Česko – Polsko 3:3 (kon.)
konec
Česko
3:3 (2:2)
Polsko
Pátek 09.04.2021, 20:20 • UNYP Aréna, Praha • Kvalifikace mistrovství Evropy • Skupina 8
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:20.
     
    Vzhledem k probíhající pandemii koronaviru se toto utkání odehraje bez diváků.
     
    Nominace českého národního týmu na dvojzápas s Polskem
    Brankáři: Gerčák, Vahala, Němec.
    Hráči do pole: Baran, P. Drozd, D. Drozd, Holý, Homola, Janovský, Jošt, Koudelka, Křivánek, Rešetár, Seidler, Vnuk, Vokoun, Záruba.
     
    Oproti dvojutkání s Portugalskem chybí kvůli zlomené zanártní kůstce Matěj Slováček. Naopak do národního týmu se vrací Radim Záruba, Lukáš Němec a Jan Janovský. Ten dlouhodobě obléká dres polského celku Bielsko-Biala, kde v minulosti působil i Michal Seidler. Z českých klubů má nejčerstvější zkušenosti s polským futsalem Plzeň, která právě proti Bielsko-Biala odehrála před letošní sezonou dva zápasy s padesátiprocentní úspěšností. Loni toto polské mužstvo zavítalo do České republiky v rámci Ligy mistrů. Sparta jej porazila 4:1 a postoupila do Elite Round.
     
    Český nároďák bude bojovat o to, aby se příští rok v Nizozemsku po šesti letech opět zúčastnil evropského šampionátu. EURO 2016 pamatují ze současného kádru Gerčák, Vahala, Holý, Janovský, Rešetár, Záruba, Koudelka, Seidler a počítat můžeme Slováčka, který by (zřejmě) nechyběl v nominaci Tomáše Neumanna, pokud by byl zdráv. Od zisku pamatného bronzu v Maďarsku před jedenácti lety chybělo české národní mužstvo na ME jen v roce 2018. EURO se hrálo v letech 2010, 2012, 2014, 2016 a 2018. V Nizozemsku se tak poprvé v historii uskuteční po čtyřleté odmlce. O účast na ME 2018 přišel český tým prohranou baráží se Srbskem (3:4 doma, 4:4 v odvetě venku).
     
    Pro český tým začala reálně kvalifikace o postup na ME 2022 až na začátku března. Proti Norsku měl odehrát obě utkání doma. Soupeř ale nemohl kvůli koronavirovým restrikcím přicestovat, a tak UEFA kontumovala oba zápasy v poměru 5:0 ve prospěch českého celku. Před necelým měsícem už šli Češi konečně do akce a na neutrální půdě v polské Lodži se dvakrát střetli s Portugalci, obhájci zlata z ME 2018. V prvním utkání vybojovali cennou remízu 3:3, ačkoliv kouč Neumann přiznal, že pociťoval zklamání, protože se proti Portugalcům dalo i zvítězit. Odveta už patřila papírovému favoritovi, který vyhrál 5:1. Portugalsko postrádalo nejlepšího futsalistu světa Ricardinha a hvězdu Sportingu Lisabon Cardinala. Tím pádem jsou Češi o skóre druzí ve své skupině před Poláky.

    Co se týče Poláků, tak ti na úvod kvalifikace sahali v lednu po obrovské senzaci, ale promarnili vedení 2:0 proti Portugalcům. V posledních pěti minutách dvakrát inkasovali a body se tak dělily. V odvetě se radovalo Portugalsko po vítězství 3:0. Doma v Lodži poté přehráli Nory 3:0 a následně 4:1.

    Český národní tým ještě může postoupit do Nizozemska i z první pozice. Na Portugalce ztrácí bod, ale bylo by obrovskou senzací, pokud by Portugalci dvakrát nevyhráli nad Nory. Ti jsou v české skupině jasně poslední bez bodu a se skóre 1:17.
     
