NY Islanders – NY Rangers 1:4 (kon.) | Buffalo – Washington 3:4 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 4:6 (kon.)
St. Louis – Minnesota 9:1 (kon.) | Vegas – Arizona 7:4 (kon.) | Anaheim – Colorado 0:2 (kon.)
San Jose – Los Angeles 5:2 (kon.) | Dallas – Florida 4:1 (kon.) | Philadelphia – Boston 3:2 (kon.)
konec
New Jersey Devils
4:6 (1:2, 1:1, 2:3)
Pittsburgh Penguins
Sobota 10.04.2021, 01:08 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:36 Bryan RUST - 4:6
     
    59:36
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Drama je u konce, Penguins znovu vyhrají! Jake Guentzel se zmocnil kotouče a posunul jej do útočného pásma. Celou akci dojel BRYAN RUST, který neměl problém trefit odkrytou bránu. Asistence: Jake Guentzel a Kris Letang.
    58:24 Miles WOOD - 4:5
     
    58:24
    Devils právě vstřelili branku!
    Další vlastní branka a je znovu oč hrát! Brian Dumoulin se nacházel v nesnázích a místo po mantinelu přihrával přes brankoviště, kde si kotouč do brány srazil Casey DeSmith. Autorem gólu je označen MILES WOOD. Bez asistence.
    51:34 Jesper BOQVIST - 3:5
     
    51:34
    Devils právě vstřelili branku!
    Kuriózní branka a rozdíl ve skóre se opět tenčí na dva zásahy! JESPER BOQVIST přihrával z rohu před branku, kde se nacházel osamocený Kris Letang, jenž bruslí poslal černou gumu do šibenice. Casey DeSmith byl v tomto okamžiku bezmocný a málem roztřískal svou širokou hůl o branku, ovšem nervy udržel na uzdě! Bez asistence.
    50:02 Sidney CROSBY - 2:5
     
    50:02
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Troufám si říct, že o vítězi už je rozhodnuto! John Marino posunul po mantinelu kotouč za branku, odkud mezi kruhy okamžitě přihrával Jake Guentzel. A jelikož se v dobré pozici nacházel jeden z nejlepší hokejistů světa, tak je z toho pátá branka Pens! SIDNEY CROSBY totiž zamířil přesně k levé tyči a zaznamenal šestnáctou trefu v této sezóně. Asistence: Jake Guentzel a John Marino.
    44:06 Bryan RUST - 2:4
     
    44:06
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Miles Wood byl znovu na trestné lavici a Pittsburgh odskakuje do dvoubrankového vedení! Z vrcholu pravého kruhu se napřáhl BRYAN RUST, jehož milimetrově přesná střela zamířila od tyče za brankovou čáru. Mackenzie Blackwood toho moc neviděl, protože na hranici brankoviště skvěle operoval Jake Guentzel. Asistence: Jared McCann a Sidney Crosby.
    37:38 Colton SCEVIOUR - 2:3
     
    37:38
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins se znovu vracejí do vedení a znovu je to na konci třetiny! Od levého mantinelu vystřelil Kris Letang, jehož pokus vyrazil před sebe Mackenzie Blackwood. Plachtící puk pak ve vzduchu trefil COLTON SCEVIOUR, jenž předvedl parádní zručnost – 2:3. Asistence: Kris Letang a Mark Jankowski.
    25:39 Jack HUGHES - 2:2
     
    25:39
    Devils právě vstřelili branku!
    Hostující mužstvo nebylo schopno vyhodit puk z pásma, a tak je znovu vyrovnáno! Jegor Šarangovič z otočky prověřil brankáře Caseye DeSmitha, jenž si poradil také s následnou dorážkou. Ovšem poté z úhlu trefil kolem první tyče otevřenou část branky JACK HUGHES. Asistence: Janne Kuokkanen a Jegor Šarangovič.
    19:14 Brian DUMOULIN - 1:2
     
    19:14
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Mackenzie Blackwood byl tentokrát bezmocný! BRIAN DUMOULIN jen nahazoval černou gumu proti brance a Janne Kuokkanen se pokoušel zakončení zastavit. Jenže jej tečoval tak nešťastně, že puk zapadl k pravé tyči. Asistence: Cody Ceci a Sam Lafferty.
    10:00 Jared MCCANN - 1:1
     
    10:00
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci v posledních minutách ožili a přesilové hře vyrovnávají stav zápasu! Od modré čáry se znovu napřáhl Sidney Crosby, jehož pokus byl před brankou sražený. Volného puku se chopil JARED MCCANN, jenž jej uklidil pod víko, Mackenzie Blackwood byl tentokrát bezmocný. Asistence: Sidney Crosby a Bryan Rust.
    03:01 Miles WOOD - 1:0
     
    03:01
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové se ujímají vedení, když Jesper Bratt přihrával od mantinelu do brankoviště. Kotouč se povaloval vedle brankářovo betonu a MILES WOOD jej celkem snadno dopravil za brankovou čáru! Asistence: Jesper Bratt a Pavel Zacha.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 4. Wood (Bratt, Zacha), 26. J. Hughes (Kuokkanen, Šarangovič), 52. J. Boqvist, 59. Wood – 10. McCann (Crosby, Rust), 20. Dumoulin (Ceci, Lafferty), 38. Sceviour (Letang, Jankowski), 45. Rust (McCann, Crosby), 51. Crosby (Guentzel, Marino), 60. Rust (Guentzel, Letang)


    New Jersey Devils: Blackwood (Wedgewood) – P. K. Subban (A), D. Kulikov, Severson (A), R. Murray, Vatanen, T. Smith – Šarangovič, J. Hughes, Kuokkanen – Bratt, Zacha, Wood (A) – J. Boqvist, M. McLeod, A. Johnsson – Tyce Thompson, M. Malcev, N. Merkley.
    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Letang (A), Dumoulin (A), Ceci, Matheson, Marino, M. Pettersson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Rodrigues, McCann, Zucker – Lafferty, F. Gaudreau, Aston-Reese – Sceviour, Jankowski, R. Zohorna.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Morton – Daisy, Sericolo

    Diváci: 3 600
    bahis siteleri