Ottawa – Edmonton 2:4 (kon.) | Toronto – Montreal 3:2 (kon.) | St. Louis – Vegas 3:1 (kon.)
Minnesota – Colorado 8:3 (kon.) | Los Angeles – Arizona 4:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
0:5 (0:3, 0:0, 0:2) Stav série: 3:1
HC Sparta Praha
Čtvrtek 08.04.2021, 17:00Generali play off Tipsport extraligy • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Přeji pěkný čtvrteční podvečer z Liberce. Dnes je na programu čtvrté klání semifinálové série mezi týmy Bílí Tygři Liberec a HC Sparta Praha. Severočeši díky včerejší výhře mají mečbol, využijí ho hned na první pokus?
     
    Dosavadní průběh série

    1. zápas: HC Sparta Praha – Bílí Tygři Liberec 1:5 (1:0, 0:1, 0:4)

    Branky a nahrávky: 20. Řepík (Horák, Sobotka) – 33. Najman (Gríger), 42. J. Vlach (Derner, P. Jelínek), 49. Rychlovský (R. Pavlík), 55. J. Vlach (D. Špaček), 60. J. Vlach (D. Špaček, Lenc).

    2. zápas: HC Sparta Praha – Bílí Tygři Liberec 1:3 (0:1, 0:0, 1:2)

    Branky a nahrávky: 60. Tomášek – 8. Bulíř (Lenc, Gríger), 52. A. Musil, 59. Bulíř (Gríger, Lenc).

    3. zápas: Bílí Tygři Liberec – HC Sparta Praha 3:2 po prodl. (0:1, 2:1, 0:0 – 1:0)

    Branky a nahrávky: 28. Birner (Knot, Lenc), 39. Knot (Lenc, Birner), 63. Gríger (Lenc) – 11. Zikmund (Dvořáček, Polášek), 26. Tomášek.
     
    Další obrat pod Ještědem

    Třetí semifinálové klání mohlo v mnohém připomínat úvodní zápas čtvrtfinálové série mezi Libercem a Hradcem, v kterém Tygři předvedli fantastický obrat z 0:3. Ani proti Spartě to s domácími v polovině zápasu nevypadalo dobře, když po brankách Ladislava Zikmunda a Davida Tomáška prohrávali 0:2. Pak ale opět zařadili na vyšší stupeň a díky dvěma přesilovkovým trefám ještě před koncem druhé třetiny vyrovnali.

    V třetí dvacetiminutovce měl na hokejce vítězný gól Michal Řepík, jenž jel po faulu na Formana trestné střílení, na Kváču však nevyzrál. Rozhodnout tak muselo prodloužení, v němž byl vyloučen Jan Košťálek, a Severočeši nabídnutou početní výhodou opět nepohrdli. Důležitý třetí bod jim hezkou tečí vystřelil Dávid Gríger.
     
    Hráči obou týmů před čtvrtým utkáním.

    Ronald Knot, Bílí Tygři Liberec: „Vůbec to nevidím tak, že by bylo hotovo. Vždy si říkáme, že chceme vyhrát zápas, který má přijít, což se nám zatím daří. Stejným systémem se budeme připravovat i na čtvrtou bitvu."

    Vladimír Sobotka, HC Sparta Praha: „Já jsem osobně byl v sérii, v které jsme vedli 3:0 a pak jsme prohráli 4:3. I tenhle stav se určitě dá otočit. Věřím, že každý je u nás nastavený tak, že to je pořád možné. Bude to ale samozřejmě těžké, všichni se na to musíme v hlavách nastavit a odvést co nejlepší výkon."
     
    Je tedy jasné, že Tygry nečeká nic lehkého. Sparta se ještě rozhodně nevzdala a bude chtít sérii vrátit zpět do hlavního města. Uvidíme, jak čtvrtý zápas zatím divácky atraktivního semifinále dopadne. Úvodní buly padne v 17:00!
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Vitásek, Knot, Rosandić, Havlín, Kolmann, T. Hanousek, Kunst – Birner (A), A. Musil, Lenc – Najman, Gríger, Bulíř – J. Vlach, P. Jelínek (C), D. Špaček – Rychlovský, Šír, Průžek.