    Při dvojzápase s Portugalskem postavil Tomáš Neumann čtyřky dle klubové příslušnosti. Tu první chrudimskou (Slováček, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd), tu druhou ryze plzeňskou (Holý, Vnuk, Rešetár, Seidler). Každopádně zmiňovaná západočeská čtveřice spolu v Interobalu snad nikdy za celou letošní sezonu nehrála. Uvidíme, kdo tedy nahradí Matěje Slováčka. Čistě teoreticky to může být nejlepší český barážový střelec Radim Záruba. A když jsme u oné loňské památné baráže o postup na letošní MS do Litvy, tak znovu může nastat identická situace jako v prvním utkání v Chorvatsku, kdy zahajovací pětice byla složená čistě z futsalistů Plzně (Němec – Vnuk, Rešetár, Holý, Seidler). Tato varianta je před dvojzápasem proti Polsku o něco pravděpodobnější, protože v době baráže působil Ondřeje Vahala ještě ve Spartě než na začátku kalendářního roku přestoupil do Plzně.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Vahala (Němec) – Záruba, Koudelka, D. Drozd, P. Drozd – Jošt, Vokoun, Křivánek, Rešetár (C), Homola, Seidler, Holý, Vnuk.

    Polsko: Nawrat (Kaluza, Blaszczyk) – Kubik (C), Zastawnik, Lutecki, Kriezel – Holy, Klaus, Grubalski, Leszczak, Elsner, Marek, Wojciechowski.

    Rozhodčí: Gallardo, Flores (oba ESP) – Černý (CZE).
     
    Ondřej Vahala se vrací do branky českého národního týmu poprvé od pamatné listopadové baráže s Chorvatskem. Proti Portugalsku byl situace v místě dění, ale nakonec nezasáhl do boje kvůli zdravotním problémům. Trenér Neumann poslal v prvním zápase s Polskem chytající legendu Libora Gerčáka na tribunu. Matěje Slováčka nahradil v první čtyřce Radim Záruba, jenž dříve působil v Chrudimi.
     
    Poláci se budou spoléhat na brankáře Nawrata, který chytá v rugbyové helmě, stejně jako kdysi Petr Čech a ve včerejším čtvrtfinále Evropské ligy Arsenal – Slavia Ondřej Kolář.
     
    Zazněly hymny obou zemí. Češi budou hrát v bílém, zatímco Poláci v červeném.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Lutecki rozehrál.
     
    00:29
    Kriezel schytal tvrdý volej Davida Drozda z levé strany.
     
    00:59
    David Drozd nastavil hlavu při nákopu Nawrata na pravou stranu, Kubik kope aut.
     
    01:04
    Zastawnik se natahoval po křižném pasu u pravé lajny, ale na míč dosáhl až mimo hrací plochu.
     
    01:38
    Kubik našel hlavu obránce a Koudelka tak založil postupný útok českého týmu. Nakonec pálil Pavel Drozd křížem z pravé strany, Nawrat zasáhl rukama.
     
    02:44
    Češi podrželi balón a po sklepnutí pod sebe na střed sedla Koudelkovi střela k levé tyči, kde ale skočil Nawrat.
     
    02:46
    Útočný faul českého celku, na fauly 1:0.
     
    03:03
    Záruba se hrudí vložil do rozehrávky, pak se neprosadil jeden na jednoho na levé straně a pustil na plac kompletně druhou plzeňskou čtyřku.
     
    03:28
    Vahala vyrazil zakončení Leszczaka z pravé strany, při kontru posunul Vnuk míč na nohu Seidlera, ten vysoko překopl branku.
     
    04:17
    Jeden z hráčů plzeňské čtyřky na sebe natáhl dva hráče a ťukec futsalistů Interobalu skončil na levé straně, kde ale při převzetí balónu upadl Seidler.
     
    04:37
    Vnuk obětí prvního faulu Poláků zhruba na polovině hrací plochy.
     
    04:58
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Druhá česká čtyřka v ryze plzeňském složení inkasuje! Lutecki prošel přes levou stranu a nachystal míč přes obránce pro TOMASZE KRIEZELA před prázdnou branku. Asistence: Tomasz Lutecki
    04:58 KRIEZEL - 0:1
     
    05:37
    Kubik zahrával dvakrát roh v krátkém sledu z levé strany, první nástřelem na přední tyč, druhý nakrátko. Poláci nezakončili.
     
    06:13
    Koudelka přidal na důrazu, čistě získal míč. Potom udělal clonu, ale zakončení levačkou z pravé snadno zablokovali hosté. Rodící se kontr ukončil Vahala dobrým čtením hry a odkopem balónu z půle do bezpečí.
     
