Fulham – Wolverhampton 0:1 (kon.)
konec
Fulham FC
0:1 (0:0)
Wolverhampton Wanderers
Pátek 09.04.2021, 21:00 • Craven Cottage, Londýn • Anglická Premier League • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Wolves poměrem 1:0 I druhý poločas se hodně podobal tomu prvnímu, znovu jsme sledovali dost nezáživnou podívanou, která za celý druhý poločas přinesla minumum šancí. V tomto duelu byl směrem dopředu aktivnější domácí Fulham, který se ovšem trápil při přechodu do šestnáctky. Wolverhampton Wanderers nebyl daleko od branky v koncovce prvního poločasu, nakonec se regulérní trefy dočkal v závěru poločasu druhého, kdy rozhodl o své výhře. (22:53:52)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 7:4. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 11:8.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Adama TRAORÉ - 0:1
     
    90+2
    Wolves právě vstřelili branku!
    V samotném závěru zápasu je tu branka Wolverhamptonu! Sudí ponechal výhodu a mezi obránce se vydal ADAMA TRAORÉ, který to musel vzít na sebe. Míč si v pokutovém území potáhl na pravou nohu a poté se mu povedlo zakončit přesně pod břevno. Pro Traorého se jedná o branku po 49 zápasech!
     
    90+2
    K rozehrávce se nakonec postavil střídající Cavaleiro, který to zkoušel centrem pravou nohou, jenž ovšem doputoval do rukavic brankáře Patrícia.
     
    90+1
    Vracející se Silva nakonec poslal k zemi protihráče a Fulham tak bude zahrávat standardní situaci.
     
    90
    Nastavují se tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná to skončí bezbrankově. Jakákoliv chyba nyní může mít až fatální následky.
     
    87
    Na jistotu se posléze povedlo zakročit domácímu Kongolovi, který dokonce míč odvracel daleko na opačnou polovinu, kde se k němu dostal hostující Semedo.
     
    85
    Aréola si dával s odkopem od své branky poměrně dost načas, přesto se mu na druhé straně povedlo najít Zambu, který prodlužoval za sebe.
     
    84
    Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Ola Aina, přichází Ivan Cavaleiro.
     
    83
    Robinson se nakonec do míče opřel pravou nohou, jenomže jeho pokus směřoval doprostřed branky.
     
    83
    Wolves aktivně napadalo rozehrávku soupeře, čímž jí vytlačilo až ke středovému kruhu. Středopolař Lemina ovšem přesto dokázal přenést na kolegu Ainu.
     
    82
    Následoval rohový kop z levé strany, který se ovšem snesl pouze na hlavu připraveného Saïsse. Hostující obránce bez problémů odvracel mimo šestnáctku.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá už jen poslední desetiminutovka. Fulham se nyní s míčem usadil na polovině soupeře, kde si vybojoval další vhazování.
     
    79
    Wolverhampton Wanderers se konečně dostal k opačnému pokutovému území, kde se do zakončení dostával Dendoncker, který svůj pokus poslal nad branku.
     
    78
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Willian José, přichází Fábio Silva.
     
    77
    Hodně prostoru měl k centrované nabídce domácí Robinson, kterému se povedlo prudce poslat míč do malého vápna, kde Wolverhampton Wanderers odvracel.

    David Suchý

    Branky: 90+2. Traoré (F. Silva)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 7:4. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 11:8.
    Fulham FC: Aréola – Aina (84. Cavaleiro), T. Kongolo, J. Andersen (C) – Tete, Lemina, Reed (74. Maja), A. Robinson – Loftus-Cheek (63. Anguissa), A. Mitrović, Decordova-Reid.
    Náhradníci: Fabri – Adarabioyo, Bryan, M. Hector, Cavaleiro, Maja, Anguissa, Onomah, Ream.

    Wolverhampton Wanderers: Patrício – N. Semedo, Coady (C), Saïss, Aït-Nouri – Dendoncker, Neves – Traoré, Podence (74. Gibbs-White), Neto (33. Moutinho) – José (78. F. Silva).
    Náhradníci: Ruddy – Gibbs-White, Hoever, Kilman, Vitinha, Boly, F. Silva, L. Richards, Moutinho.

    Rozhodčí: Moss – Perry, Robathan
    thejrc.org