    HC Sparta Praha: Machovský (Salák) – Němeček, Košťálek, Polášek, M. Jandus, Tomáš Dvořák, O. Němec, Jurčina (A) – Rousek, Horák, Řepík (C) – Sobotka, Tomášek, Forman – Buchtele, Pech (A), Zikmund – Kudrna, Sukeľ, Dvořáček.

    Rozhodčí: Šír, Kika – Lederer, Svoboda.
     
    Oba týmy už jsou na ledě, Tygři nastoupí v modrých dresech, Pražané obléknou bílé trikoty. Za chvíli začínáme!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    Úvodní buly vyhráli Tygři, Ondřej Vitásek nahodil kotouč do útočného pásma, tam se ale puku ujmuli hosté.
     
    01:04
    Druhá liberecká formace dobře napadala rozehrávku Sparty. Ta nakonec vyhazuje jen na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po Machovského levici.
     
    01:53
    Adam Najman nahodil kotouč ze středního pásma, Matěj Machovský s chycením kotouče neměl problémy a připsal si tak první úspěšný zákrok dnešního utkání.
     
    02:59
    Sparťané si vytvořili první větší tlak, který vyvrcholil střelou Jana Košťálka od modré čáry, puk ale šel těsně mimo pravou tyčku Kváčovy svatyně. Následně je hra přerušena kvůli posunuté brance.
     
    03:40
    Po další ráně Jana Košťálka od modré čáry nebylo daleko k úvodní brance! Petr Kváča totiž vyrazil kotouč nad sebe a puk se pomalu snášel za jeho záda, nakonec ale naštěstí pro libereckého gólmana skončil nad břevnem!
     
    04:30
    Vladimír Sobotka se z levé strany dral do dobré šance, skvělým obranným zákrokem ho však zastavil Petr Kolmann. Hosté teď mají mírnou převahu.
     
    05:49
    Uvidíme první dnešní přesilovku, zahrají si ji hosté. Za hrubost na trestnou lavici usedl Michal Birner (LIB).
     
    06:00
    Střelu Jana Košťálka vyrazil Petr Kváča, Pražané ale stále mají tlak.
     
    06:29
    Po střele Davida Tomáška se k nebezpečné dorážce dostal Roman Horák, jenže v dobré pozici minul. Liberečtí se následně osvobozují.
     
    07:12
    A další vyhození Tygrů, tentokrát z hole Ronalda Knota.
     
    07:49
    Domácí v plném počtu. První polovina přesilovky se Pražanům povedla, ta druhá už tolik ne.
     
    08:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení! Neskutečnou individuální akci předvedl DAVID DVOŘÁČEK, který se po pravé straně vřítil do útočného pásma a střelou přímo do šibenice nedal Kváčovi šanci! Asistence: Milan Jurčina, Tomáš Dvořák.
    08:26 David DVOŘÁČEK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    08:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Druhý gól v rychlém sledu a Pražané vedou už o dvě branky! Po chybě v liberecké rozehrávce se do přečíslení dostal Lukáš Rousek, který ještě nahrál ROMANU HORÁKOVI, před nímž už byla jen prázdná branka. Asistence: Lukáš Rousek, David Němeček.
    08:58 Roman HORÁK - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    09:17
    Tygry dva inkasované góly evidentně zaskočily, teď je na ledě více vidět Sparta.
     
    10:02
    Čtvrtá liberecká formace teď ale odvádí výbornou práci a dobře napadá rozehrávku celku z hlavního města.
     
    11:00
    Střela Petra Kolmanna od modré čáry se odrazila od zadního mantinelu a Adam Musil hledal z pravé strany spoluhráče před brankou, přihrávka ale byla nepřesná.
     
    11:30
    Přesilovku si zahrají také Tygři. Na trestnou lavici putuje Andrej Kudrna (SPA) za faul kolenem.
     
    12:15
    Liberečtí si vypracovali dobrý tlak, žádnou větší šanci z něj nicméně nevytěžili a hosté vyhazují.
     
    13:00
    Střelu Radana Lence z pravého kruhu vyrazil Matěj Machovský jen před sebe, kde byl úplně sám Dávid Gríger, kotouč mu ale projel mezi nohama!
     
