Méty – Lille 0:2 (kon.)
konec
FC Méty
0:2 (0:0)
Lille OSC
Pátek 09.04.2021, 21:00 • Stade Saint-Symphorien, Méty • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (23:04:32)
     
    Statistiky:
    Střely na branku: 7 – 6
    Střely mimo: 5 – 2
    Držení míče: 51 % – 49 %
    Rohové kopy: 10 – 2
    Ofsajdy: 0 – 2
    Fauly: 16 – 13
    Žluté karty: 2 – 2.
     
    Lille vydřelo dvacátou výhrou v sezóně a minimálně do konce zápasu Štrasburk – PSG bude mít na čele tabulky šestibodový náskok. To Méty nevyhrály pátý ligový duel za sebou a mohou spadnout z desáté příčky ještě níže.
     
    Méty odehrály velmi dobrý zápas, ale na zisk bodů jim to nestačilo. Smutným hrdinou se stal Aaron Leya Iseka, jenž v sedmnácté minutě zahodil pokutový kop. Domácí pak měli i několik dalších šancí. Dobře chytající Maignan je však pochytal a v jednom případě mu pomohly i dobře postavené tyče. Obrovská úleva pro Lille přišla v šedesáté minutě, kdy se o vítězný gól postaralo nejaktivnější duo Renato Sanches a Burak Yilmaz. V závěrečné půlhodině to Méty ještě zkoušely, ale proti zatažené obraně už vážněji nezahrozily. Dílo zkázy dokonal v samotném závěru další turecký legionář Zeki Çelik.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Na samotný závěr dokonce rohový kop. Maignan si při podobných situacích ale vede celý zápas bezchybně, centr Boulayi poněkolikáté skončil v jeho náruči.
     
    90+1
    Ještě jeden faul v zárodku domácí akce. Boulaya ale nespěchá s rozehrávkou, fotbalisté Mét už jsou smíření s osudem.
     
    90
    Nastavují se pouze dvě minuty.
    89. Zeki ÇELIK - 0:2
     
    89
    Lille právě vstřelilo branku!
    Špatná zpráva pro Méty i PSG, které bude ztrácet na čelo šest bodů! Renato Sanches rozehrál roh nakrátko s nově příchozím Bradarićem, jenž si všiml nehlídaného ZEKIHO ÇELIKA. Uzdravený pravý obránce měl klid na střelu k zadní tyči a tou definitivně rozhodl o vítězi dnešní předehrávky.
     
    88
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Jonathan Bamba, přichází Domagoj Bradarić.
     
    88
    Weah si naběhl pro přihrávku z pravé postranní čáry. K dispozici měl Yilmaze, kterého dobře pokryl John Boye. Po střídání bude k vidění rohový kop.
     
    87
    Dogy hrají na minimální riziko. Když je potřeba, tak zvolí nákop do prostoru nikoho. Přesně tak nyní učinil Sven Botman.
     
    86
    Yilmaz nevyslechl přání čerstvého Weaha, který chtěl narážečku do běhu. Hostující útočník o míč úplně nepřišel, jeho krajan Çelik znovu vhazuje.
     
    85
    Mosambický obránce Reinildo zablokoval Yadeho centr za postranní čáru. Úplně stejně to dopadlo i za několik dalších vteřin.
     
    85
    Nákop na Yilmaze nebyl dobrým řešením, protože pětatřicetiletý autor dosud jediného gólu fauloval. Hra se tak vrací do blízkosti Maignana.
     
    84
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Benjamin André, přichází Xeka.
     
    83
    John Boye sroloval k zemi Weaha, který si ani nestihl převzít Çelikův aut. Chystá se rozehrávka Lille a zároveň i další střídání.
     
    83
    Když domácí útočí do zformované obrany, tak se prosazují velmi složitě. Sarrův centr nyní nikdo nechytil a pokračovat se bude vhazováním Çelika.
     
    82
    Delaine udělal na Çelikovi autové vhazování, po němž se Méty vrátily o několik desítek metrů. Nyní už to zase zkouší přes pravou stranu.
     
    81
    Farid Boulaya předvedl hodně ambiciózní pokus z velké dálky. Prostor mezi tyčemi sice trefil, ale pětadvacetiletý gólman Lille měl situaci plně pod kontrolou.
     
