NY Islanders – Washington 1:0 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 8:4 (kon.) | Philadelphia – Boston 2:4 (kon.)
Carolina – Florida 5:2 (kon.) | Columbus – Tampa 4:2 (kon.) | New Jersey – Buffalo 3:5 (kon.)
Detroit – Nashville 2:3 (0:2 po s.n.) | Chicago – Dallas 4:2 (kon.) | San Jose – Anaheim 1:5 (kon.)
Ottawa – Edmonton 2:4 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:5 (2:2, 1:1, 0:2)
Buffalo Sabres
Středa 07.04.2021, 01:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:29 Rasmus RISTOLAINEN - 3:5
     
    58:29
    Sabres právě vstřelili branku!
    Scott Wedgewood odjel na střídačku a opuštěnou branku trefil přes celé hřiště RASMUS RISTOLAINEN. Buffalo vede v New Jersey 5:3 a vítězství má na dosah. Bez asistence.
     
    57:15
    Rasmus Dahlin zasáhl Janneho Kuokkanena hokejkou do obličeje. Nikdo z rozhodčích si toho ale nevšiml. New Jersey bylo okradeno o přesilovku!
    50:20 Casey MITTELSTADT - 3:4
     
    50:20
    Sabres právě vstřelili branku!
    Podruhé v utkání Sabres vedou! Výbornou práci odvedl Dahlin, když udržel puk v útočném pásmu. I s ním si nabruslil na pravé křídlo, odkud vymyslel diagonální přihrávku přímo před branku. Tam se nacházel CASEY MITTELSTADT, jemuž stačilo správně nastavit hůl. Jen doplním, že tenhle gól padl v přesilovce. Asistence: Rasmus Dahlin.
     
    49:39
    Hosté se prokombinovali k nepřesné střele, kterou Casey Mittelstadt po odrazu o zadní mantinel nedokázal dorazit do poloprázdné branky!
     
    49:03
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Jegor Šarangovič – 2 min., podrážení).
     
    44:37
    Mé předchozí konstatování vzalo za své poté, co na konci přesilovky trefil Colin Miller horní tyč! Teď mělo New Jersey velké štěstí.
     
    42:42
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Sami Vatanen – 2 min., nedovolené bránění).
     
    39:29
    Michail Malcev v nadějné šanci! Hráč New Jersey zprava objel branku a vpádu zakončil bekhendem. Z mrtvého úhlu chtěl odrazit puk o Ullmarkův beton, což švédský gólman ustál s problémy!
     
    35:54
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Colin Miller – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    35:19 Rasmus DAHLIN - 3:3
     
    35:19
    Sabres právě vstřelili branku!
    Po krásné individuální akci je potřetí srovnáno! K úspěšnému sólu se nadechl RASMUS DAHLIN. Stahovačkou na levé straně obelstil Merkleyho, dostal se před něj a poté střelou kolem lapačky nedal šanci ani Wedgewoodovi, před nímž v tu chvíli stála přetahující se dvojička. Asistence: Riley Sheanan a Kyle Okposo.
    31:03 Pavel ZACHA - 3:2
     
    31:03
    Devils právě vstřelili branku!
    PAVEL ZACHA si ke svým 24. narozeninám nadělil gól, kterým poslal New Jersey do vedení 3:2! Wood z brejku nezakončil, ale místo toho počkal na své spoluhráče. Ti pak jednoduchou souhrou vyšachovali obranu ze hry, když u zadní tyče zůstal osamocený právě Zacha. Rodák z Brna Ullmarkův beton napoprvé nepřehodil, ale z rychlé dorážky vsedě už ano. Asistence: Jesper Bratt a Miles Wood.
     
    26:30
    První přesilovku domácí využili. A teď k tomu neměl daleko Jesper Bratt. Proti jeho ráně z kruhu vytáhl přesunující se Linus Ullmark lapačku. Tohle byl ukázkový semafor!
     