    06:56
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Pavel Drozd se otočil kolem beka na levé straně, křižnou střelu vytáhl brankář Nawrat rukama. Následně šli Poláci do přečíslení dva na jednoho a Marek zleva adresoval pas přes beka zhruba do pravé části brankoviště, kde SEBASTIAN GRUBALSKI z jedničky podél pravé ruky Vahaly zvýšil na 2:0. Asistence: Michal Marek.
    06:56 GRUBALSKI - 0:2
     
    08:08
    Seidler posléze nedává velkou šanci z pravé strany.
     
    08:32
    Pas Vnuka na pravou stranu na Seidlera odehrál obránce do bezpečí. Nejproduktivnějšího hráče základní části 1. FUTSAL ligy potom vychytal Nawrat na šestce.
     
    09:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Holý nahrál křížem na levou stranu z poloviny hrací plochy. Rešetár obešel Kubika a centroval na zadní tyč, kde se natlačil MICHAL SEIDLER před Grubalskiho a měl před sebou prázdnou bránu. Asistence: Lukáš Rešetár.
    09:15 SEIDLER - 1:2
     
    09:53
    Čechům prošel diskutabilní zákrok na Leszczaka, při brejku potom nastavil Koudelka tělo před obránce a získal faul na vlastní osobu. Češi si berou timeout.
     
    09:54
    Holý přihrál Seidlerovi na levou stranu, ten střílel pravačkou výrazně vedle vzdálenější tyče.
     
    10:32
    Poláci se ubránili postupnému útoku, nahrávku pod sebe na levé straně zpracoval Záruba už v autu.
     
    10:55
    Jinak pro Michala Seidlera 99. branka v reprezentačním dresu a na druhém místě historických tabulek se opět přiblížil Martinu Dlouhému, který v tom nejcennějším dresu skóroval ve 103 případech.
     
    11:18
    Asistent rozhodčího píská faul na Koudelku při narážečce na pravé straně.
     
    11:52
    Koudelka nahrával křížem z levé strany do brankoviště, Záruba mířil z druhého doteku levačkou přes Zastawnika nad branku.
     
    12:06
    Holý fauluje právě Zastawnika. Plzeňský odchovanec, který v posledním kole základní části dosáhl na metu 150. ligových tref udělal druhý faul českého týmu.
     
    12:27
    Vnuk nesouhlasil s nařízením autu, Češi ale potom vybojovali balón na své sálovky a mohou zaútočit.
     
    12:42
    Po Seidlerově nahrávce na levou stranu trefuje Rešetárův centr záda obránce.
     
    13:02
    Wojciechowski měl míč v pohybu při rozehrávce autu z pravé strany a hlavní sudí tak přisuzuje balón domácí reprezentaci.
     
    13:09
    Oddechový čas pro hosty.
     
    13:26
    Vnuk si chtěl obhodit Kriezla na levé straně, následně reklamoval teč Poláka, ale bez úspěchu.
     
    14:04
    Nepřesná nahrávka na Vnuka na pravé straně, Poláci tak jdou do powerplay s brankářem.
     
    14:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Klika pro český tým! Koudelka přistoupil k obránci, ale centr z levé strany vykopl Vahala nohou. TOMÁŠ VNUK táhl potom protiútok. Nahrál na levou stranu Zárubovi. Přeskočil padajícího obránce. Balón se vzápětí odrazil od Kubika šťastně na levačku TOMÁŠE VNUKA a ten křížem z brankoviště poslal balón do protějšího spodního rohu brány. Patnáctá branka Vnuka v jubilejním 50. startu v reprezentačním dresu. Asistence: Radim Záruba.
    14:46 VNUK - 2:2
     
    15:35
    Vyrovnáno na fauly 3:3.
     
    15:54
    David Drozd si hezky narazil s Koudelkou na pravé straně, ale Nawrat mu dobře zmenšil úhel výběhem na hranici brankoviště.
     
    16:04
    Češi sevřeli soupeře! Po nahrávce pod sebe na levou stranu střílel David Drozd z levé strany a u zadní tyče zaskočil obránce za již překonaného Nawrata.
     
    16:32
    Po Zárubově ztrátě utekli Poláci do kontru tři na dva, ale David Drozd vypíchl nahrávku z pravé strany.
     
