Ottawa – Edmonton 2:4 (kon.) | Toronto – Montreal 3:2 (kon.) | St. Louis – Vegas 3:1 (kon.)
Minnesota – Colorado 8:3 (kon.) | Los Angeles – Arizona 4:3 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:1 (1:1, 1:0, 1:0) Stav série: 2:2
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 08.04.2021, 19:00 • ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Generali play off Tipsport extraligy • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Hezký čtvrteční večer všem příznivcům Tipsport extraligy. Vyřazovací fáze naší nejvyšší hokejové soutěže dnes nabízí čtvrté pokračování obou semifinálových sérií. Společně se budeme věnovat souboji mezi Mladou Boleslaví a Třincem, který vede 2:1 na zápasy. Úvodní vhazování padne v 19:00.
     
    Dosavadní průběh série

    1. zápas – sobota 3. dubna

    HC Oceláři Třinec – BK Mladá Boleslav 2:0 (0:0, 2:0, 0:0)

    Branky a nahrávky: 26. Martin Růžička (P. Vrána, Hrňa), 29. M. Kovařčík (Freibergs, Martin Růžička)


    2. zápas – neděle 4. dubna

    HC Oceláři Třinec – BK Mladá Boleslav 1:3 (1:1, 0:2, 0:0)


    Branky a nahrávky: 9. Rodewald (Jaroměřský, Špaček) – 15. J. Strnad (J. Stránský, Ševc), 31. Bičevskis (J. Strnad, J. Stránský), 33. Bernad (Jääskeläinen)

    3. zápas – středa 7. dubna

    BK Mladá Boleslav – HC Oceláři Třinec 1:3 (0:2, 1:1, 0:0)


    Branky a nahrávky: 29. Šťastný (Šidlík, Kotala) – 2. Rodewald (Špaček, M. Kovařčík), 13. Martin Růžička (M. Stránský, P. Vrána), 39. Miloš Roman (Dravecký)
     
    Ve středu slavil pečlivě bránící Třinec

    Semifinálová série mezi Bruslaři a Oceláři zatím nabídla tři vyrovnaná utkání. První bod uzmuli svěřenci Václava Varadi. Na domácím ledě jim hrála do karet soupeřova nedisciplinovanost, kterou nemilosrdně potrestali v přesilovkách. O den později se role obrátily. Mladá Boleslav sice opět ztrácela, ale neustoupila ze své hry a po zdařilém obratu si z WERK ARENY odvezla příznivý stav 1:1.

    O vítězi třetího zápasu rozhodla úvodní dvacetiminutovka, kterou lépe zvládli třinečtí hokejisté. Skóre otevřel Rodewald, na něhož navázal Martin Růžička. Středočeši odpověděli zásluhou skryté střely Davida Šťastného, jenže krátce před druhou přestávkou jim zasadila tvrdý direkt dorážka Miloše Romana. Svěřenci Radima Rulíka a Pavla Patera sice jasně vyhráli na střely (35:18), ale na defenzivní taktiku druhého celku základní části nedokázali najít recept. Co nám přinese čtvrteční duel?
     
    Ohlasy po třetím utkání

    Pavel Patera (trenér BK Mladá Boleslav): Ráz zápasu určila první třetina, kdy jsme vůbec nebyli v zápase, čekali jsme, co s námi Třinec udělá. Proti takovému soupeři si toto vůbec nemůžeme dovolit. Bohužel jsme nenavázali na ten druhý zápas, kdy tam bylo všechno. Dneska, ta první třetina, tam nebylo nic. Prohrávali jsme 0:2, ve druhé třetině se to samozřejmě zvedlo, ale prostě toto nabídnout Třinci, to se nesmí stávat. Druhá a třetí třetina byly v pořádku, ale to je málo. Proti takovému soupeři musíte hrát 60 minut a to se nám nepovedlo.

    Václav Varaďa (HC Oceláři Třinec): Utkání se mi hodnotí velmi dobře, myslím si, že jsme měli super vstup do utkání. Dali jsme rychlý gól a cítili jsme, že ta první třetina nám velmi vyšla. Musím říct, že v průběhu utkání se ta hra vyrovnávala a ve třetí třetině nám to domácí udělali těžké, několik střídání nás tam zamkli v našem pásmu a vytvořili si nějaké šance. Ale počítá se výhra, my jsme odvedli velmi dobrý taktický výkon podpořený brankářem a to nám vyneslo vítězství, čehož si vážíme. Tím ale nic nekončí, věřím tomu, že zítřejší utkání bude velmi podobné tomu dnešnímu.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Ševc (C), Hrbas, Dlapa, Pláněk (A), Šidlík, Fillman, Bernad – J. Strnad, Bičevskis, J. Stránský – Kotala, Cienciala, Šťastný – Jääskeläinen, A. Zbořil (A), Claireaux – Flynn, Najman, P. Kousal.

