Sedan – Angers 0:1 (kon.) | Châteaubriant – Montpellier 0:1 (kon.)
konec
CS Sedan
0:1 (0:1)
Angers SCO
Středa 07.04.2021, 16:45 • Stade Louis Dugauguez • Francouzský pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:45.
     
    Francouzský pohár má na programu osmifinálové duely, my budeme společně sledovat souboj mezi CS Sedan a Angers SCO.
     
    Angers SCO

    Fotbalisté Angers budou velkým favoritem tohoto zápasu, ve své domácí soutěži se sice nacházejí na jedenácté pozici, avšak to není vůbec špatné. Angers se do této chvíle povedlo nasbírat jednačtyřicet bodů, navíc ho od pátého Lens dělí pouze sedm bodů. Angers z posledních pěti ligových duelů dokázal vyhrát jedinkrát, současně zaznamenal pouze jednu porážku. Zbylé tři zápasy totiž přinesly nerozhodné výsledky, naposledy tomu tak bylo na domácím stadionu v souboji proti Montpellier.
     
    CS Sedan

    Na opačné straně stojí tým ze čtvrté ligy, kterým je CS Sedan. Sedan tak bude obrovským outsiderem tohoto zápasu, avšak výhodu bude mít v domácím prostředí. Sedanu v domácí soutěži momentálně patří dvanáctá pozice a od sestupového pásma ho dělí pouhé čtyři body. Sedan navíc v minulém kole zaznamenal teprve druhou letošní ligovou výhru, předtím totiž remizoval čtyřikrát v řadě. Sedanu se v roli venkovního celku povedlo uspět na půdě GCF Ajaccio, které vyhrál výsledkem 2:1.
     
    Úvodní sestavy:

    CS Sedan: Lembet – Harvey, Basimba, Matondo, Senzemba – Calvet – Bekhechi, Dahchour, Quarshie, Géran – Ramalingo
    Náhradníci: Borgniet, Misiatu, Merabti, Samb, Bijimine, Kubota, Lenogue, Mendy, Gazzaoui

    Angers SCO: Butelle – Manceau, Thomas, Pavlović, Doumbia – Bobichon, Mangani, Amadou, Capelle – Fulgini – Bahoken
    Náhradníci: Petković – Taibi, Traoré, Boma, Khaled, Thioub, Fatar, Fortune, Bamba.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hosté, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    3
    V obraně se povedlo zakročit hostujícímu Thomasovi, který se poté pokoušel založit rychlou protiakci, která ovšem skončila pouze u Basimby.
     
    4
    Posléze operoval s míčem obránce Pavlović, který velice přesně přenášel hru na levou stranu hrací plochy, kde se nacházel Capelle.
     
    5
    Sedan se vůbec poprvé v tomto duelu dostal k pohotové kombinaci, při které se na druhou stranu dostal Senzemba, který rychle přišel o balón.
     
    6
    Nedovoleným zákrokem si před malým momentem pomohl domácí Calvet, který před zraky sudího zatáhl hostujícího Manganiho za dres.
     
    7
    Angers mělo k dispozici úvodní standardní situaci, která ovšem nepřinesla nic nebezpečného, míč totiž doputoval na hlavu Matonda.
     
    8
    Na opačné straně se pro změnu povedlo zakročit hostujícímu Thomasovi, od kterého se odrazil míč za cenu prvního rohového kopu.
     
    9
    Rohový kop z pravé strany se ovšem snesl pouze na hlavu připraveného Pavloviće, kterému se z jedničky povedlo odehrát míč do bezpečí.
     
    10
    Do pokutového území se s míčem po pravém křídle dostal domácí Dahchour, který zkoušel centrovat pod sebe, kde ovšem našel pouze soupeře.
     
    11
    Sedan si přesto vybojoval svůj další rohový kop, tentokráte z levé strany. Centrovaná nabídka ovšem přistála k brankáři Butellemu.
     
    12
    Následovalo autové vhazování z levé strany, o které se postaral hostující Doumbia. Jeho nabídka směřovala na Capelleho, který ale narazil.
     
