NY Islanders – NY Rangers 1:4 (kon.) | Buffalo – Washington 3:4 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 4:6 (kon.)
St. Louis – Minnesota 9:1 (kon.) | Vegas – Arizona 7:4 (kon.) | Anaheim – Colorado 0:2 (kon.)
San Jose – Los Angeles 5:2 (kon.) | Dallas – Florida 4:1 (kon.) | Philadelphia – Boston 3:2 (kon.)
konec
St. Louis Blues
9:1 (4:1, 3:0, 2:0)
Minnesota Wild
Sobota 10.04.2021, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:39 Ivan BARBAŠEV - 9:1
     
    57:39
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A přesto, stačila jedna povedená střela od modré v podání Toreyho Kruga, kterou tečoval IVAN BARBAŠEV. Protečovaná střela propadla Kahkonenovi za záda a domácí tak využívají přesilovku. Asistence: Torey Krug, Ryan O'Reilly.
     
    56:06
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Carson Soucy – 2 min., vražení na hrazení).
    50:17 Jake WALMAN - 8:1
     
    50:17
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hráči dlouho nevěděli, co se s pukem stalo, ale nakonec se mohou začít radovat. Střela JAKE WALMANA od modré čáry zapadla přesně pod horní tyčku Kahkonenovy klece! Asistence: Sammy Blais, David Perron.
     
    47:37
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Brayden Schenn – 2 min., držení).
     
    46:10
    Povedená akce Minnesoty, které moc nechybělo! Parise si najížděl k brance z pravé strany a dostal křižnou přihrávku, jenže se mu nepovedlo usměrnit puk za záda přesouvajícího se Binningtona.
     
    34:12
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Jordan Greenway – 2 min., podrážení).
    28:19 Justin FAULK - 7:1
     
    28:19
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Destrukce Minnesoty pokračuje. Justin Faulk, který dnes zatím především asistoval, se prosadil i střelecky, když z pravého kruhu překonal frustrovaného Kahkonena. Hosté jsou na ručník. Asistence: Robert Thomas, Tyler Bozak.
    24:39 Ryan O'REILLY - 6:1
     
    24:39
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostali v oslabení do protiútoku a je z toho další gól! RYAN O'REILLY vypíchl na modré čáře puk soupeři a vyrazil k brance Kahkonena. Nikdo nedokázal rozjetého hráče zastavit a nepovedlo se to ani brankáři Minnesoty, který už pošesté kapituluje! Bez asistence.
     
    23:55
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Justin Faulk – 2 min., sekání).
    21:09 Ryan O'REILLY - 5:1
     
    21:09
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bleskový vstup St. Louis do druhé třetiny. Wild přišli na útočné modré čáře o puk, zmocnil se jej Faulk, který vyslal do útoku Blaise. Při rychlém kontru z levého kruhu přihrál Blais zpět k modré čáře RYANU O'REILLYMU, který vypálil z prostoru před kruhy pod horní tyč Kahkonenovy branky. Asistence: Sammy Blais, Justin Faulk.
    16:53 Sammy BLAIS - 4:1
     
    16:53
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí nahodili puk za branku, kam se dokázal rychle dostat Faulk, jenž přihrál do levého kruhu k SAMMY BLAISOVI. Tomu se střelou z první povedlo překonat Kahkonena, jenž počtvrté inkasuje. Asistence: Justin Faulk, David Perron.
    15:23 Jaden SCHWARTZ - 3:1
     
    15:23
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Ale dost razantně hlušší pasáž ukončil JADEN SCHWARTZ, který si najel mezi kruhy, dostal přihrávku z levého křídla od Schenna a přesně zacílil k levé tyči. Blues vedou 3:1! Asistence: Brayden Schenn, Torey Krug.
    07:33 Zach PARISE - 2:1
     
    07:33
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota nachází rychlou odpověď na druhou inkasovanou branku. Před kruhy se k puku dostal Soucy, jehož střelu sice Binnington vyrazil před sebe, ale pouze tím dal šanci ZACHU PARISEMU k dorážce, která už skončila v domácí síti. Asistence: Carson Soucy.
    06:59 Jaden SCHWARTZ - 2:0
     
    06:59
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    JADEN SCHWARZ dostal přihrávku do pravého kruhu, puk si bleskově zpracoval, udělal několik kroků směrem k brance a poslal puk nad rameno Kahkonena, kterého šikovně obstřelil. Asistence: Vladimir Tarasenko, Vince Dunn.
    01:32 Zachary SANFORD - 1:0
     
    01:32
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! Bozak zavezl puk do útočného pásma, poslal přihrávku na střed Thomasovi, který ještě vylepšil pozici pasem do levé strany na ZACHA SANFORDA, jemuž se povedlo využít přesouvání brankáře Kahkonena a poslal puk za jeho záda. Asistence: Robert Thomas, Tyler Bozak.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 2. Sanford (Thomas, Bozak), 7. Schwartz (Tarasenko, Dunn), 16. Schwartz (B. Schenn, Krug), 17. Blais (Faulk, Perron), 22. R. O'Reilly (Blais, Faulk), 25. R. O'Reilly, 29. Faulk (Thomas, Bozak), 51. Walman (Blais, Perron), 58. Barbašev (Krug, R. O'Reilly) – 8. Parise (Soucy)


    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Faulk, Krug, Dunn, Scandella, Parayko, Walman – Tarasenko (A), B. Schenn (A), Schwartz – Perron, R. O'Reilly (C), Blais – Bozak, Thomas, Sanford – Kyrou, Barbašev, Clifford.
    Minnesota Wild: Kähkönen (Talbot) – Spurgeon (C), Suter (A), Dumba, Brodin, Cole, Soucy – Kaprizov, V. Rask, Zuccarello – Greenway, J. Eriksson Ek, Ma. Johansson – Fiala, Bonino, Hartman – Rau, Johnson, Parise (A).

    Rozhodčí: Chmielewski, Rehman – Kovachik, Kelly
    bahis siteleri