    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Štěpánek) – M. Doudera, Gernát, Freibergs, D. Musil, Jaroměřský, Kundrátek – M. Stránský, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Kurovský, Marcinko, Chmielewski – M. Kovařčík, Špaček, Rodewald – Hrehorčák, Miloš Roman, Dravecký (A) – Hrňa.

    Rozhodčí: Hradil, Hejduk – Ganger, Klouček.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:32
    O první náznak akce se postarali Oceláři. Stránský si obhodil Hrbase, ale jeho kombinace s Martinem Růžičkou nedopadla zdárně.
     
    01:16
    Pláněk přihrál Dlapovi, který se střelou váhal o chvíli déle, než bylo potřeba, a trefil pouze blokujícího Daniela Kurovského.
     
    01:39
    Oba hráči si vzájemný souboj o chvíli později zopakovali. Dlapa musel zabrat do obranné třetiny pro volný puk, ale Kurovského na zádech udržel a poradil si.
     
    02:17
    První šanci zápasu si vypracovali hosté. Z hranice levého kruhu pálil Miloš Roman, jehož lehce tečovaný pokus skončil nad horní tyči boleslavské branky.
     
    03:16
    Opět o sobě dal vědět Jan Stránský, když ve středním pásmu čistě poslal k zemi Martina Růžičky. Pěkný hit boleslavského útočníka.
     
    03:33
    Teď měli Bruslaři štěstí. Přečíslení dvou proti jednomu vyřešil Tomáš Marcinko rychlou střelou, Růžičkovi pomohla tyč.
     
    04:06
    Další ošemetná situace před boleslavskou brankou. Tentokráte měl Růžička situaci pod kontrolou, nahození z hokejky Špačka postrádalo razanci.
     
    04:53
    Stejně jako včera je to Třinec, kdo vstoupil do utkání aktivněji. Nyní se ale bude vhazovat před Ondřejem Kacetlem, který ukryl v lapačce Najmanovo nahození.
     
    05:20
    Stejná situace se opakovala o chvíli později. Tentokráte třineckého gólmana k jednoduchému zachycení kotouče donutil Martin Pláněk.
     
    05:49
    Bruslaři se na chvíli usadili v pásmu. Šidlíkova rána od modré čáry byla dobře skrytá, ale puk skončil mimo tři tyče, takže Kacetl nemusel zasahovat.
     
    05:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec i počtvrté v semifinálové série střílí první branku. Bruslařům nevyšla rozehrávka, načež je Oceláři i s lehkým přispěním štěstí vyšachovali. Kundrátkova přihrávka prošla přes několik hráčů až na hokejku Matěje Stránského, kterému zbývalo jen trefit prázdnou branku. Asistence: Tomáš Kundrátek.
    05:58 Matěj STRÁNSKÝ - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    06:52
    Gernát si v rozehrávce neporozuměl s najíždějícím Kurovským. Puk končí na zakázaném uvolnění, hra se stěhuje před Kacetla.
     
    07:11
    Následovalo další zakázané uvolnění a po něm zajímavý pokus finského křídelníka Jääskeläinena, který Kacetl vyrazil před sebe.
     
    07:39
    Další zákrok pro třineckého gólmana, kterého nenápadnou střelou od pravého mantinelu prověřil Mitchell Fillman.
     
    08:05
    Puk končí na třinecké střídačce, čeká nás první komerční přestávka.
     
    08:37
    Oceláři se utrhli do zajímavého přečíslení, ale Kovařčíkovu nahrávku na Jacka Rodewalda obětavě zastavil vracející se Jakub Strnad.
     
    09:39
    Ani další rychlý výpad Třinec nedopadl ideálně, Stránský si nerozuměl s Vránou. Šťastný poté získal pro Boleslav pásmo nahozením do Kacetlovy lapačky.
     
    10:10
    Dravecký nezakončil přesně, ale volného puku se ujal Roman, který obkroužil branku a málem překvapil přesouvajícího se Růžičku.
     
    10:52
    Oscar Flynn si šikovnou kličkou usnadnil přechod modré čáry, volné místečko mezi betony třineckého brankáře ale nenašel.
     
