NY Islanders – Philadelphia 3:2 (1:0 po s.n.) | NY Rangers – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Washington – Boston 2:4 (kon.)
Carolina – Florida 3:0 (kon.) | Columbus – Tampa 4:6 (kon.) | Ottawa – Edmonton 1:3 (kon.)
Buffalo – New Jersey 3:6 (kon.) | Montreal – Winnipeg 2:4 (kon.) | Detroit – Nashville 1:7 (kon.)
Chicago – Dallas 1:5 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
1:5 (1:1, 0:3, 0:1)
Dallas Stars
Pátek 09.04.2021, 02:10 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:55 Blake COMEAU - 1:5
     
    40:55
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jenže to jsou Stars, kteří využívají chybné rozehrávky domácích a díky tomu jeli hosté ve dvou na jednoho, kde nakonec Hintz nahrál BLAKE COMEAUOVI, jenž se trefil do odkryté brány. Asistence: Roope Hintz.
    35:47 Blake COMEAU - 1:4
     
    35:47
    Dallas právě vstřelil branku!
    Keith uklouzl s kotoučem na modré čáře a díky tomu se k němu dostal Cogliano, který ihned vyslal do úniku BLAKEA COMEAUA, jenž se trefil nekompromisně do pravého růžku domácí brány. Asistence: Andrew Cogliano.
    34:02 Miro HEISKANEN - 1:3
     
    34:02
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Hosté dobře rotovali kotouč ve svém útočném pásmu, kde nakonec Benn nahrál na modrou MIROVI HEISKANENOVI, jehož následná dělovka skončila přesně v horním patře domácí klece. Asistence: Jamie Benn, Roope Hintz.
    21:13 Jason ROBERTSON - 1:2
     
    21:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    Po chybné rozehrávce Zadorova se k puku dostali hosté, když Lindell nahrál do levého kruhu Hintzovi, který ihned poslal kotouč před bránu JASONU ROBERTSONOVI, jenž už dopravil kotouč za záda Lankinena. Asisitence: Roope Hintz, Esa Lindell.
    14:05 Dominik KUBALÍK - 1:1
     
    14:05
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hawks se dočkávají zasloužené branky, když Hinostroza vybojoval kotouč v rohu kluziště, odkud následně přihrál před bránu DOMINIKOVI KUBALÍKOVI, který se trefil přesně k tyči hostující klece. Asistence: Vinny Hinostroza, Philipp Kurashev.
    09:19 Roope HINTZ - 0:1
     
    09:19
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Pavelski nahrál kotouč křižně na Benna, jehož střelu ještě Lankinen fantasticky vyrazil, jenže k puku se poté hned dostal ROOPE HINTZ, který už jej napálil do domácí klece. Asistence: Jamie Benn, Joe Pavelski.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 15. D. Kubalík (Hinostroza, Kurashev) – 10. Hintz (Ja. Benn, Pavelski), 22. Robertson (Hintz, Lindell), 35. Heiskanen (Ja. Benn, Hintz), 36. Comeau (Cogliano), 41. Comeau (Hintz)


    Chicago Blackhawks: Lankinen (M. Subban) – C. Murphy, Zadorov, Boqvist, Keith (A), Kalynuk, de Haan – P. Kane (A), Dach, DeBrincat (A) – D. Strome, Suter, Janmark – Hinostroza, Kurashev, D. Kubalík – Carpenter, Kämpf, Hagel.
    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – Lindell (A), J. Klingberg, Heiskanen, Oleksiak, Pysyk, Sekera – Pavelski, Hintz, Robertson – Gurjanov, Ja. Benn (C), Kero – Comeau (A), Faksa, Cogliano – L'Esperance, Dellandrea, Gardner.

    Rozhodčí: Chmielwski, Dunning – Berg, Pancich

    Diváci: Bez diváků
    thejrc.org