NY Islanders – NY Rangers 1:4 (kon.) | Buffalo – Washington 3:4 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 4:6 (kon.)
St. Louis – Minnesota 9:1 (kon.) | Vegas – Arizona 7:4 (kon.) | Anaheim – Colorado 0:2 (kon.)
San Jose – Los Angeles 5:2 (kon.) | Dallas – Florida 4:1 (kon.) | Philadelphia – Boston 3:2 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
7:4 (4:0, 1:1, 2:3)
Arizona Coyotes
Sobota 10.04.2021, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:06 Max PACIORETTY - 7:4
     
    59:06
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Do prázdné branky poslal kotouč MAX PACIORETTY. Asistence: Chandler Stephenson a Alex Pietrangelo.
    49:59 Michael BUNTING - 6:4
     
    49:59
    Arizona právě vstřelila branku!
    První střelu domácí brankář dokázal vyrazit, na dorážku už byl krátký. Kotouč do branky dostal obranou Vegas neobsazený MICHAEL BUNTING. Dramatický zápas pokračuje. Asistence: Phil Kessel a Nick Schmaltz.
    49:44 Reilly SMITH - 6:3
     
    49:44
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí celek dává v důležité pasáži hry branku. Prosazuje se střelou přes obránce REILLY SMITH. Asistence: William Karlsson a Jonathan Marchessault.
    43:40 Clayton KELLER - 5:3
     
    43:40
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí hrubě podcenili úvod třetí třetiny, dvě střely stačily hostům na dva góly. Brejk proměnil blafákem CLAYTON KELLER. Asistence: Phil Kessel a Christian Dvorak.
    42:42 Dryden HUNT - 5:2
     
    42:42
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hostující celek bojuje dál, dává gól ze své první střely ve třetině. Na bližší tyč se trefuje DRYDEN HUNT. Asistence: Phil Kessel a Johan Larsson.
    39:07 Nick SCHMALTZ - 5:1
     
    39:07
    Arizona právě vstřelila branku!
    Přesilovku proměnil také hostující celek, který dává svou první branku v zápase. Po rychlé kombinaci dokázal brankáře Vegas prostřelit obranou neobsazený NICK SCHMALTZ. Asistence: Alex Goligoski a Conor Garland.
    24:10 Chandler STEPHENSON - 5:0
     
    24:10
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    CHANDLER STEPHENSON nejprve přišel o hokejku, ze střídačky dostal novou, následně se dostal do brejku, který zakončil přesnou střelou mezi betony brankáře Hilla. Asistence: Mark Stone a Brayden McNabb.
    08:44 Reilly SMITH - 4:0
     
    08:44
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tak domácí po gólu v přesilovce, dvěma při hře pět na pět dávají i gól v oslabení. Situaci dva na nikoho vyřešili výborně a do prázdné branky zakončoval REILLY SMITH. Asistence: William Karlsson.
    06:59 Keegan KOLESAR - 3:0
     
    06:59
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté rozehrávali od své branky, Ilja Ljubuškin však o puk přišel, získal ho KEEGAN KOLESAR. Počkal si na první pohyb brankáře, a pak vypálil přesně pod horní tyč. Bez asistence.
    04:41 William CARRIER - 2:0
     
    04:41
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Důrazná hra před branku Coyotes přináší domácím další gól. Tlaku v útočném pásmu využil WILLIAM CARRIER a odražený kotouč dokázal poslat za brankovou čáru. Asistence: Ryan Reaves a Nicolas Roy.
    03:03 Jonathan MARCHESSAULT - 1:0
     
    03:03
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí celek proměnil přesilovku a dostává se do vedení. Po dobré přihrávce spoluhráče pálil přesně do horní části branky JONATHAN MARCHESSAULT. Asistence: Max Pacioretty a Shea Theodore.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 4. Marchessault (Pacioretty, Theodore), 5. W. Carrier (Reaves, N. Roy), 7. Kolesar, 9. R. Smith (W. Karlsson), 25. Stephenson (Mark Stone, McNabb), 50. R. Smith (W. Karlsson, Marchessault), 60. Pacioretty (Stephenson, Pietrangelo) – 40. Schmaltz (Goligoski, Garland), 43. Hunt (Kessel, Jo. Larsson), 44. Keller (Kessel, Dvorak), 50. Bunting (Kessel, Schmaltz)


    Vegas Golden Knights: Lehner (M.-A. Fleury) – Martinez, Theodore, McNabb, Pietrangelo (A), Holden, Hague – Pacioretty, Stephenson, Mark Stone (C) – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Tuch, Nosek, Kolesar – W. Carrier, N. Roy, Reaves.
    Arizona Coyotes: Hill (41. Prosvetov) – Chychrun, Goligoski (A), Ekman-Larsson (C), Ljubuškin, Oesterle, Demers – Keller, Jo. Larsson, Kessel – Crouse, Dvorak, Fischer – Bunting, Schmaltz, Garland – Hunt, Brassard (A), T. Pitlick.

    Rozhodčí: Hebert, Syvret – Fournier, Gawryletz

    Diváci: 3 950
    thejrc.org