    13
    Posléze kus práce odvedl domácí Geran, který měl proti sobě dvojici protihráčů, přesto se mu povedlo vybojovat další rohový kop.
     
    14
    Na opačné straně hrací plochy se daleko s míčem nedostal hostující Bobichon, který si v souboji o míč pomohl nedovoleným způsobem.
     
    15
    Do rozehrávky se poté zapojil také brankář Lembet, který to zkoušel nákopem na opačnou stranu hrací plochy, kde našel pouze soupeře.
     
    16
    Senzemba se postaral o provedení vhazování z levé strany. Jeho celek se daleko nedostal, neboť Calvet nahrával hodně nepovedeně.
     
    17
    V osobním souboji se dokázal prosadit domácí Matondo, který se tělem dostal před protihráče, načež se mu povedlo odehrát míč do zámezí.
     
    18
    Angers se s míčem dostalo zpět na útočnou polovinu, kde momentálně sledujeme kombinaci, a tak na první střelecký pokus stále čekáme.
     
    19
    Do pokutového území se před malým momentem protlačil hostující Capelle, který místo zakončení ještě zkoušel najít kolegu Amadoua.
     
    20
    Angers pokračovalo v kombinaci, při které jsme sledovali přenesení hry na pravou stranu, kde za cenu autového vhazování prodlužoval Senzemba.
     
    21
    Je za námi úvodní dvacetiminutovka tohoto zápasu, zatím na branku marně čekáme. Angers konečně převzalo otěže zápasu a kombinuje.
     
    23
    Kombinace středem hrací plochy nakonec vedla na kopačku hostujícího Amadoua, který přesto v tísni vyprodukoval zpětnou nahrávku.
     
    24
    Na vlastní polovině se dostal zpět k míči domácí Basimba, který dokráčel až na druhou stranu, kde se ovšem nedostal přes protihráče.
     
    25
    Poté se v obraně povedlo zakročit také domácímu Harveyovi, který za sebe sice nepustil nahrávku, přesto poté přihrával dost nepřesně.
     
    25
    Angers právě vstřelilo branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Na dalekonosný pas mezi domácí obranu si totiž seběhl obránce VINCENT MANCEAU, kterému se povedlo pravou nohou zamířit naprosto mimo dosah brankáře Lembeta.
    25. MANCEAU - 0:1
     
    27
    Sedan to bude mít najednou hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Přesto do konce tohoto zápasu totiž zbývá hodně času.
     
    28
    Před malým momentem se po levém křídle vydal hostující Bobichon, který si přehodil míč na levou nohu, avšak poté našel pouze souepře.
     
    29
    Následoval rohový kop z levé strany, o který se postaral hostující Mangani. Jeho vzdušná nabídka se ovšem snesla pouze na hlavu soupeře.
     
    30
    Do pokutového území domácích poté přiletěl další centr, který znovu nebyl vůbec dobrý, neboť se snesl pouze na hlavu hned prvního protihráče.
     
    31
    Do volného prostoru si poté zkoušel seběhnout domácí Bekhechi, který se dostal k míči, který následně odehrál pod sebe na Quarshieho.
     
    32
    Sedan se konečně s míčem usadil na polovině soupeře, kde přesto moc dlouho nevydržel a autového vhazování se tak chopí Doumbia.
     
    33
    Máme za sebou zhruba třetinu utkání, která nám zatím nabídla jedinou branku, o kterou se postaral hostující obránce Manceau.
     
    35
    Podél autové lajny si to nyní namířil hostující Capelle, který se dokonce dostal až do pokutového území, kde ho ale čistě zastavil protihráč.
     
    36
    Angers se znovu s míčem usadilo na polovině soupeře, kde ovšem velice dobře dostoupil protihráče Matondo, který nevybojoval balón.
     
    37
    Na vlastní polovinu se následně s míčem vracel hostující Thomas, který do kombinace zapojil také Amadoua, jenž přenášel hru do volného prostoru.
     
