Vancouver – Calgary 4:2 (kon.) | Calgary – Vancouver 6:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
6:2 (3:0, 2:2, 1:0)
Vancouver Canucks
Středa 19.05.2021, 21:30 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:29 Connor MACKEY - 6:2
     
    43:29
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Zkušený brankář vzápětí neudržel lehkou střelu z levé strany, kterou jen vyrazil a CONNOR MACKEY z pohodlné dorážky vsítil svou první branku v NHL! Asistence: Brett Ritchie, Derek Ryan.
    30:29 Matthew TKACHUK - 5:2
     
    30:29
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Euforie Canucks je rychle zkrocena, protože domácí proměňují relativně nevýraznou akci. Na pravé straně útočného pásma se dostal MATTHEW TKACHUK, jehož střelu si do sítě zřejmě nešťastně srazil bránící hráč. Asistence: Johnny Gaudreau, Christopher Tanev.
    29:32 J. T. Miller - 4:2
     
    29:32
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Pozor, pozor! Vancouver vyhrál vhazování v útočném pásmu, načež se Brock Boeser dostal ke kotouči na modré čáře a jeho lehké nahození usměrnil do sítě J. T. Miller. Asistence: Brock Boeser, Tyler Myers.
    28:34 Bo HORVAT - 4:1
     
    28:34
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kombinace v útočném pásmu už ale byla parádní, když na konci povedené ťukačky stál BO HORVAT, jehož ránu z mezikruží nedokázal Jacob Markström zastavit. Moc pěkná akce! Asistence: Brock Boeser, Jack Rathbone.
    25:14 Brett RITCHIE - 4:0
     
    25:14
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Troufnu si tvrdit, že je hotovo! Obrana Canucks totálně propadla, nechala na pravém kruhu zcela volného BRETTA RITCHIEHO, který měl spoustu času, aby si připravil střelu a překonal Bradena Holtbyho. Asistence: Derek Ryan, Dillon Dubé.
    16:18 Andrew MANGIAPANE - 3:0
     
    16:18
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Bída Vancouveru pokračuje. Calgary parádně vymazalo defenzivu Canucks, když se jednoduše dostalo do pásma a důrazný ANDREW MANGIAPANE na brankovišti dorazil střelu svého parťáka. Mikael Backlund, Joakim Nordström.
    12:16 Dillon DUBÉ - 2:0
     
    12:16
    Calgary právě vstřelilo branku!
    K čemu to ale je, když jsou Canucks v ofenzivě bezbranní. DILLON DUBÉ krásně vletěl po levé straně do třetiny, nacpal se před branku a šikovně našel skulinky mezi betony Bradena Holtbyho. Asistence: Derek Ryan, Brett Ritchie.
    07:41 Matthew TKACHUK - 1:0
     
    07:41
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí dobře vyvezli kotouč do útočného pásma, kde ho Johnny Gaudreau zavezl až za branku, obkroužil ji a našel na brankovišti MATTHEWA TKACHUKA, jenž otevřel skóre. Asistence: Johnny Gaudreau, Jusso Välimäki.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 8. M. Tkachuk (J. Gaudreau, Välimäki), 13. Dubé (D. Ryan, B. Ritchie), 17. Mangiapane (Backlund, Nordström), 26. B. Ritchie (D. Ryan, Dubé), 31. M. Tkachuk (J. Gaudreau, Ch. Tanev), 44. Mackey (B. Ritchie, D. Ryan) – 29. Horvat (Boeser, Rathbone), 30. J. T. Miller (Boeser, T. Myers)


    Calgary Flames: Markström (Domingue) – Ch. Tanev, Giordano (C), Välimäki, R. Andersson, Mackey, Mi. Stone – M. Tkachuk, E. Lindholm, J. Gaudreau – Mangiapane, Backlund (A), Nordström – Dubé, D. Ryan, B. Ritchie – Phillips, Ružička, Lucic.
    Vancouver Canucks: Holtby (Demko) – Hamonic, Q. Hughes, T. Myers (A), Rathbone, Chatfield, Schmidt – Lind, Horvat (C), Highmore – Boeser, J. T. Miller, Höglander – Hawryluk, Graovac, Michaelis – Lockwood, Boyd, Vesey.

    Rozhodčí: Schlenker, Nicholson – Murchison, Nansen
    thejrc.org