    11:36
    Flynn vybojoval puk za brankou v souboji s Douderou, ale jeho rychlá zadovka si ke Kousalovi s Najmanem nenašla cestu.
     
    12:15
    Růžička sice našel mezi kruhy čekajícího Matěje Stránského, jenže třineckému kanonýrovi rána z první vůbec nesedla.
     
    12:43
    Rodewaldovo šikovné zakončení vyrazil Růžička jen mezi kruhy, kde se k dorážce díky dobré práci Kotaly nedostal Špaček.
     
    13:09
    Hrbasova rána byla tečována do ochranné sítě. Následuje další komerční přestávka.
     
    13:26
    Claireaux vyhrál vhazování pro Adama Zbořila, jehož okamžitý pokus skončil kousek vedle tyče třinecké branky.
     
    14:28
    Vrána dobře napadal boleslavskou rozehrávku. Po jeho nabídce pálil Růžička, jehož nepovedený pokus málem oslovil před brankou stojícího Stránského.
     
    15:07
    Bruslaři se na několik okamžiků usadili v útočném pásmu, ale Kacetla neohrozili. Třinec šikovně vyhazuje, zakázané uvolnění se nepíská.
     
    15:49
    Hrbasův pokus vypadl Kacetlovi z výstroje, načež se k dorážče propracoval David Cienciala, ale trefil pouze boční síť branky Ocelářů.
     
    16:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další šance Mladé Boleslavi už končí vyrovnávací trefou. Na modré čáře si na Hrbasovu přihrávku počkal JOONA JÄÄSKELÄINEN, vydal se vstříc brance soupeře a prudkou střelou mezi betony propasíroval kotouč za Kacetlova záda. Asistence: Marek Hrbas, Mitchell Fillman.
    16:22 Joona JÄÄSKELÄINEN - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    17:09
    Dlapa se hodlal opřít do rány z první, ale puk těsně před ním nešťastně podskočil a skončil až ve středním pásmu.
     
    17:44
    Gernátovo schované nahození si cestu k Růžičkovi nenašlo, těsně před ním se puk zastavil u souboje Najmana s Kovařčíkem.
     
    18:59
    Poslední minutu první třetiny odstartují Bruslaři na útočné polovině, protože Doudera poslal puk na zakázané uvolnění.
     
    19:32
    Velký závar před Ondřejem Kacetlem zakončení nepřinesl. O chvíli později tečoval Pláňkovu nabídku těsně vedle branky Adam Zbořil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí neúspěšným boleslavským tlakem, oba týmy jdou do kabin za nerozhodného stavu 1:1. Stejně jako včera vyšel vstup do zápasu lépe Ocelářům. Hosté měli lepší pohyb a v šesté minutě se ujali vedení zásluhou Matěje Stránského. Závěr úvodní dvacetiminutovky naopak patřil Mladé Boleslavi, kterou nakopla vyrovnávací trefa Joony Jääskeläinena. Nechme se překvapit, kdo bude mít navrch po přestávce, která končí přibližně v 19:46.

    Střely na branku: 11:7.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:28
    Růžička z vlastního pásma hledal přihrávkou z otočky Stránského, který prohrál rychlostní souboj se Ševcem. Zakázané uvolnění.
     
    21:06
    Šťastný zpoza branky hledal mezi kruhy si najíždějícího Kotalu, ale kotouč se mu v klíčový okamžik svezl po čepeli.
     
    21:56
    Boleslavská formace zůstala na ledě dlouho, naopak hosté stihli vystřídat. K ohrožení Jana Růžičky se ale vůbec nedostali.
     
    22:34
    Z protiakce se pokoušel zahrozit Šťastný, ale už mu zcela viditelně scházely potřebné síly, což byla voda na mlýn pro Milana Douderu.
     
    23:17
    Přečíslení tří proti dvěma vyřešil Valentin Claireaux skrytou ranou přes obránce, ale Ondřej Kacetl vytasil svůj levý beton.
     
    23:46
    Kotouč výrazně zpomaloval a Gernát ho stíhal, ale rozhodčí i tak odpískal zakázané uvolnění. Hra se stěhuje před Jana Růžičku.
     
    24:29
    Jack Rodewald si po přejetí modré čáry dovolil drzou kličku, která se u Martina Ševce nesetkala s úspěchem. Bruslaři ale posléze zahráli na další icing.
     
    24:46
    Gernát poslal puk po modré čáře na Milana Doudera, jehož pokus Růžička celou dobu velmi dobře viděl a zasáhl lapačkou.
     