    16:48
    David Drozd hraje skvěle! Nyní vypálil z pravé strany vedle bližší tyče.
     
    17:20
    Češi začali presovat zleva proti Kubikovi, ten nemohl hrát podruhé s brankářem a odkopl míč do autu.
     
    17:42
    Čechům se nelíbil zákrok Koudelky nabíhajícího na střed při výměně míče se spoluhráčem, který posílal hrací předmět zpět z pravé strany.
     
    18:28
    Holý si pomohl čistě nohou při souboji jeden na jednoho poblíž české střídačky. Následnou střelu srazil Seidler.
     
    18:40
    Skvěle sehraný aut Poláků! Kubik našel krásně přímo zprava v levé polovině brankoviště Luteckiho. Rešetár byl u míče pozdě ve skluzu, nezachytil nahrávku a Vahala podržel český nároďák na přední tyči!
     
    19:12
    Češi chtěli, aby se pískala polská ruka při Seidlerově střele z levé strany, do které se vrhli dva soupeři.
     
    19:31
    Rozběhnutý Zastawnik to dobře zkusil zakončením z levé strany na první tyč přes obránce, tam byl Vahala.
     
    19:58
    Vnuk podnikl ještě brejk, posunul míč ze středu na levou stranu Seidlerovi. Jeho zakončení na dlouhou nohu chytil Nawrat celkem bez problémů.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    Po poločase platí stav 2:2. Polákům vyšel start do zápasu, kdy skórovali dvakrát z brejku. Nicméně Češi se oklepali a dvěma góly plzeňské čtyřky srovnali. Následně měli více ze hry, ale i přes několik vytvořených vyložených šancí se už neprosadili. Naopak ještě mohli inkasovat. Kubik poslal míč hezky při autu do brankoviště, ale Vahala zasáhl na přední tyči proti Luteckimu.
     
    Statistiky prvního poločasu
    Góly – 2:2
    Střely – 28:13
    Střely na branku – 12:6
    Střely mimo branku – 10:4
    Zblokované střely – 6:3
    Rohy – 5:2
    Fauly – 3:3
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:02
    Tentokráte začíná plzeňská čtyřka.
     
    20:26
    Lutecki si nerozuměl se spoluhráčem na levé straně, hraje český tým.
     
    20:39
    Vnuk si seběhl na pravou stranu, jeho druhou střelu ve druhém poločase směrem na bližší tyč vyrazil Nawrat.
     
    21:13
    Vahala se zapojil do powerplay, ale dostal se pod tlak na polovině hřiště, a tak musel víceméně jen odevzdat balón.
     
    21:28
    Kubik si při souboji s Rešetárem přehodil míč na střelu z pravé strany, Vahala vyrážel na kratší tyči.
     
    21:57
    Leszczakovi se otevřel prostor na pravé straně, ale nahrával křížem do míst, kde nebyl nikdo z Poláků.
     
    22:21
    Záruba viděl na levé straně Seidlera, jeho centr špičkou sálovky propadl po teči do zámezí.
     
    22:40
    Záruba přišel o míč. Holy potom udělal kličku á la Zidane Seidlerovi a přihrál na pravou stranu, kde neuspěl Wojciechowski.
     
    22:52
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Poláci znovu vedou! Wojchiechowski rozehrál roh zprava na volej MIKOLAJ ZASTAWNIK mezi nohama Vahaly propálil českého brankáře. Asistence: Sebastian Wojciechowski.
    22:52 ZASTAWNIK - 2:3
     
    23:44
    Koudelka se prodral k zakončení z levé strany, ale křížem trefil rameno Nawrata.
     
    24:32
    Po narážečce nahrál jeden z Drozdů Zárubovi na pravou stranu a jeho střelu ze sedmi metrů zastavila zadní tyč!
     
    24:49
    Na fauly zatím 0:2.
     
    24:57
    Už ne, protože po zpracování míče podrážel Vnuk na pravé straně.
     
    25:05
    Seidler trefuje tentokráte ze středu pravou tyč, tedy opačnou než Záruba. Nawrat to má dobře postavené!
     
    25:40
    Role se obrátily a na hraně středového kruhu byl Vnuk faulován mimo hru. Na fauly 1:3.
     