    80
    Iseka zkoušel všechno možné, ale na Botmana v křídelním prostoru nevyzrál. Nizozemský stoper si pomohl odkopem do středu hřiště, kde domácí získali míč nazpátek.
     
    79
    Frédéric Antonetti je z posledních minut hodně naštvaný. Určitě ho strašně mrzí, že Méty nemají po nečekaně kvalitním výkonu na dosah ani bod. Inkasovaný gól s domácími hráči trochu zamával.
     
    77
    Weahův centr přece jenom spadl k hlídanému Bambovi. Ten zády brance nahrál Sanchesovi, jenž proti přesile neudržel stabilitu ani míč.
     
    76
    A zase rychlý přesun na druhou stranu. Úplně se ale nepozdával Sarrovi, který poslal k zemi Jonathana Bambu a prohlédl si za to žlutou kartu.
     
    76
    Bamba špatně přenesl hru přes celou šířku hřiště. Delaine mohl vyrazit kupředu, ale centrem zleva objevil pouze Svena Botmana.
     
    75
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Jonathan Ikoné, přichází Timothy Weah.
     
    74
    Delaine si dal míč daleko od nohy a nechal tím vyniknout obranný zákrok Çelika. Následovala dlouhá průnikovka na Yilmaze, který ji však potřeboval o nějaký ten metr kratší.
     
    73
    Delaineho centr přinesl trochu vzrušení do prostoru před Maignanem. Hosté si ale poradili a rychle se přestěhovali na druhou stranu, kde levačkou netrefil zařízení Ikoné.
     
    71
    Nákop Bamby přistál na čele Benjamina Andrého, jehož hlavička sice letěla na zadní tyč, ale zároveň neměla žádnou rychlost, takže ji Alexandr Úkíddžá zneškodnil.
     
    70
    A další z obrovského množství přestupků vůči Renatu Sanchesovi. .Bude se kopat další standardka, která je moc daleko na přímé ohrožení brány.
     
    69
    Jonathan Bamba si zvládl pokrýt míč před Centonzem a Sarrem. První z nich ztratil trpělivost a povalil ho k zemi.
     
    68
    Mike Maignan v žádném případě nespěchá s provedením odkopu. Sudí Turpin jej musí trochu popohánět.
     
    67
    Papa Ndiaga Yade a jeho první příspěvek. Zakončení zpoza vápna daleko nedoletělo, hosté však ztrácí míč při konstruktivní rozehrávce.
     
    66
    Nařízenou standardku zrealizoval Bamba, jenž sledoval několik soubojů okolo pokutového území. V jednom z nich schytal ránu do obličeje ležící Botman.
     
    65
    Faul na Sanchese vystřídal pro změnu nedovolený zákrok na Yilmaze. Spáchal ho Kouyaté, který už za něj vyfasoval první domácí žlutou kartu.
     
    64
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Lamine Gueye, přichází Papa Ndiaga Yade.
     
    64
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Matthieu Udol, přichází Thomas Delaine.
     
    63
    Sven Botman nastavil dělo do Sarrovy další rány z delší vzdálenosti. Lille uklidňuje situací spoluprací mezi obránci.
     
    62
    Je jen málo akcí, ve kterých není zapojen Renato Sanches. Ten šel nyní drze mezi dva, ale finální pas z pravé strany před bránu stejně neprošel.
    60. Burak YILMAZ - 0:1
     
    60
    Lille právě vstřelilo branku!
    Vysvobození pro trápícího se lídra tabulky! Renato Sanches vpádu prostrčil míč na BURAKA YILMAZE, který nabíhal z hranice ofsajdu. Zprava pak nekompromisně vypálil k bližší tyči a z první větší šance poslal dogy do vedení.
     
    59
    Yılmaz podstupuje jeden urputný souboj za druhým. Téměř vždy ale mimo pokutové území, kde by měl být pro Úkíddžu největší hrozbou.
    58. Farid Boulaya (MTZ)
     
    58
    Yilmaz si musel počkat na podporu z pravé strany. Çelik mu ale míč nevrátil a vznikl z toho rychlý brejk. Od Iseky si míč přebral Boulaya a z úhlu pořádně vylekal Maignana, který si pak ještě zkomplikoval situaci při nedorozumění s Andrém.
     