    13:30
    Hosté v plném počtu. Tygři si v přesilovce pár šancí vytvořili, Matěj Machovský ale zatím drží svůj tým.
     
    13:55
    Po ofsajdu Libereckých následuje komerční přestávka.
     
    14:38
    Adam Musil se zmocnil kotouče ve středním pásmu a ujížděl na Matěje Machovského, nakonec se rozhodl počkat na dojíždějícího Ondřeje Vitáska, který ale zakončoval v těžké pozici a Machovského z bezprostřední blízkosti nepřekonal.
     
    16:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další neskutečně přesná rána a Sparta vede už 3:0! Matúš Sukeľ vjel v plné rychlosti do útočného pásma a zadovkou předal kotouč JANU KOŠŤÁLKOVI, který tvrdou střelou z první nedal Kváčovi žádnou šanci. Asistence: Matúš Sukeľ.
    16:33 Jan KOŠŤÁLEK - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    17:46
    Pražany gól nabudil a teď jsou na ledě více vidět.
     
    18:36
    Teď se ale šelmy dostaly do útočného pásma a od modré čáry prověřil Machovského Ondřej Vitásek, sparťanský gólman se však překvapit nenechal a kotouč ukryl ve své lapačce.
     
    19:20
    Tygry při přechodu modré čáry zastavil ofsajd.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, po které jsou šťastnější jednoznačně Pražané, kteří vedou už 3:0. K vidění byla přitom celkem vyrovnaná hra, Sparta ale perfektně dokázala využít své šance a zároveň ji podržel dobře chytající Matěj Machovský. V Liberci jsme ale už v letošním play-off viděli dva velké obraty, zápas tak ještě rozhodně není u konce. Uvidíme, co přinese druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:49.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:22
    Po chybě v rozehrávce Pražanů se do obrovské šance dostal Adam Musil, Matěj Machovský ale jeho ránu z levého kruhu chytil!
     
    21:02
    A další obrovská šance, tentokrát na druhé straně! Liberečtí napadali hodně vysoko a úplně zapomněli na Davida Tomáška, který se dostal do samostatného úniku, jenže minul branku.
     
    21:40
    Liberečtí si nerozuměli při rozehrávce a vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    22:28
    Pražané jsou nastěhovaní v útočném pásmu, i na počátku druhé třetiny mají mírně navrch.
     
    22:55
    Andrej Kudrna vyjel zpoza branky a pokusil se zakončit, Petr Kváča si však situaci pohlídal a kotouč ukryl pod svou lapačkou.
     
    23:33
    Další velká příležitost Sparty! Druhá formace se dostala do přečíslení 3 na 2, Vladimír Sobotka v dobré pozici ještě hledal Miroslava Formana, tomu se ale zakončit nepodařilo.
     
    24:12
    Už už to vypadalo, že hosté se po chybě Mislava Rosandiče dostanou do dalšího přečíslení, výborným obranným zákrokem je ale zastavil Tomáš Havlín.
     
    24:27
    Nepříjemný moment před sparťanskou brankou. Adam Najman omylem tvrdou střelou trefil Dávida Grígera, který se z ledu zvedá s hodně bolestivou grimasou. Doufejme, že slovenský útočník bude v pořádku.
     
    25:40
    Liberečtí se zatím v druhé třetině nemůžou dostat do nějaké větší šance, zato Pražané hodně hrozí z nebezpečných protiútoků.
     
    26:40
    Tvrdá střela Tomáše Hanouska od modré čáry těšně minula branku.
     
    27:10
    Zase to vypadalo na další nebezpečný protiútok Sparty, tentokrát se ale dobře vrátil Tomáš Hanousek a zneškodnil ho.
     
    27:29
    Michal Řepík se z levé strany prokličkoval až před Petra Kváču, na toho ale střelou zápěstím nevyzrál! Skvělý zákrok libereckého gólmana, po kterém následuje komerční přestávka.
     
    28:31
    Na liberecké straně je k vidění hodně nepřesností, Tygrům se zatím dnes moc nedaří.
     