    25:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav otáčí skóre a ujímá se vedení 2:1. Rychlý výpad domácích začal u Kotaly, který po přejetí modré čáry přenesl hru na Šťastného. Šikovný útočník okamžitě nahodil puk na branku soupeře a těsně před ní jej ještě tečoval DAVID CIENCIALA. Asistence: David Šťastný, Jakub Kotala.
    25:01 David CIENCIALA - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    25:54
    Ze skrumáže u mantinelu vyvezl kotouč Jääskeläinen a vyzkoušel pozornost Ondřeje Kacetla, jenž byl tentokráte na svém místě.
     
    27:03
    Flynnova zadovka zpoza branky si našla cestu mezi kruhy, kde čekal Ondřej Najman, který z dobré pozice nezamířil mezi tři tyče.
     
    27:45
    Letka boleslavských mladíků se postarala ještě o jedno zakončení. Pavel Kousal neměl seřízená mířidla a poslal puk nad horní tyč.
     
    28:17
    Šťastný přenechal kotouč Ševcovi, jehož ránu do ochranné sítě tečoval David Musil. Po komerční přestávce se bude vhazovat před Kacetlem.
     
    28:51
    Vladimír Dravecký se pokoušel natlačit před boleslavskou branku, ale dobrou práci při hře tělem odvedl kapitán domácích Ševc.
     
    29:23
    Valentin Claireaux se trochu lekl blížícího se Gernáta a raději poslal kotouč přes všechny čáry. Zakázané uvolnění Mladé Boleslavi.
     
    30:12
    Doudera se snažil o mantinel poslat kotouč k rozjetému Stránskému, ale úniku třineckých Ocelářů zabránil ve středním pásmu Fillman.
     
    31:04
    Tutovka Ocelářů, málem bylo srovnáno. Mezi kruhy se puku ujal Michal Kovařčík, který po bekhendovém manévru minul poloprázdnou branku Jana Růžičky.
     
    31:58
    Pláněk nevyhodil kvůli včasnému přístupu dotěrného Kurovského. Třinečtí se usazují v útočném pásmu.
     
    32:17
    Tlak svěřencům Václava Varadi vyústil ve střelu z úhlu v podání Patrika Hrehorčáka, kterou Růžička bez větších problémů zkrotil.
     
    32:53
    Rychlík Zbořil po přejezdu modré čáry přenechal kotouč Jääskeläinenovi, jehož ukrytý pokus si cestu mezi tři tyče nenašel.
     
    33:35
    Po ose Bičevskis – Ševc se puk dostal k Marku Hrbasovi, jehož nahození zablokoval dobře postavený Jan Jaroměřský.
     
    34:20
    Flynn neměl komu nahrát, ale s celou situací si poradil šikovně, když bekhendem nahodil kotouč do Kacetlovy lapačky a udržel domácí v útočné třetině.
     
    34:56
    Další solidní příležitost Michala Kovařčíka. Třinecký útočník opět pálil z prostoru mezi kruhy, tentokráte forhendem, ale trefil pouze Růžičkovu vyrážečku.
     
    35:19
    Na opačné straně měl spoustu prostoru Fillman. Kanadský obránce našel jednoho z tečujících spoluhráčů, ale Kacetl byl připraven.
     
    35:48
    Pochvalu z boleslavské střídačky si vysloužil Martin Ševc, který čistým způsobem poslal k ledu pronikajícího Arona Chmielewského.
     
    36:19
    Musilovo nahození sice tečoval Růžička, ale jeho jmenovec v boleslavské brance nemusel zasahovat. Bruslaři posléze zahráli na zakázané uvolnění.
     
    36:38
    O chvíli později poslali kotouč přes všechny Oceláři, konkrétně se jednalo o nejproduktivnějšího obránce základní části Martina Gernáta.
     
    37:10
    Kousal se u střídaček protáhl kolem Kundrátka a přihrál úplně volnému Najmanovi, jehož ránu z mezikruží vytěsnil připravený Kacetl.
     
    38:19
    Bruslaři se zhruba na půl minuty usadili v obranném pásmu Ocelářů. Aktivní byl Šťastný, ale u mantinelu se nezbavil tvrdě hrajícího Musila.
     
    39:00
    Máme před sebou poslední minuty prostřední třetiny.
     
