Výběr soupeřů - Semifinále Livesport Superligy (kon.)
konec
Výběr soupeřů 2021 - Semifinále Livesport Superligy

Pátek 09.04.2021, 10:00Florbal
     
    10:38
    On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (10:38:52)
     
    10:38
    I když jsou favoriti tentokrát jasní, určitě se máme na co těšit. Buďme tedy zvědaví, zda do Superfinále proklouzne Mladá Boleslav s Vítkovicemi, nebo se dočkáme nějakého překvapení.
     
    10:37
    Výběr soupeřů 2021:
    1. semifinálová série: Předvýběr.CZ Florbal MB – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
    2. semifinálová série: 1. SC TEMPISH Vítkovice – ACEMA Sparta Praha

    Série odstartují v samotném počátku května, první dvě utkání jsou v plánu na 1. a 2. 5. 2021. Jedná se o koronavirové opatření, kdy si týmy projdou čtrnáctidenní lhůtou, aby se předešlo kontumaci zápasů.
     
    10:37
    Tomáš Vávra, FAT PIPE FLORBAL CHODOV: „Nejtěžší soupeř, největší výzva. Beru to tak, že je pro Mladou Boleslav lepší hrát s námi sérii, než případně ve finále jeden zápas o všechno.“
     
    10:18
    Lukáš Hájek, 1. SC TEMPISH Vítkovice: „Jsem rád za Spartu, protože utkání budou mít konečně náboj i bez diváků. V sérii s Tatranem ukázala, že je silná a že nás nečeká nic jednoduchého. Bude to boj, ale věřím, že se opět dostaneme do finále.“
     
    10:14
    Josef Juha, ACEMA Sparta Praha: „Pokud jakýkoliv tým pomýšlí na titul, musí být schopný porazit každého. Takže volba Boleslavi pro nás nic nemění. Tlupa 924 se těší na tvrdou semifinálovou sérii s Vítkovicemi.“
     
    10:13
    Lukáš Bauer, Předvýběr.CZ Florbal MB: „Musím říct, že to byla další těžká volba. Ani v jednom případě by nás nečekalo nic snadného, ale nakonec jsme se rozhodli pro Chodov, protože chceme florbalovější sérii. Tu soubojovou jsme si užili už ve čtvrtfinále, teď chceme hrát florbal.“
     
    10:08
    Druhá dvojice je tím pádem jasná. Vítkovice začnou na domácím hřišti proti Spartě!
     
    10:08
    Proběhl výběr – Mladá Boleslav v semifinále vyzve možná trochu nečekaně Chodov!
     
    10:05
    Stále není jisté, koho Mladá Boleslav upřednostní. Čeká se na její odpověď.
     
    10:00
    Ještě jednou hezký den. Výběr soupeřů pro superligové semifinále oficiálně začal, budeme bedlivě vyčkávat na jeho výsledek.
     
    Příjemné páteční dopoledne. Úderem desáté hodiny začne výběr soupeřů pro semifinále letošního play-off české Livesport Superligy.

    Osudy všech čtyř klubů má však v rukou Mladá Boleslav. Coby vítěz základní části volí ze dvou možností. S největší pravděpodobností sáhne po Spartě, která obsadila šesté místo tabulky, ovšem ve čtvrtfinále překvapivě vyřadila čtvrtý Tatran, a to výsledkem 4:2 na zápasy.

    Druhé východisko tvoří Chodov, jenž také pokořil lépe postaveného soupeře, když po výsledcích 7:3, 6:8, 5:4, 10:9, 5:8 a 9:5 proklouzl přes Bohemians. V letošním, koronavirem poznamenaném ročníku se klubu z městské části Praha 11 příliš nevedlo, jelikož po šesti letech vypadl z nejlepší trojky. Stále ale patří k obávaným protivníkům, což ostatně potvrdil v úvodu vyřazovacích bojů. Chodov potrápil Technology hlavně v prvním vzájemném duelu, který došel až do nájezdů. Byla to jedna z pouhých tří bodových ztrát florbalistů Mladé Boleslavi v této sezoně.

    Středočeši neponechali nic náhodě ani ve čtvrtfinále, kdy po čtyřech zápasech poslali „na dovolenou“ Black Angeles. Do Prahy tentokrát zamíří i Vítkovice. Ty si v ostravském derby vyšláply na FBC a bez jediného zaváhání čekají na svou další překážku.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 10:00.

    Patrik Czepiec

    Výběr soupeřů 2021:
    1. semifinálová série: Předvýběr.CZ Florbal MB - FAT PIPE FLORBAL CHODOV
    2. semifinálová série: 1. SC TEMPISH Vítkovice - ACEMA Sparta Praha
    thejrc.org