NY Islanders – Washington 1:0 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 8:4 (kon.) | Philadelphia – Boston 2:4 (kon.)
Carolina – Florida 5:2 (kon.) | Columbus – Tampa 4:2 (kon.) | New Jersey – Buffalo 3:5 (kon.)
Detroit – Nashville 2:3 (0:2 po s.n.) | Chicago – Dallas 4:2 (kon.) | San Jose – Anaheim 1:5 (kon.)
Ottawa – Edmonton 2:4 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
2:4 (0:2, 2:0, 0:2)
Boston Bruins
Středa 07.04.2021, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Patrice BERGERON - 2:4
     
    59:37
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hotovo, vymalováno! Brad Marchand zachytil ve středním pásmu vyhozený kotouč, který okamžitě předložil na hůl PATRICE BERGERONA, jenž přesnou trefou dovršil hattrick! Asistence: Brad Marchand, Chris Wagner.
     
    58:02
    Philadelphia se rychle vrací před branku Bostonu, kde zasahuje Jeremy Swayman. Flyers si berou oddechový čas a zřejmě sáhnou po hře bez brankáře!
     
    53:12
    Samuel Morin (PHI) na půlící čáře přišpendlil k mantinelu soupeře, takže dostává dvě minuty za hrubost.
     
    49:59
    Kevan Miller (BOS) dohrál v rohu kluziště Travise Konecnyho (PHI), kterému se to mu vůbec nelíbilo. První dostává dvě minuty za hit, zatímco domácí hráč za oplácení.
    48:21 Brad MARCHAND - 2:3
     
    48:21
    Bruins právě vstřelili branku!
    Zajímavá střela tahem z pravého kruhu domácím nevyšla, načež se hosté vydali do brejku. Jeremy Lauzon vyvezl kotouč až do útočného pásma, kde ho předložil BRADU MARCHANDOVI, jenž si počkal na Hartův pohyb, aby mu poslal kotouč mezi betony. Asistence: Jeremy Lauzon, Connor Clifton.
     
    47:25
    Bude se vylučovat! Kevan Miller (BOS) si počínal ve středním pásmu nedovoleně, za což dostává menší trest. Komerční přestávka.
     
    39:58
    Neskutečný závar! Sean Couturier zkoušel na zadní tyčce tečovat nenápadné nahození, a přestože neuspěl, následnou dorážku z velkého úhlu vykopl Matt Grzelcyk z hranice brankoviště.
     
    39:22
    Pěkný hokejový moment! Kotouč propadl mezi kruhy k volnému Jakubu Voráčkovi, jehož prudkou ránu pokryl Jeremy Swayman lapačkou!
     
    37:21
    Vzápětí to napravil Travis Konecny, jehož prudká střela z pravého kruhu trefila jen levou tyčku! Následně si Jeremey Swayman připisuje další zákrok.
     
    31:14
    James van Riemsdyk dohrál soupeře u mantinelu, což se nelíbilo Trentovi Fredericovi (BOS), který si to s ním jel vyříkat. Výsledkem je však dvouminutový trest pro mladého hráče Bruins, takže domácí střelec je v tomto souboji absolutním vítězem.
     
    31:11
    Obrat byl velmi blízko! Z levého kruhu vypálil po brejku Kevin Hayes, jehož prudká střela orazítkovala horní tyčku.
     
    30:08
    Fantastický Carter Hart vychytal Davida Pastrňáka! Boston nepříjemně zatlačil rozehrávajícího soupeře, načež v rohu kluziště vybojoval kotouč a nehlídaný český útočník dostal přihrávku přímo před branku, odkud vypálil jen do kanadského brankáře.
    24:03 Shayne GOSTISBEHERE - 2:2
     
    24:03
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Flyers vstoupili do druhé třetiny jako vyměnění. Krátce po úvodní trefě zavřeli soupeře kolem jeho branky, načež dostal SHAYNE GOSTISBEHERE parádní přihrávku od Jakuba Voráčka přes osu hřiště a střelou z pravého kruhu vyrovnal. Asistence: Jakub Voráček, Ivan Provorov.
    21:33 Jakub VORÁČEK - 1:2
     
    21:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers se vyplatila aktivita při rozehrávce soupeře, jehož zaváhání dokázal zachytit Travis Konecny a z pravého kruhu našel před brankou zcela nehlídaného JAKUBA VORÁČKA, který dostává svůj tým na dostřel!
    17:32 Patrice BERGERON - 0:2
     
    17:32
    Bruins právě vstřelili branku!
    Poslední týdny Flyers v kostce. Místo toho, aby bylo vyrovnáno, se okamžitě po gólové šanci prosazují hosté, když z mezikruží skóroval kapitán PATRICE BERGERON, který tak přidává svůj druhý gól v utkání. Asistence: David Pastrňák, Brad Marchand.
     
    17:23
    Defenziva Bruins znovu propadla, načež se do úniku dostal Scott Laughton, ale jeho individuální únik a střelu do bekhendu skvěle vychytal Jeremy Swayman!
     
    16:38
    Nicolas Aube-Kubel (PHI) ve středním pásmu přidržel Davida Krejčího, za což dostává dvě minuty.
     
    13:14
    Boston ve středním pásmu propadl, načež jeden z domácích hráčů ujel po pravé straně do útoku, ale samostatný únik po pravé straně zakončil střelou vedle pravé tyčky! To stejné předvedl na druhé straně také David Pastrňák.
     
    10:15
    Velmi zajímavá příležitost pro domácí! Matt Grzelcyk zahákoval Jamese van Riemsdyka a je prvním potrestaným mužem zápasu.
    07:09 Patrice BERGERON - 0:1
     
    07:09
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tentokrát už se kapitán Bostonu radoval z přesného zásahu, když u tyčky dokázal dorazit střelu Craiga Smithe za záda Cartera Harta. PATRICE BERGERON tak posílá své mužstvo do vedení. Asistence: Craig Smith, Brad Marchand.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 22. Voráček (Konecny), 25. Gostisbehere (Voráček, Provorov) – 8. Bergeron (C. Smith, Marchand), 18. Bergeron (Pastrňák, Marchand), 49. Marchand (Lauzon, Clifton), 60. Bergeron (Marchand, Wagner)


    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Braun, Provorov (A), P. Myers, Sanheim, Gostisbehere, Morin – Farabee, Couturier (A), J. van Riemsdyk – Voráček, Giroux (C), Konecny – Patrick, K. Hayes, Laughton – Aube-Kubel, Lindblom, M. Raffl.
    Boston Bruins: Swayman (Vladař) – K. Miller, Grzelcyk, Clifton, Lauzon, Kampfer, J. Zbořil – C. Smith, Bergeron (C), Marchand (A) – Pastrňák, Krejčí (A), N. Ritchie – Kuhlman, Coyle, DeBrusk – Wagner, Kuraly, Frederic.

    Rozhodčí: Charron, Walsh – Suchánek, Daisy

    Diváci: 2 638
    ocianews.com