všem fotbalovým fanouškům! Reprezentační přestávka je u konce, o slovo se opět hlásí česká nejvyšší soutěž. Dnes se bude hrát na čtyřech stadionech, v tomto online přenosu se zaměříme na souboj Mladé Boleslavi a Příbrami. Začínáme ve 14:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Jáchym Tůma


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky:

    Karty:   13. Antwi (PRI), 90. Tregler (PRI)

    Neproměněná penalta: 83. Ladra (MBL), mimo


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 6:4. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:9.
    FK Mladá Boleslav: Šeda – Fulnek (46. Douděra), Takács (C), Křapka, Preisler – Dancák, Budínský (72. Skalák) – Malínský (46. Matějovský), Ladra, Zmrhal (72. Drchal) – Michal Škoda.
    Náhradníci: Mikulec – Drchal, Matějovský, Řezník, Douděra, Jakub Klíma, Skalák.

    FK Příbram: Šiman – Nový, Kvída, Mezera, Cmiljanović – Antwi (70. Lalkovič), Zorvan, Tregler, Jan Rezek (C) (90+3. Obdržal), T. Pilík – Lubega (57. Voltr).
    Náhradníci: Kočí – Svoboda, S. Kingue, Lalkovič, Vávra, Voltr, Obdržal.

    Rozhodčí: Emanuel Marek – Jan Váňa, Zdeněk Vaňkát
    thejrc.org