    26:13
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Steven Fogarty – 2 min., podrážení).
     
    23:48
    Příležitost New Jersey! Středem hřiště rozjetý Tyce Thompson vyprášil Ullmarkův beton, dorážku z bezprostřední blízkosti pak Michael McLeod nasměroval těsně kolem pravé tyčky!
    19:59 Jesper BRATT - 2:2
     
    19:59
    Devils právě vstřelili branku!
    Jenže ve vedení Buffalo dlouho nevydrželo! New Jersey mělo po Montourově faulu k dispozici přesilovku, kterou využilo za pět minut dvanáct. V levém kruhu volný Zacha vypustil střílenou přihrávku, Zajac ji tečoval do brusle JESPERA BRATTA a ten vyrovnal sekundu před sirénou. Asistence: Travis Zajac a Pavel Zacha.
     
    19:46
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Brandon Montour – 2 min., podrážení).
    19:17 Brandon MONTOUR - 1:2
     
    19:17
    Sabres právě vstřelili branku!
    A v poslední minutě první třetiny Buffalo otáčí skóre! Základem úspěchu bylo vyhrané buly v útočném pásmu. Po zblokované střele si v pravém kruhu našel puk BRANDON MONTOUR a stáhl si ho ke středu, odkud zakončil do protipohybu přesunujícího se gólmana. Asistence: Tage Thompson a Colin Miller.
    09:56 Rasmus ASPLUND - 1:1
     
    09:56
    Sabres právě vstřelili branku!
    V Prudential Center je srovnáno! Přestože buly ve vlastním pásmu vyhráli domácí, nedokázali se ze své třetiny dostat pryč. Puk zachycený na modré čáře šel k Mittelstadtovi, ten se s ním rozjel do křídla a mezi dvěma soupeři narýsoval přesnou kolmici, po které RASMUS ASPLUND z první překonal Scotta Wedgewooda. Asistence: Casey Mittelstadt.
     
    08:04
    V nové kombinaci měl šanci Tage Thompson! Ten dostal přihrávku zpoza branky, ale Scott Wedgewood si poradil. Gólman New Jersey udržel kotouč ve výstroji a ještě bude čelit vhazování.
    04:22 Damon SEVERSON - 1:0
     
    04:22
    Devils právě vstřelili branku!
    Teď už se Ďáblové radují! Malcev nahrál o mantinel Thompsonovi, střelu debutanta v NHL vyrazil Ullmark betonem před sebe, kde pohotově dorážel DAMON SEVERSON. Toho nechal poodstoupit Fogarty, takže tento gól jde za ním. Asistence: Tyce Thompson a Michail Malcev.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 5. Severson (Tyce Thompson, M. Malcev), 20. Bratt (Zajac, Zacha), 32. Zacha (Bratt, Wood) – 10. Asplund (Mittelstadt), 20. Montour (Tage Thompson, C. Miller), 36. Dahlin (Sheahan, Okposo), 51. Mittelstadt (Dahlin), 59. Ristolainen


    New Jersey Devils: Wedgewood (Blackwood) – Severson (A), T. Smith, P. K. Subban, D. Kulikov, Vatanen, R. Murray – Wood (A), Zajac (A), Bratt – N. Merkley, Zacha, A. Johnsson – Šarangovič, J. Hughes, Kuokkanen – Tyce Thompson, M. McLeod, M. Malcev.
    Buffalo Sabres: Ullmark (Tokarski) – Ristolainen (A), Bryson, Montour, C. Miller, Jokiharju, Dahlin – Okposo (A), S. Reinhart (A), Olofsson – Tage Thompson, Mittelstadt, Ruotsalainen – Asplund, Sheahan, Skinner – Fogarty, Eakin, Rieder.

    Rozhodčí: L’Ecuyer, Sutherland – Gawryletz, Kelly

    Diváci: 3 600
    bahis siteleri