    29:20
    Další dobrá akce druhé sparťanské formace! Po přihrávce Vladimíra Sobotky zakončoval Miroslav Forman, v dobré pozici ale minul branku.
     
    29:55
    Tygři si zahrají druhou dnešní přesilovku. Miroslav Forman (SPA) je potrestán za podrážení.
     
    30:29
    Ronald Knot nabil Radanu Lencovi, jehož tvrdá rána z první minula branku a kotouč doputoval až do obranného pásma Liberce.
     
    31:03
    Sparťané se opět osvobozují.
     
    31:55
    Spartě sice skončilo oslabení, jenže vzápětí se opět provinila a domácí budou mít další početní výhodu.
     
    31:56
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Matúš Sukeľ – 2 min., podrážení).
     
    32:16
    Michal Birner střílel ze stejné pozice jako včera, když dal branku, tentokrát mu ale rána nesedla a hosté vyhazují.
     
    32:40
    David Dvořáček zahrozil ve vlastním oslabení, Petr Kváča však jeho ránu z levé strany vyrazil.
     
    33:00
    Velká šance Tygrů! Radan Lenc zavezl kotouč do pásma a krásnou křižnou přihrávkou vybídl ke skórování Dávida Grígera, jeho střela z první ale trefila jen boční oblouk Machovského branky!
     
    33:26
    Jaroslav Vlach střílel ze své oblíbené pozice, jenže Matěj Machovský kotouč vyrazil do ochranné sítě. Další výborný zákrok brankáře Sparty.
     
    33:56
    Hosté ubránili i tohle oslabení a jsou opět v plném počtu.
     
    35:06
    Další velká šance Adama Musila! Po hezké akci elitní liberecké formace se s trochou štěstí dostal k dorážce a před sebou měl odkrytou branku. Střílel ale z velkého úhlu a z těžké pozice nedal gól. Hra byla přerušena kvůli posunuté brance a následuje komerční přestávka.
     
    35:23
    Přesilovku si v druhé části hry zahrají i Pražané. Za vysokou hůl usedl na trestnou lavici Dávid Gríger (LIB).
     
    35:30
    Tygři se v úvodu oslabení osvobozují.
     
    36:08
    Počet hráčů na ledě se vyrovná. Za nedovolené bránění byl vyloučen Jan Košťálek, který fauloval unikajícího Jaroslava Vlacha.
     
    36:50
    Tygři drží Spartu v útočném pásmu, žádnou větší šanci si ale zatím nevypracovali.
     
    37:23
    Domácí v plném počtu. Teď mají skoro minutu dlouhou přesilovku.
     
    38:02
    Těsně před koncem početní výhody předvedli Liberečtí hezkou kombinaci, na jejímž konci byl Michal Bulíř, ten ale měl kvůli dotírajícímu obránci ztíženou pozici a nemohl tak pořádně zakončit.
     
    38:08
    Hosté v plném počtu.
     
    38:59
    Liberečtí jsou i po konci přesilovky na ledě více vidět, zatím tomu ale z jejich strany chybí větší šance a přesnější zakončení.
     
    39:26
    V zajímavé pozici se opět ocitl Adam Musil, ještě ale hledal lépe postaveného spoluhráče, což se mu nepodařilo a kotouč mají pod kontrolou hosté.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou druhou třetinu, ve které žádný gól nepadl, a Sparta tak stále vede o tři branky. Liberečtí přitom v druhé třetině měli hlavně díky přesilovkám mírně navrch, Matěj Machovský ale zatím výbornými zákroky drží svůj tým. I Petr Kváča však předvedl několik důležitých zákroků, Pražané hrozí hlavně z rychlých protiútoků. Uvidíme, jestli se v třetí dvaceminutovce Liberečtí ještě vrátí do zápasu.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:41.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    První útok třetí třetiny založili hosté, o kotouč ale rychle přišli a dopředu míří Tygři.
     
    40:44
    Obránce Ondřej Vitásek se dostal do zajímavé pozice v útočném pásmu, jeho bekhendový pokus si ale Matěj Machovský pohlídal.
     
    41:40
    Daniel Špaček se vřítil do útočného pásma, z dobré pozice ale nevystřelil a o kotouč následně přišel.
     