    57
    Jonathan Ikoné nezkrotil Soumarého nahrávku. Jen co se domácí dostali s míčem za půlku, tak o něj zase přišli.
     
    56
    Burak Yılmaz se při zpracování snažil obtočit kolem Boyeho. Kapitána Mét pěkně obešel, ale zároveň ho fauloval úderem do tváře.
     
    55
    Jonathan Ikoné nechtěl přihrávat v útoku do rozhozené obrany. Hráče po stranách nevyužil a sám vypálil z osy hřiště do několikačlenného bloku.
     
    55
    V prvních minutách po změně stran působily Méty trochu zakřiknutě, nicméně teď se role úplně otočila. Fanouškům Lille zase zatuhla krev v žilách kvůli Centonzeho vysoké střele z hranice pokutového území.
     
    54
    Asi nebude trvat dlouho a trenér Galtier udělá průvan v hostující sestavě. Mezi náhradníky má hned několik alternativ jako Xeka, Araújo nebo Weah.
     
    53
    Držení míče: 48 % – 52 %.
     
    52
    Centonze ještě vybojoval balon po ubráněném rohovém kopu. Hostů ale zůstalo před bránou dostatek, Reinildo se postaral o odkop od brány.
    51. Pepe Sarr (MTZ)
     
    51
    Opět ztráta Lille na vlastní polovině. Sarr napřáhl z velké dálky a s pomocí Botmanovy teče trefil ze svého pohledu pravou tyč!
     
    50
    Hosté udělali velkou chybu v rozehrávce. Vznikla z ní druhá zajímavá šance pro Iseku, jehož projektil z levého okraje velkého vápna Maignan vyškrábl na roh.
     
    49
    Reinildo si vyměnil přihrávky s Bambou, který pak přizval do trojúhelníku i Yilmaze. Důrazný zákrok na pětatřicetiletého veterána však nedovolený nebyl.
     
    48
    Udol trochu propadl v území mezi střídačkami. Renato Sanches se v protiakci ale daleko nedostal, míč je zpátky u Mikea Maignana.
     
    47
    Do druhé půle nastoupily původní základní jedenáctky. Faul na Buraka Yilmaze umožníl rozehrát standardní situaci Sanchesovi, avšak Andrého slabá hlavička nemohla Úkíddžu překvapit.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Dobrou půlhodinu to na hřišti nevypadalo, že do Mét přijel lídr tabulky a jeden ze dvou hlavních aspirantů na zisk titulu. Domácí kontrolovali hru a v sedmnácté minutě dostali exkluzivní šanci na otevření skóre. Za Fonteho ruku se kopala penalta, kterou však neproměnil Iseka. Od nějaké třicáté minuty už začaly trochu kousat i Dogy. Úkíddžá každopádně řešil jen jeden štiplavý pokus od Çelika.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+3
    S prvním poločasem se rozloučíme žlutou kartou pro Buraka Yilmaze, který nehezky šlápnul na Centonzeho kotník. Před odchodem do šaten se nic víc nestane.
     
    45+3
    Soumarého snadno čitelnou přihrávku vystihl Sarr, jenž na vlastní pěst vyvezl míč do středu hřiště a tam využil kontaktu k zisku očividného faulu.
     
    45+2
    Matthieu Udol využil toho, že si Çelik dal míč dále od nohy. Méty ale musí řešit další defenzivní povinnosti, turecký krajní bek se chystá vhazovat.
     
    45+2
    Sanches se v rychlosti hezky uvolnil přes jednoho hráče, ale nenavázal na to lepší přihrávkou na Bambu. Portugalský záložník chce být hodně vidět, ale zatím dost kazí.
     
    45+1
    Fonte si vedle pokutového území poradil s Isekou za cenu rohového kopu. Ani tento centr ale nebezpečný nebyl, jednoduše ho odvrátil Yilmaz.
     
    45
    Farid Boulaya použil v přechodové fázi trochu zapomenutého Udola. Ten mu míč vrátil, ale vše znegovala překažená přihrávka na belgického útočníka Iseku.
     
    44
    Kouyaté zezadu zboural Yilmaze. Nařízena byla další standardka, ovšem Boubakary Soumaré sklepával Bambův centr jen do dlaní gólmana.
     
    43
    Renato Sanches napravil ztrátu míče aktivním presinkem, kterým připravil o míč podél lajny postupujícího Udola. Lille zůstává na polovině soupeře.
     