    25:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vnuk přihrál na levou stranu a LUKÁŠ REŠETÁR vyrovnal přes Wojciechowskiho křížem mezi nohama Nawrata. Asistence: Tomáš Vnuk.
    25:46 REŠETÁR - 3:3
     
    26:08
    Nawrat byl donucen českým presinkem k odevzdání balónu na levou stranu.
     
    26:20
    Rešetárova nahrávka na levou stranu na Vnuka byla dlouhá a rozehrávat bude Kubik.
     
    26:31
    Češi se zlobí na rozhodčí. Holý uhýbal Vahalovi, aby odkopl míč z levé strany. Český brankář byl dohraný Leszczaka. Čtvrtý faul Poláků se nepíská.
     
    27:15
    Přihrávku Davida Drozda z osy hřiště posílají Poláci na aut Koudelky.
     
    27:36
    Pavel Drozd vyhrál jeden na jednoho zprava proti Zastawnikovi. Český tým tak bude útočit.
     
    28:14
    Holy centroval z levé strany na Luteckiho, ten mířil mimo branku proti bránícímu Zárubovi.
     
    28:43
    Hezké sólo Leszczaka přes levou stranu a jeho tvrdou střelu pravačkou vytlačil český tým očima úspěšně vedle přední tyče!
     
    29:25
    Nástřel z pravé strany poslal Vahala rukama do bezpečí. Aut bude záležitostí pro Elsnera.
     
    29:42
    Češi chybovali v rozehrávce, ale Vahala vyběhl na šestku a nenechal se obstřelit z levé strany.
     
    30:03
    Zajímavý kontr po levé straně zakončuje po posunutí spoluhráče Pavel Drozd nečistě mimo tři tyče.
     
    30:52
    Rešetár dostoupil Kubika z pravé strany a přerušil tak protiútok Polska. K balónu jde Zastawnik.
     
    31:07
    Klid před bouří. Remíza by znamenala, že v odvetě museli Poláci zvítězit, ale k tomu je ještě hodně daleko.
     
    31:20
    Vnuk si zpracoval míč zády k Zastawnikovi na pravé straně, vzápětí zakončoval z úhlu nad břevno.
     
    31:49
    Češi si mohou oddychnout! Nedorozumění Holého se Seidlerem při rozehrávce Poláci netrestají, protože Leszczak kazí přihrávku zleva na nabíhajícího Kubika.
     
    32:45
    Střelu z úhlu a pravé strany v podání Marka napodruhé zkrotil Vahala rukama.
     
    33:16
    Nataženou nohou pálí David Drozd z pravé strany vedle protější tyče.
     
    33:37
    Záruba získal míč presinkem, jeho centr z levé strany ale skončil v autu.
     
    33:46
    Koudelka rozehrál aut zprava pod sebe proti noze Seidlera! Nawrat si poradil se střelu na delší tyč.
     
    34:15
    Česká lavička si stěžovala na neodpískání zákroku na Koudelku, který byl rozběhnutý na středu, obránce ale zřejmě vypíchl balón ve skluzu a Koudelky se vůbec nedotkl.
     
    34:39
    Leszczak předvedl parádní techniku s míčem na levé straně proti Holému, Vahala vytáhl obstřel na zadní tyč pouze k soupeři, ale následně střelu do odkryté brány zastavil Záruba postavený na šestce!
     
    35:48
    Vnuk okamžitě napravil svou ztrátu a český tým rozehrává aut zleva na útočné polovině.
     
    35:57
    Vnuk zasažen do nohy při narážečce na pravé straně před hostujícím brankovištěm, ale hraje se dál.
     
    36:34
    Holý napodruhé přes polský blok nahrál Rešetárovi na pravou stranu, dva Poláci ale pouštěli balón k Nawratovi.
     
    37:27
    Koudelka nedosáhl na pravé straně na dobře myšlenou nahrávku Seidlera zleva do druhé vlny.
     
    37:54
    To je škody! Seidler se rozeběhl na pravé straně po nahrávce Koudelky. Ten byl možná podkopnut. Seidler prostřelil Nawratama mezi nohama a míč už skákal do sítě, jenže na čáře jej zastavil jeden ze dvou Poláků patou a bohužel se balón neodrazil od nohy na dorážejícího Rešetára v brankovišti.
     
    38:30
    Vahala vyboxoval míč a Češi zaútočili, nahrávka Rešetára z poloviny hřiště na pravou stranu skončila v autu.
     
