Bayern – PSG 2:3 (kon.) | Porto – Chelsea 0:2 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
2:3 (1:2)
Paris Saint-Germain
Středa 07.04.2021, 21:00 • Allianz Arena, Mnichov (Německo) • Liga mistrů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    90
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Neymar, přichází Rafinha Alcântara.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Eric Choupo-Moting (Bayern Mnichov).
     
    88
    Thomas Muller se dostal do šance. Obdržel totiž míč do pokutového území, kde okamžitě pálil, ovšem jeho míč odskákal zase těsně vedle pravé tyče.
     
    87
    David Alaba si seběhl k hranici pokutového území. Tam se příhodně pro něj odrazil míč, který Alaba okamžitě usměrnil na branku a jen o milimetry minul levou tyčku!
     
    72
    Žlutou kartu dostává Jérôme Boateng (Bayern Mnichov).
     
    71
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Ángel Di María, přichází Moise Kean.
     
    70
    Žlutou kartu dostává Joshua Kimmich (Bayern Mnichov).
    68. Kylian MBAPPÉ - 2:3
     
    68
    PSG si své vedení bere zpět! KYLIAN MBAPPÉ obdržel přihrávku za obranu od Di Maríi. Následně sprintoval k vápnu, tam ho sice doběhl obránce, ovšem Mbappé se mu vyhnul, naznačil technickou střelu na vzdálenější tyčku a nechytatelně okamžitě uklidil právě k té bližší. Asistence: Ángel Di María.
     
    62
    Žlutou kartu dostává Julian Draxler (Paris Saint-Germain FC). Ten vběhl do Saného a úplně ho "zboural". Tady byla karta opravdu na místě.
    60. Thomas MÜLLER - 2:2
     
    60
    Bayern Mnichov využil obrovského tlaku a přeměnil ho v branku. Je tak srovnáno! Kimmich si vzal na starost volný přímý kop. Míč nasměroval přímo na THOMASE MÜLLERA, jenž ve vápně dostal hodně prostoru a toho využil pohotovou hlavičkou do sítě Pařížanů. Asistence: Joshua Kimmich.
     
    59
    Mbappé dostal pas za obranu a běžel na branku úplně sám. Šanci ale proměnit nedokázal. Neuer proti němu vytáhl heroický zákrok. Ten se k jeho smůle ale do statistik nezapočítá, sudí totiž následně odmával ofsajd.
     
    55
    A další příležitost! A taky další zákrok Navase, který má v tomto zápase opravdu plné ruce práce. Pavard si naběhl na pas do běhu ve vápně a mířil do pravého dolního růžku. Střelu ale odepřel právě Navas.
     
    54
    David Alaba se netradičně octl v útoku u vápna a poté co dostal dobrý pas poslal velmi dobrou střelu do levé části branky, kterou ale tygřím skokem zneškodnil Navas.
     
    53
    Velkou příležitost na druhé straně si vypracoval Neymar, který z malého vápna vystřelil doprostřed branky, kde se ale rychle octl Neuer a parádně zakročil. Následnou dorážku di Maríi zastavil jeden z obránců u tyčky.
     
    46
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Abdou Diallo, přichází Mitchel Bakker.
     
    42
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Niklas Süle, přichází Jérôme Boateng.
    37. Eric CHOUPO-MOTING - 1:2
     
    37
    Obrovská nálož branek v prvním poločase! ERIC CHOUPO-MOTING dostává Bayern zpět do zápasu brankou do sítě svého bývalého celku. Parádní centr do vápna mu poslal Pavard, na který forvard Bayernu naskočil a parádně hlavičkoval. Navas byl bez šance. Asistence: Benjamin Pavard.
     
    35
    Žlutou kartu dostává Lucas Hernández (Bayern Mnichov). Ten se provinil tvrdým faulem. PSG získává volný přímý kop z velmi dobré vzdálenosti.
     
    33
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Leon Goretzka, přichází Alphonso Davies.
     
    30
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Marquinhos, přichází Ander Herrera.
    28. MARQUINHOS - 0:2
     
    28
    PSG podruhé! Nepříznivé povětrnostní podmínky Pařížanům očividně vůbec nevadí. Neymar parádně nacentroval do velkého vápna na MARQUINHOSE, který nebyl vůbec nikým hlídaný. Míč si parádně zpracoval a následně ho placírkou usměrnil do pravé části Neuerovy branky. Asistence: Neymar.
    19. Šance - Kimmich
     
    19
    Obrovská šance Bayernu! Joshua Kimmich rozehrál volný přímý kop, na který si do vápna naběhl Leon Goretzka. Ten tečoval, ovšem jeho míč skončil perfektním zákrokem Navase mimo branku.
     
    12
    PSG vstřelilo druhou branku! V pokutovém území dostal přihrávku od Mbappého nehlídaný Draxler, který míč skvělou střelou poslal do sítě. Sudí ale branku kvůli předcházejícímu ofsajdu neuzná.
    4. Kylian MBAPPÉ - 0:1
     
    4
    Tak to je šok! Hostující PSG se ujímá vedení už ve čtvrté minutě zápasu! Neymar získal míč a sprintoval s ním až k vápnu. Z jeho hranice pak míč nasměroval na kopačky KYLIANU MBAPPÉMU, který nemeškal a rychle zakončil. Míč se od brankáře Neuera odrazil do branky. Asistence: Neymar.

    Jiří Polášek

    Branky: 37. Choupo-Moting (Pavard), 60. T. Müller (Kimmich) – 4. Mbappé (Neymar), 28. Marquinhos (Neymar), 68. Mbappé (Di María)

    Karty:   35. Lucas Hernández (BAY), 70. Kimmich (BAY), 72. J. Boateng (BAY), 89. Choupo-Moting (BAY) – 62. Draxler (PSG)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 12:4. Střely mimo: 9:1. Rohy: 15:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 16:7.
    Bayern Mnichov: Neuer – Pavard, Süle (42. J. Boateng), Alaba, Lucas Hernández – Goretzka (33. A. Davies), Kimmich – Sané, T. Müller, Coman – Choupo-Moting.
    Náhradníci: Nübel – J. Boateng, A. Davies, Javi Martínez, Musiala, B. Sarr, Kouassi.

    Paris Saint-Germain: Navas – Dagba, Marquinhos (30. A. Herrera), Kimpembe, A. Diallo (46. Bakker) – Danilo Pereira, Gueye – Di María (71. Kean), Neymar (90. Rafinha Alcântara), Draxler – Mbappé.
    Náhradníci: Letellier, S. Rico – Rafinha Alcântara, Bakker, A. Herrera, Kean, Kehrer, Pembele, Sarabia, Gharbi, Kamara, Nagera.

    Rozhodčí: A. Lahoz (Španělsko)
    Úterý 13.04.2021
    PSG - Bayern 0:1

    Branky: 40. Choupo-Moting (Alaba)

    Karty:   55. Dagba (PSG), 90. A. Herrera (PSG) – 52. Alaba (BAY), 68. T. Müller (BAY)

    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 6:8. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 8:3. Fauly: 9:21.
    thejrc.org