    42
    Soumaré prostrčil míč přes půlící čáru na Ikoného. Ten se uvolnit nedokázal, ale rozhodčí dopískl předchozí faul. Z půlky rozehrává prvně jmenovaný Soumaré.
     
    41
    Burak Yılmaz výborně zalepil míč v konfrontaci s Kouyatém. Moc mu to ale nepomohlo, protože pomezní rozhodčí zrovna mával postavení mimo hru.
    40. Zeki Çelik (LIL)
     
    40
    Mike Maignan odvážně vystartoval z branky a lapil míč, který se pomalu snášel k hrudi Kouyatého. Na druhé straně Úkíddžovy rukavice poprvé vyprášila jedovka Çelika.
     
    39
    Zeki Çelik nespokojeně odhodil míč poté, co mu byl odpískat trošku sporný faul na alžírského záložníka Boulayu. Chystat se bude standardní situace.
     
    38
    Zámek to byl solidní, dokud se o míč nenechal připravit Renato Sanches. Domácí přepli do rychlého protiútoku, nicméně Gueye v šestnáctce ztroskotal na Andrém.
     
    37
    V sedmatřicáté minutě se Méty poprvé dostaly pod významnější tlak. Pomalý útok do zformované obrany chtěl zpestřit Sanches, který svůj průnik nekorunoval přesným pasem do ohně.
     
    36
    Yilmaz rozdal míč na krajana Çelika, jenž byl napravo úplně volný. O příchozí centr se však spolehlivě postaral malijský stoper Kouyaté.
     
    35
    Úkíddžá dostal těžkou malou domů. První dotek mu navíc nevyšel a skoro tak napálil míč do rychle se blížícího Yilmaze. Tohle mohla být zbytečná minela.
     
    35
    Opět setkání Ikonéno s faulujícím Maïgou. Oběť nedovoleného zákroku se rozhodla kombinovat s brankářem Maignanem.
     
    34
    Ze zápasu utekla více než půlhodina. Lille rozhodně nepotvrzuje roli tabulkového favorita, trenér Galtier má o čem přemýšlet.
     
    33
    Jonathan Ikoné si to udělal docela složité a ve finále mohl být rád, že sudí Turpin odpískal Maïgovi faul. Hned vzápětí však dogy o balon přišly.
     
    32
    Z pravé strany uvedl míč do pohybu Boulaya. Centr nebezpečně propadl skrz střed vápna, ale nakonec se zastavil na hostujících kopačkách.
     
    31
    Aaron Leya Iseka si došel pro Andrého faul. Po rychlé rozehrávce se už cpal do zakončení, ale to skončilo jen dalším rohem, jenž pomohl zlikvidovat Ikoné.
     
    30
    Fabien Centonze si narazil se Sarrem, ale několik obránců Lille tyto dva nenechalo odcentrovat z pravého křídla.
     
    29
    Většina útočných akcí Mét chodí přes pravou stranu, kde Reinilda tentokrát provětral Gueye. Před provedením autu se ze země těžko sbírá Benjamin André.
     
    28
    Botman se nezdráhal uklidit Centonzeho centr na rohový kop. Domácí ho rozehráli nakrátko a byla z toho nepřesná dalekonosná střela, kterou vyrobil již zmíněný Centonze.
     
    27
    Reinildo házel dlouhý aut dovnitř pokutového území, kde se Burak Yilmaz proti pozorné obraně znovu neprosadil. Dogy zůstávají bez jediného náznaku šance.
     
    26
    Rychlá rozehrávka a série přesných přihrávek dostala do pozice na centr Zekiho Çelika, jenž ale nenašel na zadní tyči žádného spoluhráče. Drobné zdravotní trable řeší John Boye.
     
    26
    John Boye šel u rohu šestnáctky do skluzu, při kterém možná zahrál rukou. Hvizd přišel až o několik vteřin později, ale to už přímé ohrožení brány nehrozí.
     
    26
    Už několikátý drzý průnik Sanchesovi neprošel. Boulaya pak ale nepřesně přihrál mezi střídačky na Centonzeho a balon zase odevzdal.
     
    25
    Botman se k hlavičce nedostal a hosté byli vyhnáni s balonem až na vlastní polovinu. Méty toho využívají k vysunutí obranné řady.
     