    39:17
    Claireaux si šikovným způsobem přehodil obránce Třince a řítil se na Kacetla, ale jeho bekhendový pokus skončil kousek nad brankou.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou čtyřicet minut čtvrtého utkání semifinálové série mezi Mladou Boleslaví a Třincem. Spokojenější jsou momentálně domácí, kteří z vyrovnané druhé periody vytěžili vedení 2:1. Udeřila elitní formace Bruslařů, Šťastného rychlé nahození mimo Kacetlův dosah tečoval David Cienciala. Šance měli také Oceláři, srovnat mohl z mezikruží dvakrát pálící Michal Kovařčík. Krátce před přestávkou to zavánělo gólem i na druhé straně, ale osamoceného Najmana vychytal Kacetl a Claireaux bekhendem přestřelil. Třetí dějství začne přibližně v 20:37.

    Střely na branku ve druhé třetině: 10:4.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:17
    Jeden z třineckých hráčů poslal puk mimo hrací plochu. Sudí se poradili ve středním pásmu a nakonec došli k rozhodnutí, že viděli teč. Vylučovat se tedy nebude.
     
    40:39
    Ševcův pokus těsně před Kacetlem tečoval okolo projíždějící Stránský, ale třinecký brankář neposedný kotouč nadvakrát zkrotil.
     
    41:29
    Zbořilem vyhozený kotouč si ve středním pásmu našel Jääskeläinen, ale zpracování mu nevyšlo ideálně, čehož využil Jaroměřský.
     
    42:15
    Třinecký zadák zakončil zámek hostí střelou od modré čáry, ale Jan Růžička na kotouč celou dobu dobře viděl.
     
    43:07
    Ondřej Najman se proháčkoval přes střední pásmo a lehkým nahozením odevzdal kotouč Kacetlovi. Vhazovat se bude po levé ruce třineckého gólmana.
     
    43:37
    Vránova kličkovaná se zadrhla na poctivě bránícím Martinu Pláňkovi. Oceláři posléze zahráli vysokou holí, takže vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    44:19
    Fillman nedokázal puk nahodit do obranného pásma, trefil pouze Marcinka, od kterého se ale kotouč odrazil příhodně pro domácí.
     
    45:02
    Oceláři poslal puk za boleslavskou branku, kde s ním čeká Ševc. Oba celky mohou vystřídat.
     
    45:57
    Před brankou Jana Růžičky se po puku marně natahoval Vladimír Dravecký. Chyběl mu opravdu kousek, jinak by pálil z prostoru mezi kruhy.
     
    46:52
    Stránský obkroužil útočné pásmo a připravil palebnou pozici pro neobsazeného Martina Gernáta, který rozezvučel oblouk branky.
     
    47:16
    Na ledě zůstal ležet Matěj Stránský, ale rozhodčí se vylučovat nechystají. Další akci Třince zastavil ofsajd, po němž následuje komerční přestávka.
     
    47:35
    Po ní tu máme další ofsajd Varaďovy družiny, přejezd přes útočnou modrou čáru tentokráte nezvládl Daniel Kurovský.
     
    48:17
    Zbořil se snažil prosadit podél mantinelu za brankou Třince, ale narazil na tradičně tvrdě hrajícího Davida Musila.
     
    48:40
    Na druhé straně musel zasahovat Jan Růžička, Miloš Roman ale poslal puk přímo do jeho nachystané lapačky.
     
    49:17
    Na Vránovu šikovnou žabičku přes celou šířku útočného pásma u levého kruhu těsně nedosáhl Petr Vrána. Bruslaři přestáli další náznak třinecké akce.
     
    50:06
    Oscar Flynn schoval svou střelu za obránce, Kacetl ale dokázal letící puk najít a zasáhnout pravým ramenem.
     
    50:13
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Oscar Flynn – 2 min., podrážení).
     
    50:29
    Mladá Boleslav se po vyhraném vhazování okamžitě osvobozuje.
     
    51:10
    Po Gernátově nahrávce pálil Špaček, jehož tvrdou ránu schytal Martin Pláněk. Mladá Boleslav opět vyhazuje.
     
    52:01
    Sám mezi kruhy se zjevil Martin Růžička. Položil si blokujícího Ševce, ale svého jmenovce v brance Mladé Boleslavi nepřekonal.
     
    52:13
    Domácí v plném počtu.
     
    53:03
    Cienciala se ve středním pásmu poradil s napadajícím obráncem a získal pro Bruslaře hodně prostoru, Šťastný ale pálil nad branku.
     
    53:13
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Tomáš Kundrátek – 2 min., napadení).
     
    53:59
    Bruslaři rozjeli kombinaci v útočné třetině. Jääskeläinen vypálil, Kacetl vyrazil kotouč ke Kotalovi, ale ten branku minul.
     
