NY Islanders – Philadelphia 3:2 (1:0 po s.n.) | NY Rangers – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Washington – Boston 2:4 (kon.)
Carolina – Florida 3:0 (kon.) | Columbus – Tampa 4:6 (kon.) | Ottawa – Edmonton 1:3 (kon.)
Buffalo – New Jersey 3:6 (kon.) | Montreal – Winnipeg 2:4 (kon.) | Detroit – Nashville 1:7 (kon.)
Chicago – Dallas 1:5 (kon.)
konec
New York Rangers
2:5 (0:1, 1:2, 1:2)
Pittsburgh Penguins
Pátek 09.04.2021, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:29 Mark JANKOWSKI - 2:5
     
    58:29
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté pojišťují svou výhru! Zach Aston-Reese získal puk ve středním pásmu, předal jej na hůl MARKA JANKOWSKIHO, jehož rána přibližně od útočné modré čáry skončila v bráně. Asistence: Zach Aston-Reese.
    53:48 Kevin ROONEY - 2:4
     
    53:48
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí ještě dramatizují závěr utkání! Do útočného pásma vletěl Pavel Bučněvič, kterému hosté odebrali kotouč, ale ten se dostal pouze na hůl Adama Foxe, který jej zavezl k brankové čáře a následným zpětným pasem našel KEVINA ROONEYHO, který puk uklidil do odkryté brány. Asistence: Adam Fox.
    50:29 Jason ZUCKER - 1:4
     
    50:29
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají svou čtvrtou branku! Evan Rodrigues obdržel pas od Codyho Ceciho a projel po pravém křídle až skoro k brankové čáře, odkud našel lépe najetého JASONA ZUCKERA, jehož bekhendové zakončení skončila za zády Igora Šesťorkina. Asistence: Evan Rodrigues a Cody Ceci.
    31:28 Evan RODRIGUES - 1:3
     
    31:28
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku velice rychle! Jason Zucker nahrál Radimu Zohornovi, který puk posunul mezi kruhy na EVANA RODRIGUESE, který z první trefil přesně mezeru bezi betony Igora Šesťorkina. Asistence: Radim Zohorna a Jason Zucker.
    23:23 Kris LETANG - 1:2
     
    23:23
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci rychle odpovídají na gól soupeře! KRIS LETANG si u modré čáry vyměnil puk s Jakem Guentzelem a obránce Pens následně poslal kotouč směrem k bráně, když se po cestě otřel o hůl Chrise Kreidera, od které se kus černé gumy dostal až do sítě. Asistence: Jake Guentzel a Brian Dumoulin.
    22:02 Colin BLACKWELL - 1:1
     
    22:02
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovku! Po dobré sérii přihrávek se kotouč dostal do mezikruží na hůl COLINA BLACKWELLA, jehož rána z první skončila přesně u zadní tyče bezmocného Tristana Jarryho. Asistence: Pavel Bučněvič a Kaapo Kakko.
    06:26 Radim ZOHORNA - 0:1
     
    06:26
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Dlouhý pas Marcuse Petterssona našel na křídle najetého RADIMA ZOHORNU, který přebruslil všechny, natlačil se před bránu a ke vzdálenější tyči zasunul kotouč za brankovou čáru. Asistence: Marcus Pettersson a Kris Letang.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 23. Blackwell (Bučněvič, Kakko), 54. Rooney (Fox, Bučněvič) – 7. R. Zohorna (M. Pettersson, Letang), 24. Letang (Guentzel, Dumoulin), 32. Rodrigues (R. Zohorna, Zucker), 51. Zucker (Rodrigues, Ceci), 59. Jankowski (Aston-Reese)


    New York Rangers: Šesťorkin (A. Georgijev) – R. Lindgren, Fox, K'A. Miller, Trouba (A), Hájek, Br. Smith – Kreider (A), Zibanejad (A), Bučněvič – Panarin, R. Strome, Blackwell – Lafreniere, Chytil, Kakko – B. Howden, Rooney, Kravcov.
    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Dumoulin (A), Letang (A), Matheson, Ceci, M. Pettersson, Marino – Guentzel, Crosby (C), Rust – Zucker, McCann, Rodrigues – Aston-Reese, F. Gaudreau, Lafferty – R. Zohorna, Jankowski, Sceviour.

    Rozhodčí: McCauley, McIsaac – Gawryletz, Alphonso

    Diváci: 1 800
    thejrc.org