    24
    Boubakar Kouyaté učebnicově pokryl Yilmaze. Po následném autu si však Lille ukořistilo první rohový kop. Do vápna spěchá také výborný hlavičkář Fonte.
     
    23
    Dogy mají krátkodobou přesilovku. Míč k dispozici ale nemají, probíhá boj o zahuštěný střed hřiště.
     
    22
    Pepe Sarr se při čistém skluzu, při kterém hrál jako první balón, sám zranil. Na trávníku je realizační tým domácího mužstva.
     
    21
    Jednoduše získaný roh přišel kopnout Lamine Gueye. Maignan centr zleva s jistotou sebral a dlouhým výhozem rozjel rychlý protiútok. Sarr si při jeho bránění pomohl hraničním zákrokem, faul na Reinilda se ale nepíská.
     
    20
    Teprve čas ukáže, jak neproměněná Isekova penalta domácí hráče ovlivní. V první dvacetiminutovce podali velmi dobrý výkon.
     
    19
    Yilmaz na centrovaný míč nedosáhl. Domácí defenzíva ho ale neodpravila do bezpečí a ještě čelila neadresnému centru Bamby.
     
    18
    Renato Sanches použil svou nesmírnou rychlost proti Boyemu, který jej dokázal zastavit jen prostřednictvím faulu. Lille má standardku z pravého kraje.
    17. Iseka nedal penaltu!
     
    17
    V sedmnácté minutě se skóre měnit nebude! Aaron Leya Iseka nechal svým kopem z penaltové značky vyniknout Maignana, který správně skočil směrem k pravé tyči.
     
    16
    Žlutou kartu dostává José Fonte (Lille OSC).
     
    16
    Je to jasné, Fonte srazil Boyeho střelu rukou a na programu bude pokutový kop pro Méty!
     
    15
    Po více než minutové poradě se Clément Turpin skutečně vydal k monitoru, což je známka toho, že se penalta asi kopat bude.
     
    14
    Maignan si dobře postavil zeď, který srazila projektil z více než třiceti metrů k Boyemu. Ten zasáhl Fonteho a podle svého mínění orazítkoval Portugalcovu ruku. Hlavní sudí si bude pomáhat videem.
     
    13
    José Fonte se dopustil faulu na Iseku, který měl být příjemcem nákopu z obranné poloviny. Resultuje z toho přímý kop z osy hřiště.
     
    12
    Renato Sanches natáhl krok, ale Bronn zafungoval jako neprostupná závora. Netrvalo to dlouho a Méty se znovu zabydlely na útočné polovině.
     
    11
    Gueyeho centr byl ještě před úrovní bližší tyčky odhlavičkován do bezpečí. Míč dokonce putoval až na kopačky domácího brankáře.
     
    10
    Rozběhnutý Fabien Centonze nedostal přihrávku přes Reinilda. Ten poté zablokoval další pokus o centr a srazil míč na roh.
     
    10
    Alexandr Úkíddžá včas zanalyzoval letící nákop a došel si pro míč před rozběhnutým Bambou, který už ukázal záda všem protihráčům.
     
    9
    Sudí Turpin pískal ještě předtím, než Boulayův centr přiletěl do vápna. Před Maignanem zřejmě došlo k útočnému faulu.
     
    8
    Opět dost otevřená hostující obrana. Lamine Gueye dal míč doprava Sarrovi, jehož sražená střela přinesla alespoň výhodu rohového kopu.
     
    7
    Méty se lídra tabulky v úvodu zápasu nezalekly. V hojném počtu vyrazily do další akce, kterou dovršila Boulayova tečovaná střela z nějakých jednadvaceti metrů. Maignan zapsal rutinní zákrok.
     
    6
    Burak Yılmaz se drží za hlavu, protože v rychlém protiútoku nedostal míč z pravé strany před bránu. Poté turecký mazák fauloval Boyeho.
     
    5
    Boulayův centr hostům kýžené ovoce nepřinesl. O Udola se pak u postranní čáry s přehledem postaral Zeki Çelik.
     
    4
    Reinildo zkušeně zakřižoval Gueyeho, který kvaltoval po otevřené pravé straně. Míč překročil zadní čárua hrát bude Maignan.
     
    3
    Jonathan Ikoné si byl vědom svého ofsajdu, takže se v úniku ani nepokoušel udělat kličku vyběhnutému brankáři. Praporek šel každopádně nahoru až po dohrání celé akce.
     