    43:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď už to s Tygry vypadá hodně špatně. Po hezké přihrávce Němečka a chybě domácích se do samostatného úniku dostal LUKÁŠ ROUSEK, který Petra Kváču zkušeně propálil střelou mezi betony. Asistence: David Němeček, Jan Košťálek.
    43:33 Lukáš ROUSEK - 0:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    44:13
    Liberečtí se ale nevzdávají, teď jsou v útočném pásmu a snaží se alespoň o snížení.
     
    44:46
    Hosté si nerozuměli při rozehrávce, píská se zakázané uvolnění.
     
    45:04
    Lukáš Pech z pravé strany hledal Ladislava Zikmunda, Mislav Rosandič ale jeho nahrávku zblokoval.
     
    45:17
    Po faulu na unikajícího Andreje Kudrnu je nařízeno trestné střílení!
     
    45:17
    Ani v dnešním zápase Pražané trestné střílení neproměnili. Tentokrát se exekuce ujal sám faulovaný Andrej Kudrna, který se rozjel rychle, jenže minul branku.
     
    46:00
    Ronald Knot se dostal do dobré pozice, i s jeho ránou si ale poradil skvělý Matěj Machovský. Hosté následně vyhazují na zakázané uvolnění, Tygři teď mají převahu.
     
    46:57
    Sparťané ale nadále hrozí z rychlých protiútoků, jeden takový teď zastavil odpískaný ofsajd. Následuje komerční přestávka.
     
    47:39
    Daniel Špaček zpoza branky přihrával Ronaldu Knotovi na modrou čáru, nahrávku však dobře přečetl Jan Buchtele, který míří do útoku.
     
    49:00
    Další nebezpečné přečíslení Sparty! V situaci 2 na 1 hledal Ladislav Zikmund lépe postaveného Lukáše Pecha, přihrávka ale kvůli dobrému zákroku Tomáše Havlína nenašla svůj cíl.
     
    50:20
    Tygři si zahrají další přesilovku. Za vyhození puku mimo hřiště byl vyloučen Roman Horák (SPA).
     
    50:31
    V úvodu přesilovky vypálil tvrdě od modré Ronald Knot, Matěj Machovský však kotouč ukryl ve své lapačce.
     
    50:42
    Pozor, Liberečtí budou hrát přes minutu a půl přesilovku 5 na 3! Za sekání byl totiž vyloučen Adam Polášek (SPA).
     
    51:01
    A další skvělý zákrok Matěje Machovského, tentokrát proti střele Jaroslava Vlacha.
     
    51:22
    Ránu Jaroslava Vlacha vyrazil Matěj Machovský pouze na hůl Michala Bulíře, jenže ani on z ideální pozice sparťanského gólmana nepřekonal!
     
    51:53
    Po sražené střele Mislava Rosandiče se kotouč dostal k Adamu Najmanovi, proti kterému se Matěj Machovský přesunul a předvedl další neuvěřitelný zákrok!
     
    52:20
    Hosté už jsou ve čtyřech, to nejhorší tedy přečkali.
     
    52:42
    A Sparta je už v plném počtu. I toto oslabení tedy hlavně díky Matěji Machovskému přečkala bez úhony.
     
    52:54
    Po ofsajdu Bílých Tygrů následuje komerční přestávka.
     
    53:10
    Po chybě Tomáši Havlína se do samostatného úniku dostal Jan Buchtele, jenže na Petra Kváču nevyzrál! Následně se strhla menší mela, bude se vylučovat na obou stranách.
     
    53:10
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jaroslav Vlach – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Ladislav Zikmund – 2 min., hrubost).
     
    54:00
    Už už to vypadalo, že se Ondřej Vitásek dostane do dobré šance, jenže ho zastavil ofsajd.
     
    54:09
    Sparťané si zahrají přesilovku 4 na 3. Za nesportovní chování byl vyloučen Ondřej Vitásek (LIB).
     
    54:20
    Domácí se v úvodu oslabení osvobozují.
     