    39
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    40
    Po jednom ze soubojů u postranní lajny nakonec skončil na zemi hostující Capelle, který tak svému celku vybojoval standardní situaci.
     
    42
    Standardní situace se nakonec snesla přímo na hlavu Pavloviće, který si naskočil v zajímavé pozici, jenomže míč poslal nad branku.
     
    44
    Sedan se pohodlně s míčem dostal od svého pokutového území, jenomže Bekhechi zpětnou nahrávkou našel pouze protihráče.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nabídl jedinou branku, o kterou se po necelých dvaceti minutách hry postaral hostující Manceau. Sledovali jsme možná až překvapivě vyrovnanou podívanou, která dlouhou dobu nepřinášela nic moc zajímavého. Sedan byl dokonce v úvodu aktivnější, posléze otěže zápasu převzal favorit.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu se do pokutového území dostal domácí Dahchour, který se pokoušel o zakončení, jenž mířilo do boční sítě.
     
    49
    Do pokutového území se dokonce dostal také Geran, kterému se povedlo najít kolegu Calveta, avšak ten narazil pouze do protihráče.
     
    50
    Angers se konečně povedlo s míčem usadit na polovině soupeře, kde přesto moc dlouho nevydržel Fulgini, který vyprodukoval zpětnou nahrávku.
     
    51
    Angers se posléze znovu poměrně jednoduše dostalo na opačnou stranu, kde si o nahrávku řekl osamocený Capelle, jenž se nevydal na druhou stranu.
     
    52
    Do kombinace se před malým momentem zapojil také domácí brankář Lembet, kterému se velice přesně povedlo oslovit Harveyho.
     
    53
    Na druhou stranu hrací plochy se vydal hostující Doumbia, který si píchl míč na pravou nohu a poté ho přenášel do volného prostoru.
     
    54
    V pokutovém území vystoupal nejvýše do vzduchu domácí Basimba, který se ve vzduchu dostal přes soupeře a poté odklízel balón.
     
    55
    Snad poprvé se ve druhém dějství dostal k míči také hostující brankář Butelle, který na jistotu rozehrál na vedle stojícího Pavloviće.
     
    56
    Na hranici svého pokutového území obdržel nahrávku obránce Matondo, kterému se velice přesně povedlo přenést hru na Gerana.
     
    57
    Míč se poté snesl ven z hrací plochy, což znamenalo rohový kop pro domácí celek. K rozehrávce se tak okamžitě postavil Quarshie.
     
    58
    Na pravém křídle se dostal k míči hostující Capelle, který se poté pokoušel o centrovanou nabídku, jenž dopadla na nohu soupeře.
     
    59
    Obranným zákrokem se před malým momentem prezentoval domácí Matondo, který to udělal natolik zkušeně, že vybojoval odkop od branky.
     
    60
    Najednou se do zajímavé šance dostal domácí Bekhechi, který se dostal až do pokutového území, kde slabě mířil pouze doprostřed branky.
     
    61
    Po předchozím souboji o míč skončil na zemi domácí Dahchour, který i nadále leží na zeleným pažitu a chvíli se tak hrát nebude.
     
    62
    Už se opět pokračuje ve hře. Angers si posléze dokráčelo pro nedovolený zákrok a hostující celek tak bude zahrávat další standardní situaci.
     
    63
    Rozehrávka nakonec přinesla centr směrem do pokutového území, kde ovšem nejvýše do vzduchu vyskočil Basimba, který odvracel.
     
    64
    Do rozehrávky se poté zapojil také hostující brankář Butelle, který si dával poměrně načas, nakonec však po zemi dokázal najít Manganiho.
     
    65
    Střídání v týmu CS Sedan: ze hřiště odchází Bekhechi, přichází Mendy.
     
    66
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Manceau, přichází Bamba.
     
    68
    Sedan se po delší době dostal k hranici pokutového území, kde to další centrovanou nabídkou zkoušel Harvey, který našel soupeře.
     
    69
    Do rychlého protiútoku se na opačné straně dostával Bobichon, který místo rychlého výpadu zvolil nahrávku do tandemu na Fulginiho.
     