    54:17
    O chvíli později to z hranice levého kruhu zkoušel sám finský útočník, ale Kacetl schoval puk ve své výstroji.
     
    54:43
    Druhá přesilovková formace Středočechů se do zakončení nedostala, hosté vyhazují a střídají.
     
    55:06
    Do útoku se naopak vydal Třinec. Petr Vrána ujel po levém křídle, ale Růžička dobrým zásahem podržel domácí mužstvo.
     
    55:13
    Hosté v plném počtu.
     
    55:50
    Jaroměřský si nahodil puk, který zkusil sám dojet. Předstihl jej Martin Pláněk, a proto se píská zakázané uvolnění a hra míří před Kacetla.
     
    56:19
    Kotala se opět neúspěšně probíjel na hranici brankoviště. O chvíli později se neujala ani rána z hole Marka Hrbase.
     
    57:00
    Podél střídaček se protáhl Valentin Claireaux, ale jeho pokus nemohl Kacetla ohrozit. Třinecký brankář navíc stihl rozehrát.
     
    57:29
    Na Dlapovo vyhození těsně nedosáhl Jakub Strnad. Hra se stěhuje do obranného pásma Mladé Boleslavi, vhazuje se po Růžičkově levici.
     
    58:02
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny. Ke střele se odhodlal Gernát, po jehož prudké ráně končí puk v lapačce Jana Růžičky.
     
    58:02
    Třinecká střídačka si vyžádala oddechový čas.
     
    58:02
    Ondřej Kacetl zůstává na střídačce, Oceláří zkusí štěstí v šesti.
     
    58:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav tento risk hostujícího celku trestá a dostává se do vedení 3:1. Marek Hrbas posunul puk na Martina Ševce, jehož rána ze středního pásma prošla mezi nohama Milana Doudery a dolétla až do sítě. Asistence: Marek Hrbas, Jan Stránský.
    58:24 Martin ŠEVC - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:00
    Začíná poslední minuta třetího dějství.
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání končí, Mladá Boleslav poráží Třinec 3:1 a vyrovnává stav série na 2:2. Ve třetím dějství jsme sledovali z boleslavské strany dle očekávání opatrnější hokej, ale Oceláři si žádnou výraznější příležitost nevypracovali. V závěru zkusili štěstí při hře bez brankáře, ale prázdnou branku trefil kapitán Bruslařů Martin Ševc. Semifinále pokračuje v neděli ve WERK ARENĚ. Nechme se překvapit, kdo získá třetí bod a vypracuje si mečbol.

    Střely na branku: 30:17.
     
    Ode mě je to dnes z Mladé Boleslavi vše. Děkuji za pozornost a někdy příště na počtenou. (21:12:13)

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 17. Jääskeläinen (Hrbas, Fillman), 26. Cienciala (Šťastný, Kotala), 59. Ševc (Hrbas, J. Stránský) – 6. M. Stránský (Kundrátek)


    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Ševc (C), Hrbas, Dlapa, Pláněk (A), Šidlík, Fillman, Bernad – J. Strnad, Bičevskis, J. Stránský – Kotala, Cienciala, Šťastný – Jääskeläinen, A. Zbořil (A), Claireaux – Flynn, Najman, P. Kousal.
    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Štěpánek) – M. Doudera, Gernát, Freibergs, D. Musil, Jaroměřský, Kundrátek – M. Stránský, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Kurovský, Marcinko, Chmielewski – M. Kovařčík, Špaček, Rodewald – Hrehorčák, Miloš Roman, Dravecký (A) – Hrňa.

    Rozhodčí: Hradil, Hejduk – Ganger, Klouček
    Mladá Boleslav 3 4 Třinec
    #1 Sobota 03.04.2021 • 15:00
    Třinec - Mladá Boleslav 2:0
    #2 Neděle 04.04.2021 • 17:00
    Třinec - Mladá Boleslav 1:3
    #3 Středa 07.04.2021 • 19:00
    Mladá Boleslav - Třinec 1:3
    #4 Čtvrtek 08.04.2021 • 19:00
    Mladá Boleslav - Třinec 3:1
    #5 Neděle 11.04.2021 • 14:00
    Třinec - Mladá Boleslav 3:0
    #6 Úterý 13.04.2021 • 17:00
    Mladá Boleslav - Třinec 4:2
    #7 Čtvrtek 15.04.2021 • 19:00
    Třinec - Mladá Boleslav 3:0
    thejrc.org