    54:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku a zasazují Tygrům další ránu. Elitní sparťanská přesilovková formace to udělala parádně, Horák dostal přihrávku do předbrankového prostoru a ještě krásně našel MICHALA ŘEPÍKA, proti jehož střele z první neměl Kváča sebemenší šanci. Asistence: Roman Horák, Vladimír Sobotka.
    54:55 Michal ŘEPÍK - 0:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    56:02
    Liberečtí vyhazují na zakázané uvolnění. Po písknutí se strhla další mela, ve které byli stejně jako minule nejaktivnější Ladislav Zikmund a Jaroslav Vlach. Oba hráči budou opět vyloučeni.
     
    56:02
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jaroslav Vlach – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Ladislav Zikmund – 2 min., sekání).
     
    56:47
    Na led se poprvé dostal i sedmý liberecký obránce Vratislav Kunst, který hned Machovského prověřil střelou z úhlu. Ten se však překvapit nenechal a kotouč ukryl ve své náruči.
     
    57:11
    Hosté vyhazují na zakázané uvolnění, zápas už se jen dohrává.
     
    57:52
    Sparťané drží kotouč na svých hokejkách a nikam se neženou.
     
    58:02
    Jaroslav Vlach s Ladislavem Zikmundem jsou zpět na ledě, oba týmy tedy hrají v plném počtu.
     
    59:11
    Jan Šír vjel do útočného pásma a vypálil, jeho střelu však obětavě zblokoval jeden ze sparťanských obránců.
     
    59:40
    Zápas se k závěru hodně vyhrocuje, aktivní jsou zejména Jan Šír a Ladislav Zikmund.
     
    59:45
    Sparta zbytek zápasu stráví v přesilovce, za držení byl totiž vyloučen Jan Šír (LIB).
     
    Konec zápasu.
     
    Zápas je u konce, Pražané odvrátili mečbol a semifinále se tak vrací zpět do hlavního města. Sparta dnes předvedla jednoznačně nejlepší výkon celé série, zlepšila svou rychlost, důraz a hlavně zakončení. Základ svého vítězství položila už v úvodní třetině, kterou vyhrála 3:0, a po zbytku utkání si náskok zkušeně pohlídala. Tygři dnes nenašli recept na skvěle chytajícího Matěje Machovského, který si svým výkonem řekl o post jedničky i do dalšího duelu. Ten se odehraje v neděli na ledě pražské O2 arény.

    Ode mne je to pro tuto chvíli vše, přeji hezký zbytek večera. (19:32:59)

    Vladimír Vykoukal

    Branky a nahrávky: 9. Dvořáček (Jurčina, Tomáš Dvořák), 9. Horák (Rousek, Němeček), 17. Košťálek (Sukeľ), 44. Rousek (Němeček, Košťálek), 55. Řepík (Horák, Sobotka)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Vitásek, Knot, Rosandić, Havlín, Kolmann, T. Hanousek, Kunst – Birner (A), A. Musil, Lenc – Najman, Gríger, Bulíř – J. Vlach, P. Jelínek (C), D. Špaček – Rychlovský, Šír, Průžek.
    HC Sparta Praha: Machovský (Salák) – Němeček, Košťálek, Polášek, M. Jandus, Tomáš Dvořák, O. Němec, Jurčina (A) – Rousek, Horák, Řepík (C) – Sobotka, Tomášek, Forman – Buchtele, Pech (A), Zikmund – Kudrna, Sukeľ, Dvořáček.

    Rozhodčí: Šír, Kika – Lederer, Svoboda

    Diváci: Bez diváků
    Liberec 4 3 Sparta
    #1 Sobota 03.04.2021 • 17:00
    Sparta - Liberec 1:5
    #2 Neděle 04.04.2021 • 15:00
    Sparta - Liberec 1:3
    #3 Středa 07.04.2021 • 17:00
    Liberec - Sparta 3:2 po prodl.
    #4 Čtvrtek 08.04.2021 • 17:00
    Liberec - Sparta 0:5
    #5 Neděle 11.04.2021 • 17:00
    Sparta - Liberec 3:2 po prodl.
    #6 Úterý 13.04.2021 • 17:00
    Liberec - Sparta 2:3 po prodl.
    #7 Čtvrtek 15.04.2021 • 17:00
    Sparta - Liberec 1:2
    thejrc.org