    70
    Hodně nepřesně poté odkopával od své branky hostující Butelle, kterému se povedlo najít pouze protihráče, jenž ale nic nevymyslel.
     
    71
    Harveymu se ještě povedlo udržet míč na hrací ploše a poté se mu podařilo přenést hru na levou stranu, kde se nacházel Senzemba.
     
    72
    Do kombinace se poté zapojil také střídající Mendy, který se pokoušel z jedničky odcentrovat do šestnáctky, avšak bez větší šance.
     
    73
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Bobichon, přichází Thioub.
     
    75
    Do akce se dostal také pomezní sudí, který si velice pozorně všiml ofsajdového postavení, ve kterém se nacházel hostující Bahoken.
     
    77
    Střídání v týmu CS Sedan: ze hřiště odchází Geran, přichází Kubota.
    Střídání v týmu CS Sedan: ze hřiště odchází Dahchour, přichází Borgniet.
     
    78
    Lembet se rovněž zapojil do rychlé rozehrávky svého celku, při kterém se mu na pravém křídle povedlo najít volného Mendyho.
     
    79
    Po autovém vhazování se do dobré pozici pro centr dostal domácí Geran, který to zkoušel velice pohotově, přesto míč poslal vedle branky.
     
    81
    V pokutovém území dle názoru domácích zahrál jeden z hráčů Angers rukou, hlavní sudí tohoto zápasu ale nechává pokračovat.
     
    82
    Posléze kousek od středového kruhu sáhl k nedovolenému zákroku domácí Calvet, který v souboji o míč poslal na zem Thiouba.
     
    83
    Hlavní sudí poté ještě přispěchal směrem k domácí lavičce, kde žlutou kartu inkasoval jeden ze členů realizačního týmu, zřejmě za předchozí protesty.
     
    84
    Poblíž středového kruhu se povedlo včas zakročit domácímu Borgnietovi, kterému se navíc hlavou povedlo prodloužit míč směrem do strany.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Calvet (CS Sedan).
     
    86
    Střídání v týmu CS Sedan: ze hřiště odchází Quarshie, přichází Misiatu.
    Střídání v týmu CS Sedan: ze hřiště odchází Basimba, přichází Merabti.
     
    88
    Následovala sympatická rána v podání domácího Calveta, jehož jedovka levou nohou nakonec směřovala přímo do rukavic Butelleho.
     
    89
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Capelle, přichází Fatar.
     
    90
    Tři minuty nad rámec.
     
    90+1
    Butelle výhozem zkoušel na levém křídle najít volného Bahokena, ten se ale nacházel v ofsajdu.
     
    90+2
    Do konce tohoto zápasu nezbývá zrovna moc času, domácí celek se ovšem usadil na útočné polovině.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 2:2. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 17:7.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec nabídlo jedinou branku, o kterou se postaral favorit tohoto zápasu. Angers mělo v průběhu druhého poločasu mírnou převahu, přesto se o výsledek ještě muselo strachovat. Domácí celek se totiž v samotném závěru nadechl k sympatickému náporu, který nakonec nepřinesl kýžené vyrovnání a z postupu se tak raduje favorizované Angers. (18:35:50)

    David Suchý

    Branky: 25. Manceau

    Karty:   85. Calvet (SDN)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 2:2. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 17:7.
    CS Sedan: Lembet – Harvey, Basimba (85. Merabti), Matondo, Senzemba – Calvet – Bekhechi (65. Mendy), Dahchour (78. Borgniet), Quarshie (86. Misiatu), Géran (77. Kubota) – Ramalingom
    Náhradníci: Lenogue – Borgniet, Misiatu, Merabti, Samb, Bijimine, Kubota, Mendy, Gazzaoui

    Angers SCO: Butelle – Manceau (65. Bamba), Thomas, Pavlović, Doumbia – Bobichon (73. Thioub), Mangani, Amadou, Capelle – Fulgini – Bahoken
    Náhradníci: Petković – Taibi, Traoré, Boma, Khaled, Thioub, Fatar, Fortune, Bamba
    thejrc.org