    2
    Zahajovacího výkopu se zhostili domácí, kteří nastupují ve vínově červených, kdežto hosté v kompletně bílých dresech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Všichni protagonisté už jsou na hrací ploše. Po tradiční předzápasové proceduře budeme moci začít.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Méty: Úkíddžá – Bronn, Kouyaté, Boye (C) – Centonze, Maïga, Boulaya, Sarr, Udol – L. Gueye, Leya Iseka.
    Náhradníci: Caillard – Delaine, Fofana, B. Traoré, Yade, Angban, Maziz, Ambrose, Vagner.

    Lille OSC: Maignan – Çelik, J. Fonte (C), Botman, Reinildo – Sanches, André, Soumaré, Bamba – Ikoné, B. Yılmaz.
    Náhradníci: Karnezis – Xeka, Araújo, Pizzuto, Weah, D. Bradarić, Ascone, Innocenti, Bica.

    Rozhodčí: Turpin – Danos, Gringore.
     
    1. vzájemný zápas

    13.09.2020
    Lille – Méty 1:0
    Branka:
    88. L. Araújo.
     
    FC Méty

    Celek ze severovýchodního departementu Moselle na závěr února porazil Bordeaux a byl na dosah pohárovým příčkám. Od té doby ale nedokázal ani jednou zvítězit a připsal si jediný bod za remízu s Lens. Poté doma prohrál 1:3 s Rennes a naposledy schytal debakl 0:4 na hřišti Monaka. V tabulce Ligue 1 se Méty propadly na deváté místo, z něhož ztrácí na dva nejbližší soupeře tři body. Manko na pátou příčku narostlo už na sedm bodů. Domácí mají vzácně vyrovnanou bilanci. Na zápasy to mají 11-9-11 a na góly zase 36:36. Nejvíce gólů má stále Ibrahima Niane, který je přitom od října zraněný. Jediný zásah ztrácí pětigólový Boulaya. Na marodce se nachází ještě záložníci Tchimbembe s Pajotem a útočník Nguette.
     
    Lille OSC

    Hosté před minulým kolem vyhráli jedno ze čtyř zápasů, nicméně ten nejdůležitější na hřišti PSG zvládli výsledkem 1:0 a před sedmi závěrečnými koly se dostali do nejlepší výchozí pozice v napínavé bitvě o ligový titul. Tým s nejlepší obranou v soutěži vede tabulku před Pařížany o tři body, další bod dozadu je třetí Monako, které se posunulo před tápající Lyon. Nejlepším střelcem Lille je s deseti góly Jonathan David, jenž nahradil na čele klubové listiny střelců Buraka Yilmaze. Před zápasem s Métami ho ale trápí zdravotní potíže. Stejně tak Turky Celika s Yazicim a francouzského obránce Pieda. Vykartovaný je talentovaný bek Tiago Djalo.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu dvaatřicátého kola francouzské Ligue 1. Od jednadvaceti hodin se můžeme těšit na konfrontaci mezi FC Méty a Lille OSC!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Michal Břuchanský

    Branky: 60. B. Yılmaz (Sanches), 89. Çelik (D. Bradarić)

    Karty:   65. Kouyaté (MTZ), 76. Sarr (MTZ) – 16. J. Fonte (LIL), 45+3. B. Yılmaz (LIL)

    Neproměněná penalta: 17. Leya Iseka (MTZ), brankář Maignan zneškodnil


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 5:2. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 16:13.
    FC Méty: Úkíddžá – Bronn, Kouyaté, Boye (C) – Centonze, Maïga, Boulaya, Sarr, Udol (64. Delaine) – L. Gueye (64. Yade), Leya Iseka.
    Náhradníci: Caillard – Delaine, Fofana, B. Traoré, Yade, Angban, Maziz, Ambrose, Vagner.

    Lille OSC: Maignan – Çelik, J. Fonte (C), Botman, Reinildo – Sanches, André (84. Xeka), Soumaré, Bamba (88. D. Bradarić) – Ikoné (75. Weah), B. Yılmaz.
    Náhradníci: Karnezis – Xeka, Araújo, Pizzuto, Weah, D. Bradarić, Ascone, Innocenti, Bica.

    Rozhodčí: Turpin – Danos, Gringore
    thejrc.org