Česko – Polsko 3:3 (kon.)
konec
Česko
3:3 (2:2)
Polsko
Pátek 09.04.2021, 20:20 • UNYP Aréna, Praha • Kvalifikace mistrovství Evropy • Skupina 8
Předzápasové kurzy
    25:46 REŠETÁR - 3:3
     
    25:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vnuk přihrál na levou stranu a LUKÁŠ REŠETÁR vyrovnal přes Wojciechowskiho křížem mezi nohama Nawrata. Asistence: Tomáš Vnuk.
    22:52 ZASTAWNIK - 2:3
     
    22:52
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Poláci znovu vedou! Wojchiechowski rozehrál roh zprava na volej MIKOLAJ ZASTAWNIK mezi nohama Vahaly propálil českého brankáře. Asistence: Sebastian Wojciechowski.
    14:46 VNUK - 2:2
     
    14:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Klika pro český tým! Koudelka přistoupil k obránci, ale centr z levé strany vykopl Vahala nohou. TOMÁŠ VNUK táhl potom protiútok. Nahrál na levou stranu Zárubovi. Přeskočil padajícího obránce. Balón se vzápětí odrazil od Kubika šťastně na levačku TOMÁŠE VNUKA a ten křížem z brankoviště poslal balón do protějšího spodního rohu brány. Patnáctá branka Vnuka v jubilejním 50. startu v reprezentačním dresu. Asistence: Radim Záruba.
    09:15 SEIDLER - 1:2
     
    09:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Holý nahrál křížem na levou stranu z poloviny hrací plochy. Rešetár obešel Kubika a centroval na zadní tyč, kde se natlačil MICHAL SEIDLER před Grubalskiho a měl před sebou prázdnou bránu. Asistence: Lukáš Rešetár.
    06:56 GRUBALSKI - 0:2
     
    06:56
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Pavel Drozd se otočil kolem beka na levé straně, křižnou střelu vytáhl brankář Nawrat rukama. Následně šli Poláci do přečíslení dva na jednoho a Marek zleva adresoval pas přes beka zhruba do pravé části brankoviště, kde SEBASTIAN GRUBALSKI z jedničky podél pravé ruky Vahaly zvýšil na 2:0. Asistence: Michal Marek.
    04:58 KRIEZEL - 0:1
     
    04:58
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Druhá česká čtyřka v ryze plzeňském složení inkasuje! Lutecki prošel přes levou stranu a nachystal míč přes obránce pro TOMASZE KRIEZELA před prázdnou branku. Asistence: Tomasz Lutecki

    Vít Muzikář

    Branky: 10. Seidler (Rešetár), 15. Vnuk (Záruba), 26. Rešetár (Vnuk) – 5. Kriezel (Lutecki), 7. Grubalski (Marek), 23. Zastawnik (Wojciechowski)


    Česko: Vahala (Němec) – Záruba, Koudelka, D. Drozd, P. Drozd – Rešetár (C), Seidler, Holý, Vnuk – Jošt, Vokoun, Homola, Křivánek.
    Polsko: Nawrat (Kaluza, Blaszczyk) – Kubik (C), Zastawnik, Lutecki, Kriezel – Holy, Klaus, Grubalski, Leszczak, Elsner, Marek, Wojciechowski.

    Rozhodčí: Gallardo, Flores (oba ESP) – Černý (CZE)

    Diváci: -0-
    thejrc.org