    39:05
    Marek podržel míč na pravé straně a jeho střela z úhlu se odrazila zřejmě od horní tyče nad branku.
     
    39:19
    Záruba nahrál Seidlerovi do běhu na levou stranu, ten byl podražen Holym. Češi si žádají timeout před rozehráním standardní situace. Čtvrtý faul Polska.
     
    39:19
    Seidler kulhá při návratu na střídačku... To snad ne.
     
    39:19
    Seidler si sundal pravou stulpnu a do hry už dnes nezasáhne.
     
    39:21
    Vnuk si rychle narazil s Holým, ale z jedničky přestřelil branku přes padajícího Kriezla. Ještě chtěl roh.
     
    39:33
    Koudelka žádá odpískání ruky při nákopu z pravé strany.
     
    39:42
    Rešetár byl zablokovaný při střele z levé strany, aut pro Koudelku.
     
    39:52
    Polský výpad nebyl vůbec příjemný pro nervovou soustavu! Vnuk se vracel. Nicméně do střely levačkou Zastawnika z pravé strany se položil Holý snad jako v hokeji.
     
    Konec zápasu.
     
    Dokonáno jest! Češi remizují s Poláky 3:3, stejně jako v prvním utkání s Portugalskem. To znamená, že k tomu, aby mohli kupovat letenky do Nizozemska na příští evropský šampionát, tak stačí ve středeční odvetě neprohrát. Remíza je v poslední dobou typickým výsledkem pro český nároďák po normální hrací době. V součtu s baráží s Chorvatskem se urodila čtvrtá z posledních pěti odehraných zápasů.
     
    Češi nezachytili vstup do zápasu a po dvou gólech z brejků prohrávali 0:2. Nicméně povedlo se jim srovnat a dokonce i převzat iniciativu v utkání. Každopádně ani start do druhého poločasu nebyl ideální a Zastawnik mezi nohama vrátil Polákům vedení. Následně odpověděl Rešetár stejnou mincí a zajistil tak výsledek 3:3. V závěru měl ještě obrovskou šanci Seidler, když se rozeběhl na pravé straně a prostřelil Nawrata chytajícího v rugbyové helmě. Míč směřující do brány ale na poslední chvíli zastavil jeden ze dvou Poláků patou na čáře.
     
    Tomáš Vnuk má za sebou 50. utkání v nároďáku. Michala Holého čeká ve středu od 16:15 v polském Opole 90. start v reprezentačním dresu.
     
    Statistiky prvního poločasu
    Góly – 2:2
    Střely – 28:13
    Střely na branku – 12:6
    Střely mimo branku – 10:4
    Zblokované střely – 6:3
    Rohy – 5:2
    Akumované fauly – 3:3
    Žluté karty – 0:0
    Červené karty – 0:0
     
    Statistiky druhého poločasu
    Góly – 1:1
    Střely – 19:15
    Střely na branku – 6:6
    Střely mimo branku – 9:7
    Zblokované střely – 4:2
    Rohy – 4:2
    Akumované fauly – 1:4
    Žluté karty – 0:0
    Červené karty – 0:0
     
    Statistiky zápasu
    Góly – 3:3
    Střely – 47:28
    Střely na branku – 18:12
    Střely mimo branku – 19:11
    Zblokované střely – 10:5
    Rohy – 9:4
    Akumované fauly – 4:7
    Žluté karty – 0:0
    Červené karty – 0:0 (22:22:44)

    Vít Muzikář

    Branky: 10. Seidler (Rešetár), 15. Vnuk (Záruba), 26. Rešetár (Vnuk) – 5. Kriezel (Lutecki), 7. Grubalski (Marek), 23. Zastawnik (Wojciechowski)


    Česko: Vahala (Němec) – Záruba, Koudelka, D. Drozd, P. Drozd – Rešetár (C), Seidler, Holý, Vnuk – Jošt, Vokoun, Homola, Křivánek.
    Polsko: Nawrat (Kaluza, Blaszczyk) – Kubik (C), Zastawnik, Lutecki, Kriezel – Holy, Klaus, Grubalski, Leszczak, Elsner, Marek, Wojciechowski.

    Rozhodčí: Gallardo, Flores (oba ESP) – Černý (CZE)

    Diváci: -0-
    thejrc.org