NY Islanders – NY Rangers 1:4 (kon.) | Buffalo – Washington 3:4 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 4:6 (kon.)
St. Louis – Minnesota 9:1 (kon.) | Vegas – Arizona 7:4 (kon.) | Anaheim – Colorado 0:2 (kon.)
San Jose – Los Angeles 5:2 (kon.) | Dallas – Florida 4:1 (kon.) | Philadelphia – Boston 3:2 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
3:4 (1:2, 1:1, 1:1)
Washington Capitals
Sobota 10.04.2021, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:40 Tage THOMPSON - 3:4
     
    58:40
    Sabres právě vstřelili branku!
    Osmdesát vteřin před třetí sirénou ještě zažehává jiskřička naděje pro nejhorší tým NHL! Rasmus Ristolainen na modré zastavil pokus o vyhození a okamžitě nahodil puk do ohně, kde ho TAGE THOMPSON hokejkou ztečoval mim dosah Vaněčkovy pravé nohy. Asistence: Rasmus Ristolainen.
     
    56:41
    Je jasno. Hlavní rozhodčí Charron oznámil, že šlo o ofsajd, takže Buffalo teoreticky zůstává ve hře. Čas se vrací o pár vteřin dozadu.
    56:47 Jevgenij Kuzněcov (WSH)
     
    56:47
    Capitals rozšiřují gólovou sbírku na pět kusů! Ovečkinův jedovatý švih Tokarski zase vyrazil před sebe. Pak se ještě hokejkou natahoval po dorážce Jevgenije Kuzněcova, nicméně kotouč jenom ztečoval do sítě.
    49:48 Jakub VRÁNA - 2:4
     
    49:48
    Washington právě vstřelil branku!
    Potřetí zápase vedou Capitals o dvě branky. Deset minut před koncem už to vypadá na rozhodující náskok! Obklíčený Eller zvládl posunout puk k Schultzovi, který nabil JAKUBU VRÁNOVI a ten zprava parádně zavěsil pod střechu Tokarského brány. Tento jedenáctý gól v sezóně český útočník hodně potřeboval. Asistence: Justin Schultz, Lars Eller.
     
    36:20
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (John Carlson – 2 min., hákování).
    30:08 Casey MITTELSTADT - 2:3
     
    30:08
    Sabres právě vstřelili branku!
    V polovině základní hrací doby znovu dělí oba týmy jen jeden gól! První asistenci v sezóně bere Rasmus Asplund, který za bránou přetlačil Schultze. Rovněž poslal krátkou přihrávku na CASEYHO MITTLESTADTA, jenž zachoval chladnou hlavu a zprava uklidil puk k zadní tyči. Asistence: Rasmus Asplund, Rasmus Ristolainen.
    20:26 Justin SCHULTZ - 1:3
     
    20:26
    Washington právě vstřelil branku!
    Další výtečný příspěvek z řad hostujících obránců! Lars Eller vyhrál vhazování nad Reinhartem a posunul puk pod sebe. JUSTIN SCHULTZ se nerozpakoval vystřelit a propálil vysoko postaveného brankáře. Asistence: Lars Eller.
     
    19:41
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Victor Olofsson.
     
    18:45
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Nick Jensen – 2 min., vysoká hůl).
    18:26 Henri JOKIHARJU - 1:2
     
    18:26
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak aspoň trochu veselý závěr první třetiny pro Buffalo! Dahlin přenesl hru na levou stranu, kde nechytatelnou střelu zápěstím z vrcholku kruhu ukázal HENRI JOKIHARJU. Vaněček předtím vychytal bekhend Okposa, ale v tomto případě už kapituloval. Asistence: Rasmus Dahlin.
     
    12:38
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Dmitrij Orlov – 2 min., krosček).
    11:39 Alexandr OVEČKIN - 0:2
     
    11:39
    Washington právě vstřelil branku!
    Smolný okamžik pro Sabres a především mladého obránce Rasmuse Dahlina, který si nohou srazil do vlastní brány přihrávku ALEXANDRA OVEČKINA na Toma Wilsona. Tokarski nestihl zareagovat a podruhé loví puk ze své branky. Asistence: Brenden Dillon, John Carlson.
    02:39 Brenden DILLON - 0:1
     
    02:39
    Washington právě vstřelil branku!
    Jednoduchou akcí se Capitals ujímají vedení! Oshie z levého křídla vrátil puk k modré čáře. Justin Schultz ho tam přisunul k BRENDENU DILLONOVI a ten z jedničky propálil všechno i s brankářem Tokarskim. Asistence: Justin Schultz, T.J. Oshie.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 19. Jokiharju (Dahlin), 31. Mittelstadt (Asplund, Ristolainen), 59. Tage Thompson (Ristolainen) – 3. Dillon (J. Schultz, Oshie), 12. Ovečkin (Dillon, Carlson), 21. J. Schultz (Eller), 50. J. Vrána (J. Schultz, Eller)


    Buffalo Sabres: Tokarski (Ullmark) – Ristolainen (A), Bryson, Jokiharju, Dahlin, C. Miller, Montour, Irwin – Olofsson, S. Reinhart (A), Skinner – Tage Thompson, Mittelstadt, Asplund – Okposo (A), Sheahan, Ruotsalainen – Eakin, Rieder.
    Washington Capitals: Vaněček (Samsonov) – Carlson (A), Orlov, J. Schultz, Dillon, Jensen, Chára – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Sprong, Bäckström (A), Sheary – Oshie, Eller, J. Vrána – Hathaway, Dowd, Hagelin.

    Rozhodčí: Charron, MacDougall – Tobias, Suchánek
    thejrc.org